SK Karviná – Mor. Budějovice 5:4 (1:0 po s.n.) | Řisuty – Klášterec nO 3:4 (0:1 po s.n.) | Vrchlabí – Klatovy 4:3 (kon.)
Nymburk – Děčín 4:3 (kon.) | Frýdek-M. – Břeclav 8:2 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 4:3 (kon.)
Technika Brno – Opava 5:1 (kon.) | Kolín – Písek 5:2 (kon.) | Sokolov – Jindř. Hradec 7:2 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 2:5 (kon.) | Vsetín – SHK Hodonín 6:0 (kon.) | Jablonec n/N – Pelhřimov 0:0 (zruš.)
Kobra – Trutnov 4:1 (kon.) | Tábor – Bílina 12:1 (kon.)
konec
HC Technika Brno
5:1 (0:1, 2:0, 3:0)
HK Opava
Sobota 20.02.2016, 17:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ • 44. kolo
Partner:
     
    55:54
    Piskoř s Kadlecem ujížděli do přečíslení dvou na jednoho, na druhého jmenovaného se ale nakonec kotouč nedostal a domácí tak ani nezakončili.
     
    54:58
    Technika právě vstřelila branku!
    Hokejisté Opavy už nejspíše složili zbraně. V útočném pásmu zkusil štěstí střelou zápěstím PETER BUSTIN a černá pryž propadla Šafránkovi pod vyrážečkou až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Stehlík.
     
    53:14
    Technika právě vstřelila branku!
    Pavel Strýček zachytil puk na modré čáře, poslal jej směr Šafránkova svatyně, kde byl připravený JIŘÍ ČTVRTNÍČEK, který pohotově tečoval kotouč mezi betony opavské stálice. Asistence: Pavel Strýček, Peter Bustin.
     
    51:02
    Puk se zastavil na brankové čáře a Čtvrtníček ho i se Šafránkem nejspíše dotlačil do sítě, rozhodčí ale branku neuznává.
     
    45:54
    Hned vzápětí si zahrají domácí přesilovou hru. Za podražení je potrestán Petr Wolf (PLZ).
     
    45:48
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika se dostává do trháku! MICHAL BRZOBOHATÝ po pěkném pasu od Davida Havíře, pelášil sám na Dušana Šafránka, kterému nasadil forhendový blafák a poslal černou pryž mezi betony gólmana Slezanu. Asistence: David Havíř.
     
    41:57
    Peter Bustin (TEC) se počínal nedovoleně v útočném pásmu a Slezan má k dispozici první přesilovou hru.
     
    41:49
    Benýšek s Michalem Brzobohatým hodně důrazní na brankovišti a Šafránek teď podržel svůj tým. Brzobohatý se dostal snad ke třem dorážkám.
     
    38:38
    Tomáš Polok (OPA) je potrestán menším trestem za hákování a odjíždí pykat na trestnou lavici. Přesilová hra pro Techniku.
     
    33:26
    Michal Brzobohatý trefil tyč opavské klece!
     
    32:10
    Stehlík si dobře najel před bránu a dokonce měl i příležitost zakončit, střela si však do sítě cestu nenašla.
     
    28:45
    Lukáš Černý měl dobrou příležitost k vyrovnání, z pravé strany najížděl poměrně osamocen na brněnského gólmana, trefil však pouze jeho připravené betony.
     
    27:33
    Technika právě vstřelila branku!
    A Technika přesilovou hru rychle využívá. Dnes padají góly z předbrankového prostoru a to se potvrdilo i teď. Jiří Čtvrtníček našel na brankovišti nepokrytého PETERA BUSTINA, který v tísni procedil puk do branky. Asistence: Jiří Čtvrtníček, Ondřej Stehlík.
     
    27:00
    První přesilová hra utkání je na světě a zahrají si ji domácí. Lukáš Černý (OPA), dvě minuty – sekání.
     
    23:17
    Technika právě vstřelila branku!
    DOMINIK PISKOŘ zapracoval důrazně na brankovišti a procedil puk za Šafránkova záda a máme vyrovnáno. Asistence: Jakub Kadlec, Ondřej Látal.
     
    20:15
    Chalupa ve velké šanci před Jekelem nedokázal z bezprostřední blízkosti prostřelit brněnského gólmana.
     
    17:35
    Jurča minul z levého kruhu odkrytou klec a chytá se za hlavu. To byla asi největší příležitost Techniky.
     
    16:55
    Piskoř se dostal hodně lehce ke kotouči za Šafránkovou klecí, z čehož nakonec byla velká šance domácích, ani jedna z dorážek si ale nenašla cestu za Šafránkova záda.
     
    15:05
    Benýšek vybojoval puk v útočné třetině a Jurča si vybruslil až před Šafránka, bekhendem ale nezasunul puk mezi betony opavského brankáře.
     
    10:44
    Bustin mířil do horních pater a Šafránkovo rameno zabránilo kotouči v cestě do sítě!
     
    09:56
    Polok nahrál před bránu na volného Vítka, který mohl přidat druhou branku utkání, v pádu se mu ale nepodařilo usměrnit bekhendový pokus do sítě.
     
    06:33
    Oba celky si zahrají ve čtyřech, potrestáni Radek Tuma (OPA) a Karel Benýšek (TEC). První jmenovaný za hrubost, brněnský hráč za sekání.
     
    06:33
    Jurča v obrovské šanci sám před Šafránkem nedokázal procedit černou pryž za opavského gólmana.
     
    06:05
    Chalupa si udělal šikovnou kličku do středu kluziště, ocitl se mezi kruhy a poslal Jekelovi pěkně štiplavý pozdrav! Naštěstí pro něj puk těsně minul prostor mezi třemi tyčemi.
     
    02:35
    Kadlec se dostal ke střele z pravé strany a natahoval se i po dorážce, v rozhodující chvíli mu ale kotouč ujel z čepele.
     
    01:12
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavský forvard JAKUB VÍTEK byl úplně sám před Jekelem, kde dostal prostor hned ke dvěma dorážkám a z opakovaného pokusu se nemýlil. Asistence: Tomáš Polok.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 24. Piskoř (Kadlec, Látal), 28. Bustin (Čtvrtníček, Stehlík), 46. M. Brzobohatý (Havíř), 54. Čtvrtníček (Strýček, Bustin), 55. Bustin (Stehlík) – 2. Vítek (Polok)


    HC Technika Brno: Jekel (Novák) – Habrovec (C), Sedlák, Šidák, Havíř, Navrátil, Strýček, Zbořil, Vrba – M. Brzobohatý, Bustin, P. Brzobohatý, Benýšek, Biolek, Jurča, Piskoř, Čtvrtníček, Polesný, Kadlec, Látal, Stehlík.
    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Vrabel, Galvas, Slavík, Tichý, Tuma, Pavelek, Mosler – Štindl, Herman, Rousek, Vítek, Polok, Wolf, Selingr (C), Černý, Svoboda, Chalupa.

    Rozhodčí: Held – Vožda, Lainka
    bahis siteleri