Peterborough – West Brom 1:1 (3:4 po pen.)
po penal. (3:4)
Peterborough United
1:1 (0:0)
West Bromwich Albion
Středa 10.02.2016, 20:45 • London Road Stadium, Peterborough • FA Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    ÚVODNÍ ZÁPAS
    Tyto dva týmy se utkaly již na konci ledna na The Hawthorns. Dle papírových předpokladů měl vyhrát účastník nejvyšší anglické soutěže – tedy West Brom. Favorit utkání se také dostal již ve čtrnácté minutě do vedení zásluhou trefy Berahina. Na další branku se čekalo až do 79. minuty, kdy srovnal Coulthirst. Domácí hrdina Saido Berahino však o pět minut později dostal Baggies opět do vedení! Radost domácích fanoušků však vydržela pouhé dvě minuty, hned poté srovnal Taylor, a po remíze 2:2 se bude utkání opakovat na půdě Peterborough!

    I do dnešního souboje vstupuje v pozici mírného favorita hostující celek, kterému se avšak v posledních zápasech příliš nedaří. Peterborough by mohl využít podpory domácích fanoušků, a vybojovat překvapivý postup. Čeká nás jistě hodně zajímavé utkání!
     
    Příjemný středeční večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! FA Cup má dnes na programu své jedno utkání, ve kterém se střetne Peterborough United s West Bromwichem Albion. Úvodní výkop je naplánován v London Road Stadium ve 20:45, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    Peterborough United: Anwick – Samuelsen, Zakuani, Fox, Baldwin – Taylor, Forrester, Beautyman – Bostwick – Angol, Coulthirst
    Náhradníci: Ntlhe, Oztumer, Maddison, Lopes, Henry, Coulibaly, Toffolo

    West Bromwich Albion: Foster – Chester, McAuley, Olsson, Gamboa -Gardner, Yacob, FLetcher, McClean – Rondón, Berahino
    Náhradníci: Anichebe, Myhill, Pocognoli, Sességnon, Ward, Roberts, Leko

    Rozhodčí: Michael Jones – Hatzidakis, West.
    Saido Berahino bojuje se ztrátou formy, dnes se však představí v základní sestavě!

    Saido Berahino je ve dvaadvaceti letech stále jedním z nejnadějnějších anglických fotbalistů. Jeho kariéra ale v posledn...

    Zveřejnil(a) Anglický fotbal dne 10. únor 2016
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Michael Jones právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop dnešního utkání měli k dispozici fotbalisté ligového West Bromwiche.
     
    2
    Hostující tým měl hned ve druhé minutě k dispozici zajímavou standardní situaci, kterou rozehrál z levé strany Fletcher. Jeho centr však pouze prolétl vápnem ...
     
    3
    Baggies jsou zatím v dnešním utkání aktivnější, a svého soupeře příliš k míči nepouštějí. Momentálně je míč u brankář Forstera!
     
    4
    Foster se pokoušel dlouhou rozehrávkou najít na levé straně Gambou, nicméně se mu nákop vůbec nepovedl, a míč skončil v zámezí.
     
    5
    Domácí celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Fox. Jeho centr se snášel do středu vápna, nicméně obrana Baggies dokázala centr odvrátit.
     
    7
    Domácí celek si vypracoval velkou šanci! Do vápna dostal přihrávku Forrester, který se opřel do míče, nicméně trefil pouze Gardnera!
     
    8
    Domácímu celku vyšly kombinace v posledních minutách, a pořádně zaměstnal obranu Baggies. V posledním případě nepřesně přihrával Beautyman, a míč skončil u Fostera.
     
    9
    Hodně ostrý souboj svedl na levé straně domácí Baldwin s McCleanem. Domácí záložník končil po zákroku v bolestech, nicméně by se nemělo jednat o nic vážného!
     
    11
    Peterborough postupovalo do zajímavého postupného útoku, a dokonce se dostalo i do zakončení. Ze střední vzdálenosti to zkusil Taylor, nicméně jeho pomalá střela Fostera neohrozila.
     
