N.Novgorod – Jokerit 3:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:2 (0:0, 1:0, 2:2) Stav série: 4:2
Jokerit Helsinky
Středa 02.03.2016, 17:00 • Konovalenko Sports Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Napínavý zápas je tedy u konce a domácí ho asi zaslouženě vyhráli. V třetině plné zvratů nejprve šel Novgorod do dvougólového trháku zásluhou střely Frolova do rozevřené obrany, ale poté přišly chvíle Jokeritu – nejprve totiž snížil střelou z dálky Jensen, aby následně srovnal pro změnu zblízka Kozun! Ale to nebylo vše, protože domácí se přeci jen vrátili do vedení zásluhou střely Kuljomina, který se trefil, přestože byl v pádu. To je ode mne dnes vše a s konstatováním, že cesta Jokeritu letošní KHL končí, se s Vámi loučím. (19:41:28)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Hosté to přeci jen zkusili s prázdnou bránou a tu před sebou měl domácí Osipov, ale nakonec ji v pádu netrefil, takže puk skončil v poslední šanci mimo!
     
    59:05
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Jesse Joensuu – 2 min., podražení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    58:55
    Zápas se chýlí ke konci a hosté nemohou odvolat gólmana, protože Novgorod stále útočí, takže bude velice těžké se dostat ještě do nějakého závěrečného tlaku.
     
    57:39
    Do další akce se pokoušeli hnát domácí, nakonec ale byli v ofsajdu, takže celá akce je velice rychle přerušena.
     
    56:46
    Hraje se i nadále velice vypjatý hokej, ve kterém vidíme spoustu tvrdých zákroků, na zemi zůstal jeden z hostujících borců a sudí raději přerušuje hru.
    55:53 Vjačeslav KULJOMIN - 3:2
     
    55:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak toto je neuvěřitelný zápas, který má ještě vetší grády po dalším gólu, který dává domácí celek a vrací tak vedení na svoji stranu! Do bleskurychlého kontru se hnal VJAČESLAV KULJOMIN, který se sice dostal do velkého úhlu a byl pod tlakem od soupeřovy obrany, přesto dokázal v pádu poslat puk přesně k tyči! Asistence: Jevgenij Mozer.
     
    55:25
    Ale i domácí se snaží vzít si zpět vedení, ale teď byli nepřesní, takže se k vyhození do středního pásma dostali obránci hostí.
    Jokerit dokázal srovnat stav! Dovede zápas do vítězného konce a vrátí sérii do Finska?

    Last line of defense. Let's do this! Taistele #Jokerit! #KHLfi ????❤️????????

    Fotka zveřejněná uživatelem @jokerithc,


     
    54:31
    Jokerit se snaží utkání otočit, což by byla vzhledem k jeho vývoji velká senzace, zatím se ale viditelně otřesený Novgorod drží.
    53:22 Brandon KOZUN - 2:2
     
    53:22
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak a je tady to, o co si domácí už nějakou dobu koledovali, protože finský tým srovnává stav dnešního zápasu. Po pohledné kombinaci dostal puk po pasu od Joensuua před prázdnou kasu BRANDON KOZUN, který se nemohl mýlit a poslal tak v klidu puk za bezmocného Proskurjakova. Asistence: Jesse Joensuu.
     
    53:08
    Hosté tak tedy hrají přesilovku a dostali se do velkého tlaku, ale zatím se jím nepodařilo protlačit puk za záda Proskurjakova.
     
    52:33
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Vladimir Galuzin – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Tim Kennedy – 2 min., hrubost).
     
    52:33
    A je tu bitka, která je jen vyústěním nervózně vedených posledních minut, takže tady asi logicky přijde vyloučení.
     
    52:05
    Gól nakonec uznán není a hraje se tak dál!
     
