NY Rangers – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Arizona 6:0 (kon.) | Toronto – Tampa 1:2 (kon.)
Philadelphia – Calgary 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Montreal 6:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
5:3 (1:1, 3:0, 1:2)
Calgary Flames
Úterý 01.03.2016, 02:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Wayne SIMMONDS - 5:3
     
    59:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale hosté power-play vůbec nezvládli, v podstatě se ani nedostali do útočného pásma, tak přichází trest v podobě gólů WAYNE SIMMONDSE do prázdné branky. Asistence: Michael Raffl a Nick Schultz.
    51:07 Michael FROLÍK - 4:3
     
    51:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A pozor! Hosté snižují na rozdíl jediného gólu, z pravé strany si nabruslil do útočného pásma MICHAEL FROLÍK, který nabruslil blíže na střed a střelou zápěstím překonal svého krajana v brance Flyers. Asistence: Joe Colborne a Dougie Hamilton.
    50:17 Michael FERLAND - 4:2
     
    50:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A hosté snižují, střela MICHAELA FERLANDA pronikla Neuvirthovi pod levou rukou do branky, to vše v okamžiku, kdy před ním dobře "operoval" Hamilton. Asistence: Mark Giordano a TJ Brodie.
    38:31 Brayden SCHENN - 4:1
     
    38:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Na led létají čepice, je tu hattrick BRAYDENA SCHENNA! Po přihrávce Streita z pravé strany se na hranici brankoviště zjevil právě Brayden Schenn, který nastavil hůl tak, že puk prošel Hillerovi pod betony do branky. Vedle toho si Claude Giroux připisuje čtvrtý bod za čtyři přihrávky na čtyři góly svého týmu! Asistence: Mark Streit a Claude Giroux.
    35:27 Brayden SCHENN - 3:1
     
    35:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    MacDonald pálí od modré, před brankou se nachomýtl BRAYDEN SCHENN, od jehož pravé nohy se puk odrazil do branky. Vše ještě museli potvrdit rozhodčí po komunikaci s videocentrem. Asistence: Andrew MacDonald a Claude Giroux.
    24:47 Wayne SIMMONDS - 2:1
     
    24:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale domácí přece jenom využívají přesilovou hru, Giroux opět skvěle přihrává, tentokrát zpoza branky, čímž zmátl obranu soupeře, z mezikruží pálí WAYNE SIMMONDS, nikým neatakovaný, který prostřeluje Hillera. Asistence: Claude Giroux a Shayne Gostisbehere.
    12:25 Brayden SCHENN - 1:1
     
    12:25
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Giroux se na levé straně nenechal odstavit od puku, navíc na sebe navázal dva bránící hráče, hned poté přihrál bekhendem před branku, kde našel BRAYDENA SCHENNA, který dokázal přelstít přesouvajícího se Hillera. Asistence: Claude Giroux a Radko Gudas.
    06:07 Sean MONAHAN - 0:1
     
    06:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Elitní přesilovková formace Calgary nyní dokonale "rozebrala" bránící čtveřici domácích, po několika přesných a hlavně rychlých přihrávkách přišla ta finální, kdy John Gaudreau našel z levé strany SEANA MONAHANA, který téměř z mezikruží trefuje odkrytou branku, Neuvirht se při té rychlosti nemohl stihnout přesunout. Asistence: John Gaudreau a TJ Brodie.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 13. B. Schenn (Giroux, Gudas), 25. Simmonds (Giroux, Gostisbehere), 36. B. Schenn (MacDonald, Giroux), 39. B. Schenn (Streit, Giroux), 60. Simmonds (Raffl, N. Schultz) – 7. Monahan (Gaudreau, Brodie), 51. Ferland (Giordano, Brodie), 52. Frolík (Colborne, Hamilton)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – N. Schultz, Streit, MacDonald, Gostisbehere, Medvěděv, Gudas – B. Schenn, C. Giroux, Simmonds – Raffl, Couturier, Gagner – Laughton, Cousins, Read – VandeVelde, Bellemare, White
    Calgary Flames: Hiller (Ortio) – Giordano, Brodie, Engelland, Hamilton, Wotherspoon, Nakládal – Gaudreau, Monahan, Jooris – Colborne, Backlund, Frolík – Ferland, Bennett, Hathaway – Bouma, Stajan, Bollig

    Rozhodčí: Pochmara, Hebert – Shewchyk, McElman

    Diváci: 19 065
    bahis siteleri