    12
    Domácí celek pokračuje v aktivním výkonu, a zatím je daleko lepší oproti svému soupeři. Baggies si zatím nedokáží s velmi dobře pohybujícím soupeře poradit.
     
    13
    Ze středu hřiště vyslal povedenou střelu Forrester, jehož přízemní pokus však dokázal vyrazit na rohový kop Foster! Z následného rohového kopu domácí nedokázali udeřit, neboť fauloval Zakuani.
     
    14
    Po pravé straně postupoval vpřed Berahino, kterému se následný centr nepovedl, a míč směřoval do zámezí. McClean to však ještě stihl na hrací ploše, a vybojoval roh!
     
    15
    Exekuce rohového kopu se ujal Gardner, jehož centr však povedený nebyl, a Peborough může zamířit do protiútoku.
     
    16
    To je pro hostující celek velmi nepříjemné! McAuley si při jednom ze soubojů přivodil nějaké zranění, a bude muset střídat!
     
    18
    West Bromwich chyboval ve středu hřiště, a domácí celek šel do protiútoku. Před vápnem se chtěl dostat ke střele Forrester, nicméně jeho ránu zblokoval na roh Olsson.
     
    19
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází McAuley, přichází Pocognoli.
     
    19
    Exekuce následného rohového kopu se ujal domácí Beautyman, jehož centr však příliš povedený nebyl, a obrana Baggies se dokázala ubránit.
     
    20
    A první velkou šanci si vypracovalo také Peterborough! Z pravé strany odcentroval Samuelsen, a po přiklepnutí Forrestera se k míči dostal Beautyman. Jeho pohotovou střelu však dokázal Foster vyrazit!
    20. Velká šance Beautymana
     
    22
    Peterborough pokračuje v aktivním výk, a svého soupeře zatím přehrává. Baggies se v posledních minutách nemohou dostat do hry!
     
    24
    Peterborough mělo k dispozici zajímavou standardní situaci, které se ujal Taylor. Jeho centr se snášel před branku Fostera, nicméně Baggies situaci nakonec zvládli.
     
    25
    Domácí celek pokračuje ve velmi aktivním výkonu, a svěřenci Toniho Pulise se v posledních minutách nemohou dostat pořádně do kombinace na útočné polovině.
     
    26
    Rozehrávající Yacob byl na polovině hřiště velmi agresivně napadán Forresterem, který však následně fauloval!
     
    27
    Trio Anwick – Zakuani, Fox momentálně kombinuje na vlastní polovině, a v poklidu míří vpřed, neboť hráči Baggies napadají hodně pasivně.
     
    28
    Na pravé straně se dokázal uvolnit domácí Samuelsen, který se obkroužil kolem Yacoba, a ten norského beka následně fauloval!
     
    29
    Domácí celek měl následně k dispozici standardní situaci, nicméně obrana Baggies opět dokázala centr odvrátit, a u míče je West Brom!
    Momentka z dnešního zápasu

     
    31
    Na levé straně fauloval obránce Baldwin, který poslal k zemi Yacoba. Baggies měli následně k dispozici standardní situaci, nicméně centr Fletchera nebyl přesný.
     
    33
    West Bromwich se pomalu probouzí z pasivního výkonu, a začíná být také trochu aktivní na útočné polovině.
     
    34
    Baggies kombinovali na útočné polovině, nicméně poté přišla ztráca Pocognoliho. Střídající hráč následně fauloval Forrestera, a Peterborough zůstane u míče.
     
    36
    Brankář Foster poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, kde se nacházel Rondón. Kolumbijský útočník sklepl míč pro Berahina, jehož pohotová rána mířila těsně vedle domácí branky!
    36. Rána Berahina mířila těsně vedle
     
    38
    Baggies jsou v posledních minutách velmi aktivní. Tentokrát se pokoušel projít do vápna přes pravou stranu Chester, nicméně jeho postup zastavil obránce Baldwin!
     
    39
    Domácí hráči skvěle napadali na vlastní polovině, a dokázali se dostat k míči. Peterborough tak postupuje vpřed!
     
    41
    Baggies si vybojovali velkou šanci, ve které se ocitl Olsson. Švédský stoper mířil mezi tři tyče, nicméně jeho střelu vyrazil nad branku Samuelsen!
     
