NHL - Poslední přestupový den (kon.)
konec
NHL - Poslední přestupový den

Pondělí 29.02.2016, 00:05Hokej
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 00:05.
     
    Zdravíme všechny hokejové fanoušky u textového přenosu z uzávěrky přestupů v NHL! Ta pravidelně nabízí velkou řadu spekulací a spoustu zajímavých hráčských výměn. Kluby bez šancí na play-off nabízí kvalitní hráče výměnou za talenty či volby v draftu, což vždy dodává grády!
    Přenosem Vás budou provázet Michal Belšán a Vojtěch Balon, přejeme příjemné počtení!
     
    14:10
    Přestupy uskutečněné od 1. ledna před posledním dnem
    Richard Pánik (CHI) – Jeremy Morin (TOR)
    Vincent Lecavalier, Luke Schenn (LAK) – Jordan Weal, třetí kolo draftu 2016 (PHI)
    Ryan Johansen (NSH) – Seth Jones (CBJ)
    Max Friberg (MTL) – Dustin Tokarski (ANA)
    Emerson Etem (VAN) – Nicklas Jensen, šesté kolo draftu 2017 (NYR)
    Conor Allen (OTT) – Patrick Mullen (NSH)
    Victor Bartley (ARI) – Stefan Elliott (NSH)
    Victor Bartley, John Scott (MTL) – Jarred Tinordi, Stefan Fournier (ARI)
    David Perron, Adam Clendening (ANA) – Carl Hagelin (PIT)
    Ryan Garbutt (ANA) – Jiří Sekáč (CHI)
    Dion Phaneuf, Matt Frattin, Casey Bailey, Ryan Rupert, Cody Donaghey (OTT) – Jared Cowen, Colin Greening, Milan Michálek, Tobias Lindberg, druhé kolo draftu 2017 (TOR)
    Shawn Matthias (COL) – Colin Smith, čtvrté kolo draftu 2016 (TOR)
    Roman Polák, Nick Spaling (SJS) – Raffi Torres, druhé kolo draftu 2017, druhé kolo draftu 2018 (TOR)
    Markus Granlund (VAN) – Hunter Shinkaruk (CGY)
    Mike Weber (WSH) – třetí kolo draftu 2017 (BUF)
    Andrew Ladd, Matt Fraser, Jay Harrison (CHI) – Marko Daňo, první kolo draftu 2016, podmíněné třetí kolo draftu 2018 (WPG)
    Rob Scuderi (LAK) – Christian Ehrhoff (CHI)
    Tomáš Fleischmann, Dale Weise (CHI) – Phillip Danault, druhé kolo draftu 2018 (MTL)
    Anders Nilsson (STL) – Niklas Lundström, páté kolo draftu 2016 (EDM)
    James Reimer, Jeremy Morin (SJS) – Alex Stalock, Ben Smith, podmíněné čtvrté kolo draftu 2018 (TOR)
    Jiří Hudler (FLA) – druhé kolo draftu 2016, čtvrté kolo draftu 2018 (CGY)
    Teddy Purcell (FLA) – třetí kolo draftu 2016 (EDM)
    Jakub Kindl (FLA) – šesté kolo draftu 2017 (DET)
    Justin Schultz (PIT) – třetí kolo draftu 2016 (EDM)
    Alex Guptil, Eric O'Dell, Cole Schneider, Michael Sdao (BUF) – Jason Akeson, Phil Varone, Jerome Leduc (OTT)
    Eric Staal (NYR) – druhé kolo draftu 2016 a 2017, Aleksi Saarela (NYR)
    Andrew Ladd posílil Chicago, odnesl to Jiří Sekáč

    Příchod Andrewa Ladda do Chicago Blackhawks není bez obětí :/

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 27. únor 2016
     
    Češi a Slováci, kteří od 1. ledna změnili dres
    ČEŠI: Jiří Sekáč (CHI), Milan Michálek (TOR), Roman Polák (SJS), Tomáš Fleischmann (CHI), Jiří Hudler (FLA), Jakub Kindl (FLA)
    SLOVÁCI: Richard Pánik (CHI), Marko Daňo (WPG)
    Tomáš Fleischmann byl vyměněn do Chicaga

    Chicago Blackhawks zbrojí na play-off. Z Canadiens de Montréal přichází Čech Tomáš Fleischmann a také Dale Weise.

