Washington – NY Rangers 2:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 6:3 (kon.) | Dallas – New Jersey 4:2 (kon.)
Buffalo – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.) | Colorado – Nashville 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 2:4 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:1 (4:0, 2:0, 2:1) Stav série: 1:1
HC Tábor
Sobota 05.03.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Play-off 2. ligy, skupina Západ • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hezký sobotní podvečer! Je pro mě ctí, že vás mohu ze zimního stadionu v Kotlině přivítat u sledování on-line přenosu zápasu BK Havlíčkův Brod – HC Tábor, který se odehraje v rámci druhého zápasu čtvrtfinále play-off 2. ligy. Utkání začíná v 17:00.
     
    Havlíčkův Brod se probil po základní části ze 7. příčky do předkola play-off, v němž po domácím vítězství 6:3 triumfoval 5:4 po prodloužení i na ledě svého soupeře z Písku. Ve čtvrtfinále play-off nejsou Bruslaři papírovým favoritem a mohou jen překvapit.
     
    Tábor patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co druholigová scéna nabízí. Jihočeši se v minulé sezoně probili do kvalifikace o 1. ligu, v níž sice neuspěli, ale mezi tři nejlepší druholigové týmy se chtějí probít i v tomto soutěžním ročníku. A daří se jim to! Po základní části obsadili 2. příčku a díky tomu začínali čtvrtfinále play-off na své půdě.
     
    1. zápas čtvrtfinále play-off:

    HC Tábor – BK Havlíčkův Brod 4:3sn
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Zvolánek) – Kořínek, Kulhánek, Vala, Duben "A", Kolda, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Ludvík, Cejpek, Hlídek

    Hockey Club Tábor: Klestil (D. Novák) – Hlaveš, Havran, Kanov, Klíma, Heršálek, Dvořák, Kolomý – Kellner, A. Přibyl, Polodna, Vaniš, Matušík, Seidl, Blažek, Boháč, Březina, Zayml, Pechánek

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Radek Špringl st., Radek Špringl ml.
     
    Na stadionu je přítomna i početná skupina táborských fanoušků, čeká nás skvělá bitva i v hledišti.
     
    Na ledě jsou ještě před začátkem zápasu oceňováni David Michálek a Lukáš Beran, nejlepší střelec a druhý nejlepší nahrávač extraligy staršího dorostu, hráči Havlíčkova Brodu.
     
    S hokejisty Havlíčkova Brodu nechyběli ani malí hráči, kteří nastupují za přípravku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Tábor zavezl puk do útočného pásma a snaží se ohrozit brodskou bránu.
     
    00:15
    Marek Vaniš zatáhl puk po levém křídle útočného pásma a bekhendem z prostoru kruhu zkusil štěstí. Brankář Novák v pohodě zasáhl lapačkou.
     
    00:38
    Bruslaři sice vyvezli puk ven z útočného pásma, ale Tábor se vrátil rychle zpět a tvrdou ranou z pravé strany prověřil Novákovu pozornost.
     
    00:49
    Atmosféra v Kotlině je parádní, rovnoměrně se o ni starají oba fanouškovské tábory.
     
    00:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Kohouty, Havlíčkův Brod se ujímá bleskového vedení! David Kozlík nahrál DAVIDU VALOVI, který přejel útočnou modrou čáru, zavezl si puk na osu hřiště a tvrdě vypálil z mezikruží. Jeho dělovka mířila nad lapačku brankáře Klestila, který už nestihl zasáhnout! Asistence: David Kozlík.
     
    01:12
    Jihočeši se zabydleli v útočném pásmu, ale nemají puk plně pod kontrolou a musejí o něj svádět četné souboje u hrazení. Domácí dobře brání.
     
    01:30
    Bruslaři jsou pod tlakem a vůbec neví, jak se dostat ven ze svého pásma.
     
