Mountfield HK – Zlín 2:1 (kon.) | Kladno – Sparta 2:3 (kon.) | PZ Kladno – Letňany 1:4 (kon.)
HC Litvínov – Písek 7:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 3:4 (po pr.)
konec
HC Litvínov
7:3 (1:0, 3:2, 2:1)
IHC Králové Písek
Čtvrtek 18.02.2016, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    59:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dómácí se přeci jen ještě prosazují. PŘEMYSL SVOBODA všem ujel a pěkným blafákem překonal Buchtu. Asistence: Vojtěch Kysela.
     
    57:26
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek snižuje na rozdíl tří branek. Ve své vlastní přesilovce se dokázal po zmatku před litvínovskou branku z bezprostřední blízkosti prosadit VÁCLAV PECHLÁT, který překonal bezmocného Pejsara. Asistence: Jakub Novák.
     
    52:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je tu další gól do písecké sítě. Žižka našel přesnou přihrávkou dobře postaveného PŘEMYSLA SVOBODU, který svižnou střelou překonal v brankovišti poněkud dezorientovaného Buchtu. Asistence: Jakub Žižka.
     
    43:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí teď byli v obrovském tlaku a je z toho další branka! Litvínov zkompletoval pověstného bůra! Buchta nevěděl, kam se otočit dřív. Tlaku mladých Chemiků čelil statečně a dlouho také úspěšně. Pak ale vypálil DANIEL JOUZA, který Buchtovo sérii pěkných zákroků razantně utnul. Asistence: Dan Bartoš.
     
    38:40
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek snižuje na rozdíl dvou branek. Zasloužil se o to hostující obránce JAN TAMPIER, který projel středním pásmem až k brance Pejsara, kterého i se štěstím do horní části branky prostřelil. Bez asistence.
     
    30:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se prosazuje ve svém vlastním oslabení. Puk do útočného pásma zavezl ONDŘEJ DUFEK, který si mazácky poradil s hostujícím gólmanem. Puk si ještě srovnal na hokejce a pak se trefil krásně pod břevno! Bez asistence.
     
    29:07
    Písek právě vstřelil branku!
    Hostující se prosazují v signalizované výhodě! Pejsar nevěděl, kam dřív. Puky na něj létali ze všech stran. Po skrumáži před brankou Pejsara, se puku ujal DANIEL ČECH, který bez sebemenšího zaváhání překonal přesouvajícího se Pejsara. Asistence: Lukáš Vokoun.
     
    21:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí jsou ve velkém tlaku, který nakonec umocnili ve třetí vstřelenou branku. K puku se dostal JAKUB BERAN, který přesnou střelou rozvlnil dnes již potřetí síť za zády bezmocného Buchty. Asistence: Marek Berka, Vojtěch Kysela.
     
    20:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Svoboda získal v obranném pásmu puk a upaloval sám na branku Buchty, dlouho puk dorážel za záda hostujícího gólmana, ale neúspěšně. Nakonec se to povedlo ONDŘEJI DUFKOVI, který svému týmu vystřelil dvoubrankové vedení. Asistence: Přemysl Svoboda.
     
    02:20
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Domácí Písecké nepustili ke kotouči, od začátku zápasu se drželi před brankou Buchty. Tlaku domácích ze začátku Písek ještě odolával, ale ne na dlouho. Vedení svému týmu přesnou ranou vystřelil VOJTĚCH KYSELA, který otevřel gólový účet dnešního zápasu. Asistence: Jiří Najman.

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 3. Kysela (Najman), 21. Dufek (Svoboda), 22. Beran (Berka, Kysela), 31. Dufek, 44. Jouza (Bartoš), 53. Svoboda (Žižka), 60. Svoboda (Kysela) – 30. Čech (Vokoun), 39. Tampier, 58. Pechlát (Novák)


    HC Litvínov: Pejsar (Kmínek) – Žítek, Šubrt, Hoffmann, Bártek, Kitzberger, Žižka, Najman, Liška – Dufek, Jindra, Bartoš, Berka, Jouza, Svoboda, Beran, Kysela, Šarlinger, Pech, Kubát
    IHC Králové Písek: Buchta (Reindl) – Novák, Kroupa, Měchura, Brož, Tampier – Čech, Vokoun, Januška, Přibyl, Pechlát, Schwartz, Berčík, Novotný

    Rozhodčí: Turčan – Šulo, Kokrment
    bahis siteleri