Columbus – New Jersey 6:1 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Toronto – Carolina 3:1 (kon.)
Florida – Arizona 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Calgary – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:3 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Arizona Coyotes
Pátek 26.02.2016, 01:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to z dnešního utkání vše, díky za pozornost a přeji hezký zbytek noci a úspěšný vstup do nového dne. (04:26:22)
     
    Česká stopa v utkání:
    Jaromír Jágr (FLA) – 0+1, 1 střela (+ několik dalších mimo), 1 blok, TOI 18:58
    Martin Hanzal (ARI) – 0+0, 4 střely, 6 bodyčeků, 58% vhazování, TOI 21:11
    Zbyněk Michálek (ARI) 0+0. 1 střela, 4 bloky, TOI 16:35
     
    Florida Panthers – Arizona Coyotes 3:2
    Branky a nahrávky:
    13. Trocheck (Campbell, MacKenzie), 31. Barkov (Bjugstad, Kulikov), 44. Barkov (Jágr, Jokinen) – 8. Doan (Martinook, Murphy), 55. Ekman-Larsson (Vermette, Stone). Střely: 24-24. Zablokované střely: 11-13. Bodyčeky: 18-22. Přesilovky: 4-3. Využití: 1-1. Vhazování: 41%-59%.
     
    Tři hvězdy zápasu:
    1. Aleksander Barkov (FLA) 2+0, 4 střely, 1 bodyček, 1 blok, TOI 20:12
    2. Brian Campbell (FLA) 0+1, TOI 22:30
    3. Oliver Ekman-Larsson (ARI) 1+0, 4 střely, TOI 22:10
     
    Hodně se zaskvěla zejména formace Jágr – Barkov – Jokinen, která snad při každém druhém střídání měla na hokejkách loženou pozici. Jágr spálil zejména v první a třetí třetině několik šancí, Jokinen se zkoušel střelecky prosadit, Barkov dal dva góly.
     
    Spravedlivější by dnes možná byla dělba bodů za remízu v normální hrací době, ale nestalo se tak. Florida uhájila své vítězství.
     
    Dnešní zápas mohl být plný paradoxů. Poté, co Florida byla ve třetí třetině lepší a měla několik hodně dobrých šancí – které však spálila – se Arizona prosadila ke kontaktnímu gólu a začaly se dít věci. Zejména posledních 100 vteřin zápasů při hře bez brankáře přinesly nejednomu fanouškovi Floridy vrásky na čele. Arizona se tlačila do zakončení, nedala Luongovi téměř žádný prostor k odpočinku. A brankář Floridy se zaskvěl třemi parádními zásahy, kterými nepřipustil srovnání.
     
    Florida se může radovat z uhájeného vítězství! Trocheck se na konci ještě zkoušel dostat k zakončení, když dobruslil puk těsně před zakázaným uvolněním, ale nemířil přesně. To mu však nemusí vadit, Panteři odolali závěrečnému obřímu náporu Kojotů a berou vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Florida vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    59:40
    Roberto Luongo znovu musel předvést své reflexy! Za brankou Floridy se pokusil jeden z útočníků Arizony dostat kotouč před branku, ale ten tečoval svou nohou Smith a Luongo s vypětím všech sil zabránil pohromě v podobě vlastního gólu!
     
    59:35
    Zakázané uvolnění Floridy a oddechový čas Floridy.
     
    59:27
    To bylo neuvěřitelné! Roberto Luongo je hrdinou okamžiku! Přesunul se rychle levým betonem ke střele Vermetta, která mířila do odkryté klece, zvládl i následnou jeho dorážku a v pozici na břiše pokryl i Domiho, který se zapojil do akce!
     
    59:14
    Coyotes jsou zpět v útočné třetině.
     
    58:51
    Až nyní puk míří do středního pásma.
     
    58:38
    Florida se nemůže osvobodit, Duclair s Domim a Riederem nyní hodně zatápějí domácím.
     
    58:20
    Louis Domingue sedí na střídačce, Arizona to zkouší v šesti!
     
    58:20
    Vermette se dostal až k brance Panthers, ale před zakončením nedokázal zabrzdit a společně s jedním z obránců posunuje klec.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 13. Trocheck (Campbell, MacKenzie), 31. Barkov (Bjugstad, Kulikov), 44. Barkov (Jágr, Jokinen) – 8. Doan (Martinook, Murphy), 55. Ekman-Larsson (Vermette, Stone)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Kulikov, Gudbranson, Campbell, Petrovic, Kampfer – Jágr, Barkov, Jokinen – Rau, Bjugstad, Shaw – Smith, MacKenzie, Trocheck – Thornton, McKegg, Wilson.
    Arizona Coyotes: Domingue (Treutle) – Murphy, Ekman-Larsson, Michálek, Dahlbeck, Stone, Connauton – Boedker, Vermette, Domi – Duclair, Hanzal, Rieder – Doan, Richardson, Martinook – Tichonov, Gaudet, Chipchura.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Francois St. Laurent – Darren Gibbs, Devin Berg
    bahis siteleri