    01:41
    Havlíčkův Brod sice na chvíli vyvezl puk do bezpečí, ale nakonec o něj přišel a musí rychlým tempem kvapit směrem zpět ke své bráně.
     
    02:06
    Havlíčkův Brod je dál pod tlakem, zblízka pálil Marek Vaniš v dobré pozici před brankovištěm, ale nezamířil přesně a minul bránu!
     
    02:28
    Domácí vyhodili na zakázané uvolnění a berou si oddechový čas. Atmosféra je dál elektrizující.
     
    02:46
    Tomáš Chlubna zavezl puk do útočného pásma po pravém křídle a kotouč přebral po něm Miroslav Třetina, ale akci domácích zastavil ofsajd.
     
    03:00
    Soubor z Kotliny zavezl puk do útočného pásma a kombinuje tam.
     
    03:10
    Domácí hokejisté se natlačili v hojném počtu před bránu a gólman Klestil měl obrovské štěstí, že nikdo z Bruslařů nedopravil puk za jeho záda.
     
    03:45
    Marcel Dvořák (TAB) se stal prvním vyloučeným hráčem za nedovolené bránění.
     
    04:02
    Kirill Vlasov dostal nabito na okraj pravého kruhu a jeho dělovku přikryl brankář Klestil u první tyčky na hrudi až do přerušení hry.
     
    04:17
    Tábor získal puk a vyhodil.
     
    04:39
    Havlíčkův Brod má velké problémy s tím, aby se usadil na delší dobu v útočném pásmu. Hosté se skvěle brání a pravidelně vyhazují puky pryč.
     
    05:05
    Marek Vaniš vypálil při vlastním oslabení z pravého kruhu, ale brankář Novák vyrazil puk od přední tyčky svými betony.
     
    05:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři získali puk a vyvezli puk do rychlého protiútoku, po němž jdou do dvoubrankového vedení! Kryštof Kulhánek s Miroslavem Třetinou posunuli puk do jízdy LUKÁŠI ENDÁLOVI, jenž si sjel mezi kruhy a vypustil jednu ze svých vyhlášených zápěstních dělovek, po níž zapadl puk za Klestilova záda! Asistence: Miroslav Třetina, Kryštof Kulhánek.
     
    05:51
    Bude se hrát 4 na 4. Jan Kanov (TAB) a Petr Kuchta (HBR) obdrželi dvouminutové tresty za hrubost.
     
    06:05
    Bruslaři zavezli puk do útočného pásma a tvrdě vypálili, ale kotouč si nenašel cestu mezi tři červené tyče brankáře Klestila. Hrát mohou hosté.
     
    06:36
    Havlíčkův Brod má zatím mnohem více ze hry a daří se mu držet častěji puk na svých holích. Brankář Klestil se musí mít neustále na pozoru.
     
    06:56
    Domácí opět zastavili rychlý brejk svého soupeře a mohou rozehrát od své brány.
     
    07:12
    Miroslav Třetina přebral puk, sjel si co nejblíže bráně Táboru a z levé strany tvrdě vypálil do náruče pozorného gólmana Klestila, jenž přerušil hru.
     
    07:12
    Tábor si vyžádal oddechový čas. Hodně neobvyklá situace.
     
    07:24
    Kohouti vyhráli vhazování u své brány a v klidu rozehrávají ze zákrytu svého gólmana Klestila.
     
    07:48
    Bruslaři drží puk v útočném pásmu a přihrávají si.
     
    08:06
    Tábor je zatlačen do obranné ulity a neví, jak z ní ven.
     
    08:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, soubor z Kotliny na ledě dál naprosto dominuje a ze silného Tábora si dělá trhací kalendář! A sluší se podotknout, že vede naprosto zaslouženě už 3:0! Petr Kuchta posunul puk na pravé křídlo Filipu Benešovi, který sice brankáře Klestila nepropálil, ale kus černé gumy doslova dotlačil do odkryté sítě DAVID KOZLÍK! Asistence: Filip Beneš, Petr Kuchta.
     