    52:05
    Tak tomu říkám gólovka! Hosté se natlačili snad ve všech lidech před bránu Torpeda a už to vypadalo, že puk skončí za čarou, nakonec ho ale po velkém závaru Proskurjakov nějak udržel venku. Bude se ještě telefonovat.
    51:07 Jesper JENSEN - 2:1
     
    51:07
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A je tu drama! Hned po inkasovaném gólu totiž hosté vrhli všechny své síly zoufale dopředu a nakonec to přineslo kýžené ovoce! Ke střele od modré se dostal JESPER JENSEN, který využil velké mely před bránou a skrz klubko hráčů dostal puk za zcela dezorientovaného Proskurjakova! Asistence: Peter Regin.
    50:14 Alexander FROLOV - 2:0
     
    50:14
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak a je to tady, zákeřný faul je velice rychle potrestán! Ale byla to krásná akce domácího týmu, to se musí nechat, takže Jokerit je už jednou nohou venku ze hry! Za bránu dostal krásný pas Semin, ten ale ještě našel před bránou zcela volného ALEXANDERA FROLOVA, který se tvrdou bombou mimo dosah Karlssona nemýlil! Asistence: Dmitrij Semin, Kaspars Daugavinš
     
    49:51
    Tak toto bylo nepříjemné! Zezadu totiž vrazil hostující Pelletier na hrazení jednoho z domácích a ten zůstal na ledě! Je z toho vysoký trest 2+10 pro hostujícího hráče.
     
    49:19
    Přesilovka je u konce a finský tým ji nevyužil, takže Torpedo hraje v pěti a může se opět poněkud více zapojit do hry.
     
    48:29
    Jokerit ale zatím žádnou větší šanci navzdory tlaku neměl a vypadá to tak, že bude mít ještě velice těžkou práci s tím, aby svého soupeře zamkl pod tlakem.
     
    47:24
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Ashton Carter – 2 min., vražení na hrazení).
     
    46:35
    Ani Jokeritu se na druhé straně nevedlo lépe, protože nahození skončilo pouze za bránou a bylo tak jasné, že další akce se konat nebude.
     
    45:31
    Teď už zase šli dopředu domácí borci, kteří působí v poslední periodě poněkud zakřiknutě, ale ani tato akce je z toho tranzu neprobrala.
     
    44:54
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Petteri Wirtanen – 2 min., vražení na hrazení).
     
    44:15
    Do další akce se po křídle hnal stále aktivnější a aktivnější Jokerit, Joensuu ale pálil pouze do betonu připraveného gólmana Novgorodu.
     
    43:08
    Nakonec ale přišla jako blesk z čistého nebe dobrá šance hostů, kteří se ve velkém počtu dostali před bránu, ale nakonec nedokázali puk dopravit za zmateného Proskurjakova.
     
    41:53
    Ani další útok Torpeda sice nebyl úspěšný, ale to domácím ani nijak nevadí, protože hlavní je, že Helsinki se ještě nedostaly k pořádné akci.
     
    40:56
    Poslední perioda tak začal a domácí se snaží držet puk, protože moc dobře vědí, že Jokerit hraje o vše a logicky se tak dá čekat tlak z jeho strany.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina je tedy u konce a tato už gól nabídla, když se prosadil paradoxně tým, který ze hry rozhodně více neměl. Nakonec to tak ale bylo a přesilovku 5 na 3 využil dokonale Osipov, když krásnou střelou nedal Karlssonov nárok. Dále byly šance na obou stranách, ale Jokerit má velkou smůlu, kterou se mu nedaří prolomit. Podaří se mu to ve třetí třetině? Protože tam na to má poslední šanci.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Nakonec ještě bylo Torpedo ve velké šanci, když se před Karlssonem zcela sám objevil Kuljomin, ale nadvakrát za něj puk dostat nedokázal!
     
    38:47
    Na konci třetiny přeci jen mají hosté tlak a vypadá to, že budou ještě nebezpeční, ovšem Novgorod dobře brání.
     
    37:48
    Ani teď to helsinskému celku nevyšlo, když střela od Aaltonena zaduněla o zadní mantinel a následně hosté o puk přišli.
     
    36:52
    A Torpedo stále drží puk ve své moci, což značí, že hru má zcela ve své režii, v tomto případě vedoucí branka domácí tým vážně velice nabudila.
     
    35:44
    Hosté se stále snaží, ale jejich pasy jsou hodně nepřesné, na čemž se samozřejmě projevuje nervozita a vypadá to, že to bude hra o život.
     
    34:35
    Ani teď se nemusel bát a hra se naopak stěhuje před Karlssona, který ale také zasahovat nemusel, protože puk se na nějakou chvíli zasekl za bránou.
     
