New Jersey – NY Islanders 0:1 (kon.) | Carolina – San Jose 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 0:4 (kon.)
Montreal – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 2:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
New York Islanders
Sobota 20.02.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Kapitán hostí John Tavares ze středního pásma trefil pouze tyčku prázdné brány!
     
    58:33
    Cory Schneider míří z branky, New Jersey to zkusí při hře pět na pět!
     
    58:16
    Tak to je velká rána pro Devils. Adam Henrique (NJD) v útočném pásmu při odpalu puku zasáhl Hickeyho holí do obličeje a míří na trestnou lavici.
     
    42:16
    Fantastický Jaroslav Halák! Lee Stempniak a Adam Henrique byli zcela osamocení před třicetiletým brankářem NY Islanders, ale přesto ho nedokázali překonat! Prvně jmenovaný zakončoval ve stoprocentní příležitosti, ale Halák vyrazil puk betonem!!!
     
    35:00
    Jordin Tootoo (NJD) v útočném pásmu za brankou zcela zbytečně srazil Johnnyho Boychuka a dostává osobní trest do konce utkání! Ostrovany nyní čeká pětiminutová přesilovka.
     
    29:34
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Joseph Blandisi – 2 min., hákování).
     
    23:46
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Adam Henrique – 2 min., držení protihráče).
     
    23:44
    Adam Henrique v zajímavé šanci v mezikruží trefil pouze brankáře Jaroslava Haláka, velká škoda pro Ďábly! Slovenský gólman měl i notnou dávku štěstí.
     
    19:46
    Krásně to nyní myslel Joseph Blandisi! Travis Zajac mu nahrál do dobré pozice, domácí šikula si ještě položil obránce a chtěl vrátit kotouč svému spoluhráči, ten už ale při pokusu o střelu promáchl!
     
    19:06
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Kyle Okposo – 2 min., hákování).
     
    18:10
    Jaroslav Halák si nyní sám způsobil problémy! Nahození Travise Zajaca ze středního pásma pouze vyrazil, kvůli čemuž se k dorážce dostal Kyle Palmieri. Bratislavský rodák měl ale velké štěstí, že si nejlepší střelec Devils nestihl zpracovat kotouč.
     
    09:14
    Velká šance na vyrovnání! Kyle Palmieri přihrál do šance Reidu Boucherovi, který byl zcela osamocený před Jaroslavem Halákem, ale trefil pouze tyčku za jeho zády!
    01:59 Casey CIZIKAS - 0:1
     
    01:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující tým se dostává hned ve druhé minutě do vedení! Nick Leddy se vydal na útočný výlet podél levého mantinelu, posléze ho zakončil střelou, kterou Cory Schneider vyrazil před sebe do vzduchu. CASEY CIZIKAS měl velké štěstí, jelikož ho touš trefil do paže, od níž se odrazil do branky New Jersey! Asistence: Nick Leddy a Matt Martin.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 2. Cizikas (Leddy, Martin)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene, Larsson, Moore, Schlemko, Helgeson, Merrill – Blandisi, Henrique, Stempniak – Boucher, Zajac, Palmieri – Kalinin, Josefson, Kennedy – Farnham, Gionta, Tootoo
    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Boychuk, Strait, Hamonic, Hickey, Židlický – Grabovskij, Tavares, Strome – Kuljomin, Nielsen, Okposo – Lee, Nelson, Bailey – Martin, Cizikas, Clutterbuck

    Rozhodčí: Pochmara, Walsh – Murphy, Cherrey

    Diváci: 16 514 (vyprodáno)
    bahis siteleri