    09:11
    Čeněk Novák (HBR) vyhodil puk mimo hrací plochu a dostává trest na 2 minuty za zdržování hry. trest za něj odpyká Kirill Vlasov (HBR).
     
    09:37
    Velká nepříjemnost pro domácí, které čeká minuta a 34 sekund oslabení 3 na 5, pokud tedy hosté neskórují. Miroslav Duben (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za nedovelené bránění.
     
    09:55
    Marek Vaniš dál potvrzuje ve střelecké aktivitě. Nejdříve vypálil z levého kruhu těsně vedle vzdálenější tyčky a při druhém pokusu z podobné pozice ho vychytal lapačkou brankář Novák!
     
    10:10
    Havlíčkův Brod je dál pod tlakem, nedaří se mu získat puk a odpálit ho ven ze svého pásma.
     
    10:28
    Na konci dlouhé kombinace stál Jan Kanov, jenž získal puk po přesné nahrávce a opřel se golfákem do puku na pravém křídle. Brankář Novák chytil puk.
     
    10:50
    Hosté jsou neskutečně aktivní, rána střídá ránu.
     
    11:07
    To je neuvěřitelný tlak! Havlíčkův Brod vůbec neví, kam dřív skočit, a hosté pálí jednu nebezpečnou ránu za druhou. Brankář Novák ale chytá skvěle.
     
    11:37
    Bojovníci z Kotliny už byli na ledě v plném počtu, ale hosté měli dál obrovskou území převahu a svírali domácí v jejich pásmu. Martin Havran od modré čáry pálil těsně vedle brány.
     
    11:55
    Atmosféra je dál naprosto fantastická a odpovídá jí i dění na ledě. Sledujeme rychlý, útočný a hodně atraktivní hokej, který se musí zaplněným tribunám líbit.
     
    12:07
    Havlíčkův Brod se zkusil natlačit do útočného pásma, ale bylo z toho jen postavení mimo hru, po němž se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    12:28
    Havlíčkův Brod se nemůže dostat po dlouhém oslabení 3 na 5 do tempa, Kohouti mají dál značnou převahu a buší do obranného bloku soupeře.
     
    12:50
    Havlíčkův Brod znovu ztratil puk a musí opět bránit rozjeté Jihočechy, kteří diktují v těchto chvílích tempo hry a pořádně zaměstnávají brankáře Nováka.
     
    13:09
    Soubor z Kotliny dál brání, hosté jsou neskutečně aktivní a hodně hladoví po tom, aby vstřelili čestnou branku a snížili.
     
    13:50
    David Blažek získal puk po nahrávce do pravého kruhu, srovnal si puk rychle na hůl a vypálil zápěstím. Brankář Novák měl dobrý výhled na puk a zasáhl lapačkou.
     
    14:17
    Tábor jednoznačně převzal iniciativu, havlíčkobrodská družina neví, co hrát a kam dřív skočit. Kohouti opravdu parádně bruslí a je jich plný led.
     
    14:39
    Bruslaři se usadili v útočném pásmu a vyměňují si puk. Jejich útočná snaha teď vypadá, jako kdyby hráli přesilovku.
     
    14:58
    Miroslav Třetina (HBR) – 2 minuty – vysoká hůl.
     
    15:10
    Bruslaři získali puk a vyhodili.
     
    15:36
    Bruslaři se v pohodě brání a pravidelně vyhazují puky do bezpečí.
     
    16:00
    Bruslaři jsou velmi disciplinovaní a organizovaní v početní nevýhodě. Pravidelně získávají puky a rychle vyhazují.
     
    16:15
    A znovu, Tomáš Ludvík ve spolupráci s Tomášem Chlubnou byli neskutečně aktivní a kotouč vytlačili s vypětím všech sil do středního pásma.
     
    16:36
    Ne, tuhle přesilovku si hosté za rámeček ani omylem nedají. Dál ztrácejí puky jako na běžícím pásu a domácí pravidelně vyhazují do bezpečí.
     