    33:29
    Jokerit se tak hned žene dopředu, ale je to velice těžké a zatím se mu nedaří dostat se před Proskurjakova, který je díky svým pozorný bekům v bezpečí.
    32:35 Maxim OSIPOV - 1:0
     
    32:35
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak Torpedo nakonec využívá dvojnásobnou přesilovku velice rychle a momentálně by to znamenalo konec Jokeritu v KHL! Ke střele se od modré dostal po pěkné kombinaci MAXIM OSIPOV, který se nijak neostýchal a svým projektilem vymetl růžek branky zcela bezmocného gólmana Jokeritu Karlssona! Asistence: Arťjom Aljajev.
     
    32:08
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Hagman – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Lajunen – 2 min., podražení).
     
    30:36
    Do velké šance ve vlastním oslabení ujížděl ze strany Kozun, ale nejprve trefil tvrdou ránou beton Proskurjakova a poté trefil z dorážky pouze boční síť!
     
    29:55
    Zatím není domácí přesilovka moc nebezpečná, protože se Jokerit skvěle brání a je těžké se přes jeho organizovanou obranu prodrat.
     
    28:41
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Petteri Wirtanen – 2 min., krosček).
     
    27:19
    V posledních minutách je pro změnu o hodně lepším týmem Jokerit, který drží puk v útočné třetině a celkem často se dostává k zakončení, to ale zatím není úspěšné.
     
    26:14
    Na zem znovu musel velice rychle Proskurjakov, který tak drží svůj tým nad vodou, když sklapl betony a udržel jedovatou střelu Joensuua.
     
    25:09
    Stále se hraje velice vyrovnaný hokej, který dává šanci oběma celkům, momentálně má mít Novgorod a poctivě ho rozehrává zpoza vlastní brány.
     
    23:45
    Puk nakonec musel do lapačky schovat Proskurjakov, který šel na zem proti střele Lajunena velice rychle a bude se vhazovat po jeho levici.
     
    22:59
    Hraje se zatím hodně nahoru-dolů, ale zatím na první branku zápasu čekáme, takže není jisté, co se vlastně stane. KHL je nevyzpytatelná a to se potvrzuje i dnes, když si oba týmy vyměňují roli toho lepšího.
     
    22:18
    A na druhé straně se musel pořádně ohánět Proskurjakov, na kterého dotíralo několik hráčů soupeře, nakonec ale i za pomoci obránců byl puk udržen před čarou.
     
    21:40
    Do velké šance se nakonec dostal Novgorod! Puk před bránou dostal zcela volný Galuzin, ale tváří v tvář Karlssonovi poslal puk pouze do jeho výstroje a hra je nakonec přerušena.
     
    20:56
    Aktivnější jsou v úvodu druhé periody domácí hráči, kteří jako by chtěli rozhodnout tuto sérii už tady, ale zatím se jim nepodařilo ohrozit pozorného Karlssona.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je tak za námi a sledovali jsme vyrovnaný hokej, který sice nabídl velké množství šancí, ale ani jede z týmů je nedokázal využít. O něco málo aktivnější byl přeci jen Jokerit, který hraje s vědomím, že dnes musí vyhrát, ale na pozorného Proskurjakova si zatím jeho hráči nepřišli. Ani Novgorod ale nehraje zle a také měl své šance, jak už ale bylo řečeno, na gól stále čekáme.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Stále platí, že se Jokerit prosadit nedokázal, i když šance už měl, ale dobrý zákrok předvedl Proskurjakov, který puk chytil do lapačky.
     
    18:25
    Jokerit se ale zatím nedostal do pásma a má tak velké potíže s tím, aby svého soupeře ve vlastní přesilovce nějak ohrozil. Nakonec Novgorod vyhodil a minuta přesilovky je skoro pryč.
     
    17:35
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Carl Klingberg – 2 min., napadení).
     
    16:43
    Už se ale zase hraje před bránou Novgorodu, který se nikam nežene a spíše spoléhá na rychlé kontry. Ani hosté se ale zatím nemohou dostat do tlaku, teď jim stál v cestě ofsajd.
     
    15:28
    Teď se k puku více dostávali domácí, kteří se nastěhovali před bránu finského celku, nakonec se ale Karlsson moc nezapotil, když sebral pouze lehké nahození.
     
    14:11
    Teď se hraje vyrovnaný hokej, který nenabízí mnoho šancí a čekáme, jestli se nějakému celku podaří prorazit obranu toho druhého a vsítit první branku.
     
    12:45
    Jokerit se stále snaží a drží puk na svých holích výrazně častěji, teď se dostal ke střele od levého mantinelu Regin, ale jeho ránu dokázal s obtížemi Proskurjakov tečovat mimo!
     
