Vsetín – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 5:3 (kon.) | Opava – Kladno 4:3 (kon.)
Havířov – Jihlava 1:4 (kon.) | Chomutov – Zlín 1:6 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
Slavia – Liberec 5:7 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 8:4 (kon.) | Poruba – Č. Budějovice 2:8 (kon.)
HC Plzeň – Olomouc 7:2 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 9:3 (kon.) | Letňany – K. Vary 1:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
7:2 (3:1, 2:0, 2:1)
HC Olomouc
Sobota 20.02.2016, 15:00 • Malá hala • Extraliga staršího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    57:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je na světě sedmý gól Plzně! Po sérii dorážek se prosazuje mladší dorostenec JAN MATIÁŠEK, který překonává bezmocného Schejbala. Asistence: David Roubal a Matěj Chalupa.
     
    55:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už byl však na další pokus Plzně krátký. Šestou trefu Plzně přidává útočník se slavným jménem MARTIN STRAKA, jenž si našel místo před brankou a prosadil se přesnou střelou. Asistence: Ondřej Váňa a Štěpán Hanzlík.
     
    48:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Úžasná trefa Olomouce a je sníženo! JOSEF PODLAHA napřáhl na levé straně, vypálil a trefil se přesně pod víko Krasanovského klece, puk se otřel o spojnici! Asistence: Petr Mader.
     
    36:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni dokázali vstřelit bůra a je tu další využitá přesilová hra. Ke dvěma asistencím přidává i svůj první gól v utkání kapitán Plzně DAVID ROUBAL, který si skvěle poradil s nabídnutou šancí. Bez asistence.
     
    24:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to o tři góly, indiáni se prosazují v přesilové hře! ŠTĚPÁN HANZLÍK byl se spoluhráči aktivní před brankovištěm a nakonec se mu podařilo procpat kotouč do sítě. Asistence: Petr Eret.
     
    10:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je tedy gólostroj, je to už 3:1 pro Plzeň. A byla to úplně stejná kombinace jako před chvílí! David Roubal pálil těsně mimo tři tyče a jeho pokus dorazil do sítě znovu MATĚJ CHALUPA. Asistence: David Roubal.
     
    09:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A na světě je bleskový obrat! MATĚJ CHALUPA se v útočném pásmu ujal kotouče, obešel bránícího hráče i gólmana a z velkého úhlu poslal černý nesmysl přesně pod víko olomoucké klece. Asistence: David Roubal.
     
    08:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Olomouc svoji velkou šanci nevyužila a domácí toho dokázali využít! Martin Straka nahodil kotouč před branku, kde stál perfektně postavený ONDŘEJ VÁŇA, který dokázal touš ztečovat za Schejbalova záda. Asistence: Martin Straka.
     
    07:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostující tým vlastní oslabení ubránil, domácím se to však nepodařilo. Podlaha se neunáhlil, poslal parádní přihrávku na MARTINA PĚCHU, jenž se z voleje trefil přesně do plzeňské sítě! Asistence: Josef Podlaha.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 9. Váňa (Straka), 10. Chalupa (D. Roubal), 11. Chalupa (D. Roubal), 24. Hanzlík (Eret), 37. D. Roubal, 56. Straka (Váňa, Hanzlík), 57. Matiášek (D. Roubal, Chalupa) – 8. Pěcha (Podlaha), 49. Podlaha (Mader)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (R. Červenka) – Kačena, Štěpánek, Staněk, Váchal, Čada, Sysel "A", Čechura, Sedláček – Váňa, Matiášek, Pour, Chalupa, M. Červenka, Eret, Straka, D. Roubal "C", Kovařík, Penc, Hanzlík "A", J. Roubal
    HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Dajčar, Murla, Mader, Štreit, Holiš "A", Rutar – Urban, Zabloudil "C", Husták, Podlaha, Janků, Pěcha, Skopal, Hajšman, Machálek, Kořenek

    Rozhodčí: Poskočil – Vavruška, Vondráček
    bahis siteleri