    43
    Hostující celek se dostal opět do blízkosti domácí branky, nicméně celá akce byla přerušena, neboť se nedovoleným zákrokem provinil Olsson.
     
    44
    Saido Berahino dostal na hranici vápna povedenou přihrávku od Yacoba, a dostal se k pohotové střele. Rána velkého anglického talentu však mířila nad branku!
     
    45
    Peterborough se ještě v samotném závěru poločasu dostalo k postupnému útočku, nicméně na pravé straně chyboval Samuelsen, a míč skončil v zámezí.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas dnešního čtvrtého kola FA Cupu nabídl velmi vyrovnanou podívanou. Baggies nezachytili vstup do zápasu, a Peterborough bylo až do polovinu poločasu lepším týmem. Do velké šance se také dostal Beautyman, nicméně toho vychytal Foster. Na druhé straně zahrozil Berahino, nicméně jeho střela mířila těsně vedle!

    Druhý poločas začne za bezbrankového stavu přibližně v 21:46!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupil aktivněji domácí celek, který se dostával dostal do útoku po levé straně. Centr Bostwicka našel Angola, nicméně ten se do zakončení nedostal.
     
    47
    Středem hřiště postupoval domácí Coulthirst, kterého následně poslal k zemi hostující Yacob. Michale Jones neváhal, a hráči Baggies udělil žlutou kartu.
     
    48
    Exekuce následné standardní situace se ujal Taylor, kterému se však střela vůbec nepovedla, a míč skončil v náruči Fostera!
     
    49
    Brankář Baggies následně špatně rozehrál, a jeho přihrávku vystihl ve středu hřiště Forrestera. Domácí záložík postupoval vpřed, nicméně ho následně zastavil skvělým obranným zákrokem Gardner.
     
    51
    Petersborough se usadilo na útočné polovině, a obléhalo vápno svého soupeře. Následně se dostal ke střele z hranice vápna Coulthirst, jehož technická střela však letěla těsně mimo!
    Salomón Rondón nebyl v prvním poločase prakticky vidět, a na Twitteru začaly kolovat některé vtípky :-)

     
    53
    Samuelsen pokračuje ve skvělém výkonu, a založil protiútoku svého týmu. Následně roztáhl hru na pravou stranu, kde se nacházel Taylor. Jeho centr však skončil v náruči Fostera.
     
    54
    Teď se probouzejí z poločasového spánku také hosté, kteří momentálně kombinují na útočné polovině.
     
    55
    Peterborough právě vstřelil branku! Z následného protiútoku se však domácí celek prosazuje, a zcela zaslouženě se dostává do vedení! Na pravé straně poslal nepřesnou přihrávku Gamboa, který vyslal do protiútoku Coulthirsta. Ten následně našel JONA TAYLORA, který následnou přízemní střelou překonává Fostera!
    55. Jon TAYLOR - 1:0
     
    57
    West Bromwich tak má nyní velký problém, a teď již opravdu přichází čas, kdy by se družina Tonyho Pulise měla probudit, a začít hrát aktivně!
     
    58
    Domácí celek však pokračuje v aktivní hře, a po dalším zaváhání obrany Baggie se dopředu hnal Taylor. Střelce zatím jediné branky následně poslal k zemi Chester, nicméně domácí budou "jen" vhazovat.
     
    60
    Peterborough opět skvěle napadalo na polovině hřiště, a dopředu postupoval Coulthirst. Jeho následné ráně však chyběla větší razance, a míč skončil v náruči Fostera.
     
    61
    West Bromwich vybojoval po dobré akci Olssona rohový kop, který rozehrál McClean. Jeho následný centr však dokázala obrana domácích odvrátit!
     
    62
    Norský obránce Samuelsen pokračuje ve skvělém představení. Tentokrát si na levé straně vychutnal parádní kličkou Pocognoli, nicméně následný centr mu až tak nevyšel, a brankář Foster si pro míč došel.
     
    62
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Yacob, přichází Sességnon.
     
    63
    Baggies se zatím stále nemohou dostat k nějakému tlaku na útočné polovině. Domácí celek pokračuje ve velmi dobrém výkonu v obranné fázi!
     
