Genk – Club Bruggy 3:2 (kon.) | Anderlecht – Standard 3:3 (kon.) | Charleroi – Waasland-Beveren 2:3 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
3:3 (1:2)
Standard Lutych
Neděle 28.02.2016, 18:00Belgická Jupiler Pro League • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    88
    Hostující Lutych se dočkal vedoucí branky, avšak hlavičkující Edmilson Junior se nacházel v jasném ofsajdu, čehož si všiml i hlavní rozhodčí!
    87. Nebezpečná standardní situace Kosanoviće
     
    87
    Následné nebezpečné standardní situace se ujal Miloš Kosanović, který vyslal velmi povedenou střelu, avšak Silvio Proto byl na svém místě včas, a dokázal míč vyrazit!
     
    84
    Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Filip Đuričić, přichází Sylla.
    83. Ránu Tielemanse zastavilo břevno
     
    83
    A Anderlecht již mohl být ve vedení! Do středu hřiště dostal přihrávku domácí Tielemans, který se opřel do míče. Jeho střelu lehce tečoval Víctor Valdés, a míč tečoval břevno, a od něj se odrazil do zámezí!
     
    82
    Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Eyong Enoh, přichází Jean-Luc Dompe.
     
    81
    Na levé straně operoval s míčem Lukebakio, který si udělal prostor na centr, a ten propadl až k Okakovi, který se opřel do míče z voleje, avšak jeho pokus směřoval nad branku!
     
    78
    A Anderlecht se teď propracoval k velké šance, ze které se mohl dostat do vedení! Na hranici pokutového území si vzal míč Stefano Okaka, který si udělal prostor, a vyslal přízemní střelu. Ta však mířila doprostřed branky, kde byl připravneý Valdés!
     
    77
    V posledních minutách bylo na hřišti k vidění několik ostrý zákrok. Jeden takový předvedl ve středu hřiště Steven Defour, který za svůj zákrok v souboji s Brülsem dostává žlutou kartu!
     
    76
    Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Ivan Santini, přichází Tetteh.
    74. Dude LUKEBAKIO - 3:3
     
    74
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Krásný zápas má své další pokračování, neboť Anderlecht srovnává na 3:3! RSC mělo k dispozici standardní situaci, které se ujal Steven Defour. Jeho nadýchaný centr našel ve vápně střídajícího DUDE LUKEBAKIA, který se prosazuje po třech minutách na hřišti!
     
    73
    Na levé straně předvedl hodně ostrý zákrok Collins Fai, který poslal k zemi Stefana Okaku. Hostující bek už v prvním poločase předvedl některé ostřejší zákroky, a tak dostává žlutou kartu!
     
    71
    Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Alexander Büttner, přichází Lukebakio.
    Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Stephane Badji, přichází Tielemans.
     
    71
    Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Beni Badibanga, přichází Christian Brüls.
     
    69
    Collins Fai již odešel po svých za postranní čáru, a vypadá to, že by měl být schopen pokračovat ve hře!
    66. Edmilson JUNIOR - 2:3
     
    66
    Standard právě vstřelil branku!
    A hostující Standard se opět dostává do vedení, a přibližuje se dnešnímu vítězství! Lutych se dostal velmi rychle na útočnou polovinu, a Badibanga našel na levém křídle EDMILSONA JUNIORA. Brazilský křídelník si navedl míč do středu, a jeho následnou ránu ještě tečoval Mbodji, a míč skončil v síti!
     
    62
    Matías Suárez se pokoušel prodrat do útočného pásma po pravé straně. Postup argentinského útočníka však zastavil Brazilec Edmilson, který za svůj zákrok dostává žlutou kartu!
    55. Stefano OKAKA - 2:2
     
    55
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Domácímu celku vyšel vstup do druhého poločasu, a po deseti minutách zde máme vyrovnávací branku! Z rohového kopu ještě RSC neudeřilo, následně se však dostal míč na levou stranu, odkud odcentroval Defour. Jeho přesný centr našel hlavu STEFANA OKAKY, který poslal svou hlavičku mezi tři tyč, a Valdés nestihl zasáhnout!
     
    54
    Víctor Váldes se toho očividně vůbec nebojí! Španělský brankář se na malém vápně pošťuchoval s Karou Mbodjim, a Váldes svého soupeře následně chytl pod krkem. Oba hráči dostávají žlutou kartu!
     
