Blackburn – West Ham 1:5 (kon.) | Tottenham – Crystal Palace 0:1 (kon.) | Chelsea – Manchester City 5:1 (kon.)
konec
Chelsea FC
5:1 (1:1)
Manchester City
Neděle 21.02.2016, 17:00 • Stamford Bridge, London • FA Cup • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Bertrand TRAORÉ - 5:1
     
    89
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají pátou branku! Při rychlém protiútoku přišel nejprve přetažený centr, který dostil Oscar, jenž balon vracel do vápna, kde jej hlavou přizvedl do vzduchu BERTRAND TRAORÉ a míč k překvapení všech dopadl přesně za zadní tyč branky hostů – 5:1!
    67. Eden HAZARD - 4:1
     
    67
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Domácí dál drtí svého soupeře a vedou již o tři branky! K přímému kopu se překvapivě postavil EDEN HAZARD, který míč krásně zatočil přes zeď na zadní tyč, Caballero nic neviděl, a tak se za přesnou střelou Belgičana pouze ohlédl – 4:1!
    53. Gary CAHILL - 3:1
     
    53
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují svůj náskok! Roh sice hosté odvrátili, nicméně k míči se dostal Pedro, jehož přetažený centr dolétl k Fabragasovi, který se pokusil vypálit z voleje, ale jeho pokus byl sražen pouze k GARYMU CAHILLOVI, jenž nekompromisní ránou z voleje propálil Cabellera potřetí – 3:1!
    48. WILLAN - 2:1
     
    48
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Domácí jdou znovu do vedení! Přímočarou akci Blues rozjel Azpilicueta, který ještě na vlastní polovině posunul míč na Williana. Brazilec se rozběhl do přečíslení, balon přenechal Hazardovi a ten následně WILLIANA vysunul krásnou ulicí a křídelní domácích dokázal vyběhnuvšího Caballera po zemi obstřelit ranou na vzdálenější tyč – 2:1!
    37. David FAUPALA - 1:1
     
    37
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově vyrovnávají! Citizens nyní rozebrali obranu domácích na šroubek, když se po přihrávce Garcíi do ulice dostal za obranu Blues Iheanacho, který šajtlí poslal míč kolem Courtoise přesně na volného DAVIDA FAUPALU, jenž přes bránícího Azpilicuetu poslal míč přesně pod břevno – 1:1!
    35. Diego COSTA - 1:0
     
    35
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Skvělou akci Chelsea načal Hazard, který si narazil s Costou, posléze míč poslal mladý Belgičan Fabregasovi, jenž lobem přihrávku domácímu křídelníkovi vrátil a ten skákavý balon naservíroval přesným centrem na hlavu DIEGA COSTY, který z blízka mířil přesně 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 35. Costa, 48. Willan, 53. Cahill, 67. Hazard, 89. Traoré – 37. Faupala

    Karty:   65. Demichelis (MAC)

    Neproměněná penalta: 75. Oscar (CHE), brankář Caballero zneškodnil


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:1. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 3:11.
    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Cahill, Ivanovic (C), Baba Rahman – Fabregas, Mikel (82. Matič) – Pedro (70. Oscar), Willian, Hazard – Diego Costa (70. Traoré).
    Náhradníci: Begovic – Miazga, Matic, Loftus-Cheek, Oscar, Traore, Remy

    Manchester City: Caballero – Zabaleta (C), Adarabioyo, Demichelis, Kolarov – Fernando (78. Humphreys), A. García, M. García, Celina (54. Barker) – Iheanacho, Faupala.
    Náhradníci: Hart – Clichy, Humphreys, Kompany, Fernandinho, Barker, Sterling.

    Rozhodčí: Andre Marriner
    bahis siteleri