    16:58
    Havlíčkův Brod je v plném počtu, přesilovka Tábora se rozplynula jako pára nad hrncem.
     
    17:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byla branka, která by mohla být okamžitě zanesena do hokejových učebnic! PETR KUCHTA se chopil puku v obranném pásmu, Marku Vanišovi udělal před brodským brankovištěm riskantní kličku, protáhl se ve sprintu po pravém křídle až do útočného pásma, srovnal si kotouč na hůl a vypustil z okraje pravého kruhu krásnou ránu, jež zapadla přesně k protější tyči! Bez asistence.
     
    17:44
    Tomáš Ludvík (HBR) – 2 minuty – vysoká hůl.
     
    18:01
    Přesilovka hostů od Jordánu měla doslova jepičí život, David Kellner (TAB) se dopustil držení hole.
     
    18:26
    Moc zajímavého teď toho na ledě nevidíme, bojuje se hlavně ve středním pásmu.
     
    18:54
    Bruslaři hrají neuvěřitelně obětavě, David Vala předvedl vzorný obranný zákrok, když zblokoval tvrdou ránu od modré čáry.
     
    19:35
    Lukáš Endál předvedl krásnou kombinaci se svými spoluhráči, na jejímž konci se ocitl sám před brankovištěm a v těžké pozici byl sražen na led. Mohl se pískat faul, klidně i trestné střílení, ale píšťalka sudího zůstala němá.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi a odvíjela se jednoznačně podle havlíčkobrodského scénáře. Domácí prožili dvacetiminutovku snů, když vedou po přesných trefách Davida Valy, Lukáše Endála, Davida Kozlíka a Petra Kuchty přesvědčivě 4:0. Tábor má v kabině o čem přemýšlet, bude to mít už nesmírně těžké. Prostřední část začne zhruba v 17:56.
     
    Hráči obou týmů už jsou zpět na ledové ploše, to samé platí i pro sudí, každou chvíli budeme pokračovat!
     
    Hosté udělali změnu v brankovišti, kde nahradil Tomáše Klestila jeho kolega David Novák.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Havlíčkův Brod získal puk a rychle ho nahodil do útočného pásma.
     
    20:20
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a poslal puk zpět na modrou čáru, ale jeden z domácích už zachytil kus černé gumy za modrou čarou. Ofsajd.
     
    20:36
    Tábor sice získal puk, ale vzápětí ho vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    20:56
    Kohouti jsou natlačeni dál u své brány, kterou stráží brankář David Novák. Havlíčkův Brod pokračuje dál v hodně aktivním výkonu.
     
    21:12
    Na ledě se teď neděje takřka nic zajímavého. Hosté se sice probili ke střele ze strany, ale brankář Čeněk Novák měl dobrý výhled na puk a zasáhl betony.
     
    21:32
    Domácí se pokoušejí rozehrát od své brány, ale hosté se prezentují hodně aktivním napadáním, což činí Havlíčkovu Brodu velké problémy.
     
    21:56
    Domácí znovu ztratili kus černé gumy, ale povedlo se jim zastavit soupeřův útok. Nyní už se opět ženou s pukem na svých holích směrem vpřed.
     
    22:21
    Havlíčkův Brod vyrovnal hru a nyní se tlačí mnohem častěji vpřed. Tábor je opět zatlačen ve svém území u svého brankáře Davida Nováka.
     
    22:50
    Bruslaři jsou teď nesmírně aktivní a tlačí se do blízkosti gólmana Davida Nováka.
     
    23:16
    Obrovská chyba táborské defenzivy v rozehrávce! Jevgenij Kondratěv získal puk a zblízka pálil, ale jeho rána z mírného úhlu skončila ve výstroji brankáře Nováka!
     
    23:36
    Havlíčkobrodská družina je nesmírně aktivní a dál buší do obranného bloku svého soupeře.
     
