Jihlava – Č. Budějovice 5:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 0:5 (kon.)
Zlín – Mountfield HK 2:1 (2:1 po s.n.) | HC Plzeň – HC Litvínov 7:2 (kon.) | Třinec – Liberec 4:3 (kon.)
K. Vary – Chomutov 2:6 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 20.02.2016, 17:00 • Ostravar aréna • DHL Extraliga juniorů • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Kurovský se dostal k puku, vyslal do sóla SAMUELA OLLENDERA, který měl veškerý klid na pohodové zakončení do prázdné branky – 5:2. Asistence: Daniel Kurovský.
     
    38:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí proměňují svou přesilovku, když se po nahrávce Ollendera mohl z přesného zásahu radovat VLASTIMIL MALINA – 4:2. Asistence: Samuel Ollender, Josef Danielčak.
     
    33:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hra ve čtyřech více vyhovovala domácím, DOMINIK KAFKA vypíchl Žaludovi kotouč, dostal se do samostatného úniku a střelou do horní části branky posílá svůj tým do vedení – 3:2. Bez asistence.
     
    25:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno!! Hosté se natlačili do pásma, i když se Wanecki dobře připravil, po přesné nahrávce Pořízka byl DENIS PÄTOPRSTÝ úspěšný – 2:2. Asistence: Radek Pořízek, Lukáš Motloch.
     
    19:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Také Vítkovice skórují v oslabení, DANIEL KUROVSKÝ se dostal k puku, našlápnul si do pásma a s trochou štěstí posílá puk pod gólmanem do branky – 2:1. Bez asistence.
     
    09:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno!! Po chybce domácích si RADEK POŘÍZEK našlápl do pásma, ujel dvěma vítkovickým hráčům a ve svém vlastním oslabení srovnává stav na světelné tabuli – 1:1. Asistence: Dominik Tůma.
     
    01:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí otevírají skóre utkání poté, co skákavý puk vyslaný Šenderou dokázal umístit do sítě JOSEF DANIELČAK – 1:0. Asistence: Petr Šendera.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 2. Danielčak (Šendera), 20. Kurovský, 34. Kafka, 39. Malina (Ollender, Danielčak), 60. Ollender (Kurovský) – 10. Pořízek (Tůma), 26. Pätoprstý (Pořízek, Motloch)


    HC Vítkovice Ridera: Wanecki (Šimeček) – Šendera, Charvát, Klok, Ďurkáč, Štěpánek, Gabrhelík, Krčmář – Hartman, Spratek, Kurovský, Wróbel, Malina, Žiak, Ollender ("A"), Danielčák, Kmošek, Kafka ("A"), Jáchym ("C")
    BK Mladá Boleslav: Groh (Marek) – Mašek, Matys, Uřídil, Tůma, Žalud ("A"), Marček, Červinský – Musliu, Brzák ("A"), Pätoprstý, Rypar, Borovec ("C"), Pořízek, Planý, Outrata, Němec, Motloch

    Rozhodčí: V. Fiala – R. Tošenovjan, M. Hlavatý
    bahis siteleri