Gent – Wolfsburg 2:3 (kon.) | AS Řím – Real Madrid 0:2 (kon.)
konec
AS Řím
0:2 (0:0)
Real Madrid
Středa 17.02.2016, 20:45 • Stadio Olimpico • Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Úvodní osmifinálové utkání je u konce! AS Řím podalo v domácím prostředí velmi sympatický výkon, avšak s Realem Madrid prohrálo nakonec 0:2!

    První poločas dnešního očekávaného zápasu bohužel branku nenabídl. Do úvodního osmifinálového utkání vstoupil lépe Real, nicméně první velkou šanci měl domácí El Shaarawy, který pálil nad branku. Real měl územní převahu, nicméně se těžko dostával do zakončení. Ve 33. minutě zahrozil střelou z hranice vápna Marcelo, jehož pokus však skončil těsně vedle!

    A ve druhém poločase to začalo! Hned v 57. minutě předvedl své umění Cristiano Ronaldo, který se prosadil krásnou střelou z hranice vápna! Následný kolotoč velkých šancí odstartovala příležitost Vainqueura, který poslal míč těsně vedle. Následně spálili své šance Ronaldo, Džeko a také Salah. V 86. minutě se tak přihlásil o slovo střídající Jesé, který krásnou přízemní střelou zvýšil vedení svého celku! (22:40:48)
    Keylor Navas zatím plní roli jedničky Realu znamenitě!

     
    Dnešní utkání dopadlo pro římský celek hodně krutě. Po první brance Ronalda se celek Luciana Spallettiho výkonostně zvedl, a měl několik šancí na vyrovnání, ty však neproměnil. Následně se prosadil Jesé, a Real si odváží do Madridu pohodlný dvoubrankový náskok. I do odvety budou vstupovat hráči Bílého baletu v pozici favorita, a myslím, že si postup do čtvrtfinále už uniknout nenechají ...

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou!
    Když už Cristiano Ronaldo vystřelí na branku, většinou je z toho gól!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Perotti zůstal na levé straně otřesený po ostrém souboji s Carvajalem, a tak Casemiro férově zakopl míč do zámezí.
     
    90+3
    O pár sekund později však Kovačić zahrál rukou, a AS mělo k dispozici standardní situaci. Rozehrávky se ujal Totti, jehož centr však obrana Realu dokázala v pohodě odvrátit!
     
    90+2
    Sergio Ramos ve středu hřiště svedl souboji s Nainggolanem, kterého před vzdušným soubojem lehce přistrčil, a v klidu si míč odhlavičkoval.
     
    90+1
    Domácí celek to ještě zkoušel na útočné polovině, a z pravé strany dokázal odcentrovat obránce Rüdiger. Na jeho centr si měl naběhnout Džeko, nicméně k tomu se míč nedostal.
     
    90
    Hlavní sudí Pavel Královec nastavuje pouhé tři minuty, což je vlastně velmi rozumná volba. Nikdo nebyl příliš dlouho ošetřován, tak proč dnešní utkání natahovat ...
     
    90
    Řecký stoper Manolas se pokoušel najít na levé straně francouzského obránce Digne. Ten musel jít do souboje s Carvajalem, ve kterém prohrál, a vhazovat bude španělský celek!
     
    89
    Španělský celek svému soupeři nedává příliš možnosti, jak se dostat zpět do zápasu. Real momentálně kombinuje na vlastní polovině, a svého soupeře k míči nepouští.
     
    89
    Hostující celek provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází klenot Bílého baletu, který dnes opět zaúřadoval – Cristiano Ronadlo. Na místo hvězdného Portugalce přichází Casemiro!
     
    88
    Domácí celek vybojoval na pravé straně rohový kop, který rozehrál Pjanić. Centr bosenského záložníka však příliš přesný nebyl, a tak může jít do protiútoku hostující Real!
     
    87
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Alessandro Florenzi, přichází Francesco Totti.
    86. JESÉ - 0:2
     
    86
    Real právě vstřelil branku!
    Hodně, ale opravdu hodně krutá rána pro domácí celek ... Římské AS bylo několikrát blízko vyrovnání, a v některých chvílích svého soupeře i přehrávalo, teď však přichází druhá branka Bílého baletu! Na pravou stranu dostal míč JESÉ, který si nepřidělával starosti, a před vápnem se opřel do míče. Jeho rána zamířila přesně k tyči, a Szczesny se natahoval marně!
     
    85
    Sudí Pavel Královec musel podruhé v tomto zápase sáhnout do kapsičky pro žlutou kartu. Tu udělil Sergio Ramosovi, který na pravé straně nestíhal v souboji se Salahem, a toho poslal k zemi!
     
    84
    Na druhé straně hřiště se dostával k míči Benzema, který se protlačil do vápna. Rázný francouzský forvard se protlačil ke střele, nicméně jeho pokus trefil pouze Florenziho.

    Jan Havlovic

    Branky: 57. Ronaldo (Marcelo), 86. Jesé

    Karty:   62. Varane (REA), 85. Ramos (REA)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:10.
    AS Řím: Szczęsny – Florenzi (C) (87. Totti), Manolas, Rüdiger, Digne – Pjanić, Vainqueur (77. De Rossi), Nainggolan – Salah, Perotti, El Shaarawy (64. Džeko).
    Náhradníci: De Sanctis – Maicon, De Rossi, S. Keita, Džeko, Totti, Falqué.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos (C), Varane, Marcelo – Modrić, Kroos, Isco (64. Kovačić) – James Rodríguez (82. Jesé), Benzema, Ronaldo (89. Casemiro).
    Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Danilo, Casemiro, Kovačić, L. Vázquez, Jesé.

    Rozhodčí: Královec (CZE) – Slyško (SVK), Wilczek (CZE) – Mokrusch (CZE) – Ardeleanu (CZE), Paták (CZE)
    bahis siteleri