Pittsburgh – Detroit 6:3 (kon.) | NY Islanders – Washington 2:3 (po pr.) | Toronto – NY Rangers 2:4 (kon.)
Ottawa – Carolina 4:2 (kon.) | Tampa – Winnipeg 6:5 (2:1 po s.n.) | Florida – San Jose 1:2 (1:2 po s.n.)
Nashville – Boston 2:0 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.)
Arizona – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 2:5 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
Detroit Red Wings
Pátek 19.02.2016, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Sidney CROSBY - 6:3
     
    59:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To, co se Rustovi nepodařilo, dokonal z prostoru od střídaček kapitán SIDNEY CROSBY. Ten tak gólem do prázdné branyk definitivně pojišťuje vítězství Tučňáků v dnešním utkání. Asistence: Kris Letang.
    51:13 Henrik ZETTERBERG - 5:3
     
    51:13
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádně sehraná akce v podání hostí! Pavel Dacjuk krásně prokličkoval skrze dva bránící hráče, nahrál na levé křídlo Abdelkaderovi, jenž předložil krásnou křížnou přihrávku HENRIKU ZETTERBERGOVI. Ten nám ukázal ještě hezčí kličku do bekhendu, kterou překonal Fleuryho! Asistence: Justin Abdelkader a Pavel Dacjuk.
    46:26 Phil KESSEL - 5:2
     
    46:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí tým se dostává do tříbrankového vedení! Hráči Red Wings nebyli důslední před brankou a nechali dorážet PHILA KESSELA, který nejenže svým druhým gólem v utkání dává na 5:2, ale také vyhání Petra Mrázka z branky! Asistence: Olli Määttä a Chris Kunitz.
    36:46 Scott WILSON - 4:2
     
    36:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Tučňáci prosadili! SCOTT WILSON se dočkal své první trefy v nejslavnější hokejové soutěži, když těžil ze skvělé práce Conora Shearyho za brankou. Ten se uvolnil přes bránící hráče a skvělou přihrávkou našel právě Wilsona, jenž vystřelil z první! Asistence: Conor Sheary a Derrick Pouliot.
    22:43 Phil KESSEL - 3:2
     
    22:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci si ale bleskurychle své vedení berou zpět! Střelou zápěstím dokázal českého gólmana prostřelit PHIL KESSEL, to je velice nepříjemná rána pro hosty z Detroitu! Asistence: Sidney Crosby a Chris Kunitz.
    22:19 Dylan LARKIN - 2:2
     
    22:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    A máme znovu vyrovnáno, je to 2:2! Mladíček DYLAN LARKIN pokračuje ve výborné formě a dává svůj devatenáctý gól v sezoně, když se prosadil šikovnou bekhendovou kličkou po přistrčení od Glendeninga! Asistence: Luke Glendening a Kyle Quincey.
    16:47 Matt CULLEN - 2:1
     
    16:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí celek se znovu dostává do vedení! V předbrankovém prostoru se nyní nejlépe zorientoval MATT CULLEN, jenž i s nutnou dávkou štěstí procpal kotouč do branky za Petra Mrázka. Asistence: Patric Hörnqvist a Trevor Daley.
    13:40 Tomáš JURČO - 1:1
     
    13:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Slovenský útočník TOMÁŠ JURČO vyslal z mezikruží pěknou střelu zápěstím, na níž Marc-Andre Fleury nedokázal zareagovat! Šikovně ho od mantinelu našel švédský šikula Gustav Nyquist. Asistence: Gustav Nyquist a Andreas Athanasiou.
    09:56 Ben LOVEJOY - 1:0
     
    09:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Smolný gól nyní dostává Petr Mrázek. BEN LOVEJOY spíše nahazoval na hostujícího gólmana, aby udržel útočné pásmo, ale kotouč se otřel o hůl Helma, od níž si to nasměroval přesně do míst, z nichž se český gólman přesouval. Asistence: Patrick Hörnqvist a Matt Cullen.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 10. Lovejoy (Hörnqvist, Cullen), 17. Cullen (Hörnqvist, Daley), 23. Kessel (Crosby, Kunitz), 37. Wilson (Sheary, Pouliot), 47. Kessel (Määttä, Kunitz), 60. Crosby (Letang) – 14. Jurčo (Nyquist, Athanasiou), 23. Larkin (Glendening, Quincey), 52. Zetterberg (Abdelkader, Dacjuk)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Määttä, Letang, Dumoulin, Daley, Pouliot, Lovejoy – Kunitz, Crosby, Hörnqvist – Hagelin, Cullen, Kessel – Kühnhackl, Sundqvist, Rust – Wilson, Porter, Sheary
    Detroit Red Wings: Mrázek (od 47. Howard) – Quincey, DeKeyser, Smith, Green, Ouellet, Marčenko – Zetterberg, Dacjuk, Abdelkader – Tatar, Richards, Larkin – Jurčo, Athanasiou, Nyquist – Helm, Sheahan, Glendening

    Rozhodčí: St. Pierre, Sutherland – Kovachik, Nowak

    Diváci: 18 584
    bahis siteleri