Peterborough – West Brom 1:1 (3:4 po pen.)
po penal. (3:4)
Peterborough United
1:1 (0:0)
West Bromwich Albion
Středa 10.02.2016, 20:45 • London Road Stadium, Peterborough • FA Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    4. série
    3:3
    Domácí Fox udržel nervy na uzdě, a dokázal důležitou penaltu proměnit!
     
    4. série
    2:3
    To Darren Fletcher má zkušeností na rozdávání, nicméně tentokrát poslal míč mimo branku!
    120. Promarněná šance Berahina
     
    120
    Exekuce standardní situace se ujal Gardner, který našel před brankou zcela volného Berahina, který však ve stoprocentní šanci trestuhodně minul!
     
    120
    Berahino se dokázal uvolnit na pravém křídle, nicméně následně narazil na Foxe, který ho poslal k zemi. Domácí stoper následně dostal žlutou kartu!
    114. Zakuani dokázal vyhlavičkovat míč z brankové čáry
     
    114
    Hostující celek byl velmi blízko rozhodnutí po centru Gardnera, kdy pálil uvnitř vápna McClean. Jeho pohotovou ránu však dokázal z brankové čářy vyhlavičkovat Zakuani!
     
    114
    Na druhé straně postupoval vpřed Maddison, který se následně dostal ke střele z velké vzdálenosti, a pokoušel se přelobovat Fostera. Míč nakonec skončil těsně nad brankou!
     
    109
    Ještě před střelou Berhina fauloval Forrester, který poslal k zemi Garndera, a dostává žlutou kartu!
     
    106
    Střídání v týmu Peterborough United: ze hřiště odchází Taylor, přichází Oztumer.
     
    104
    Salomón Rondón se dokázal obtočit kolem Foxe, a pohotově vystřelil. Rána kolumbijského forvarda navíc mířila těsně vedle!
     
    101
    McClean se opět dokázal uvolnit na levém křídle, navedl si míč do vápna, a následně nebezpečně vystřelil. Jeho ránu však dokázal zablokovat stoper Zakuani!
     
    99
    Střídání v týmu Peterborough United: ze hřiště odchází Beautyman, přichází Maddison.
    99. Povedená akce Samuelsena gólem neskončila
     
    99
    Mladík Martin Samuelsen předvedl na útočné polovině krásnou individuální akci, kdy si dokázal udělat ve středu hřiště prostor pro střelu. Norský mladík však mířil nad branku!
     
    97
    McClean si udělal prostor na levém křídle, a poslal centr do vápna. Míč tečoval Zakuani, a před Anwickem se dostával k míči Rondón, nicméně tomu na poslední chvíli zabránil v zakončení Fox!
     
    90
    Další velká šance Baggies! Celou akci hostujícího celku táhl Sességnon, jehož následnou přihrávku obdržel Rondón. Pohotovou střelu kolumbijského útočníka však dokázal Foster vyrazit!
     
    89
    Střídání v týmu Peterborough United: ze hřiště odchází Coulthirst, přichází Coulibaly.
     
    87
    Velká šance Baggies, kteří se mohli dostat do vedení! Rondón si na hranici vápna zpracoval míč před brankářem Anwickem, a míč se následně odrazil k Berahinovi. Hostující útočník se pokoušel zamířit do prázdné branky, nicméně jeho pokus vykopl Baldwin!
    79. Povedenou ránu Coulthirsta lapil Foster
     
    79
    Jon Taylor dostal míč na levou stranu, kde číhal Couthirst. Domácí útočník si následně píchl míč do středu, a vystřelil na přední tyč. Jeho pokus však Foster dokázal lapit!
    71. Darren FLETCHER - 1:1
     
    71
    West Brom právě vstřelil branku!
    Pozor, Baggies se dvacet minut před koncem základní hrací doby dostávají zpět do hry! Sességnon dostal míč do vápna na McCleana, jehož centr se dostal přímo do míst, kam si naběhl DARREN FLETCHER, a poslal míč přesně pod břevno!
    69. Velká šance Bostwicka
     
    69
    Následného rohového kopu se ujal Fox, jehož centr našel ve vápně Bostwicka. Jeho hlavičku však jeden z domácích hráčů přizvedl před Fosterem nad branku!
     