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 27. únor 2016
     
    Některé kluby se rozhodly nečekat na přestupovou uzávěrku a provedly několik výměn v časovém předstihu. Asi nejaktivnějšími generálními manažery byli Lou Lamoriello z Toronta, jenž zdárně začal s rozprodejem svého mužstva, Stan Bowman z Chicaga, jenž už tak silný tým ještě posílil o Andrewa Ladda, Tomáše Fleischmanna, Dalea Weise či Christiana Ehrhoffa, Doug Wilson ze San Jose, který čiperně obchodoval především s Torontem a v neposlední řadě floridský boss Dale Tallon, jenž v rozmezí jediné hodiny získal Jiřího Hudlera, Teddyho Purcella a Jakuba Kindla.
    Na Floridě se v sobotu začala rodit česká kolonie, Jaromíra Jágra totiž doplnili Jiří Hudler a Jakub Kindl!

    Jiří Hudler byl před pár minutami vyměněn z Calgary Flames na Floridu! Jaromír Jágr bude tedy mít českého spoluhráče! (y) :)

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 27. únor 2016
     
    Další velká jména na trhu

    Asi nejvíc ohlasů a spekulací vyvolal fakt, že se Steven Stamkos nemůže dohodnout s Tampou na nové smlouvě, generální manažer Bolts však potvrdil, že svého kapitána před přestupovou uzávěrkou určitě nevymění. Smlouva končí i Davidu Backesovi, toho si ale St. Louis minimálně pro blížící se play-off ponechá.

    Na podmínkách nového kontraktu se stále nedomluvil ani Kris Russell z Calgary, který by mohl změnit tým stejně jako další zkušený zadák Dan Hamhuis, jenž stále patří Kosatkám z Vancouveru. Zajímavé bude sledovat, jestli si Canucks ponechají dalšího protřelého harcovníka – českého forvarda Radima Vrbatu, který se letos trápí. Vše však zatím směřuje spíše k výměně jeho spoluhráče Jannika Hansena, jenž by mohl generálnímu manažerovi celku z Britské Kolumbie Jimu Benningovi vynést vyšší protihodnotu.

    Specifická je situace okolo protestující hvězdy Jonathana Drouina, který odmítl hrát za farmářský tým Tampy v Syracuse, a už dlouhou dobu tak vůbec nehraje. Steve Yzerman ale s jeho výměnou vůbec nespěchá.

    Nabídku arizonských Kojotů na prodloužení stávající smlouvy údajně odmítl dánský rychlík Mikkel Boedker, za nějž by Yotes mohli utržit pěknou protihodnotu. Rozhodně bude stát za to sledovat situaci i kolem tohoto hráče!

    Generální manažer Panterů Dale Tallon podle všeho stále s posilováním svého týmu nekončí, podle zámořských zdrojů si ve Philadelphii vyhlédl rakouského reprezentanta Michaela Raffla. Ten ale s Flyers stále bojuje o play-off, a tak není vůbec jisté, zdali by jej byl Ron Hextall ochoten pustit.

    To Montréal už se do play-off prakticky stoprocentně nepodívá, po Tomáši Fleischmannovi, Dale Weisovi, Jarredu Tinordimu či Dustinu Tokarskimu by dalšími hráči na cestě z La Belle Province mohli být Alexej Jemelin či Lars Eller, možná i Alex Galchenyuk. Spekulace okolo výměny tváře klubu P.K. Subbana ale podle všeho byly jen novinářskou kachnou.

    Přestupová uzávěrka rozklíčuje i další otázky. Uvolní Calgary svou jedničku Jonase Hillera? Opustí Arizonu po dvou dekádách v jejím dresu žijící legenda Shane Doan? Sledujte náš přenos a nic vám neujde!

