Betis Kadaň – ISŠ Příbram 4:4 (kon.) | Litoměřice – Jablonec n/N 8:1 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
8:1 (2:0)
FK GMM Jablonec nad Nisou
Pátek 26.02.2016, 20:20 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 2. Futsal liga západ • 19. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Litoměřic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen futsalového) Onlajnu, na počtenou! (21:49:54)
     
    Druhá půle dnešního futsalového utkání už byla jasně v režii domácích, kteří svému sokovi z Jablonce nad Nisou vstřelili dalších šest branek, zatímco se hráči Jablonce prosadili pouze jednou. Velkou kuriozitou jsou dvě vstřelené branky Václava Mikoláše, tedy domácího brankáře, který své obě trefy zaznamenal výkopy ze svého brankoviště přes celou délku hrací plochy. Litoměřičtí si tak upevňují první pozici ve 2. lize, neboť jejich největší rival a pronásledovatel, ISŠ Příbram, v souběžně hraném zápase remizoval s Kadaní.
     
    Konec zápasu.
     
    39:44
    Fitzel ještě několik desítek sekund před koncem zápasu prověřil pozornost Vykoukala.
     
    39:02
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Hodně šťastná branka domácích, o kterou se vlastně postaral Kraus, který si srazil omylem míč do brány. Branka byla připsána DAVIDU MÜLLEROVI. Asistence: David Filinger.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhého poločasu.
     
    38:39
    Fitzel byl vyslán do velmi slibného úniku. S jeho zakončením si hostující strážce svatyně poradil s bravurou.
     
    37:54
    Musím ale ocenit snahu Jabloneckých, že i při šestibrankovém manku hrají ve velmi vysokém nasazení a snaží se s výsledkem ještě něco udělat.
     
    36:58
    Litoměřice mohly vstřelit další branku, jenže Hrdý si pohrával s míčem u nohy příliš dlouho, než bylo potřeba. Nic na tom nezměnil ani fakt, že Vykoukal byl cirka dvakrát mimo bránu bez možnosti zasáhnout míč.
     
    36:20
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tomu už se dá pomalu říkat kanonáda domácích. Volf si společně s RADKEM HRDÝM vyměnil celkem třikrát míč, čímž vyšachoval ze hry všechny hráče soupeře, včetně brankáře a následně už nedělalo Hrdému problém zasunout míč do prázdné brány. Asistence: Libor Volf.
     
    35:48
    Beníšek v kritické chvíli napřáhl a vystřelil. Míč se odrazil od celkem dvou protihráčů a při Mikolášovi nyní stálo hodně velké štěstí, že se míč otřel pouze o tyč.
     
    35:21
    Výkop z rukou Vykoukala proletěl hrací plochou zcela bez povšimnutí. Výhoz má nyní k dispozici také Mikoláš.
     
    34:48
    Müller sice obdržel míč do běhu dostal se s ním na útočnou polovinu, následně mu ale utekl až do autu. K míči se tak dostávají zpět soupeři z Jablonce.
     
    34:17
    Fitzel vzal celou akci na sebe, ale jeho zakončení bylo hodně nepřesné. Jak přirovnal jeden jeho spoluhráč: "Velmi dobrý stoper".
     
    33:55
    Jablonečtí se drží delší dobu na útočné polovině, v posledních minutách moc nevídaný jev.
     
    32:51
    Kyzlík v další velké šanci. Tentokrát využil rychlého protiútoku. Výhoz Mikoláše zachytil a snažil se překonal padajícího Vykoukala. Jeho oblouček ale nesměřoval mezi tři tyče.
     
    32:10
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    S brankami se v posledních chvílích roztrhl pytel! Tentokrát se po naučené akci při rohovém kopu prosadil LUBOŠ KYZLÍK. Asistence: Radek Hrdý.
     
    31:34
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Tentokrát obrana domácích byla trochu lehkomyslná, neboť Volf nechal na pravé straně příliš volného PETRA MEČÍŘE, který se tak po otočce prosadil. Asistence: Jan Kovařík.
     
    31:23
    Vykoukalovu pozornost nyní prověřil prudkou střelou Hrdý.
     
    30:50
    Volf si položil jednoho ze dvou strážců brankové čáry, ale druhého už trefil svým zakončením pouze do nohou. K míči se ještě dostával Chrobák, ale tomu se zamotal kulatý nesmysl až příliš mezi nohy.
     
    30:30
    Vykoukal se vydal opět do útoku.
     
    30:06
    Mikoláš úspěšně zasáhl proti střele Krause z levé strany.
     
    29:43
    Fitzel si nejprve obešel jednoho ze soupeřů, a následně si chtěl vychutnat i brankáře. Vykoukal ale jeho úmysl vystihl a včas střelu podél svého těla vyrazil mimo hrací plochu.
     