    65
    Obránce Chester se dokázal na pravé straně uvolnit, a následně i odcentroval. Pravý bek Baggies však našel pouze brankáře Anwicka, který míč lapil do rukavic.
     
    66
    Hlavička Rondóna na pravé straně nebyla přesná, a Zakuani zachytil míč na vlastní polovině. Následným centrem našel na útočné polovině Angola, ten se však nacházel v ofsajdu.
     
    67
    Střídající Pocognoli zvolil variantu s dlouhým nákopem do vápna domácích, kam si nabíhal Berahino. Před anglickým talentem však míč sebral brankář Anwick.
     
    68
    Peterborough se hnalo do zajímavého protiútoku, který táhl středem hřiště Martin Samuelsen. Následně norský záložník dostal míč doprava na Taylora, jehož rána byla tečovaná, a bude z toho roh!
     
    69
    Následného rohového kopu se ujal Fox, jehož centr našel ve vápně Bostwicka. Jeho hlavičku však jeden z domácích hráčů přizvedl před Fosterem nad branku!
    69. Velká šance Bostwicka
     
    70
    Následného rohového kopu se ujal také Fox, nicméně v tomto případě se mu centr příliš nepovedl, a centr dokázala obrana Baggies odvrátit.
     
    71
    West Bromwich následně postupoval vpřed, a centr Olssona našel ve vápně Gardnera, jehož volej však nebyl vůbec povedený!
     
    71
    West Brom právě vstřelil branku!
    Pozor, Baggies se dvacet minut před koncem základní hrací doby dostávají zpět do hry! Sességnon dostal míč do vápna na McCleana, jehož centr se dostal přímo do míst, kam si naběhl DARREN FLETCHER, a poslal míč přesně pod břevno!
    71. Darren FLETCHER - 1:1
     
    75
    Sességnon je po svém příchodu hodně aktivní, a tentokrát se dostal ke střele ze středu hřiště. Jeho rána však mířila nad branku!
     
    77
    Sességnon postupoval středem hřiště, a následně našel na hranici vápna Rondóna, jehož střela však mířila nad branku!
     
    78
    Peterborough se pokoušelo dostat do protiútoku, který táhl středem hřiště Martin Samuelsen. Mladý norský záložník byl však faulován, a domácí zůstanou u míče.
     
    79
    Jon Taylor dostal míč na levou stranu, kde číhal Couthirst. Domácí útočník si následně píchl míč do středu, a vystřelil na přední tyč. Jeho pokus však Foster dokázal lapit!
    79. Povedenou ránu Coulthirsta lapil Foster
     
    80
    Forrester se dokázal uvolnit na levé straně, a následně našel Taylora, jehož následná rána však mířila hodně mimo!
     
    82
    Angol se pokoušel projít po pravé straně, nicméně v tomto prostoru se nacházel obránce Gamboa, který dokázal postup domácího hráče zastavit!
     
    83
    Baggies mohli postupovat do protiútoku, který táhl Salomón Rondón. Kolumbijský forvard však akci hodně zpomalil, a domácí hráči se stihli vrátit.
     
    84
    Domácí celek opět obléhal vápno svého soupeře, a ke střele se nakonec dostal Forrester. Jeho pokus však zablokoval Chester!
     
    85
    Následný protiútoku Baggies táhl opět Salomón Rondón, jehož následná přihrávka našla Berahina. Mladý anglický talent však fauloval v souboji Taylora, a u míče budou domácí.
    Darren Fletcher vstřelil krásný gól, a srovnal na 1:1!

     
    86
    Po levé straně postupoval vpřed Fox, který se následně dostal ke střele, nicméně jeho pokus byl zablokovaný!
     
    87
    Velká šance Baggies, kteří se mohli dostat do vedení! Rondón si na hranici vápna zpracoval míč před brankářem Anwickem, a míč se následně odrazil k Berahinovi. Hostující útočník se pokoušel zamířit do prázdné branky, nicméně jeho pokus vykopl Baldwin!
     
    88
    Hostující celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Gardner. Jeho následný centr však obrana Peterborough dokázala odvrátit!
     