    Pecka pro nedělní večer. Útočník Eric Staal byl vyměněn z Carolina Hurricanes do New York Rangers výměnou za dvě druhá...

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 28. únor 2016
     
    7:15
    Výměna! Washington si udělal místo pod platovým stropem a zbavil se svého srdcaře Brookse Laiche, jenž byl spolu s Connorem Carrickem a volbou ve druhém kole draftu vyměněn do Toronta za Daniela Winnika a páté kolo draftu!
     
    7:18
    Výměna! Kris Versteeg má namířeno do Hollywoodu. Los Angeles za něj Carolině podstoupilo mladíka Valentina Zykova a podmíněnou volbu v pátém kole draftu.
     
    10:27
    Spekulace!
    Radim Vrbata odevzdal Vancouveru seznam osmi klubů, kam by akceptoval výměnu. V realitě jsou ale ve hře dva až tři zájemci, mezi nimi by neměli chybět Chicago a Arizona.
     
    12:55
    Spekulace!
    Toronto Maple Leafs údajně projevilo zájem o obránce Ďáblů Erica Gelinase. Jeho výkony letos nebyly zrovna přesvědčivé, a tak se ofenzivně laděný bek několikrát nevešel do zápasové sestavy. Bývalý manažer Devils a současný šéf Leafs Lou Lamoriello by si ho tak opět mohl stáhnout do svého celku.
     
    14:05
    Uzávěrka přestupů je v zámoří tak sledovanou událostí, že již nyní začala televize TSN vysílat sedmihodinový přímý přenos!
     
    14:07
    Spekulace!
    Dánský útočník Mikkel Bødker by mohl opustit organizaci Coyotes. Arizona za něj bude žádat dvě volby v druhém kole draftu a nějakého talentovaného hráče. Dostane to?
     
    14:09
    Spekulace!
    O Brandona Pirriho z Floridy projevuje zájem několik týmů. Mezi nimi by údajně měli být Oilers, Rangers, Devils a Ducks. Panterům by údajně měly stačit pouze draftové volby.
     
    14:21
    Spekulace!
    Dres by dnes mohl změnit i obránce Caroliny John-Michael Liles. Pětatřicetiletému Američanovi končí po sezoně smlouva a mohl by být vyměněn do týmu, který bude hrát play-off.
     
    14:23
    Spekulace!
    Jonathan Drouin už o výměnu z Tampy Bay požádal před delší dobou. Dnes by se konečně mohl dočkat. Zájem jeví hned několik celků, žhavým kandidátem je údajně Anaheim, který jako protihodnotu nabízí obránce Samiho Vatanena.
     
    14:30
    Spekulace!
    Edmonton Oilers by se podle reportéra TSN mohl snažit vyměnit obránce Marka Faynea. 28letý bek bere skoro 4 miliony dolarů, tudíž se nejedná o zrovna lehký úkol.
    Zajímavost: Toronto bude v následujících třech sezonách draftovat ze všech týmů nejvíce

     
    14:36
    Spekulace!
    Kromě Mikkela Bødkera jeví ostatní kluby také zájem o českého útočníka Martina Hanzala! Že by překvapivě tento písecký rodák změnil dres?
     
    14:55
    Spekulace!
    Velká aktivita se dnes dá očekávat od Bostonu. Bruins dostávají nabídky na Louiho Erikssona, navíc by rádi do svých řad získali obránce Dana Hamhuise či Krise Russella.
     
    15:39
    Výměna!
    Ruský útočník Sergej Plotnikov míří z Pittsburghu do Arizony. V dresu Tučňáků si zatím připsal dvě asistence ve 32 zápasech. Dostane v týmu Kojotů více prostoru?
    Penguins na oplátku získali podmíněné sedmé kolo draftu 2017 a německého útočníka Matthiase Plachtu.
     
