Rio Ave – FC Ferreira 1:1 (kon.)
konec
Rio Ave FC
1:1 (0:1)
FC Paços Ferreira
Pondělí 15.02.2016, 21:00Portugalská Primeira Liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše. Za pozornost Vám děkuje a u sledování dalším přenosů se těší Tomáš Kubečka. Dobrou noc! (22:56:45)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:12. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:20.
     
    Je dobojováno! Dnešní soupeři si rozdělí body rovným dílem! Hosté se v prvním poločase dostali do vedení, když pokutový kop proměnil Moreira! Vstup do druhého poločasu vyšel mnohem lépe Riu Ave a Kuca po krásné akci vyrovnal na 1:1! Poté tempo hry poněkud opadlo, ale oba týmy si ještě vytvořily několik šancí! Tu největší zahodil po hodině hry Moreira, jehož druhou penaltu brankář Cásio krásným zákrokem vyrazil!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Rio Ave dostalo poslední možnost. Po přímém kopu se míč odrazil přímo do náruče brankáře Defendiho, jež jej v rukavicích udržel i proti dvěma dotírajícím soupeřům.
     
    90+3
    Krásnou akci předvedl Ronan! Střídající hráč Rio Ave si krásně zpracoval míč na prsa a pohotovou střelou mířil pod břevno! Defendi se po míči nakonec natáhl!
     
    90+2
    Roniel předal míč Faríasovi, jež napřáhl zpoza pokutového území. Jeho rána byla sice prudká, ale o několik metrů minula pravou tyč domácí branky.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90+1
    A Cicero ihned po svém příchodu na trávník dostává žlutou kartu!
     
    90
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Moreira, přichází Cicero.
     
    89
    A právě Ukra obdržel centr na vzdálenější tyč. U střídajícího hráče nikdo nebyl, ale Ukra i přesto vysoko přestřelil hostující branku.
     
    88
    Střídající Roniel nabral směr pokutové území. Při své cestě byl rozhozen faulem Ukry, jež za své počínání vidí žlutou kartu. Ukra svým faulem možná zachránil domácí před pohromou.
     
    87
    Do pokutového území se sice sběhli všichni vysocí fotbalisté, jenže hosté zkusili zahrát nacvičený signál. Následná kolmá přihrávka prolétla až za čáru a Cásio bude odkopávat.
     
    86
    Kapitán Tarantini svému celku nyní příliš nepomohl. Domácí fotbalista fauloval za polovinou hřiště a odevzdal hostům míč. Ferreira zahraje přímý kop.
     
    85
    Do konce utkání zbývá zhruba pět minut a ani jeden z týmů stále ne a ne strhnout vedení na svou stranu. Hraje se převážně bojovný fotbal plný soubojů.
     
    84
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Yazalde, přichází Ronan.
     
    83
    Lopes famózně pomohl v pokutovém území. Kuca poslal přesný centr na Yazaldeho, který měl před sebou už jen hostujícího brankáře, ale Lopes se vrátil a nepustil soupeře k hlavičce.
     
    82
    Moreira obdržel přihrávku od Andrezinha, potáhl si míč na pravačku a pokoušel se obstřelit obránce. Naneštěstí pro něj trefil jen hráče před sebou.
     
    81
    Yazalde mohl naklonit misky vah na stranu Rio Ave! Domácí útočník obdržel krásnou přihrávku na levačku, okamžitě vypálil, ale střela mu nesedla a Defendi míč schoval v náručí.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 50. Kuca – 31. Moreira (pen.)

    Karty:   18. Santos (AVE), 30. Pedrinho (AVE), 62. Wakaso (AVE), 88. Ukra (AVE) – 64. Ricardo (FER), 71. Cardoso (FER), 90+1. Cicero (FER)

    Neproměněná penalta: 63. Moreira (AVE), brankář Cásio zneškodnil


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:12. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:20.
    Rio Ave FC: Cásio – Pedrinho, Marcelo, Roderick, Edimar – Wakaso, Tarantini – Kuca, Bressan (65. Postiga), Kayembe (46. Ukra) – Yazalde (84. Ronan)
    Náhradníci: Vieira, Postiga (65. Bressan), Boas, Ukra (46. Kaymbe), Moreira, Krovinović, Ronan (84. Yazalde)

    FC Paços Ferreira: Defendi – Goís, Ricardo, Cardoso, Lopes – António (72. Farías), Ponck – Martins (55. Roniel), Andrezinho, Jota – Moreira (90. Cicero)
    Náhradníci: Marco, Baixinho, Roniel (55. Martins), Cícero (90. Moreira), Farías (72. António), Jose, Santos

    Rozhodčí: Rui Costa – Joao Silva, Tiago Costa
    bahis siteleri