Liberec – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
HC Olomouc
Pondělí 22.02.2016, 16:30 • Svijanská Aréna • DHL Extraliga juniorů • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to již pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u příštího přenosu na shledanou. (19:16:28)
     
    Liberečané si tedy ze souboje odnášejí všechny body. Definitivní rozuzlení však přinesly až poslední tři minuty základní hrací doby, během kterých dvakrát udeřil Jan Ordoš.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Domácím odpískán ofsajd.
     
    59:52
    Jan Šír (LIB) je vyloučen na 2 + 5 + do konce utkání za hrubost (nejmenší trest odsedí Samuel Solenský), Jiří Kališ (OLO) inkasuje 5 + osobní trest do konce utkání za stejné provinění.
     
    59:52
    Nefalšovaná bitka mezi Janem Šírem a Jiřím Kališem. O vítězi nebylo pochyb, liberecký útočník stihl rozdat zhruba dvojnásobek ran.
     
    59:08
    Brankáři hostů ujeli nervy a inkasuje další trest, tentokrát za sekání. Prohřešek odsedí jeho spoluhráč Jan Kropáč.
     
    58:29
    Jakub Heža (OLO) inkasuje menší trest za faul kolenem a osobní desetiminutový za nesportovní chování. Utkání pro něj tedy končí, trest odpyká Patrik Říčka. Tím však výčet prohřešků rozhodně není u svého konce, neboť osobní desetiminutový trest obdržel i gólman Michal Šoustal (OLO).
     
    58:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    A právě ta se jí stává zřejmě osudnou. Tygři zachytili po nepřesnosti přihrávku a Huňa s Ordošem se ocitli v přečíslení 2 na 1. To ještě brankou neskončilo, ale následná souhra této dvojice již k radosti všech přítomných fanoušků ano. Asistence: Jozef Huňa.
     
    57:38
    Tygři jsou v posledních minutách jednoznačně lepším týmem, Mora se však nevzdává a vyráží na útočnou zteč.
     
    56:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Slovy snad ani nejde popsat, co se nyní ve Svijanské aréně událo. Šoustal eliminoval tři obrovské šance Ordoše, i přestože ležel na zádech. Poté dokázal vleže zastavit i dorážku Solenského z levé strany. Následná dělovka po chytré přihrávce Klingera na úplně osamoceného JANA ORDOŠE přes celou šíři útočné třetiny již ale nebyla v jeho silách. Asistence: Michael Klinger.
     
    56:07
    Další střela a další zákrok Šoustala. Olomoucký brankář dnes podává naprosto stoprocentní výkon.
     
    55:43
    Pokus Mečíře z pravé strany zastavil Šoustal pouhým mávnutím lapačky.
     
    54:53
    Rozhodčí rozdává další tresty Zdeněk Král (LIB) bude pykat za hákování, navíc obdržel osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.Tomáš Ministr (OLO) poté za sekání. Budeme svědky hry čtyřech mužů na každé straně. Menší z trestů na liberecké straně odchází odpykat Jiří Babec.
     
    54:33
    Kapitán šelem je zpět na hrací ploše. Přesilovka Mory je u svého konce.
     
    53:49
    Jeklič dorážel z pravé strany k bližší tyči, ale liberecký brankář fantastickým zákrokem svižnou střelu hostujícího forvarda vytěsnil mimo tři tyče, za což si od fanoušků vysloužil náležitý potlesk.
     
    53:14
    Markovu střelu obránci severočeského celku usměrnili do ochranné sítě dříve, než stihla Hosnedlovi nadělat vrásky na čele.
     
    52:33
    Hosté mají velkou příležitost na vyrovnání stavu. Jakub Kalfiřt (LIB) se totiž provinil krosčekem a je na dvě minuty vykázán mimo ledovou plochu.
     
    52:23
    Zacharovo střílené nahození od modré čáry uschoval Šoustal do své náruče.

    RR

    Branky a nahrávky: 14. Solenský (Huňa, Mečíř), 57. Ordoš (Klinger), 59. Ordoš (Huňa)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Vacek) – Klinger, Havlín, Hubáček, Kunst, Mečíř, Divila, Tržický – Babec, Hrníčko, Šír R., Kalfiřt (C), Huňa, Král, Gecko, Solenský, Svoboda, Ordoš, Zachar
    HC Olomouc: Šoustal (Pospíšil) – Nesvadba (C), Spurný, Klvaňa, Beutl, Kališ, Kolovratník – Heža, Kropáč, Fejko, Říčka, Malý, Horák, Ministr, Macuh, Marek, Jeklič, Beier, Kuba

    Rozhodčí: Orlický – Hynčica, Kilian
    bahis siteleri