    15:42
    Spekulace!
    Z Bostonu by někam mohl zamířit talentovaný útočník Seth Griffith. Ten zatím ve 49 duelech v AHL nasbíral parádních 60 bodů, v dresu hlavního celku ale moc prostoru letos nedostává.
     
    15:51
    Toronto Maple Leafs povolalo z farmy řadu hráčů! Z úspěšných Marlies se šance v NHL možná dočkají William Nylander, Kasperi Kapanen, Nikita Sošnikov, Zach Hyman a Ben Smith. Mohlo by to znamenat, že dnes kádr trenéra Babcocka opustí někteří hráči?
     
    16:00
    Podpis smlouvy!
    Obránce Brandon Davidson prodloužil o dva roky smlouvu s Edmontonem, vydělá si téměř jeden a půl milionu dolarů ročně.
    Erica Staala dnes za Rangers čeká debut, fanshop už má vyrobené jeho dresy

     
    16:10
    Podpis smlouvy!
    Olejáři prodloužili smlouvu s brankářem Laurentem Brossoitem, který chytá spíše na farmě v Bakersfieldu. Jedná se o dvouletý jednocestný kontrakt.
     
    17:01
    Spekulace!
    Velkým tématem posledních dní byl možný návrat Ilji Kovalčuka do NHL. Ten přestal v dresu SKA Petrohrad nastupovat a dnes jeho agent svolal tiskovou konferenci, kde oznámil, že s jedním generálním manažerem v NHL o možném návratu do zámoří mluvil. Dále ovšem dodal, že o smlouvě v nejslavnější hokejové soutěži na světě nejedná.
     
    17:06
    Agent ruského útočníka Alexandra Chochlačeva z Bostonu prozradil, že jeho klient bude dnes velice pravděpodobně vyměněn.
    Kdo bude podle Vás v následujících hodinách vyměněn?

     
    17:18
    Jednal Ilja Kovalčuk o návratu do NHL s manažerem Devils Rayem Sherem?
    „Nemůžu to potvrdit, ale rozhodně ani vyvrátit,“ odpověděl Kovalčukův agent. Ve hře je stak stále jeho návrat do New Jersey!
     
    17:49
    Reportéři v zámoří pokaždé informují, když některý z hráčů, o jejichž výměnách se spekuluje, s týmem normálně trénují. Smysl pro humor prokázal Scott Hartnell z Columbusu, který přítomnému reportérovi s úsměvem řekl: „Jsi pryč a tweetni, že trénuju.“

    V New Jersey se zase v šatně bavili o tom, že někdo z tréninku odejde dřív, aby se začalo spekulovat o jeho výměně.
     
    17:51
    Spekulace!
    Vztahy Kerbyho Rychela s vedením Jackets v poslední době skončily na bodu mrazu. Mladý útočník sice odehrál v této sezóně 32 zápasů za první tým, naprostou většinu ale strávil ve čtvrté formaci. Jeho trejd se zdá být nevyhnutelným.
    Jednání o výměnách Krise Russella, Dana Hamhuise, Johna-Michaela Lilese, Davida Schlemka a dalších uvízly na místě. Dá se však očekávat, že až bude vyměněn jeden z nich, ostatní manažeři zpanikaří a spustí se lavina trejdů těch ostatních!

     
    18:07
    Přestupy!
    Z listiny k zařazení si Montréal stáhl Mikea Browna, New Jersey Davida Warsofskyho, zatímco novými hráči Edmontonu jsou Adamové Pardy a Cracknell.

    Zac Rinaldo, Alex Stalock, Reto Berra a Rene Bourque prošli listinou k zařazení bez povšimnutí.
     
    18:21
    Spekulace!
    O dánského forvarda Mikkela Bødkera z Arizony údajně projevili zájem i v Coloradu! Rodák z Brøndby letos odehrál za Kojoty 62 zápasů s bilancí 13+26.
     
