Shrewsbury – Manchester Utd. 0:3 (kon.)
konec
Shrewsbury Town
0:3 (0:2)
Manchester United
Pondělí 22.02.2016, 20:45 • Greenhous Meadow, Shwesbury • FA Cup • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Shrewsbury Town nepřekvapilo v pohárovém zápase s Manchesterem United, a s anglickým velkoklubem prohrálo 0:3!

    Manchester United vstoupil do dnešního utkání aktivně, nicméně kombinaci hostujícího celku chyběla finální myšlenka. Do vedení se tak svěřenci Louise van Gaala dostali až ve 37. minutě, kdy se trefil Chris Smalling. United úvodní branka nakopla, a v samotném závěru poločase se ještě trefil Juan Mata z přímého volného kopu!

    Manchester ve druhém poločase pokračoval v aktivním výkonu, a v 61. minutě přidal třetí branku Jesse Lingard. Lingard měl následně další velkou šanci, avšak minul, a Joe Riley trefil pouze tyč! V závěru měl velkou šanci domácí Mangan, nicméně branku také minul!

    Manchester United tak bez velkých problémů porazit třetiligového soupeře, a ve čtvrtfinále FA Cupu se může těšit na souboj s West Hamem!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:41:43)
     
    Držení míče: 25 % : 75 %.
    Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 3:11. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:9.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Larnell Cole v United krátce působil, a nyní se dostal ke střele ze středu hřiště. Proti svému bývalému klubu se však neprosadil, neboť jeho střela skončila těsně nad brankou!
    90+1. Aktivní Memphis Depay se ani z této šance neprosadil
     
    90+1
    V první nastavené minutě se dostal do velké šance Memphis Depay, který prošel do pokutového území středem hřiště, nicméně jeho střelu dokázal pěkným zákrokem vyrazit brankář Leuwtiler!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Chris Smalling hledal dlouhým útočným nákopem Jesse Lingarda, který však nedokázal míč zpracovat, a ten mu utekl ke stoperovi Whitbreadovi.
     
    89
    Andreas Pereira si chtěl ve středu hřiště narazit míč s Morganem Schneiderlinem, což se také brazilskému záložníkovi povedlo. Následně se mu však nepodařilo zpracování míče, a ten skončil u brankáře Leutwilera.
     
    88
    Manchester se momentálně usadil na útočné polovině, a v klidu dohrává dnešní zápas. Domácí celek se ještě snaží napadat, nicméně se nemůže dostat k míči.
    87. První velká šance domácích gólem neskončila
     
    87
    A domácí celek měl první velkou šance, nicméně ani tak gólem neskončila! Na pravé straně se dostal k míči Grandison, který si připravil míč, a následným krásným centrem našel ve vápně zcela volného Andy Mangana, jehož hlavička však mířila mimo!
     
    85
    Joe Riley není příliš aktivní po svém příchodu na hřiště. Teď se mladý hráč dostal k míči na levé straně, naběhl si do středu, a pokusil se překvapit brankáře Leutwilera. Jeho následná střela však mířila nad branku!
    84. Závar před brankou United
     
    84
    V samotném závěru dnešního utkání zahrozil také domácí celek. Na levé straně se dokázal uvolnit Brown, který následně poslal míč před branku. Morgan Schneiderlin však dokázal míč odkopnout do bezpečí!
     
    83
    Andreas Pereira dokázal zvládnou souboj na levé straně s Grandisonem, a postupoval do hodně slibné šance. Jeho následný přízemní centr však žádného ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    82
    Hostující celek opět nebezpečně kombinoval před pokutovým územím. Memphis Depay dostal do středu ideální přihrávku od Andrease Pereiry, nicméně nizozemskému záložníkovi se střela vůbec nepovedla, a míč se dokutálel do zámezí.
    Manchester United zranění v letošní sezóně opravdu pronásledují .. Posledním zraněným je mladý Will Keane!

     
    81
    Střídání v týmu Shrewsbury Town: ze hřiště odchází Jean-Louis Akpa-Akpro, přichází Jordan Clark.
     
    79
    Když se podíváme do statistik dnešního zápasu, tak zjistíme, že hostující celek vyslal celkem 23 střel. To domácí celek zatím ani jednu, a oslavenec Sergio Romero tak míří k vychytanému čistému kontu.
     