    11:09
    Novgorod ale hru drží pod kontrolou, takže hosté zatím neměli příležitost na to, aby vymysleli něco výrazně nebezpečného.
     
    10:25
    Přesilovka domácího celku je u konce a dopředu tak šel Jokerit, nakonec ale nahození skončilo pouze v lapačce pozorného Proskurjakova.
     
    09:30
    Domácí se stále snaží něco z přesilovky vytěžit a svého soupeře mačkají, co to jde, ale finský celek se velice dobře brání.
     
    08:40
    Aaltonen se snažil propasírovat puk do branky, ale na zemi byl včas Proskurjakov, aby jeho pokus chytil a bude se tak vhazovat.
     
    08:11
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Ilja Proskurjakov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    07:45
    Domácí se snaží hrát aktivně, ale přeci je pravdou, že Jokerit je zatím o něco lepším týmem a je vidět, že finský celek hraje s nožem na krku.
     
    06:36
    K další dobré šanci pro domácí se nakonec dostal Frolov, ale jeho střela skončila opět pouze na hradbě těl, která ho zastavila na brankové čáře!
     
    05:55
    Teď hraje po delší době s pukem i Novgorod a ke střele se dostal od modré Žerděv, ale jeho bomba byla obráncem sražena těsně mimo!
     
    04:08
    Po ztrátě domácího týmu se dostal k velice nebezpečné ráně z levého kruhu Aaltonen, nakonec se ale domácí gólman stačil přesunout a betonem jeho střelu vyrazil!
     
    03:19
    I na druhé straně bylo nebezpečno a na zem musel velice rychle Karlsson, ale se střelou Kuljomina si poradil.
     
    02:45
    K nebezpečné střele se po dobré kombinaci dostal hostující Joensuu, který pálil ve velkém záklonu pouze do padajícího Proskurjakova, ten nakonec puk vyrazil a hra je přerušena kvůli posunuté brance.
     
    01:50
    Následně byli u puku i domácí, když se k němu dostal Potapov, za bránou toho ale mnoho nevymyslel a obránci hostů odpálil puk do bezpečí.
     
    00:55
    Dopředu se v první akci hnal Jokerit, který se snažil o překvapení soupeře, ale nakonec puk skončil pouze za bránou a nic z toho tak není.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Dobrý den, vítám Vás u důležitého zápasu play-off ruské KHL! Hostující Jokerit dnes bude odvracet vyřazení, protože v sérii prohrává 3:2 na zápasy a Novgorodu tak stačí pouze jedna výhra k postupu. Finský celek, který byl před sérií favoritem je tak ve svízelné situaci a může se tak stát, že jeho pouť vyřazovací částí sezóny pro něj skončí hned v samém zárodku na hokejkách ruského soupeře.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 33. Osipov (Aljajev), 51. Frolov (Semin, Daugavinš), 56. Kuljomin (Mozer) – 52. Jensen (Regin), 54. Kozun (Joensuu)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Jegoršev, Aljajev, Sergijenko, Osipov, Pepeljajev, Budkin, Makarov – Klingberg, Potapov (C), Kuljomin – Frolov, Semin (A), Daugavinš – Žerděv, Galuzin (A), Videll – Mozer, Kosticyn, Ashton
    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Lajunen (A), Kulda, Jensen, Todd, Sneck, Makinen – Kozun, Regin (C), Joensuu – Aaltonen, Wirtanen (A), Hagman – Jaakola, Sallinen, Pelletier – Rita, Kennedy, Maki

    Rozhodčí: Kulakov, Sidorenko – Lazarev, Šichanov
    N.Novgorod 4 2 Jokerit
    #1 Neděle 21.02.2016 • 15:00
    Jokerit - N.Novgorod 4:6
    #2 Úterý 23.02.2016 • 17:30
    Jokerit - N.Novgorod 4:3
    #3 Čtvrtek 25.02.2016 • 17:00
    N.Novgorod - Jokerit 1:0
    #4 Sobota 27.02.2016 • 15:00
    N.Novgorod - Jokerit 3:2 po prodl.
    #5 Pondělí 29.02.2016 • 17:30
    Jokerit - N.Novgorod 3:2
    #6 Středa 02.03.2016 • 17:00
    N.Novgorod - Jokerit 3:2
    bahis siteleri