    18:25
    Spekulace!
    Zájem Nashvillu o ztraceného syna Scotta Hartnella vychladl, bývalý útočník Preds se do míst, kde začínal svou kariéru, nevrátí. Požadavky Blue Jackets jsou totiž příliš vysoké.
    Zatím se toho moc neděje. Fanoušci v zámoří už vtipkují, že Ron Hextall získal výměnou za necelých 20 dolarů sýrovou pizzu, cibulové kroužky a plechovku Pepsi

     
    18:55
    Výměna!
    Obránce Dennis Robertson, který hrál na farmě Chicaga v Rockfordu, míří do Caroliny výměnou za dvaatřicetiletého brankáře Drewa MacIntyrea!
    MacIntyre naposledy v NHL chytal v ročníku 2013/14, kdy nastoupil do dvou zápasů za Toronto Maple Leafs.
    Aneb fanoušci stále čekají na něco zajímavého...

     
    19:09
    Spekulace!
    Mikkel Bødker byl podle některých zámořských zdrojů vyměněn do Colorada!
     
    19:11
    Výměna!
    A je to potvrzeno! Dánský útočník Mikkel Bødker opouští organizaci Arizony Coyotes a míří do Colorada Avalanche! Brzy doplníme, co za něj Kojoti obdrželi.
     
    19:16
    Už je to jasné, za Mikkela Bødkera putuje do Arizony velezkušený Alex Tanguay spolu s mladíky Connerem Bleackleym a Kylem Woodem!
     
    19:30
    Spekulace!
    Tak to jsou hodně zajímavé spekulace. Jonathan Drouin je údajně velmi blízko výměny do Philadelphie, zatímco kolem Nazema Kadriho začali kroužit Bluesmani ze St. Louis!
     
    19:34
    Spekulace!
    Dallas je údajně blízko dohody s Calgary o příchodu obránce Krise Russella!
     
    19:37
    Výměna!
    Tak Colorado skutečně zůstává velmi aktivní! Z New Jersey získalo zadáka Erica Gelinase, za nějž obětovalo volbu ve třetím kole draftu!
    Eric Gelinas opustil New Jersey

    Obránce ERIC GELINAS míří do Colorado Avalanche výměnou za třetí kolo draftu!Sledujte textový on-line přenos zde: http://www.onlajny.com/match/index/date/2016-02-29/id/170577

    Zveřejnil(a) New Jersey Devils CZ/SK dne 29. únor 2016
     
    19:40
    Výměna!
    Zdá se, že se ledy začínají prolamovat, další velká ryba je na přesunu. Kris Russell míří z Calgary do Dallasu, podrobnosti brzy přineseme!
     
    19:42
    Spekulace ohledně Ilji Kovalčuka a jeho návratu do NHL byly prozatím vyvráceny, ruský útočník do 30. dubna v KHL zůstane, ale za SKA Petrohrad už v play-off nenastoupí!
     
    19:48
    Za Krise Russela do Calgary míří obránce Jyrki Jokipakka, mladý útočník Brett Pollock (momentálně hrající ve WHL za Edmonton) a podmíněné druhé kolo draftu!
    Pokud by Dallas postoupil do finále, bude z toho první kolo draftu, jinak bude zachováno druhé.
     
    19:54
    Spekulace!
    Boston sice o Dana Hamhuise jeví velký zájem, ale obránce Vancouveru má klauzuli o nevyměnitelnosti a do organizace Bruins by podle všeho přestoupit nechtěl.
     
    20:00
    Hodina do konce! Generálním manažerům zbývá na doladění svých soupisek šedesát minut, buďte s námi u toho!
     
    20:10
    Spekulace!
    Zadák New Jersey David Schlemko bude všeho brzy vyměněn. Zkušený obránce po hrůzné loňské sezóně zažívá velmi povedený ročník a Devils by mohl vynést slušnou protihodnotu. Jeho trejd by vysvětloval, proč Ray Shero získal z listiny k zařazení jiného beka Davida Warsofskyho.
     
    20:19
    Výměna!
    Brandon Pirri dle očekávání opouští Floridu a míří do Anaheimu, které za něj Panterům posílá šesté kolo draftu 2016!
    Fanoušky v zámoří velice překvapilo, že Brandon Pirri byl vyměněn pouze za šesté kolo draftu. Zde zajímavé statistické srovnání se Zacem Rinaldem, který byl v červnu 2015 vyměněn za třetí...

