Shrewsbury – Manchester Utd. 0:3 (kon.)
konec
Shrewsbury Town
0:3 (0:2)
Manchester United
Pondělí 22.02.2016, 20:45 • Greenhous Meadow, Shwesbury • FA Cup • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Aktivní Memphis Depay se ani z této šance neprosadil
     
    90+1
    V první nastavené minutě se dostal do velké šance Memphis Depay, který prošel do pokutového území středem hřiště, nicméně jeho střelu dokázal pěkným zákrokem vyrazit brankář Leuwtiler!
    87. První velká šance domácích gólem neskončila
     
    87
    A domácí celek měl první velkou šance, nicméně ani tak gólem neskončila! Na pravé straně se dostal k míči Grandison, který si připravil míč, a následným krásným centrem našel ve vápně zcela volného Andy Mangana, jehož hlavička však mířila mimo!
    84. Závar před brankou United
     
    84
    V samotném závěru dnešního utkání zahrozil také domácí celek. Na levé straně se dokázal uvolnit Brown, který následně poslal míč před branku. Morgan Schneiderlin však dokázal míč odkopnout do bezpečí!
     
    81
    Střídání v týmu Shrewsbury Town: ze hřiště odchází Jean-Louis Akpa-Akpro, přichází Jordan Clark.
     
    78
    United budou dohrávat v oslabení! Will Keane si přivodil nějaké svalové zranění, které mu neumožňuje pokračovat ve hře, a vzhledem k tomu, že Louis van Gaal již využil všechny tři možnosti ke střídání, tak budou hosté dohrávat v deseti hráčích!
    74. Joe Riley trefil po přihrávce Depaye tyč!
     
    74
    Další velká šance hostujícího celku! Na hranici vápna dostal ideálná přihrávku Joe Riley, který se opřel do míče, nicméně v jeho premiérové trefě v dresu United mu zabránil tyč!
    72. Lingard ve velké šanci neuspěl, a mířil mimo
     
    72
    United měli další velkou šanci na navýšení skóre! Středem hřiště postupoval Memphis Depay, který následným pasem našel ve vápně volného Jesse Lingarda, tomu se však zakončení příliš nepovedlo, a jeho střela skončila těsně vedle!
     
    71
    Hostující celek provádí své poslední střídání v dnešním zápase! Louis van Gaal posílá ze hry Anthonyho Martiala, který dnes podal dobrý výkon, nicméně se gólové neprosadil navzdory tomu, že měl velké šance. Na jeho místo příchází Will Keane!
     
    65
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Juan Mata, přichází Andreas Pereira.
     
    64
    United se dostávali do dalšího slibného protiútoku, a po levé straně se řítil do zajímavé šance Jesse Lingard. Jack Grimmer však hostujícího hráče do šance pustit nechtěl, a tak fauloval. Za svůj zákrok vidí žlutou kartu!
    61. Jesse LINGARD - 0:3
     
    61
    Manchester United právě vstřelil branku!
    A Manchester United se dostává již do tříbrankového vedení, a potvrzuje dnešní dobrý výkon! Juan Mata se dostal k míči na levé straně, a následně našel Andera Herreru. Španělský záložník našel krásným centrem ve vápna JESSE LINGARDA, a ten přesným zakončením překonal Leuwilera!
    55. Martial v obrovské šanci minul
     
    55
    Daley Blind velmi rychle rozehrál rohový kop na Matu, který přistrčil míč na Anthony Martiala, avšak ten v obrovské šanci minul branku Leutwilera!
     
    46
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Borthwick-Jackson, přichází Joe Riley.
     
    46
    Střídání v týmu Shrewsbury Town: ze hřiště odchází Nathaniel Knight-Percival, přichází Larnell Cole.
    45+2. Juan MATA - 0:2
     
    45+2
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Hostující celek se z následné standardní situace také prosazuje, a dostává se v nastavení do dvoubrankového vedení! K exekuce standardní situace se postavil JUAN MATA, který krásně zakroutil svou střelu, a poslal míč za záda Leutwilera!
     
    45+1
    V samotném závěru poločasu byl těsně před pokutovým územím faulován Anthony Martial, který postupoval do zajímavé šance. Žlutou kartu tak dostává Zak Whitbread, a United mají velkou šanci na to, aby šli v závěru poločasu do dvoubrankového vedení!
    37. Chris SMALLING - 0:1
     
    37
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Teď už to hostujícímu celku vyšlo, a United se dostává zaslouženě do vedení! Z rohového kopu hostující celek udeřit nedokázal, nicméně následně vyhrál na pravé straně důležitý souboj Schneiderlin, a hlavičkou dostal míč na CHRISE SMALLINGA, který dokázal odrazem o zem dostat míč do sítě!
     
    36
    Memphis Depay dokázal prostrčit míč do vápna na Martiala, a hned poté byl tvrdě dohrán Grandison. Tento zákrok zůstal bez odezvy rozhodčího, a tak United pokračovali v akci. Následná střela Martiala však byla zblokovaná!
    28. Velká šance Martiala gólem neskončila
     
    28
    Daley Blind se pokoušel uvolnit na levé straně, nicméně v tomto prostoru neviděl potenciál na vstup do vápna, a tak přenesl hru. Následně dostal Varela míč na Memphis, který prostrčil míč na Martiala, jehož střelu zasáhl brankář Leutwiler, a míč mířil do branky. Skvěle však zasáhl jeden z obránců Shrewsbury!
     
    26
    K exekuci standardní situace se postavil Memphis Depay, jehož střela mířila mezi tři tyče, a možná by z toho byl i gól, avšak pokus nizozemského křídelníka trefil spoluhráče Martiala!
    10. Nebezpečná střela Depaye
     
    10
    Teď to hostům konečně vyšlo, a Morgan Schneiderlin dokázal najít na hranici vápna Memphise Depaye, který se obhodil Whitbreada, a následně vystřelil, avšak jeho ránu dokázal Leutwiler vyrazit!

    Jan Havlovic

    Branky: 37. Smalling, 45+2. Mata, 61. Lingard

    Karty:   45+1. Whitbread (SHR), 64. Grimmer (SHR)


    Držení míče: 25 % : 75 %.
    Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 3:11. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:9.
    Shrewsbury Town: Leutwiler – Grandison, Whitbread, Knight-Percival (46. Cole) – Grimmer, Whalley, Ogogo, Black, Brown – Mangan, Akpa Akpro (81. Clark)
    Náhradníci: Clark, Cole, Grandin, Sadler, Smith, Vernon, Halstead

    Manchester United: Romero – Varela, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson (46. Riley) – Schneiderlin, Ander Herrera – Depay, Mata (65. Andreas Pereira), Lingard – Martial (71. Keane)
    Náhradníci: Keane, Andreas Pereira, McNair, Henderson, Carrick, Riley, Poole

    Rozhodčí: Robert Madley – Holmes, Burt (vš. Anglie)

    Diváci: 9370
    bahis siteleri