    89
    Střídání v týmu Peterborough United: ze hřiště odchází Coulthirst, přichází Coulibaly.
     
    90
    Další velká šance Baggies! Celou akci hostujícího celku táhl Sességnon, jehož následnou přihrávku obdržel Rondón. Pohotovou střelu kolumbijského útočníka však dokázal Foster vyrazit!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+3
    Peterborough ještě kombinuje na útočné polovině, a pokouší se v posledních sekundách rozhodnout o svém postupu!
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     
    Ve druhém poločase dnešního zápasu jsme viděli celkem dvě branky. Nejprve se do vedení dostal domácí celek, to když se trefil Jon Taylor. Baggies v dnešním zápase nepodávají ideální výkon, nicméně dokázali zásluhou krásné rány Darrena Fletchera srovnat na 1:1!

    Zápas jde tedy do prodloužení, které za malou chvíli začne!
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    91
    Hned na začátku prodloužení se dostal do šance hostující Sességnon, jehož střela však mířila mimo branku, a Anwick zasahovat nemusel.
     
    93
    Jon Taylor operoval s míčem ve středu hřiště, a následná našel volného Forrestera, který to zkusil z velké dálky, nicméně jeho rána mířila nad branku!
     
    96
    West Bromwich se dostal do nebezpečné kombinace poblíž pokutového území, a do zakončení se dostal Darren Fletcher. Tentokrát však jeho rána byla zablokovaná!
     
    97
    McClean si udělal prostor na levém křídle, a poslal centr do vápna. Míč tečoval Zakuani, a před Anwickem se dostával k míči Rondón, nicméně tomu na poslední chvíli zabránil v zakončení Fox!
     
    99
    Mladík Martin Samuelsen předvedl na útočné polovině krásnou individuální akci, kdy si dokázal udělat ve středu hřiště prostor pro střelu. Norský mladík však mířil nad branku!
    99. Povedená akce Samuelsena gólem neskončila
     
    99
    Střídání v týmu Peterborough United: ze hřiště odchází Beautyman, přichází Maddison.
     
    101
    McClean se opět dokázal uvolnit na levém křídle, navedl si míč do vápna, a následně nebezpečně vystřelil. Jeho ránu však dokázal zablokovat stoper Zakuani!
     
    102
    Baggies vybojovali rohový kop, kterého se ujal McClean. Jeho centr sice našel Pocognoliho, avšak jeho hlavička skončila v zámezí.
     
    104
    Salomón Rondón se dokázal obtočit kolem Foxe, a pohotově vystřelil. Rána kolumbijského forvarda navíc mířila těsně vedle!
     
    105
    Rondón postupoval do další šance, nicméně o hostující forvarda se dokázal postarat obránce Fox.
     
    105
    První prodloužení skončilo.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    106
    Střídání v týmu Peterborough United: ze hřiště odchází Taylor, přichází Oztumer.
     
    108
    Salomón Rondón je zatím v prodloužení opravdu velmi aktivní! Kolumbijský útočník se dostal k další střele, tentokrát pálil ze středu hřiště, nicméně jeho střela mířila mimo.
     
    109
    Saido Berahino se dostal na hranici vápna k míči, a pohotově vystřelil. Jeho rána však letěla vysoko and branku!
     
    109
    Ještě před střelou Berhina fauloval Forrester, který poslal k zemi Garndera, a dostává žlutou kartu!
     
    110
    Středem hřiště postupoval domácí Coulibaly, jehož následná střela byla zablokovaná!
     
    112
    Peterborough je však aktivní i v prodloužení, a se svým soupeřem hraje vyrovnanou partii!
     
    113
    Na levé straně si udělal prostor obránce Gamboa, jehož následný centr hledal Rondóna. Obránce Zakuani však dokázal míč odhlavičkovat!
     
    114
    Na druhé straně postupoval vpřed Maddison, který se následně dostal ke střele z velké vzdálenosti, a pokoušel se přelobovat Fostera. Míč nakonec skončil těsně nad brankou!
     