     
    20:28
    Spekulace!
    Toronto je velice blízko dohody o výměně útočníka Pierre-Alexandra Parenteaua! Kam tento rodák z kanadského Hullu zamíří?
     
    20:30
    Spekulace!
    Generální manažer Dallasu Jim Nill stále nemá dost! Bývalý detroitský funkcionář se pokouší získat Dana Hamhuise, Stars to tedy s útokem na Stanleyův pohár myslí vážně!
     
    20:33
    Spekulace!
    Panteři prý uvolnili Brandona Pirriho za podezřele nízkou cenu, aby si udělali místo na padesátičlenné širší soupisce pro další posilu! Cats momentálně mají podepsaných osmačtyřicet hráčů.
    Důležitá poznámka: Některé trejdy uzavřené těsně před 21. hodinou, kdy přestupy končí, mohou být oznámeny později!

     
    20:43
    Spekulace!
    Bruins stále diskutují o nabídkách na Louiho Erikssona! O služby švédského útočníka údajně jeví zájem hned 14 týmů.
     
    20:45
    Spekulace!
    Generální manažeři Vancouveru a Dallasu jsou čtvrthodinu před uzávěrkou opět na telefonu, blíží se výměna Dana Hamhuise?
     
    20:50
    Spekulace!
    Loui Eriksson nakonec v Bostonu pravděpodobně zůstane, i když se o jeho služby zajímala řada klubů.
    Tampě se zřejmě ani nepodaří vyměnit Jonathana Drouina, který se již před několika týdny nechal slyšet, že by organizaci chtěl opustit.
     
    20:53
    Spekulace!
    Na poslední chvíli se prý po telefonu spojili manažeři Vancouveru a Chicaga. Že by Hamhuis nakonec zamířil k Blackhawks?
     
    20:56
    Spekulace!
    Vyměněn by dnes ještě mohl být zkušený obránce John-Michael Liles, o kterého začíná projevovat zájem i Boston! Dočká se zadák s téměř více než 780 starty v NHL výměny?
     
    21:00
    Tak, hodiny právě odbily devátou, což znamená, že generální manažeři už nemohou jednat! Rozhodně ale zůstaňte s námi, jelikož některé trejdy dost možná vyplavou na povrch až v příštích desítkách minut.
     
    21:05
    Výměna!
    Právě vyplavala na povrch výměna mezi Carolinou a Bostonem. Hurikány opouští velezkušený John-Michael Liles, který míří do Beantownu!
     
    21:05
    Potvrzeno!
    A je to jasné, Jonathan Drouin z Tampy vyměnen nebyl, a na vytoužený odchod si tak bude muset počkat minimálně do léta!
     
    21:07
    Spekulace!
    Blackhawks se pokoušeli vyměnit přeplaceného Bryana Bickella, ale nedokázali najít zájemce.
     
    21:08
    Výměna!
    Newyorským Islanders se podařilo získat Shanea Prince a sedmé kolo draftu z Ottawy výměnou za třetí kolo draftu! Americký útočník letos odehrál 42 zápasů a připsal si tři góly a devět asistencí.
     
    21:11
    Výměna!
    Ještě tu máme jednu menší výměnu. Záložní celky Ottawy a Minnesoty si prohodily dva hráče: do organizace Sens míří Michael Keränen, opačným směrem putuje Conor Alen.
     
    21:14
    Výměna!
    John-Michael Liles není jedinou bostonskou akvizicí, k Bruins totiž z New Jersey putuje Lee Stempniak! Koho za něj Ray Shero získal?
     
    21:19
    Za Johna-Michaela Lilese získala Carolina z Bostonu třetí a páté kolo draftu + mladíka Anthonyho Camaru, který letos na farmě v Providence odehrál 33 utkání s bilancí 0+5.
     