    78
    United budou dohrávat v oslabení! Will Keane si přivodil nějaké svalové zranění, které mu neumožňuje pokračovat ve hře, a vzhledem k tomu, že Louis van Gaal již využil všechny tři možnosti ke střídání, tak budou hosté dohrávat v deseti hráčích!
     
    77
    Domácí Shrewsbury se poprvé postaralo o rozruch před brankou Romera. Nejdříve poslal před branku nebezpečný centr Whalley, nicméně Romero dokázal míč vyboxovat!
     
    76
    Shrewsbury se dostalo do kombinace na útočné polovině, a po nedovoleném zákroku na Grimmera navíc bude mít k dispozici hodně zajímavou standardní situaci! Hra je zatím přerušena, neboť nějaké zdravotní problémy má Will Keane ...
    74. Joe Riley trefil po přihrávce Depaye tyč!
     
    74
    Další velká šance hostujícího celku! Na hranici vápna dostal ideálná přihrávku Joe Riley, který se opřel do míče, nicméně v jeho premiérové trefě v dresu United mu zabránil tyč!
     
    73
    O další útočný průnik středem hřiště se postaral Andreas Pereira, který následným pasem hledal na levé straně Willa Keana. Střídající hráč zaspal při náběhu, avšak i po následném souboji s Grandisonem vybojoval alespoň autové vhazování!
    72. Lingard ve velké šanci neuspěl, a mířil mimo
     
    72
    United měli další velkou šanci na navýšení skóre! Středem hřiště postupoval Memphis Depay, který následným pasem našel ve vápně volného Jesse Lingarda, tomu se však zakončení příliš nepovedlo, a jeho střela skončila těsně vedle!
     
    71
    Hostující celek provádí své poslední střídání v dnešním zápase! Louis van Gaal posílá ze hry Anthonyho Martiala, který dnes podal dobrý výkon, nicméně se gólové neprosadil navzdory tomu, že měl velké šance. Na jeho místo příchází Will Keane!
     
    70
    Hostující celek to opět zkoušel přes levou stranu, kde Depay prostrčil míč na Martiala. Bývalý hráč Monaka mohl jít do vápna, jenže si na průnik netroufl, a tak raději poslal míč na pravou stranu na Pereiru.
     
    69
    Manchester se postupnou kombinací dostal na útočné polovině, a na levé straně kombinoval Martial s Depayem. Tato ofenzivní dvojice si však cestu vpřed nenašla, a tak prvně jmenovaný poslal míč zpět ke stoperům.
    Oslavene Sergio Romero zatím drží čisté konto, nicméně na jeho branku dnes zatím ještě neletěla žádná střela!

     
    67
    Shrewsbury se dostalo k postupné kombinaci z vlastního pásma, nicméně kombinace nebyla ideální, a po dobrém napadání se hostujícího hráči přece jen dostali k míči.
     
    65
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Juan Mata, přichází Andreas Pereira.
     
    65
    Následné standardní situace z levé strany se ujal Memphis Depay, jehož následná střela však nebyla povedená jako ta z prvního poločasu, a míč skončil nad brankou Leuwilera.
     
    64
    United se dostávali do dalšího slibného protiútoku, a po levé straně se řítil do zajímavé šance Jesse Lingard. Jack Grimmer však hostujícího hráče do šance pustit nechtěl, a tak fauloval. Za svůj zákrok vidí žlutou kartu!
     
    63
    Hned po třetí brance United se začal u postranní čáry připravovat mladý talent Andreas Pereira, a lze očekávat, že se brazilský záložník dostane za pár minut na trávník!
    61. Jesse LINGARD - 0:3
     
    61
    Manchester United právě vstřelil branku!
    A Manchester United se dostává již do tříbrankového vedení, a potvrzuje dnešní dobrý výkon! Juan Mata se dostal k míči na levé straně, a následně našel Andera Herreru. Španělský záložník našel krásným centrem ve vápna JESSE LINGARDA, a ten přesným zakončením překonal Leuwilera!
     