    114
    Hostující celek byl velmi blízko rozhodnutí po centru Gardnera, kdy pálil uvnitř vápna McClean. Jeho pohotovou ránu však dokázal z brankové čářy vyhlavičkovat Zakuani!
    114. Zakuani dokázal vyhlavičkovat míč z brankové čáry
     
    116
    Ve středu hřiště předvedl hodně ostrý zákrok domácí Bostwick, který poslal k zemi Gardnera. Následuje standardní situaci pro domácí celek.
     
    117
    Následnou standardní situaci rozehrál Gardner, jehož centr našel ve vápně Pocognoli. Střídající hráč však hlavičkoval mimo branku!
     
    118
    Olsson dokázal velmi dobře ubránit ve vápně Coulibalyho, a Baggies mohou zamířit do protiútoku!
     
    120
    Berahino se dokázal uvolnit na pravém křídle, nicméně následně narazil na Foxe, který ho poslal k zemi. Domácí stoper následně dostal žlutou kartu!
     
    120
    Exekuce standardní situace se ujal Gardner, který našel před brankou zcela volného Berahina, který však ve stoprocentní šanci trestuhodně minul!
    120. Promarněná šance Berahina
     
    120+1
    Druhé prodloužení skončilo.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    0:1
    Jako první střílel hostující stoper Pocognoli, který poslal míč přesně k tyči, a dostal svůj tým do vedení.
     
    1. série
    1:1
    Domácí Bostwick v dnešním utkání příliš vidět nebyl, nicméně s penaltou si dokázal poradit, když poslal míč na jistotut do středu branku!
     
    2. série
    1:2
    Berahino hodil za hlavu neproměněnou šanci, a penaltu s přehledem proměnil!
     
    2. série
    2:2
    Zatím pokračujeme bez zaváhání! I domácí Maddison mířil přesně!
     
    3. série
    2:3
    Craig Gardner zvolil správnou stranu, a penaltu s přehledem proměnil!
     
    3. série
    2:3
    Mladý Martin Samuelsen nezvládl nezvládl těžkou situaci, a penaltu neproměnuje!
     
    4. série
    2:3
    To Darren Fletcher má zkušeností na rozdávání, nicméně tentokrát poslal míč mimo branku!
     
    4. série
    3:3
    Domácí Fox udržel nervy na uzdě, a dokázal důležitou penaltu proměnit!
     
    5. série
    3:4
    Chester si s penaltou poradit velmi lehce, a dostává svůj tým do výhody!
    Proměněná penalta Chestera
     
    5. série
    3:4
    Angol musel dát, což se však nestalo, a o postupujícím dnešního zápasu je rozhodnuto!
    Neproměněná penalta Angola
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Zápas dospěl až do penaltového rozstřelu, ve kterém byl nakonec šťastnější West Bromwich Albion, který postupuje do pátého kola, ve kterém narazí na Reading!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (23:26:18)

    Jan Havlovic

    Branky: 55. Taylor – 71. Fletcher

    Karty:   109. Forrester (PRH), 120. Fox (PRH) – 47. Yacob (WBA)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:1   Pocognoli (WBA)
    1:1   Bostwick (PRH)
    2. série:
    1:2   Berahino (WBA)
    2:2   Maddison (PRH)
    3. série:
    2:3   Gardner (WBA)
    2:3   Samuelsen (PRH)
    4. série:
    2:3   Fletcher (WBA)
    3:3   Fox (PRH)
    5. série:
    3:4   Chester (WBA)
    3:4   Angol (PRH)


    Peterborough United: Anwick – Samuelsen, Zakuani, Fox, Baldwin – Taylor (106. Oztumer), Forrester, Beautyman – Bostwick – Angol, Coulthirst (89. Coulibaly)
    Náhradníci: Ntlhe, Oztumer, Maddison, Lopes, Henry, Coulibaly, Toffolo

    West Bromwich Albion: Foster – Chester, McAuley (19. Pocognoli), Olsson, Gamboa – Gardner, Yacob (62. Sességnon), Fletcher, McClean – Rondón, Berahino
    Náhradníci: Anichebe, Myhill, Pocognoli, Sességnon, Ward, Roberts, Leko

    Rozhodčí: Michael Jones – Hatzidakis, West
    bahis siteleri