    21:22
    Výměna!
    Právě byla potvrzena menší výměna mezi Islanders, kteří získali Marca-Andrého Cliche, za nějž do Colorada poslali Taylora Becka.
     
    21:34
    Výměna!
    Tak nakonec se dočkal i Devante Smith-Pelly, který si vůbec nesedl s montrealským koučem Michelem Therrienem. Habs černošského útočníka poslali do New Jersey za promarněný talent Stefana Matteaua!
     
    21:39
    Spekulace!
    Vancouverští hokejisté momentálně trénují, ale bez Dana Hamhuise. Znamená to něco?!
     
    21:46
    Výměna!
    Jamie McGinn letos odehrál 63 zápasů za Buffalo, nastřílel 14 gólů a přidal 13 asistencí. Nyní ale bude sbírat body v dresu Anaheimu, kam byl vyměněn!
    Sabres za něj obdrželi podmíněnou volbu ve třetím kole draftu, které se klidně může stát volbou v druhém kole, pokud Kačeři vyhrají dvě série v play-off.
     
    21:48
    Výměna!
    A stěhuje se i Dustin Jeffrey, a to z Arizony do Pittsburghu. Za obětavého pracanta do čtvrté lajny putuje do pouště mladík Matia Marcantuoni.
     
    22:06
    Manažer Arizony Don Maloney přiznal, že měl velkou spoustu nabídek na centra Martina Hanzala! Dále ovšem dodal, že kvůli jeho pozici v týmu se s nikým nedomluvil.
     
    22:09
    Výměna!
    LA a Minnesota si vyměnili hráče z AHL. K organizaci Kings se připojí útočník Brett Sutter, který na farmě v 57 zápasech nasbíral 14 bodů (4+10). Opačným směrem míří Scott Sabourin, jenž ve 28 duelech měl bodů pět (3+2).
     
    22:20
    Podpis!
    Boone Jenner, který v letošní sezóně definitivně prorazil a stal se jednou z opor Columbusu, s Blue Jackets podepsal dvouletou, tedy tzv. bridge smlouvu. Autor dvaadvaceti gólů z probíhajícího ročníku si ročně vydělá 2,9 milionu dolarů.
     
    22:22
    A je hotovo! Uzávěrka přestupů je za námi, týmy mají tedy soupisky pro závěr sezony a případné play-off kompletní. My se jen můžeme těšit, jak se nové posily uvedou. Děkujeme Vám za pozornost a přejeme úspěšný týden, na počtenou! (22:22:09)

    Vojtěch Balon

    Michal Belšán

    Češi a Slováci
    ČEŠI: Milan Michálek (TOR), Roman Polák (SJS), Tomáš Fleischmann (CHI), Jiří Hudler (FLA), Jakub Kindl (FLA), Jiří Sekáč (ARI)
    SLOVÁCI: Richard Pánik (CHI), Marko Daňo (WPG), Martin Gernát (ANA)
    Přestupy v poslední den
    Daniel Winnik, páté kolo draftu 2016 (WSH) - Brooks Laich, Connor Carrick, druhé kolo draftu 2016 (TOR)
    Kris Versteeg (LAK) - Valentin Zykov, podmíněné páté kolo draftu 2016 (CAR)
    Sergej Plotnikov (ARI) - podmíněné sedmé kolo draftu 2017, Matthias Plachta (PIT)
    Drew MacIntyre (CHI) - Dennis Robertson (CAR)
    Mikkel Bødker (COL) - Alex Tanguay, Conner Bleackley, Kyle Wood (ARI)
    Eric Gelinas (COL) - volba ve třetím kole draftu 2017 (NJD)
    Kris Russell (DAL) - Jyrki Jokipakka, Brett Pollock, podmíněné druhé kolo draftu 2016 (CGY)
    Brandon Pirri (ANA) - šesté kolo draftu 2016 (FLA)
    John-Michael Liles (BOS) - třetí kolo draftu, páté kolo draftu, Michael Camara (CAR)
    Shane Prince, sedmé kolo draftu 2016 (NYI) - třetí kolo draftu 2016 (OTT)
    Conor Allen (MIN) - Michael Keränen (OTT)
    Lee Stempniak (BOS) - druhé kolo draftu 2017, čtvrté kolo draftu 2016 (NJD)
    Marc-André Cliche (NYI) - Taylor Beck (COL)
    Devante Smith-Pelly (NJD) - Stefan Matteau (MTL)
    Jamie McGinn (ANA) - podmíněné třetí kolo draftu 2016 (BUF)
    Dustin Jeffrey, James Melindy, Dan O’Donoghue (PIT) - Matia Marcantuoni (ARI)
    Brett Sutter (LAK) - Scott Sabourin (MIN)
    Patrick Maroon (EDM) - Martin Gernát, čtvrté kolo draftu 2016 (ANA)
    Corey Tropp (ANA) - Tim Jackman, sedmé kolo draftu 2017 (CHI)

