Dortmund – Hannover 1:0 (kon.) | Wolfsburg – Ingolstadt 2:0 (kon.) | Stuttgart – Hertha 2:0 (kon.)
W. Brémy – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Darmstadt – Leverkusen 1:2 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Frankfurt 3:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
2:0 (0:0)
Hertha BSC
Sobota 13.02.2016, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    78
    Ani jeden z dvou rohů ovšem nebyl zakončen gólově a do protiútoku se vydali hosté. Na útočné polovině byl faulován van den Bergh a následovat bude přímý kop. Žlutá pro Grosskreutze.
     
    72
    Ve stejné minutě dostal žlutou kartu Alexandru Maxim, který na polovině hřiště zajel do jednoho z hostů. Na kartu to ovšem nejspíše nebylo...
     
    67
    Hodně nesportovně a ošklivě zajel do jednoho z domácích Chenki Haraguči. Dlouhým skluzem hráče trefil v moment, kdy ale skákal. Sice hráče téměř netrefil ale kdyby ano, byla by to opravdu ošklivá situace...
     
    62
    A následoval útok domácích. Timo Werner dostal přihrávku od Sereye Diého a postupoval na dva bránící hráče. Nakonec udělal kličku Brooksovi, který vidí zaslouženou kartu za následný zákrok.
     
    61
    Střelec jediné dnešní branky, Serey Dié, byl nyní hodně nebezpečně faulován. Hostující Skjelbred mu vjel pod nohy ze zadu a je rád, že vidí pouze žlutou kartu!
     
    35
    Rychlý protiútok Herthy byl zakončen přihrávkou Ibiševiće na pravou stranu. Vladimír Darida tady udělal kličku do středu, kde byl ale razantně poslán k mezi. Karta pro Insúu.

    David Panuška

    Branky: 51. Die, 84. Kostić

    Karty:   35. Emiliano Insúa (STU), 72. Maxim (STU), 78. Großkreutz (STU) – 61. Skjelbred (HER), 62. Brooks (HER), 67. Haraguči (HER)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:7. Fauly: 12:12.
    VfB Stuttgart: Tytoń – Großkreutz, Schwaab, Niedermeier, Emiliano Insúa – Die (86. Klein) – Rupp, Maxim (79. Harnik), Gentner, Kostić – Werner (72. Kravec).
    Náhradníci: Langerak – T. Šunjić, Harnik, Klein, Kravec, Tašči, Kliment.

    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Pekarík, Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Haraguči, Lustenberger (60. Schieber), Skjelbred, Tolga Ciğerci (72. van den Bergh) – Darida – Ibišević.
    Náhradníci: Kraft – Stark, Baumjohann, Hegeler, Stocker, Schieber, van den Bergh.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Aarnink

    Diváci: 45 465
    bahis siteleri