NY Rangers – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Arizona 6:0 (kon.) | Toronto – Tampa 1:2 (kon.)
Philadelphia – Calgary 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Montreal 6:2 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Detroit Red Wings
Úterý 01.03.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:33 Pavel DACJUK - 2:3
     
    62:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ale teď už se muži Dallas Stars ubránit nedokázali a Detroit využívá velice výhodnou přesilovku ve čtyřech proti třem. Vyloučení v prodloužení se tedy Dallasu stává osudovým, velice dobrou akci nakonec zakončil za brankáře Anttiho Niemiho PAVEL DACJUK, jenž zařizuje radost fanoušků Detroitu, kteří tak mohou slavit zisk jednoho bodu navíc. Niemi už to mohl k dalšímu zákroku a dorážce jen těžko stihnout, teď měl Dacjuk poměrně čas na to, aby si rozmyslel, kam střelu zavěsí. Je tedy rozhodnuto a Red Wings vítězí. Bez asistence.
    58:29 Vernon FIDDLER - 2:2
     
    58:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácím Hvězdám se to přeci jen povedlo, moc dlouho Stars s prázdnou brankou nehráli a přesto jim tato chvilka stačila na to, aby využili možnost vyrovnat, když zůstali s kotoučem v útočném pásmu. Stejně jako v případě prvního gólu Dallasu v zápase, také nyní hokejisté v zelených dresech uplatnili tolik důležitý důraz a posílají puk za Jimmyho Howarda. Autorem gólu je VERNON FIDDLER, který také svou trefu náležitě oslavil. Je jasné, že teď už si budou obě strany dávat pozor na svou branku, s největší pravděpodobností tak dnes v Dallasu uvidíme prodloužení. Asistence: Aleš Hemský, Jason Demers.
    46:38 Andreas ATHANASIOU - 1:2
     
    46:38
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak se na to podívejme, tohle byla velice pěkná branka! Moc velikých šancí jsme zatím ve třetí třetině neviděli, ale tahle byla veliká a hned ji hokejisté Detroit Red Wings využívají ve svůj prospěch. Celou situaci na sebe vzal odvážně hokejista ANDREAS ATHANASIOU, který už dnes jeden gól dal, avšak tento druhý byl bezpochyby mnohem pohlednější. Krásně si střelec branky na 2:1 pro Red Wings obhodil protihráče a ukázkovým vytažením Anttiho Niemiho z branky poslal puk za záda brankáře Dallas Stars. Další velmi důležitý zásah pro hostující barvy a druhá branka od stejného hráče. Uvidíme, co na to Stars. Asistence: Mike Green, Luke Glendening.
    37:32 Colton SCEVIOUR - 1:1
     
    37:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Pomalu se začínalo zdát, že si Detroit Red Wings ponesou o přestávce do kabiny těsné vedení o jednu branku, ale zdá se, že tomu tak nejspíše nebude, protože také Dallas se docela nečekaně prosazuje a jednalo se o hodně podobnou situaci, kterou jsme mohli sledovat při první trefě Red Wings. Také nyní padl puk do sítě po té, co jej tam COLTON SCEVIOUR dopravil z brankoviště, Jimmy Howard se po kusu černé pryže marně natahoval. Rozhodčí si ještě jel celou situaci zkontrolovat na video, ale vše dle záznamu hry v pořádku a branka platí. Máme tedy vyrovnáno na kostce v Dallasu. Asistence: Vernon Fiddler, Alex Goligoski.
    31:50 Andreas ATHANASIOU - 0:1
     
    31:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se ještě ve druhé třetině dočkáme první branky utkání, kterou nakonec za Anttiho Niemiho dopravili hokejisté Detroit Red Wings. Stalo se tak poměrně v nečekanou chvíli, když se hostující mančaft odhodlal k důrazu na brankovišti a donutil domácího brankáře, aby měl spoustu práce s tím, co se kolem něj děje. Jako první se pak na pravé straně brankoviště dostal k dorážce ANDREAS ATHANASIOU, jenž posílá svůj celek do vedení q střílí bezpochyby hodně důležitou branku tohoto utkání. Pro autora gólu je to celkově třetí trefa v této sezóně, což je také dobré číslo. Asistence: Tomáš Tatar, Gustav Nyquist.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 38. Sceviour (Fiddler, Goligoski), 59. Fiddler (Hemský, Demers) – 32. Athanasiou (Tatar, Nyquist), 47. Athanasiou (Green, Glendening), 63. Dacjuk


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers, Nemeth, Jordie Benn – Jamie Benn, Seguin, Sharp – Janmark, Spezza, Ničuškin – Roussel, Eakin, Hemský – Faksa, Fiddler, Sceviour
    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – DeKeyser, Quincey, Kronwall, Marčenko, Ericsson, Green – Zetterberg, Dacjuk, Abdelkader – Nyquist, Sheahan, Tatar – Larkin, Athanasiou, Richards – Helm, Glendening, Jurčo

    Rozhodčí: Charron, O'Rourke – Gibbs, Racicot

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri