Dortmund – Hannover 1:0 (kon.) | Wolfsburg – Ingolstadt 2:0 (kon.) | Stuttgart – Hertha 2:0 (kon.)
W. Brémy – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Darmstadt – Leverkusen 1:2 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Frankfurt 3:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
2:0 (0:0)
Hertha BSC
Sobota 13.02.2016, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Do vápna si naběhl Martin Harnik, který svou akci zakončoval z hranice malého vápna. Z pravé strany ovšem trefil jen dobře vyběhnutého brankáře!
     
    Dnešní utkání sleduje 45 465 diváků!
     
    86
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Serey Die, přichází Florian Klein.
     
    84
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Po velké chybě hostující obrany se k míči dostal na pravé straně jeden z domácích. Ten si naběhl do vápna a přihrávkou na střed našel naběhnutého FILIPA KOSTIĆE, který přesnou střelou rozhoduje o vítězi dnešního utkání!
     
    79
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Alexandru Maxim, přichází Martin Harnik.
     
    78
    Ani jeden z dvou rohů ovšem nebyl zakončen gólově a do protiútoku se vydali hosté. Na útočné polovině byl faulován van den Bergh a následovat bude přímý kop. Žlutá pro Grosskreutze.
     
    72
    Ve stejné minutě dostal žlutou kartu Alexandru Maxim, který na polovině hřiště zajel do jednoho z hostů. Na kartu to ovšem nejspíše nebylo...
     
    72
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Timo Werner, přichází Artem Kravec.
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Tolga Ciğerci, přichází Johannes van den Bergh.
     
    67
    Hodně nesportovně a ošklivě zajel do jednoho z domácích Chenki Haraguči. Dlouhým skluzem hráče trefil v moment, kdy ale skákal. Sice hráče téměř netrefil ale kdyby ano, byla by to opravdu ošklivá situace...
     
    66
    Do dobré šance se následně dostal Filip Kostić. Ten ze střední vzdálenosti, nějakých pět metrů před vápnem napřáhl a jeho pokus skončil jen těsně vedle pravé tyčky!
     
    62
    A následoval útok domácích. Timo Werner dostal přihrávku od Sereye Diého a postupoval na dva bránící hráče. Nakonec udělal kličku Brooksovi, který vidí zaslouženou kartu za následný zákrok.
     
    61
    Střelec jediné dnešní branky, Serey Dié, byl nyní hodně nebezpečně faulován. Hostující Skjelbred mu vjel pod nohy ze zadu a je rád, že vidí pouze žlutou kartu!
     
    60
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Fabian Lustenberger, přichází Julian Schieber.
     
    56
    Rychlý centr k levé tyčce nebyl zakončen hlavičkou. Následně se ale do velké šance dostal hostující John Brooks, který z blízkosti napálil levou tyčku!
    51. Serey DIE - 1:0
     
    51
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Tak to byla naprosto skvělá akce domácích fotbalistů! Nejdříve byl před vápnem faulován jeden z domácích, ale akce pokračovala i dále. Střelu z pravé strany brankář vyrazil na hranici vápna, kam si naběhl SEREY DIÉ, jenž tvrdou dělovkou k pravé tyčce skóroval!
     
    46
    Ou, to byl rychlý začátek ze strany domácích fotbalistů! Insúa se prodral po levé straně a do vápna poslal dobrý centr. Na něj si naskakoval Timo Werner, který ale míč jen o pár milimetrů netrefil!
     
    37
    První obrovská šance utkání končí skvělým zákrokem polského brankáře. Na jeho branku se hnal Vedad Ibišević, jenž byl osamocený. Střelou k levé tyčce ale nedokázal brankáře překonat!
     
    35
    Rychlý protiútok Herthy byl zakončen přihrávkou Ibiševiće na pravou stranu. Vladimír Darida tady udělal kličku do středu, kde byl ale razantně poslán k mezi. Karta pro Insúu.
     
    27
    Timo Werner vybojoval balón ve vápně a následně jej z levé strany poslal na pravou. Vše bylo nakonec zakončeno jeho pokusem, kdy hlavičkou branku přestřelil!
     
    18
    Z levé strany, přímo z rohového kopu, ohrožoval branku brankáře Jarsteina jeden z domácích, který ale nakonec brankáře nepřekonal!
     
    2
    Tak to byla slušná šance hned na začátku utkání. Po centru z pravé strany, který Jarstein nedokázal chytit, propadl míč na zadní tyčku na Kostiće, který se ale ze špatné pozice neprosadil!

    David Panuška

    Branky: 51. Die, 84. Kostić

    Karty:   35. Emiliano Insúa (STU), 72. Maxim (STU), 78. Großkreutz (STU) – 61. Skjelbred (HER), 62. Brooks (HER), 67. Haraguči (HER)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:7. Fauly: 12:12.
    VfB Stuttgart: Tytoń – Großkreutz, Schwaab, Niedermeier, Emiliano Insúa – Die (86. Klein) – Rupp, Maxim (79. Harnik), Gentner, Kostić – Werner (72. Kravec).
    Náhradníci: Langerak – T. Šunjić, Harnik, Klein, Kravec, Tašči, Kliment.

    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Pekarík, Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Haraguči, Lustenberger (60. Schieber), Skjelbred, Tolga Ciğerci (72. van den Bergh) – Darida – Ibišević.
    Náhradníci: Kraft – Stark, Baumjohann, Hegeler, Stocker, Schieber, van den Bergh.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Aarnink

    Diváci: 45 465
    bahis siteleri