Rusko – Česko 5:2 (kon.) | Česko – Finsko 2:3 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
Česko
2:3 (2:0, 0:1, 0:1 - 0:0)
Finsko
Pátek 12.02.2016, 21:30Reprezentace do 17 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:19
    Tentokrát si přesilovku zahrají Finové. Ostap Safin (CZE) je totiž potrestán dvěma minutami na trestné lavici za faul loktem.
     
    49:50
    Češi si znovu mohou vyzkoušet své dovednosti v přesilové hře. Samuel Parkkari (FIN) je potrestán menším trestem za sekání.
     
    39:20
    Jenže ještě pár vteřin před koncem druhé třetiny míří na trestnou lavici i Jaroslav Dvořák (CZE), který je potrestán dvěma minutami za držení protihráče.
     
    33:34
    Tentokrát míří na trestnou lavici český útočník. Matyáš Svoboda (CZE) se provinil sekáním, a tak si odpyká menší trest.
     
    30:20
    Finové jdou do tří! Bernard Isiguzo (FIN) byl potrestán menším trestem za naražení zezadu, navíc ale finský obránce vyfasoval desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    30:10
    Finové se musí znovu bránit. Olli Kasinen (FIN) to s důrazem trochu přehnal, a tak je na dvě minuty odeslán na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    19:46
    Dvířka na trestnou se znovu otevírají na straně Finů. Jen pár vteřin před první sirénou míří na lavici hanby Saku Vesterinen (FIN) za hákování. Češi tak budou ve druhé třetině pravděpodobně dohrávat přesilovku.
     
    16:18
    Chvíli po prvním gólu si navíc Češi zahrají první přesilovku. Lauri Pajuniemi (FIN) je totiž potrestán dvěma minutami za sekání.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 16. M. Svoboda (Kern, Safin), 19. Škrvrně (Machala, Bukač) – 25. Aalto (Heponiemi, Korhonen), 59. Nyman (Heponiemi, Vesterinen), rozh. náj. Ikonen

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Virtanen (FIN)
    0:0   Král (CZE)
    2. série:
    0:0   Ikonen (FIN)
    0:0   Kern (CZE)
    3. série:
    0:1   Heponiemi (FIN)
    1:1   Svoboda (CZE)
    4. série:
    1:1   Svoboda (CZE)
    1:1   Heponiemi (FIN)
    5. série:
    2:1   Chytil (CZE)
    2:2   Ikonen (FIN)
    6. série:
    2:2   Chytil (CZE)
    2:3   Ikonen (FIN)


    Česko: Škarek (Vomáčka) – Král, Bednář, Mikyska, Bukač, Rutar, Šalda, Gaspar – J. Svoboda, Kern, Safin, Dvořák, Škvrně, Machala, Štohanzl, Hladonik, Václavek, Chytil, Pour, Wojnar.
    Finsko: Luukkonen (Lehtinen) – Kasinen, Korhonen, Teravainen, Isiguzo, Vesterinen – Aalto, Engberg, Koskenkorva, Ikonen, Luusuaniemi, Pajuniemi, Maansaari, Parkkari, Virtanen, Nyman, Heponiemi, Rasanen, Kinnunen, Hartikainen.

    Rozhodčí: Fernandez, Lukkason – Lyons, Davis
    bahis siteleri