    60
    Shrewsbury se poprvé v tomto zápase dostává do kombinace na útočné polovině. Celou akci táhl po levé straně Brown, který však nedokázal projít přes Lingarda.
     
    59
    Juan Mata nezvládl zpracovat ve středu hřiště přihrávku od Depaye, a k tomu se následně dostal Grimmer. Španělský záložník však raději fauloval, a zastavil útočnou akci domácích.
     
    57
    Martial se dostal do pokutového území po pravé straně, a následným nadýchaným centrem hledal před brankou dvojici Depay – Mata. Ani jeden ze zmíněných hráčů se však k hlavičce nedostal!
     
    56
    Manchester pokračoval v kombinaci na útočné polovině, a Juan Mata se pokoušel najít na pravé straně Varelu. Před urugayského obránce se však dostal Cole, který byl nakonec faulován!
    55. Martial v obrovské šanci minul
     
    55
    Daley Blind velmi rychle rozehrál rohový kop na Matu, který přistrčil míč na Anthony Martiala, avšak ten v obrovské šanci minul branku Leutwilera!
     
    54
    United se opět dostali do nebezpečné kombinace na útočné polovině, a do zakončení se nakonec dostal Memphis Depay, jehož celkově šestý střelecký pokus byl tečovaný, a bude z toho roh!
     
    52
    Na pravém křídle se dostal k míči Jack Grimmer, a skotský záložník se nakonec dostal k centru. Jeho pokus však nakonec skončil v zámezí, a bude následovat odkop od branky United.
    Soutěžní premiéru v dresu United dnes zažívá Joe Riley!

     
    51
    Domácí celek se opět dostal do kombinace na útočné polovině, a pokoušel se něco vymyslet směrem dopředu. Obrana United však dobře zareagovala, a Smalling dokázal míč vybojovat.
     
    49
    Hostující celek vybojoval další rohový kop, kterého se ujal Daley Blind. Nizozemský zadák našel v levé části vápna Schneiderlina, který vracel míč před branku. Obrana Shrewsbury však míč odhlavičkovala.
     
    48
    United velmi rychle rozehráli standardní situaci na útočné polovině, a ve středu hřiště se otevřel prostor pro Herreru. Jeho střelu zachytil ve vápna Martial, nicméně ten se k míči nedostal.
     
    47
    Hned na začátku druhého poločasu se dostal domácí celek do kombinace na útočné polovině, a z levé strany odcentroval Junior Brown. Jeho centr však skončil v rukavicích Sergia Romera.
     
    46
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Borthwick-Jackson, přichází Joe Riley.
     
    46
    Střídání v týmu Shrewsbury Town: ze hřiště odchází Nathaniel Knight-Percival, přichází Larnell Cole.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Manchester United vstoupil do dnešního utkání aktivně, nicméně kombinaci hostujícího celku chyběla finální myšlenka. Do vedení se tak svěřenci Louise van Gaala dostali až ve 37. minutě, kdy se trefil Chris Smalling. United úvodní branka nakopla, a v samotném závěru poločase se ještě trefil Juan Mata z přímého volného kopu!

    Druhý poločas začne přibližně v 21:48.
     
    45+2
    První poločas skončil.
    45+2. Juan MATA - 0:2
     
    45+2
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Hostující celek se z následné standardní situace také prosazuje, a dostává se v nastavení do dvoubrankového vedení! K exekuce standardní situace se postavil JUAN MATA, který krásně zakroutil svou střelu, a poslal míč za záda Leutwilera!
     
    45+1
    V samotném závěru poločasu byl těsně před pokutovým územím faulován Anthony Martial, který postupoval do zajímavé šance. Žlutou kartu tak dostává Zak Whitbread, a United mají velkou šanci na to, aby šli v závěru poločasu do dvoubrankového vedení!
     
    45
    Domácí Black posílal ze středu hřiště dlouhý centr do vápna, nicméně ve vzduchu si počínal velmi dobře Sergio Romero, který jistým zákrokem lapil míč.
     
    44
    Hostující celek se však dokázal dostat na útočnou polovinu, a dobrou střelu vyslal Memphis Depay. Jeho dobrý pokus však dokázal vyrazit švýcarský brankář Leutwiler!
     
