Augsburg – Mönchengladbach 2:2 (kon.) | Dortmund – Hoffenheim 3:1 (kon.) | Mohuč – Leverkusen 3:1 (kon.)
Frankfurt – Schalke 0:0 (kon.)
konec
FC Augsburg
2:2 (0:1)
Borussia Mönchengladbach
Neděle 28.02.2016, 15:30 • SGL Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Finnbogason trefil tyč
     
    90+3
    Teď měl domácí celek opravdu velkou smůlu! Celou akci Agugsburgu táhl po pravé straně Verhaegh, jehož následný centr odvrátil Herrmann. Míč se však ve vápně dostal na nohu Finnbogasona, který střelou z otočky trefil tyč!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    86
    Z následného rohového kopu Borussia nezahrozila, a tak přichází na řadu střídání. Ze hřiště odchází Thorgan Hazard, kterého na hřišti na poslední minuty nahrazuje stoper Brouwers!
    86. Nebezpečná střela Xhaky
     
    86
    Andreas Christensen skvěle napadal na pravé straně, a dokázal vybojovat míč pro Herrmanna. Německý záložník našel ve středu hřiště Granita Xhaku, který si připravil míč na střelu, a Marwin Hitz měl následně co dělat, aby míč vyrazil na rohový kop!
     
    84
    Domácí kouč Markus Weinzierl provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Raul Bobadilla, který opět podal velmi aktivní výkon, a byl hodně vidět. Na poslední minuty přichází na "plac" Esswein!
     
    78
    Ausgburg provádí své druhé střídání v tomto zápase. Kouč Markus Weinzierl posílá ze hry Korejce Ku, který tak odehrál pouze 25 minut, a odstupuje zřejmě kvůli zranění. Na jeho místo přichází Janker!
    68. Oscar Wendt ve velké šanci selhal
     
    68
    Borussia se hned poté vydala do rychlého protiútoku, který táhl po levé straně Nico Elvedi. Jeho následný přízemní centr našel ve vápně Oscara Wendta, který však trefil pouze kameru za brankou!
     
    67
    Vzápětí přichází druhé střídání hostujícího celku! André Schubert posílá ze hry Ibrahimu Traorého, jehož dnešní výkon nebyl ideální. Na jeho místo přichází Patrick Herrmann!
     
    64
    První střídání v tomto zápase provádí také hostující kouč André Schubert. Mahmoud Dahoud dnes odvedl poměrně dobrý výkon ve středu hřiště, nyní však hřiště opouští, a na jeho místo přichází Martin Hinteregger.
    55. Fabian JOHNSON - 2:2
     
    55
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tohle je zkrátka německá Bundesliga! Pět minut, tři branky.. Gladbachu se vůbec nepovedl vstup do druhého poločasu, to však hosty mrzet nemusí, neboť srovnávají na 2:2! Na pravou stranu dostal přihrávku Elvedi, který skvěle našel FABIANA JOHNSONA, a ten přízemní střelou překonal Hitze!
    53. CAIUBY - 2:1
     
    53
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Tak, pozor! Domácí celek potvrzuje skvělý vstup do druhého poločasu, a během tří minut dokázal otočit skóre dnešního zápasu! Ve středu hřiště se odrazil míč na nohu Jana Morávka, jehož rána byla zblokovaná. Odražený míč se však dostal přímo na nohu CAIUBYHO, který poslal míč přesně k tyči!
    50. Alfred FINNBOGASON - 1:1
     
    50
    Augsburg právě vstřelil branku!
    A jako bych to přivolal! Augsburg hned na začátku druhého poločasu srovnává důležitou brankou na 1:1! Domácí celek kombinoval na útočné polovině, a ze střední vzdálenosti vypálil Kohr. Jeho ránu zblokoval jeden z hráčů hostujícího celku na pravou stranu, odkud odcentroval Verhaegh, a přesným centrem našel hlavu ALFREDA FINNBOGASONA, na jehož hlavičku neměl Sommer nárok!
     
    48
    Oba hráči domácího celku jsou již po ošetření, a vypadá to, že oba mohou pokračovat ve hře!
     
    46
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Jan Morávek, přichází Ja-Čeol Ku.
    42. Hazard neproměnil i další velkou šanci
     
    42
    Ba naopak, Borussia své vedení mohla ještě navýšit! Thorgan Hazard dostal na levou stranu přihrávku, povedeně si obhodil Klavana, a mířil na Hitze. Následná střela se mu nepovedla, a míč skončil v zámezí!
     
    40
    Augsburg sympaticky zakombinoval na útočné polovině, a po povedené kombinaci Caiubyho s Altintopem se míč dostal na pravou stranu, kde se nacházel Bobadilla. Jeho přízemní rána však skončila v náruči Sommera!
     
    35
    Augsburg se pokoušel velmi rychle odpovědět, a vybojoval na útočné polovině rohový kop. Exekuce se ujal Bobadilla, jehož centr propadl až k Altintopovi, jehož střela byla zablokována. Následně vypálil Korh, ale jeho pokus skončil těsně vedle!
    33. RAFFAEL - 0:1
     
    33
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Aktivní Borussia jde po půl hodině hry do zaslouženého vedení! Mönchengladbach kombinoval na útočné polovině, a dobrou přihrávku do vápna dostal Wendt, centr švédského obránce byl ještě odvrácen. Wendt však následně našel Traorého, a ten přihrávkou z voleje našel RAFFAELA, který poslal míč pod břevno!
    21. Bobadillova rána skončila na tyči
     
    21
    Domácí celek mířil dopředu také mířil, a byla z toho velká šance na vedoucí branku! Ve středu hřiště dostal prostor Raul Bobadilla, který vyslal táhlou střelu, a tu zastavilo až tyč!
     
    16
    A první velkou šanci registrujeme i poblíž branky Yanna Sommera! Augsburg velmi symapticky kombinoval na vlastní polovině, a následně poslal Klavan dlouhý centr na Finnbogasona. Islandský útočník mohl jít do úniku, jenže se nacházel v ofsajdu!
    14. Obrovská šance Thorgana Hazarda zůstala nevyužita
     
    14
    A teď přišla první obrovská šance hostující Borussie! Mahmoud Dahoud našel nádherným pasem na levé straně Oscara Wendta, který poslal ještě lepší centr do vápna, kam si naběhl Thorgan Hazard. Bratr slavnějšího Edena však ve stoprocentní příležitosti trefil pouze Hitze!
     
    7
    Augsburg se poprvé v tomto zápase dostal do kombinace na útočné polovině. Z levé strany poslal míč do vápna Philipp Max, jehož centr našel hlavu Halila Altintopa. Turecký záložník poslal svou hlavičku těsně nad branku!

    Jan Havlovic

    Branky: 50. Finnbogason, 53. Caiuby – 33. Raffael (Traoré), 55. Johnson (Elvedi)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 9:2. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:8.
    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh (C), Gouweleeuw, Klavan, Max – Morávek (46. Ku, 78. Janker), Kohr – Bobadilla (84. Esswein), Altintop, Caiuby – Finnbogason.
    Náhradníci: Manninger – Stafylidis, Esswein, Werner, Janker, Ku, Či Tong-won.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi, Christensen, Nordtveit, Wendt – Traoré (67. Herrmann), Dahoud (64. Hinteregger), Xhaka (C), Johnson – T. Hazard (86. Brouwers), Raffael.
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, Hinteregger, Herrmann, J. Hofmann, Korb, Hrgota.

    Rozhodčí: Knut Kircher – Christ, Aarnink (vš. Německo)
    bahis siteleri