    24:00
    Lukáš Endál se hnal volným prostorem na bránu a vypálil z mezikruží tvrdou ránu golfákem, ale vyprášil jen betony gólmana Nováka!
     
    24:28
    Havlíčkův Brod hraje další přesilovku.
     
    24:48
    Tábor se probil k puku a rychle ho vyhodil ven.
     
    25:17
    Havlíčkův Brod se zatím v přesilovce trápí, nedaří se mu zavřít soupeře u jeho brány.
     
    25:48
    Tohle byla šance jako hrom! Jevgenij Kondratěv krásně získal puk a předložil v těžké pozici lahůdkovou zadovku na sebe Filipu Benešovi, jehož dělovku vyrazil brankář Novák.
     
    26:15
    Domácí dál diktují tempo hry, Tábor to má nesmírně těžké za nepříznivého stavu. Havlíčkův Brod je v neuvěřitelném laufu a fanoušci ho ženou vpřed.
     
    26:34
    Miroslav Třetina se prosmýkl až před brankoviště a tvrdě vypálil z ideální palebné pozice, ale brankář Novák stál dobře postavený a kotouč schoval v lapačce.
     
    26:48
    Soubor z Kotliny má teď velké problémy s tím, aby přešel přes aktivně napadajícího soupeře do útočného území. Hosté dobře brání modrou čáru.
     
    27:15
    Domácí se rychle hnali dopředu, ale přišli o puk.
     
    27:46
    David Vala (HBR) držel protihráče, což se nesmí. Bruslaře čeká oslabení.
     
    28:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byla neskutečná paráda, jakou předvedl celek z Kotliny! Při vlastním oslabení udeřil a Kotlinou zní píseň "Pátá!" od Zuzany Norisové! Lukáš Endál odvedl neuvěřitelný kus dobré práce, když si na pravé straně útočného pásma udělal z protihráčů ve velké rychlosti slalomové tyčky, zavezl puk k bráně a nádherným pasem našel před brankovištěm osamoceného JAKUBA KOŘÍNKA, který doklepl puk za bezmocného brankáře Nováka! Asistence: Lukáš Endál.
     
    28:33
    Kotlina je na nohou, fanoušci jsou ve varu, protože Havlíčkův Brod dál pokračuje v naprosto fantastickém výkonu, troufám si říct, že v naprosto nejlepším v celé sezoně.
     
    30:25
    Havlíčkův Brod bude hrát další přesilovku. Ladislav Hlaveš (TAB) se provinil proti hokejovým pravidlům držením protihráče.
     
    30:50
    Hosté získali puk, když Lukáš Endál nemohl zachytit prudkou a trochu nepřesnou nahrávku v kruhu. Hosté rychle získali puk a vyhodili.
     
    31:08
    Havlíčkův Brod má velké problémy s tím, aby se udržel v útočném pásmu. Kohouti se brání naprosto skvěle a zaslouží si velkou pochvalu.
     
    31:22
    Domácí se sice neprobili přes obranný val soupeře do útočného pásma, ale zůstanou v jeho blízkosti, protože se píská ofsajd.
     
    31:50
    Luboš Heršálek (TAB) se provinil podražením a je z toho přesilovka 5 na 3!
     
    32:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Kotlina znovu bouří v gólové euforii, husité schytali už šestou branku! Dlouho to vypadalo, že Havlíčkův Brod si neví rady, když jen dlouze kombinoval v útočném pásmu bez střelby, ale Miroslav Třetina potom naznačil v pravém kruhu střelu a předložil mazanou nahrávku LUKÁŠI ENDÁLOVI, jenž zblízka trefil z voleje takřka prázdnou bránu! Oba hráči ukázali, že spolu mohou hrát takřka poslepu! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    32:48
    Havlíčkův Brod ztratil znovu puk, ale opět ho vybojoval a dál buší do obranného bloku soupeře.
     
