Betis Kadaň – ISŠ Příbram 4:4 (kon.) | Litoměřice – Jablonec n/N 8:1 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
8:1 (2:0)
FK GMM Jablonec nad Nisou
Pátek 26.02.2016, 20:20 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 2. Futsal liga západ • 19. kolo
     
    39:02
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Hodně šťastná branka domácích, o kterou se vlastně postaral Kraus, který si srazil omylem míč do brány. Branka byla připsána DAVIDU MÜLLEROVI. Asistence: David Filinger.
     
    36:58
    Litoměřice mohly vstřelit další branku, jenže Hrdý si pohrával s míčem u nohy příliš dlouho, než bylo potřeba. Nic na tom nezměnil ani fakt, že Vykoukal byl cirka dvakrát mimo bránu bez možnosti zasáhnout míč.
     
    36:20
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tomu už se dá pomalu říkat kanonáda domácích. Volf si společně s RADKEM HRDÝM vyměnil celkem třikrát míč, čímž vyšachoval ze hry všechny hráče soupeře, včetně brankáře a následně už nedělalo Hrdému problém zasunout míč do prázdné brány. Asistence: Libor Volf.
     
    35:48
    Beníšek v kritické chvíli napřáhl a vystřelil. Míč se odrazil od celkem dvou protihráčů a při Mikolášovi nyní stálo hodně velké štěstí, že se míč otřel pouze o tyč.
     
    32:51
    Kyzlík v další velké šanci. Tentokrát využil rychlého protiútoku. Výhoz Mikoláše zachytil a snažil se překonal padajícího Vykoukala. Jeho oblouček ale nesměřoval mezi tři tyče.
     
    32:10
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    S brankami se v posledních chvílích roztrhl pytel! Tentokrát se po naučené akci při rohovém kopu prosadil LUBOŠ KYZLÍK. Asistence: Radek Hrdý.
     
    31:34
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Tentokrát obrana domácích byla trochu lehkomyslná, neboť Volf nechal na pravé straně příliš volného PETRA MEČÍŘE, který se tak po otočce prosadil. Asistence: Jan Kovařík.
     
    30:50
    Volf si položil jednoho ze dvou strážců brankové čáry, ale druhého už trefil svým zakončením pouze do nohou. K míči se ještě dostával Chrobák, ale tomu se zamotal kulatý nesmysl až příliš mezi nohy.
     
    29:43
    Fitzel si nejprve obešel jednoho ze soupeřů, a následně si chtěl vychutnat i brankáře. Vykoukal ale jeho úmysl vystihl a včas střelu podél svého těla vyrazil mimo hrací plochu.
     
    28:04
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    I tento risk hostujícího celku potrestal domácí brankář, který tentokrát ještě lépe trefil míč. VÁCLAV MIKOLÁŠ má ze své druhé branky v utkání hodně evidentní radost. Bez asistence.
     
    26:07
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    VÁCLAV MIKOLÁŠ využil zcela opuštěné brány Jablonce. Položil si míč na zem a přesnou střelou přes celou hrací plochu nasměřoval míč k tyči hostující svatyně. Bez asistence.
     
    25:36
    Jablonec zkouší hrát bez brankáře, v pěti hráčích v poli.
     
    25:35
    Oddechový čas pro FK GMM Jablonec nad Nisou.
     
    25:35
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak tohle sehráli domácí velmi dobře. DAVID FILINGER dvakrát po sobě zasekl míč, aby následně konečně opravdu vystřelil. Míč si ovšem našel cestu přesně pod horní tyč. Asistence: Libor Volf.
     
    21:16
    Fitzel si tak dlouho hrál s míčem v rohu hrací plochy, dokud mu nezačal z obrany nabíhat Müller, který se do míče opřel vší silou. Jeho zakončení ale vyrazil Vykoukal na roh.
     
    20:36
    Holický nastřelil pouze tyč domácí svatyně!
     
    19:13
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    17:53
    Fitzel v dalším rychlém protiútoku nedokázal překonat Vykoukala, který ve skluzu zasáhl na poslední chvíli míč rukou, čímž ho vytěsnil mimo prostor brány.
     
    16:42
    Duda se dostal k odraženému míči, který automaticky z první poslal mezi nohama soupeřova obránce na bránu Litoměřic. Mikoláš byl u své pravé tyče včas, aby zabránil hostům ve skórování.
     
    14:45
    Beníšek se dostal v brankovišti k míči a mohl se Mikoláše zeptat, kam chce zakončit míč. Bohužel pro hosty se ale Beníšek ukopl a poslal míč těsně vedle brány!
     
    12:20
    Hrdý na sebe nalákal při rychlém protiútoku hned tři protihráče. Následně poslal přihrávku na nabíhajícího Chrobáka, jehož střelu Vykoukal vytáhl nad bránu.
     
    07:17
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla hodně sporná gólová situace, kterou jeden z rozhodčích odpískal jako vstřelenou branku. PETR HRANIČKA nahrával z rohu hrací plochy před bránu. Jenže jeden z hostujících hráčů omylem tečoval míč přesně mezi nohy svého brankáře. Míč se odrazil od obou tyčí, až teprve poté ho vyrazil Vykoukal z brány. Hosté se domnívají, že míč nepřešel brankovou čáru celým objemem. Asistence: Milan Čámský.
     
    06:02
    Míč se po ose Kraus – Kovařík už už dostával na nohu Mečíře, když se zde zjevil ve skluzu Chrobák, který odkopl míč do bezpečí.
     
    01:49
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Vedoucí celek 2. ligy se dostává do vedení. MAREK CHROBÁK přeběhl před brankářem soupeře přesně ve chvíli, kdy se míč šoural po zemi k jeho pravé tyči. Chrobák ještě míč lehce tečoval, aby opravdu zapadl do sítě soupeře. Asistence: Jakub Dobiáš.

    Josef Cestr

    Branky: 2. Chrobák (Dobiáš), 8. Hranička (Čámský), 26. Filinger (Volf), 27. Mikoláš, 29. Mikoláš, 33. Kyzlík (Hrdý), 37. Hrdý (Volf), 40. Müller (Filinger) – 32. Mečíř (Kovařík)


    Gardenline Litoměřice: Mikoláš (Ekrt) – Volf, Hranička, Müller, Kyzlík, Čámský, Filinger, Hrdý, Dobiáš, Fitzel, Chrobák (C)
    FK GMM Jablonec nad Nisou: Vykoukal – Bláha (C), Holický, Suchomel, Duda, Kraus, Kovařík, Mečíř, Beníšek, Masařík

    Rozhodčí: Martin Černý, Jaroslav Říha
    Delegát: Michal Chyba
    bahis siteleri