    43
    Manchester kombinoval na vlastní polovině, nicméně při rozehrávce zaváhal Chris Smalling, jehož pomalá přihrávka málem nedostal k Schneiderlinovi, a ten musel řešit situaci skluzem před Blackem.
    43. Louis van Gaal to málem nezvládl při snaze napít se z flašky :-)

     
    41
    Abu Ogogo si míč ve středu hřiště příliš předkopl, a následně šel do ostrého souboje se Schneiderlinem. Francouzský záložník inkasoval ostrý zákrok, za který však Ogogo žlutou kartu nedostal.
     
    40
    Anthony Martial dostal přihrávku na levé křídlo, a pokoušel se prodrat do pokutového území. Do souboje s francouzským záložník vstoupil Whitbread, který jej nepustil k centru, a bude následovat odkop od branky Leutwilera.
     
    39
    Manchester pokračuje v kombinační hře na útočné polovině, a pokouší se své vedení do konce druhého poločase ještě navýšit!
    37. Chris SMALLING - 0:1
     
    37
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Teď už to hostujícímu celku vyšlo, a United se dostává zaslouženě do vedení! Z rohového kopu hostující celek udeřit nedokázal, nicméně následně vyhrál na pravé straně důležitý souboj Schneiderlin, a hlavičkou dostal míč na CHRISE SMALLINGA, který dokázal odrazem o zem dostat míč do sítě!
     
    36
    Memphis Depay dokázal prostrčit míč do vápna na Martiala, a hned poté byl tvrdě dohrán Grandison. Tento zákrok zůstal bez odezvy rozhodčího, a tak United pokračovali v akci. Následná střela Martiala však byla zblokovaná!
     
    35
    Manchester zatím vévodí v držení míče, domácí mají pouze 22%. Na tato čísla se však ve fotbale nehraje, a outsider dnešního utkání i tak zatím drží bezbrankový stav!
     
    33
    Na druhé straně hřiště Memphis uvolnil Borthwicka-Jacksona, který odcentroval. Centr mladého anglického beka však našel pouze Whitbread, který zpracoval míč pro Leutwilera, a ten jej lapil.
     
    32
    Domácí celek se dostal na útočné polovině do kombinace, a z pravé straně odcentroval obránce Grandison. Jeho pokus však skončil u brankáře Romera, který musel řešit vůbec první situaci ve vlastním vápně!
     
    31
    Domácí celek získal míč na vlastní polovině, a mohl postupovat do zajímavého protiútoku. Postup Whalleyho však zastavil Morgan Schneiderlin nedovoleným zákrokem, a domácí u míče zůstanou.
     
    29
    Následný rohový kop, který United vybojovali, rozehrával netradičně Anthony Martial. Centr francouzského útočníka však nebyla ideální, a obrana Shrewsbury dokázala opět zareagovat skvěle!
    28. Velká šance Martiala gólem neskončila
     
    28
    Daley Blind se pokoušel uvolnit na levé straně, nicméně v tomto prostoru neviděl potenciál na vstup do vápna, a tak přenesl hru. Následně dostal Varela míč na Memphis, který prostrčil míč na Martiala, jehož střelu zasáhl brankář Leutwiler, a míč mířil do branky. Skvěle však zasáhl jeden z obránců Shrewsbury!
     
    26
    K exekuci standardní situace se postavil Memphis Depay, jehož střela mířila mezi tři tyče, a možná by z toho byl i gól, avšak pokus nizozemského křídelníka trefil spoluhráče Martiala!
     
    25
    Velká šance pro United! Před pokutovým územím byl faulovaný Memphis Depay, kterého poslal k zemi stoper Jemaine Grandison. Uvidíme, co hráči United vymyslí.
    Fanoušci United si opět stěžují na nudnou hru svého týmu ...

     
    24
    Manchester pokračuje v kombinaci na útočné polovině, nicméně hře Louise van Gaala chybí nápad, nějaká myšlenka, která by vedla k velké šanci...
     
    23
    Chris Smalling posílal dlouhý nákop na levé křídlo, kam si nabíhal Memphis Depay. Nizozemský křídelník však zaspal při náběhu, a neměl šanci míč dostihnout na hrací ploše.
     