    33:23
    tábor je totálně z role, vůbec neví, co hrát. Havlíčkův Brod se veze dál na vlně euforie a jde si hodně pevným krokem pro vítězství.
     
    33:55
    Kirill Vlasov ztratil rovnováhu a nechtěně spadl do brankoviště hostů. Brankář Novák spadl na led a jeden z hostů pořádně masíroval ruského útočníka na ledě. Rozhodčí nepochopitelně nevylučuje.
     
    34:14
    Havlíčkův Brod dál tahá za delší konec pomyslného provazu a hosté mají obrovské problémy.
     
    34:40
    Kohouti jsou neuvěřitelně podráždění, vypadá to, že s tímhle už nezmůžou zhola nic. Frustrace je na jejich hře hodně znát, počínají si místy hodně tvrdě.
     
    35:17
    To, o čem jsem mluvil, teď vygradovalo. Filip Beneš byl hodně zbytečně, nesportovně a hrubě sestřelen v rohu obranného pásma a je z toho trest na pět minut a dokonce utkání pro Luboše Heršálka (TAB) za zásah do oblasti halvy a krku.
     
    35:28
    Kirill Vlasov nahazoval puk před brankoviště na Davida Kozlíka, který vůbec nevěděl, kde má puk, ale bruslemi nechtěně vyprášil betony gólmana Nováka-
     
    36:06
    Havlíčkův Brod drží dál puk v útočném pásmu, Tábor se v oslabení dobře brání.
     
    36:26
    Bruslaři dál kombinují u soupeřovy brány, ale zatím z toho nevytěžili nic nebezpečného. Tábor dál drží puk daleko od brankáře Nováka.
     
    37:29
    Brankář Čeněk Novák (HBR) se vydal na daleký výlet a je vyloučen na dvě minuty, když se dopustil napadení.
     
    37:49
    Miroslav Třetina se vydal do útočného pásma a schytal hodně zákeřný zákrok kolenem. Kapitán Bruslařů zůstává ležet otřesený na ledě, z mého pohledu to byl likvidační zákrok. Kotlina bouřlivě píská a na led létají i kelímky s pivem, což je samozřejmě špatně.
     
    38:25
    David Vala pláchl obraně Tábora a spadl před gólmanem Novákem na led. Stadion se zlobí, sudí nezapískal a rozpažil. Tentokrát se ale o faul podle mě nejednalo.
     
    38:40
    Bruslaři se nechtějí nechat mlátit a rovněž ve své hře pořádně přitvrdili. Za bránou Davida Nováka předvedl jeden z domácích hráčů tvrdý, ale čistý hit, a ochozy aplaudují.
     
    39:00
    Havlíčkův Brod se snažil projít do útočného pásma, ale byl z toho ofsajd.
     
    39:27
    Lukáš Endál (HBR) se hnal do přečíslení 2 na 1, ale sudí vyloučil právě jeho, protože si pomohl držením protihráče.
     
    39:50
    David Kellner pláchl po levém křídle a vypálil z levého kruhu, ale jeho dělovku lapil gólman Čeněk Novák u bližší tyčky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Bruslaři dál dominují na ledě a ve druhé třetině se ujali vedení už o 6 branek! Jakub Kořínek s Lukášem Endálem zvýšili už na 6:0 a Tábor je bit neuvěřitelným způsobem. Kdo by to před začátkem utkání čekal! Třetí perioda začne zhruba v 18:53.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Havlíčkův Brod nahodil puk do útočného pásma a brankář David Novák musel zasáhnout betony. Puk vzápětí rychle rozehrál na své obránce.
     
    40:28
    Tábor se probil po straně do útočného pásma, ale dostal se jen do jeho rohu, kde prohrál dva souboje a vpřed se rázem řítí Bruslaři.
     
    40:49
    Domácí hráči se sice natlačili do útočného území, ale nepovedlo se jim probít se do zakončení. Hosté se ženou dopředu.
     