    68
    Peterborough se hnalo do zajímavého protiútoku, který táhl středem hřiště Martin Samuelsen. Následně norský záložník dostal míč doprava na Taylora, jehož rána byla tečovaná, a bude z toho roh!
     
    62
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Yacob, přichází Sességnon.
    55. Jon TAYLOR - 1:0
     
    55
    Peterborough právě vstřelil branku! Z následného protiútoku se však domácí celek prosazuje, a zcela zaslouženě se dostává do vedení! Na pravé straně poslal nepřesnou přihrávku Gamboa, který vyslal do protiútoku Coulthirsta. Ten následně našel JONA TAYLORA, který následnou přízemní střelou překonává Fostera!
     
    51
    Petersborough se usadilo na útočné polovině, a obléhalo vápno svého soupeře. Následně se dostal ke střele z hranice vápna Coulthirst, jehož technická střela však letěla těsně mimo!
     
    47
    Středem hřiště postupoval domácí Coulthirst, kterého následně poslal k zemi hostující Yacob. Michale Jones neváhal, a hráči Baggies udělil žlutou kartu.
     
    41
    Baggies si vybojovali velkou šanci, ve které se ocitl Olsson. Švédský stoper mířil mezi tři tyče, nicméně jeho střelu vyrazil nad branku Samuelsen!
    36. Rána Berahina mířila těsně vedle
     
    36
    Brankář Foster poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, kde se nacházel Rondón. Kolumbijský útočník sklepl míč pro Berahina, jehož pohotová rána mířila těsně vedle domácí branky!
    20. Velká šance Beautymana
     
    20
    A první velkou šanci si vypracovalo také Peterborough! Z pravé strany odcentroval Samuelsen, a po přiklepnutí Forrestera se k míči dostal Beautyman. Jeho pohotovou střelu však dokázal Foster vyrazit!
     
    19
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází McAuley, přichází Pocognoli.
     
    16
    To je pro hostující celek velmi nepříjemné! McAuley si při jednom ze soubojů přivodil nějaké zranění, a bude muset střídat!
     
    13
    Ze středu hřiště vyslal povedenou střelu Forrester, jehož přízemní pokus však dokázal vyrazit na rohový kop Foster! Z následného rohového kopu domácí nedokázali udeřit, neboť fauloval Zakuani.
     
    7
    Domácí celek si vypracoval velkou šanci! Do vápna dostal přihrávku Forrester, který se opřel do míče, nicméně trefil pouze Gardnera!

    Jan Havlovic

    Branky: 55. Taylor – 71. Fletcher

    Karty:   109. Forrester (PRH), 120. Fox (PRH) – 47. Yacob (WBA)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:1   Pocognoli (WBA)
    1:1   Bostwick (PRH)
    2. série:
    1:2   Berahino (WBA)
    2:2   Maddison (PRH)
    3. série:
    2:3   Gardner (WBA)
    2:3   Samuelsen (PRH)
    4. série:
    2:3   Fletcher (WBA)
    3:3   Fox (PRH)
    5. série:
    3:4   Chester (WBA)
    3:4   Angol (PRH)


    Peterborough United: Anwick – Samuelsen, Zakuani, Fox, Baldwin – Taylor (106. Oztumer), Forrester, Beautyman – Bostwick – Angol, Coulthirst (89. Coulibaly)
    Náhradníci: Ntlhe, Oztumer, Maddison, Lopes, Henry, Coulibaly, Toffolo

    West Bromwich Albion: Foster – Chester, McAuley (19. Pocognoli), Olsson, Gamboa – Gardner, Yacob (62. Sességnon), Fletcher, McClean – Rondón, Berahino
    Náhradníci: Anichebe, Myhill, Pocognoli, Sességnon, Ward, Roberts, Leko

    Rozhodčí: Michael Jones – Hatzidakis, West
    bahis siteleri