    29:00
    Tentokrát už se Mikolášovi nepovedlo vykopnout míč přes celou hrací plochu do sítě soupeře.
     
    28:10
    Jablonečtí ale nepolevují ve hře s brankářem na útočné polovině.
     
    28:04
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    I tento risk hostujícího celku potrestal domácí brankář, který tentokrát ještě lépe trefil míč. VÁCLAV MIKOLÁŠ má ze své druhé branky v utkání hodně evidentní radost. Bez asistence.
     
    27:38
    Při rozehrávce rohového kopu se vydal Vykoukal za půlící čáru, aby podpořil své spoluhráče.
     
    26:10
    Tentokrát už Jablonečtí pokračují s brankářem v bráně. Bude zajímavé sledovat, jak si jeden z pronásledovatelů dnešních hostitelů povede při čtyřbrankovém manku.
     
    26:07
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    VÁCLAV MIKOLÁŠ využil zcela opuštěné brány Jablonce. Položil si míč na zem a přesnou střelou přes celou hrací plochu nasměřoval míč k tyči hostující svatyně. Bez asistence.
     
    25:36
    Jablonec zkouší hrát bez brankáře, v pěti hráčích v poli.
     
    25:35
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Jablonce nad Nisou.
     
    25:35
    Oddechový čas pro FK GMM Jablonec nad Nisou.
     
    25:35
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak tohle sehráli domácí velmi dobře. DAVID FILINGER dvakrát po sobě zasekl míč, aby následně konečně opravdu vystřelil. Míč si ovšem našel cestu přesně pod horní tyč. Asistence: Libor Volf.
     
    25:23
    Fitzel s Müllerem sehráli svojí akci až na Volfa, který ale v konečné fázi přišel o míč.
     
    24:48
    Bláha vyslal Suchomela až příliš daleko, neboť to měl druhý jmenovaný k míč až příliš daleko.
     
    24:04
    Jablonečtí při rozehrávce soupeřova autu vysunuli obranu hodně vysoko, čímž Hrdému přidělali velké potíže. Míč nakonec domácí hráč poslal mimo hrací plochu.
     
    23:30
    Ekrt se snažil zachytit ještě v brankovišti zblokovanou střelu. Na míč ale o milimetry nedosáhl. Následuje rohový kop hostů.
     
    22:36
    Hrdý po pravé straně pláchl jednomu ze svých strážců, ale na posledního hráče hostí již nevyzrál. Naopak z protiútoku zahrozili hosté, ale Mikoláš byl proti změně skóre.
     
    21:43
    Volf sbíhal Müllerovi k jedné z postranních čar, k míči to měl ale až příliš daleko, a tak míč skončil mimo hrací plochu.
     
    21:16
    Fitzel si tak dlouho hrál s míčem v rohu hrací plochy, dokud mu nezačal z obrany nabíhat Müller, který se do míče opřel vší silou. Jeho zakončení ale vyrazil Vykoukal na roh.
     
    20:36
    Holický nastřelil pouze tyč domácí svatyně!
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:12.
     
    Největší šlágr tohoto kola měl svůj úvod velmi aktivní. Do brány se hnali především domácí, kteří si v úvodu zápasu vytvořili několik slibných šancí. Ujala se až branková situace z druhé minuty, úspěšným střelcem byl Chrobák. I nadále se hrálo ve vysokém tempu. Zatím poslední branku tak zaznamenal v 8. minutě Hranička, který se štěstím dotlačil míč za brankovou čáru, i když o tomto faktu polemizovali hosté s rozhodčím. Ani nadále se nikterak nesnížilo nasazení obou týmů v zápase a hrálo se nahoru-dolů. Žádná další branka už ale nepřišla, a tak se do kabin odebraly s lepším pocitem domácí Litoměřice, které vedou o dvě branky v poměru 2:0.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:51
    Domácí mají na půlící čáře výhodu rozehrávky míče z autu. Zřejmě se již nic důležitého nestane.
     
    19:18
    Domácí měli výhodu volného kopu, který rozehrál Fitzel na Müllera. Druhý jmenovaný se k míči přes bránícího hráče neprobojoval.
     
    19:13
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic.
     
    19:13
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta prvního poločasu.
     
    18:44
    Kraus už střílel do poloodkryté brány domácích, když se u jeho nohy objevil Volf, který dokázal jeho střelu zblokovat do zámezí.
     
    18:32
    Müller takticky zakopl míč raději do zámezí, než aby s ním operoval před vlastním brankovištěm.
     
    17:53
    Fitzel v dalším rychlém protiútoku nedokázal překonat Vykoukala, který ve skluzu zasáhl na poslední chvíli míč rukou, čímž ho vytěsnil mimo prostor brány.
     
    17:32
    Chrobák si na poslední chvíli lehl na zem, aby zabránil míči v cestě do brány po dlouhém nápřahu jednoho z hostujících hráčů.
     