    41:18
    Jakub Matušík dostal nabito do levého kruhu a tvrdě vypálil, ale jeho projektil obětavě zblokoval obránce David Vala, jenž zůstal ležet otřesený na ledě. Už je ale v pořádku.
     
    41:37
    Havlíčkův Brod se nahnal do útočného území a procpal puk na brankáře Davida Nováka. Ten viděl puk dobře a přerušil v pohodě po úspěšném zákroku hru.
     
    42:02
    Soubor z Kotliny si drží puk na svých holích a kombinuje s ním na dostřel gólmana Nováka.
     
    42:15
    David Blažek (TAB) hákoval Kirilla Vlasova mezi kruhy a obdržel trest na 2 minuty.
     
    42:47
    Havlíčkův Brod získal puk a rychle ho vyhodil.
     
    43:06
    Jan Březina rozkmital na levém křídle své rychlé nohy a vypustil z kruhu svižnou zápěstní ránu, jíž vyrazil gólman Novák vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    43:32
    Miroslav Třetina se řítil se svými spoluhráči do přečíslení 3 na 1 a nahrál do kruhu Davidu Valovi, jehož rána z bezprostřední blízkosti skončila na brankáři Novákovi!
     
    43:32
    Havlíčkův Brod to ale nemusí moc mrzet, zahrají si přesilovku 5 na 3! Jakub Matušík (TAB) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    44:09
    Bruslaři se nastěhovali do útočného pásma, ale zatím se jim nepovedlo ohrozit brankáře Davida Nováka, jehož obránci odvádějí dobrou práci.
     
    44:39
    Domácí se zatím v přesilovce trápí, nedaří se jim nastěhovat se na delší dobu do útočného pásma a vystřelit.
     
    44:58
    Tábor opět získal puk a odpálil ho do útočného pásma.
     
    45:12
    Po pravé straně se prohnal Radek Pechánek, který mířil z kruhu dobře k protější tyčce, ale jeho tvrdá střela švihem proletěla kolem ní.
     
    45:32
    Jihočeši jsou v plném počtu, pokračuje se ve hře 5 na 5. Havlíčkův Brod přesilovku nesehrál vůbec dobře.
     
    45:59
    Kohouti zamkli svého soka v jeho pásmu a snaží se vstřelit alespoň čestnou branku. Zatím bez úspěchu.
     
    46:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté už by byli nejradši, kdyby zápas skončil a mohli jet konečně domů! První útok Bruslařů opět rozebral soupeřovu obranu do posledního šroubku, po Miroslavu Třetinovi se dostal k puku PATRIK PŘIDAL a z bezprostřední blízkosti propálil rozhozeného brankáře Davida Nováka, čímž vstřelil po zranění svou první branku! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    47:04
    Hosté získali postavení v útočném pásmu a vypálili z těžkého úhlu. Brankář Novák se nenechal rozhodit, puk dobře viděl a přerušil hru.
     
    47:28
    Tábor se snaží rozehrát, ale Bruslaři jeho rozehrávku aktivně napadají už v jejím zárodku, což činí hokejistům od Jordánu potíže.
     
    47:51
    Bruslaři nakonec nezískali puk, pokračuje tak útok Tábora.
     
    48:17
    Tomáš Cejpek táhl útok po pravé straně a krásným hitem, který byl zároveň ale čistý, ho poslal k ledu jeden z hostů. To byl bodyček jak z NHL!
     
    48:39
    Zápas se už jen dohrává, oba týmy se nikam neženou. Jihočeši se sice snaží ze všech sil potěšit své fanoušky, kteří nemohou být vůbec spokojení, ale nedaří se jim.
     
    49:18
    Marek Vaniš se objevil v dobré palebné pozici a střílel z bezprostřední blízkosti. Brankář Novák byl ale na místě a skvěle zasáhl betony!
     
    49:46
    Havlíčkobrodská družina si zápas vyloženě užívá, což platí i pro její hlasité příznivce, kteří jsou v neskutečné euforii. Naopak v řadách Tábora je pochopitelně nálada na bodu mrazu.
     
