USA – Česko 3:4 (po pr.)
po prodl.
USA
3:4 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:1)
Česko
Středa 10.02.2016, 01:00Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    64:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Češi trestají faul Američanů a v prodloužení využívají přesilovou hru, když puk za záda Scheela podruhé v utkání poslal JAN KERN. Asistence: Michael Gaspar, Dalimil Mikyska.
     
    63:40
    Češi si zahrají přesilovku i v prodloužení! Reilly Walsh (USA) se provinil sekáním, a tak putuje na dvě minuty na lavici hanby.
     
    50:46
    A znovu do čtyř! Tentokrát míří na trestnou lavici Jakub Wojnar (CZE), a to za sekání.
     
    42:39
    USA právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Američané ukazují, že znají podstatu početní výhody a velmi rychle ji po střele EVANA BARRATTA využívají. Safin si tak na trestné lavici moc neodpočinul a může zpět. Asistence: Reilly Walsh, Sean Dhooghe.
     
    42:15
    A znovu na začátku třetiny se budou Češi bránit ve čtyřech. Ostap Safin (CZE) byl potrestán dvěma minutami za faul loktem.
     
    39:31
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané ale v závěru prostřední části snižují náskok české reprezentace na jediný gól, když na Vomáčku dokázal vyzrát JACOB TORTORA. Bez asistence.
     
    34:52
    Sotva jsou Češi kompletní, míří na lavici hanby Evan Barratt (USA), a to na dvě minuty za hákování.
     
    32:42
    Další trest pro český výběr! Dalimil Mikyska (CZE) to přehnal s důrazem u mantinelu a je potrestán dvěma minutami na trestné lavici za vražení.
     
    29:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Téměř v polovině zápasu uskakují Češi domácímu týmu už do dvoubrankového vedení, když puk za záda Scheela nasměrovala česká sedmička, a to JAN KERN. Bez asistence.
     
    20:41
    Hned na začátku prostřední části se otevírají dvířka na trestnou lavici pro české hráče. Na dvě minuty si tak míří odpočinout Daniel Bukač (CZE), který se provinil podražením.
     
    17:49
    Chvíli před první přestávkou ale Češi špatně střídali, což neuniklo rozhodčím, a tak jsou potrestáni dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    12:55
    Teď jsou to ale Češi, kteří jdou do čtyř. Za hákování je totiž dvěma minutami na lavici hanby potrestán Michael Gaspar (CZE).
     
    10:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Minutu a tři vteřiny nato navíc Češi po střele JANA HLADINIKA otáčí vývoj utkání a přidávají druhou branku. Asistence: Jakub Pour.
     
    09:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Chvíli po tom, co jsou Američané kompletní, ale český výběr odpovídá a srovnává krok se zámořským celkem. ONDŘEJ MACHALA našel skulinku v Scheelově výstroji a poslal puk až za brankovou čáru. Asistence: Jan Václavek, Michael Gaspar.
     
    07:23
    Američané se ale musí také jako první bránit. Na trestnou lavici totiž za hrubost na dvě minuty usedá Evan Barratt (USA).
     
    01:27
    USA právě vstřelilo branku!
    Necelé dvě minuty po začátku prvního utkání na turnaji otevírají Američané skóre, když se až za záda českého brankáře trefil JOSH NORRIS. Bez asistence.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 2. Norris, 40. Tortora, 43. Barratt (Walsh, Dhooghe) – 10. Machala (Václavek, Gaspar), 11. Hladonik (Pour), 30. Kern, 65. Kern (Gaspar, Mikyska)


    USA: Scheel (St. Cyr) – Inamoto, Maniscalo, Hughes, Knoepke, Farrance, Kemp, Gildon, Walsh – Cassetti, Tkachuk, Slaggert, Norris, Dhooghe, Mismash, Cockerill, Hernandez, Lodnia, Tortora, Barratt, Reedy.
    Česko: Vomáčka (Škarek) – Král, Bednář, Mikyska, Rutar, Šalda, Gaspar, Bukač – J. Svoboda, Kern, Safin, Dvořák, Škvrně, M. Svoboda, Machala, Štohanzl, Hladonik, Václavek, Chytil, Pour, Wojnar.

    Rozhodčí: Bowles, Richardson – Mayer, Lukkason
    bahis siteleri