    52
    Z pravé straně poslal dobrý centr obránce Andy Najar, který propadl až k Stevenu Defourovi. Belgický záložník si míč zpracoval, avšak jeho následná střela mířila mimo!
     
    38
    Teď se navíc na pravé straně dokázal uvolnit Dossevi, toho hned poté dohrál Olivier Deschacht, který za svůj zákrok vidí žlutou kartu, a je prvním takto potrestaným v dnešním zápase.
    31. Miloš KOSANOVIĆ - 1:2
     
    31
    Standard právě vstřelil branku!
    Ale teď už se hostující tým může radovat z vedoucí branky, kterou otáčí skóre dnešního zápasu. Aktivní Lutych vybojoval další rohový kop, kterého se ujal Dossevi. Jeho krásný centr našel ve středu vápna zcela volného MILOŠE KOSANOVIĆE, který poslal míč z voleje přesně k tyči, a nedal Protovi šanci!
    28. Obrovská šance Santiniho
     
    28
    A z následného rohového kopu měl Lutych obrovskou šanci na vstřelení vedoucí branky! Exekuce se ujal Dossevi, jehož centr našel na zadní tyči Scholze, a ten ještě vylepšil pozici pro Ivana Santiniho. Chorvatský forvard však před Protem nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče!
    22. Miloš Kosanović promarnil velkou šanci
     
    22
    Další velká šance hostujícího celku! Standard vybojoval rohový kop, kterého se ujal Dossevi. Jeho centr našel ve středu pokutového území volného Miloše Kosanoviće, který však trefil přímo střed branky, kde se nacházel připravený Silvio Proto!
    16. Ivan SANTINI - 1:1
     
    16
    Standard právě vstřelil branku!
    Pozor, Lutych hned za dvě minuty srovnává stav, a velmi rychle odpovídá na branku Suáreze! Centr z pravé strany přilétl na nohu Edmilsona, který si míč velmi dobře zpracoval, nicméně vystřelil mimo. Stoper Mbodji však situaci nezvládl, a při odkopu poslal míč přesně do prostoru, kde se nacházel IVAN SANTINI, a tomu stačilo poslat míč do odkryté branky!
    14. Matías SUÁREZ - 1:0
     
    14
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Teď už to však domácím vyšlo, a favorit dnešního utkání se dostává do vedení! Lutych měl k dispozici rohový kop, nicméně ten vůbec nezvládl, a po velké chybě Faie šel Anderlecht do přečíslení. Okaka roztáhl hru na pravou stranu, kde se nacházel MATÍAS SUÁREZ, a ten si v zakončení dokázal poradit!
     
    12
    Domácí Anderlecht je sice aktivnější, nicméně Standard nebezpečnější! Dossevi dokázal ve středu přiťuknout míč do běhu Santinimu, jehož nenápadná, přízemní střela skončila těsně vedle.
    2. Nebezpečná rána Edmilsona
     
    2
    Hned ve druhé minutě si hostující celek vytvořil první velkou šanci v tomto zápase! Na hranici vápna chyboval při práci s míčem Badji, který daroval míč Edmilsonovi, jehož pohotovou ránu však Proto dokázal vyrazit!

    Jan Havlovic

    Branky: 14. Suárez, 55. Okaka, 74. Lukebakio – 16. Santini, 31. Kosanović, 66. Edmilson Junior

    Karty:   38. Deschacht (AND), 54. Mbodji (AND), 77. Defour (AND) – 54. Valdés (STA), 62. Edmilson (STA), 73. Fai (STA)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:5.
    RSC Anderlecht: Proto – Najar, Mbodji, Deschacht, Büttner (71. Lukebakio) – Defour, Badji (71. Tielemans) – Suárez, Đuričić (84. Sylla), Acheampong – Okaka
    Náhradníci: Nuytinck, Idrissa Sylla, Tielemans, Dendoncker, Roef, Lukebakio, Ezekiel

    Standard Lutych: Valdés – Fai, Scholz, Kosanović, Fiore – Enoh (82. Dompé), Trebel – Dossevi, Badibanga (71. Brüls), Edmilson Junior – Santini (76. Tetteh)
    Náhradníci: Maniatis, Dompé, Tetten, Brüls, Andrade, Hubert, Arslanagic

    Rozhodčí: Bart Vertenten – Vanyzere, Nijssen (vš. Belgie)
    bahis siteleri