    21
    O další střelu hostujícího celku se postaral Juan Mata, jehož pokus byl tečovaný, a byl z toho další roh. Následný centr Blinda však dokázala obrana domácích odvrátit.
     
    20
    Shrewsbury vybojovali míč poblíž vlastního vápna, a Whalley dostával míč na útočníka Mangana, který však míč příliš dlouho neudržel, neboť byl bleskově napadán Smallingem!
     
    19
    Střela Jesse Lingarda byla zblokovaná, a United měli k dispozici další rohový kop. Následný centr Blinda však nebyl příliš přesný, a obrana domácího celku se opět dokázala ubránit.
    Na zaplněném Greenhous Meadow zatím panuje velmi dobrá atmosféra!

     
    18
    Hostující celek opět začíná od vlastní poloviny, a postupně se přesouvá na útočnou polovinu. Shrewsbury vyčkává v dobře organizovaném bloku, který zatím pracuje více než dobře!
     
    17
    United pokračují v trpělivé hře, a svého soupeře příliš nepouští k míči. Do hry se teď zapojil i Sergio Romero po zpětné přihrávce Smallinga.
     
    15
    Ander Herrera se uvolnil ve středu hřiště, a zkusil vystřelit. Pokus bývalého kreativního záložník Bilbaa však mířil vysoko nad branku, a Leutwiler nemusel zasahovat.
     
    14
    Manchester pokračuje v aktivní hře, nicméně stále se nemůže na útočné polovině prosadit. Obrana Shrewsbury pracuje na vlastní polovině velmi dobře.
     
    12
    Shrewsbury se poprvé v tomto zápase dostalo do kombinace na útočné polovině, nicméně svěřenci Micky Mellona toho příliš vymyslet nedokázali, a u míče jsou znovu hosté.
    10. Nebezpečná střela Depaye
     
    10
    Teď to hostům konečně vyšlo, a Morgan Schneiderlin dokázal najít na hranici vápna Memphise Depaye, který se obhodil Whitbreada, a následně vystřelil, avšak jeho ránu dokázal Leutwiler vyrazit!
     
    10
    United zatím chybí v kombinaci nějaká závěrečná myšlenka, která by jednoho z hráčů dostala do nějaké větší šance.
     
    9
    Hostující celek zatím potvrzuje roli favorita, a svého soupeře prakticky nepouští k míči. Momentálně United kombinuje na vlastní polovině, a připravuje se na přechod na útočnou polovinu.
     
    8
    Mladý obránce Borthwick-Jackson vybojoval rohový kop, kterého se ujal opět Daley Blind, jehož centr však nikoho z hostů nenašel, a obrana domácího celku se dokázala ubránit.
     
    7
    Jesse Lindgard našel dlouhým centrem na útočné polovině Martiala, který sklepl míč pro Andera Herreru, který drží míč na útočné polovina, a čeká na náběh svých spoluhráčů.
    Nástup obou týmů na zaplněný Greenhous Meadow

     
    6
    Hostující celek pokračoval v kombinaci na útočné polovině. Svěřenci Louise van Gaala však nemohou najít cestu do vápna, a tak to zkusil z dálky Depay, nicméně jeho rána mířila nad branku.
     
    5
    Guillermo Varela si naběhl na pravé křídlo na přihrávku od Schneiderlina. Urugayský obránce chtěl odcentrovat, nicméně mu příliš nesedlo zpracování, a o míč přišel.
     
    4
    United se udrželi v kombinaci na útočné polovině, a následně se dostali na útočnou polovinu. Poté vypálil ze středu hřiště Morgan Schneiderlin, nicméně jeho střela mířila vysoko nad branku!
     
    3
    Depay kombinoval na levé straně s Martialem, nicméně hostujícím hráčům se nepodařilo projít přes obránce Shrewsbury, a tak druhý jmenovaný raději vrátil míč k obráncům.
     
    3
    United se nepodařila kombinace na levé straně, a spolupráce mezi Anderem Herrerou a Borthwick-Jacksonem nebyla přesná, a míč skončil v zámezí.
     
