Oostende – Gent 5:2 (kon.) | Waasland-Beveren – Anderlecht 1:0 (kon.) | Waregem – Mechelen 2:3 (kon.)
konec
KV Oostende
5:2 (3:2)
KAA Gent
Neděle 21.02.2016, 14:30 • Albertparkstadion, Oostende • Belgická Jupiler Pro League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. El GHANASSY - 5:2
     
    90+1
    Oostende právě vstřelilo branku!
    Oostende přidává pátý hřebíček do hostující rakve, tohle už je debakl! Domácí měli k dispozici rohový kop, rozehráli jej na krátko, ke střele se poté dostal de Schutter, Sels sice zasáhl, ovšem míč vyrazil pouze do míst, kde číhal YASSINE EL GHANASSY, který se přesnou ranou nemýlil!
    55. JONCKHEERE - 4:2
     
    55
    Oostende právě vstřelilo branku!
    To si piště, že dokáže! Lví podíl na této brance má Siani, jenž pohledným obloučkem našel MICHIELA JONCKHEEREHO, po jehož centru se v malém vápně rozpoutal závar nemalých rozměrů, z něhož nakonec míč vyplaval znovu na kopačku domácího záložníka a ten propálil vše, co mu stálo v cestě!
    41. DEPOITRE - 3:2
     
    41
    Gent právě vstřelil branku!
    Gólové hody stále neberou konců, Gent se opět dostává na dostřel jediného gólu! Asare dlouhým pasem našel LAURENTA DEPOITREA, který si po hlavičkovém souboji trkl míč do běhu, oklamal vyběhnuvšího Biebauwa a v klidu zakončil do odkryté svatyně!
    36. MUSONA - 3:1
     
    36
    Oostende právě vstřelilo branku!
    Takovýto průběh zápasu si Gent rozhodně nepředstavoval, domácí přidávají už třetí přesný zásah! Po vzájemné a velmi povedené spolupráci Canesin hlavičkou přiťukl míč pro volného KNOWLEDGE MUSONU, jenž spektakulární dělovkou propálil naprosto bezmocného Selse!
    15. MILIĆ - 2:1
     
    15
    Oostende právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, Oostende během pár minutek otáčí vývoj utkání! Domácí měli k dispozici standardní situaci, Siani nadýchaným centrem poslal míč přesně na hlavu ANTONIA MILIĆE, jenž z bezprostřední blízkosti nedal Selsovi šanci!
    12. JONCKHEERE - 1:1
     
    12
    Oostende právě vstřelilo branku!
    No vida, zničehonic máme vyrovnáno! Na levé straně dostal trestuhodně mnoho prostoru Lukaku, jenž jej využil naprosto parádně, protože nacentroval přesně do míst, kde stál MICHIEL JONCKHEERE, jenž hlavou zakončil velmi přesně a Sels se mohl jen marně natáhnout!
    7. KUMS - 0:1
     
    7
    Gent právě vstřelil branku!
    Gent se ujímá vedení! Penaltu si na starosti podle očekávání vzal kapitán SVEN KUMS, zachoval chladnou hlavu a poslal míč přesně k tyči, brankář Biebauw skákal na druhou stranu!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 12. Jonckheere, 15. Siani, 36. Musona, 55. Jonckheere, 90+1. Ghanassy – 7. Kums (pen.), 41. Depoitre

    Karty:   19. Vandendriessche (OOS)   73. Asare (GNT)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:22.
    KV Oostende: Biebauw – Capon, Godeau, Milić, Lukaku – Vandendriessche – Jali (82. de Schutter), Siani – Jonckheere (88. El Ghanassy) – Canesin, Musona (87. Cyriac)
    Náhradníci: Chopin – de Schutter, Rozehnal, El Ghanassy, Berrier, Cyriac, Akpala

    KAA Gent: Sels – Asare, Mitrović (70. Déaux), Nielsen – Foket, Saief, Kums, Schoofs, Dejaegere – Depoitre (59. Coulibaly), Boussoufa (60. Diedhiou)
    Náhradníci: Vandenbussche – Rafinha, Gershon, Coulibaly, Neto, Déaux, Diedhiou

    Rozhodčí: Wim Smet – Dirk Gilon, Vito Divincenzo
    bahis siteleri