    16:42
    Duda se dostal k odraženému míči, který automaticky z první poslal mezi nohama soupeřova obránce na bránu Litoměřic. Mikoláš byl u své pravé tyče včas, aby zabránil hostům ve skórování.
     
    16:19
    Fitzelova prudká přihrávka před branku proletěla jak brankoviště, tak celou šíří hrací plochy, dokus nedoputoval míč mimo vymezené hřiště.
     
    15:56
    Hrdý dvakrát po sobě odmítl soupeřovu přihrávku před bránu, kde se nacházel v obou případech Beníšek.
     
    15:24
    Jeden z hostujících hráčů zasáhl Hrdému do zpracování míče. Následně se při dalším pokusu o zpracování míče Hradým, povedlo domácímu hráči nasměřovat kulatý nesmysl mimo hrací plochu.
     
    14:45
    Beníšek se dostal v brankovišti k míči a mohl se Mikoláše zeptat, kam chce zakončit míč. Bohužel pro hosty se ale Beníšek ukopl a poslal míč těsně vedle brány!
     
    14:07
    Hranička si nabíhal do zcela volného místa na hrací ploše, kam mu byl také adresován míč. U míče byl ale dříve vyběhnuvší Vykoukal, který ve skluzu odkopl míč mezi diváky.
     
    13:34
    Volf našel ideální přihrávkou před bránu nabíhajícího Müllera. Druhému jmenovaném se ale zamotal míč pod nohy a z celé akce tak sešlo.
     
    13:05
    Jablonečtí načínají svojí akci až od vlastního brankáře.
     
    12:20
    Hrdý na sebe nalákal při rychlém protiútoku hned tři protihráče. Následně poslal přihrávku na nabíhajícího Chrobáka, jehož střelu Vykoukal vytáhl nad bránu.
     
    12:04
    Souboj u autové čáry vyzněl lépe pro hosty z Jablonce nad Nisou. Chrobák v tomto souboji patou poslal míč za postranní čáru.
     
    11:20
    Hrdý střílenou přihrávkou hledal před bránou stojícího Chrobáka. Byl ale až příliš dobře bráněn jedním z protihráčů, kterému se povedlo dostat míč do bezpečí.
     
    10:40
    Fitzel ve spolupráci s Dobiášem vyšachoval všechny hráče soupeře ze hry přihrávkami na jeden dotek. Vše vyřešil Vykoukal včasným vyběhnutím z brány, čímž zamezil prvnímu jmenovanému ve střele.
     
    09:41
    Hrdý zblokoval střelu Beníška, který měl před sebou dostatek prostoru pro střelu. Domácí hráč se před ním zjevil na poslední chvíli.
     
    09:07
    Z rychlého protiútoku zahrozili také hosté. Jenže Beníšek už se k odraženému míči nedostal.
     
    07:17
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla hodně sporná gólová situace, kterou jeden z rozhodčích odpískal jako vstřelenou branku. PETR HRANIČKA nahrával z rohu hrací plochy před bránu. Jenže jeden z hostujících hráčů omylem tečoval míč přesně mezi nohy svého brankáře. Míč se odrazil od obou tyčí, až teprve poté ho vyrazil Vykoukal z brány. Hosté se domnívají, že míč nepřešel brankovou čáru celým objemem. Asistence: Milan Čámský.
     
    06:51
    Litoměřičtí se snažili rozehrát celou svoji akci přes celou šíři hrací plochy, zatímco byli atakováni vytaženou obranou soupeře. Fitzel už nedokázal zachytit míč ve hře.
     
    06:02
    Míč se po ose Kraus – Kovařík už už dostával na nohu Mečíře, když se zde zjevil ve skluzu Chrobák, který odkopl míč do bezpečí.
     
    05:49
    Dobiáš patičkou odvrátil centr, který směřoval do předbrankového prostoru. Místo toho mají ale hosté k dispozici rohový kop.
     
    05:36
    Mečíř se snažil prostřelit dvojitý blok domácích, neúspěšně.
     
    04:59
    Na Suchomela směřovala nahrávka, která také svého adresáta našla. Následně ale odskočil míč až příliš daleko od nohy hostujícího hráče. Rozehrávat tak nakonec budou domácí.
     
    04:18
    Další obléhání hostující branky zůstalo bez požadovaného efektu. Litoměřičtí vedou stále o jednu branku.
     
    03:40
    Müller svojí prudkou střelou sice vystrašil brankáře Jablonce. Kulatý nesmysl ale mezi tři tyče nezamířil.
     
    02:59
    Domácí nevyužili možnost v podobě rohového kopu.
     