    2
    Hostující celek vybojoval hned na začátku dnešního zápasu rohový kop, kterého se zhostil Daley Blind. Nizozemský obránce našel svým centrem ve vápně Chrisa Smallinga. Kapitán United však mířil nad branku Letwilera.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Robert Madley právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop měl k dispozici hostující Manchester United, který zahajuje dnešní zápas kombinací na vlastní polovině.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Robert Madley právě přidáví oba týmy na zaplněný Greenhous Meadow, který se těší na dnešní sváteční zápas!
    Louis van Gaal pečlivě prozkoumal trávník na Greenhous Meadow

     
    Úvodní sestavy:

    Shrewsbury Town: Leutwiler – Grandison, Whitbread, Knight-Percival – Grimmer, Whalley, Ogogo, Black, Brown – Mangan, Akpa Akpro
    Náhradníci: Clark, Cole, Grandin, Sadler, Smith, Vernon, Halstead

    Manchester United: Romero – Varela, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson – Schneiderlin, Ander Herrera – Depay, Mata, Lingard – Martial
    Náhradníci: Keane, Andreas Pereira, McNair, Henderson, Carrick, Riley, Poole

    Rozhodčí: Robert Madley – Holmes, Burt (vš. Anglie).
     
    Příjemné pondělní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Anglický FA Cup má dnes na programu svůj poslední zápas pátého kola. Na Greenhous Meadow přivítá domácí Shrewsburdy Town slavný Mancehster United! Úvodní výkop je naplánován ve 20:45, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
    Sergio Romero dnes slaví své 29. narozeniny, a vypadá to, že svůj významný den oslaví v brance United! David de Gea totiž stále není fit po zranění, které si přivodil během rozcvičky před zápasem EL!

     
    SHREWSBURY TOWN
    Shrewsbury Town je malý anglický klub, který momentálně působí ve třetí nejvyšší anglické soutěži – League One. Momentálně se však týmu trenéra Mellona příliš nedaří, a v tabulce se nacházejí až na 21. pozici, která zaručuje sestup o patro níže. Shewsbury podává v posledních zápasech hodně nevyrovnané výkony, a dle toho se odvíjí také i výsledky. V posledním ligovém zápase však tento celek dokázal uspět na hřišti Blackpoolu 3:2, a přiblížil se příčkám, které zaručují účinkování v League One i v příštím roce.

    MANCHESTER UNITED
    Slavný manchesterský celek se stále nemůže oklepat z odchu Sira Alexe Fergusona, a nemůže najít svou ideální tvář. Louis van Gaal převzal "úřad" po Davidu Moyesovi, a očekávalo se, že se United vrátí na výsluní, to se však nestalo. Momentálně se Rudí ďáblové nacházejí až na pátém místě tabulky se ziskem 41 bodů, a na záda jim dýchá Southampton s West Hamem. V posledních zápasech se navíc United příliš nedaří. V posledním ligovém zápase Manchester prohrál na hřišti Sunderlandu 1:2, a stejným výsledkem dopadl i úvodní zápas play-off Evropské ligy na půdě Midtjyllandu. Do dnešního utkání vstupují United v pozici velkého favorita, nicméně hned ve čtvrtek je čeká důležitá odveta s Midtjyllandem, tudíž je otázka, v jaké sestavě dnes Manchester nastoupí ...

    Jan Havlovic

    Branky: 37. Smalling, 45+2. Mata, 61. Lingard

    Karty:   45+1. Whitbread (SHR), 64. Grimmer (SHR)


    Držení míče: 25 % : 75 %.
    Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 3:11. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:9.
    Shrewsbury Town: Leutwiler – Grandison, Whitbread, Knight-Percival (46. Cole) – Grimmer, Whalley, Ogogo, Black, Brown – Mangan, Akpa Akpro (81. Clark)
    Náhradníci: Clark, Cole, Grandin, Sadler, Smith, Vernon, Halstead

    Manchester United: Romero – Varela, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson (46. Riley) – Schneiderlin, Ander Herrera – Depay, Mata (65. Andreas Pereira), Lingard – Martial (71. Keane)
    Náhradníci: Keane, Andreas Pereira, McNair, Henderson, Carrick, Riley, Poole

    Rozhodčí: Robert Madley – Holmes, Burt (vš. Anglie)

    Diváci: 9370
    bahis siteleri