    Listina k zařazení: Mike Brown (MTL), David Warsofsky (NJD), Adam Pardy (EDM), Adam Cracknell (EDM).
    Přestupy před posledním dnem od 1. ledna
    Richard Pánik (CHI) - Jeremy Morin (TOR)
    Vincent Lecavalier, Luke Schenn (LAK) - Jordan Weal, třetí kolo draftu 2016 (PHI)
    Ryan Johansen (NSH) - Seth Jones (CBJ)
    Max Friberg (MTL) - Dustin Tokarski (ANA)
    Emerson Etem (VAN) - Nicklas Jensen, šesté kolo draftu 2017 (NYR)
    Conor Allen (OTT) - Patrick Mullen (NSH)
    Victor Bartley (ARI) - Stefan Elliott (NSH)
    Victor Bartley, John Scott (MTL) - Jarred Tinordi, Stefan Fournier (ARI)
    David Perron, Adam Clendening (ANA) - Carl Hagelin (PIT)
    Ryan Garbutt (ANA) - Jiří Sekáč (CHI)
    Dion Phaneuf, Matt Frattin, Casey Bailey, Ryan Rupert, Cody Donaghey (OTT) - Jared Cowen, Colin Greening, Milan Michálek, Tobias Lindberg, druhé kolo draftu 2017 (TOR)
    Shawn Matthias (COL) - Colin Smith, čtvrté kolo draftu 2016 (TOR)
    Roman Polák, Nick Spaling (SJS) - Raffi Torres, druhé kolo draftu 2017, druhé kolo draftu 2018 (TOR)
    Markus Granlund (VAN) - Hunter Shinkaruk (CGY)
    Mike Weber (WSH) - třetí kolo draftu 2017 (BUF)
    Andrew Ladd, Matt Fraser, Jay Harrison (CHI) - Marko Daňo, první kolo draftu 2016, podmíněné třetí kolo draftu 2018 (WPG)
    Rob Scuderi (LAK) - Christian Ehrhoff (CHI)
    Tomáš Fleischmann, Dale Weise (CHI) - Phillip Danault, druhé kolo draftu 2018 (MTL)
    Anders Nilsson (STL) - Niklas Lundström, páté kolo draftu 2016 (EDM)
    James Reimer, Jeremy Morin (SJS) - Alex Stalock, Ben Smith, podmíněné čtvrté kolo draftu 2018 (TOR)
    Jiří Hudler (FLA) - druhé kolo draftu 2016, čtvrté kolo draftu 2018 (CGY)
    Teddy Purcell (FLA) - třetí kolo draftu 2016 (EDM)
    Jakub Kindl (FLA) - šesté kolo draftu 2017 (DET)
    Justin Schultz (PIT) - třetí kolo draftu 2016 (EDM)
    Alex Guptil, Eric O'Dell, Cole Schneider, Michael Sdao (BUF) - Jason Akeson, Phil Varone, Jerome Leduc (OTT)
    Eric Staal (NYR) - druhé kolo draftu 2016 a 2017, Aleksi Saarela (NYR)
    bahis siteleri