    01:49
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Vedoucí celek 2. ligy se dostává do vedení. MAREK CHROBÁK přeběhl před brankářem soupeře přesně ve chvíli, kdy se míč šoural po zemi k jeho pravé tyči. Chrobák ještě míč lehce tečoval, aby opravdu zapadl do sítě soupeře. Asistence: Jakub Dobiáš.
     
    01:32
    Z rychlého protiútoku zakončoval jabloneckou akci ve skluzu Beníšek.
     
    01:20
    Hned v úvodu zápasu se dostali domácí do velmi slibných situací. Ani jedna z nich ale brankou neskončila.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Gardenline Litoměřice: Mikoláš (Ekrt) – Volf, Hranička, Müller, Kyzlík, Čámský, Filinger, Hrdý, Dobiáš, Fitzel, Chrobák (C)

    FK GMM Jablonec nad Nisou: Vykoukal – Bláha (C), Holický, Suchomel, Duda, Kraus, Kovařík, Mečíř, Beníšek, Msařík

    Rozhodčí: Martin Černý, Jaroslav Říha
    Delegát: Michal Chyba.
     
    Rozhodčími dnešního zápasu je dvojice Martin Černý a Jaroslav Říha. V roli delegáta FAČR je přítomný Michal Chyba.
     
    FK GMM Jablonec nad Nisou

    Nejproduktivnější hráči:
    Mečíř Petr – 38 bodů (30+8)
    Bernát Pavel – 27 bodů (15+12)
    Krejčík Kamil – 24 bodů (17+7)
    Suchomel Zdeněk – 22 bodů (11+11)
    Beníšek Tomáš – 19 bodů (11+8)

    Poslední odehraná soutěžní utkání:
    Combix Ústí n/L. – Jablonec nad Nisou 7:8
    Jablonec nad Nisou – Benešov 10:5
    Olympik Mělník – Jablonec nad Nisou 9:4
    Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav 3:3
    ISŠ Příbram – Jablonec nad Nisou 9:6
     
    Tabulka 2. ligy, skupina Západ:

    1. Gardenline Litoměřice – 38 bodů (18 zápasů; 96:65)
    2. ISŠ Příbram – 35 bodů (18 zápasů; 102:86)
    3. Chotěboř – 34 bodů (18 zápasů; 101:69)
    4. Jablonec nad Nisou – 34 bodů (18 zápasů; 117:94)
    5. Mladá Boleslav – 29 bodů (18 zápasů; 84:69)
    6. Olympik Mělník – 28 bodů (18 zápasů; 101:77)
    7. Combix Ústí n/L. – 28 bodů (18 zápasů; 96:94)
    8. Betis Kadaň – 25 bodů (18 zápasů; 85:95)
    9. Hradiště – 24 bodů (18 zápasů; 87:93)
    10. Dalmach Turnov – 23 bodů (18 zápasů; 72:74)
    11. Ludis Team – 7 bodů (18 zápasů; 54:103)
    12. Benešov – 2 body (18 zápasů; 67:143)
     
    Gardenline Litoměřice

    Nejproduktivnější hráči:
    Volf Libor – 31 bodů (18+13)
    Fitzel Tomáš – 30 bodů (18+12)
    Hrdý Radek – 29 bodů (13+16)
    Kyzlík Luboš – 18 bodů (11+7)
    Chrobák Marek – 16 bodů (6+10)

    Poslední odehraná soutěžních utkání:
    Benešov – Gardenline Litoměřice 3:12
    Gardenline Litoměřice – Olympik Mělník 5:4
    Mladá Boleslav – Gardenline Litoměřice 4:3
    Gardenline Litoměřice – ISŠ Příbram 6:6
    Chotěboř – Gardenline Litoměřice 2:4
     
    Přeji příjemný večer všem futsalovým nadšencům! Dnes je na programu 19. kolo 2. ligy skupiny Západ, ve kterém se mimo jiné utká celek Gardenline Litoměřice proti celku FK GMM Jablonec nad Nisou. Zápas se odehraje od 20:20 hod. ve sportovní hale Chemik, která se nachází v Lovosicích.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:20.

    Josef Cestr

    Branky: 2. Chrobák (Dobiáš), 8. Hranička (Čámský), 26. Filinger (Volf), 27. Mikoláš, 29. Mikoláš, 33. Kyzlík (Hrdý), 37. Hrdý (Volf), 40. Müller (Filinger) – 32. Mečíř (Kovařík)


    Gardenline Litoměřice: Mikoláš (Ekrt) – Volf, Hranička, Müller, Kyzlík, Čámský, Filinger, Hrdý, Dobiáš, Fitzel, Chrobák (C)
    FK GMM Jablonec nad Nisou: Vykoukal – Bláha (C), Holický, Suchomel, Duda, Kraus, Kovařík, Mečíř, Beníšek, Masařík

    Rozhodčí: Martin Černý, Jaroslav Říha
    Delegát: Michal Chyba
    bahis siteleri