    50:11
    Marek Vaniš (TAB) – 2 minuty – podražení.
     
    50:25
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování v útočném pásmu a kombinuje.
     
    50:50
    Havlíčkův Brod se snaží vycházet ze zajištěné obrany, soustředí se na to, aby brankář Novák udržel čisté konto až do konce.
     
    51:17
    Soubor z kotliny přišel o puk a hosté vyhodili puk do bezpečí.
     
    51:47
    Domácí teď hodně špatně rozehráli a dopustili se zakázaného uvolnění.
     
    52:11
    Tábor je v plném počtu, Bruslaři si v přesilovce nevytvořili žádnou velkou šanci.
     
    53:10
    Hosté mohou vstřelit čestnou branku. Miroslav Duben (HBR) vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    53:18
    David Kellner vypálil tvrdě od modré čáry, ale Bruslaři jeho ránu zablokovali mezi kruhy a rychle vyhodili puk pryč.
     
    53:39
    Havlíčkův Brod opět získal puk a odstřelil ho až do hájemství brankáře Nováka.
     
    54:00
    Marek Vaniš se prohnal do útočného pásma a přihrál svým spoluhráčům. Hosté jsou ale vykázáni, když byli postaveni v brankovišti gólmana Nováka.
     
    55:18
    Tábor právě vstřelil branku!
    A pozor, Kohouti se přeci jen dočkali čestné branky! Jakub Matušík nahrál do kruhu RADKU SEIDLOVI, jenž vypálil a kotouč propadl mezi tělem brankáře Nováka a přední tyčkou do sítě! Maskovaná opora Bruslařů tak přišla o čisté konto a smutně kouká ke stropu Kotliny! Asistence: Jakub Matušík.
     
    55:40
    Hosté teď tahají za delší konec pomyslného provazu, ale Havlíčkův Brod se v klidu brání.
     
    56:18
    Klobou dolů před hostujícími fanoušky, kteří i za hodně nepříznivého stavu ženou dopředu svůj tým.
     
    56:48
    Havlíčkův Brod oloupil Kohouty o kus černé gumy a vyvezl ho do útočného pásma, kde se pokouší vytvořit si další slibnou příležitost.
     
    57:43
    Michal Klíma (TAB) je vyloučen na 2 minuty za krosček.
     
    58:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je možná až moc krutý výsledek pro hosty, kteří při oslabení inkasují už neuvěřitelnou osmou branku! Kotouč putoval po ose Kirill Vlasov – Jevgenij Kondratěv – JAKUB LACINA, který vypálil od modré čáry a puk skončil až za Novákovými zády! Asistence: Jevgenij Kondratěv, Kirill Vlasov.
     
    58:48
    Zápas už se jen dohrává.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec, Havlíčkův Brod poráží Tábor přesvědčivě 8:1! Ve třetí periodě se z tábora hostů prosadil Radek Seidl, ale Bruslaři se trefili hned dvakrát, když se prosadili Patrik Přidal a Jakub Lacina. Na ledě probíhá děkovačka domácích, série je vyrovnána a za stavu 1:1 se stěhuje zpět do Tábora! Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne! Na shledanou! (19:29:21)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Vala (Kozlík), 6. Endál (Třetina, Kulhánek), 9. Kozlík (Beneš, Kuchta), 18. Kuchta, 29. Kořínek (Endál), 33. Endál (Třetina), 47. Přidal (Třetina), 59. Lacina (Kondratěv, Vlasov) – 56. Seidl (Matušík)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Zvolánek) – Kořínek, Kulhánek, Vala, Duben "A", Kolda, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Ludvík, Cejpek, Hlídek
    HC Tábor: Klestil (D. Novák) – Hlaveš, Havran, Kanov, Klíma, Heršálek, Dvořák, Kolomý – Kellner, A. Přibyl, Polodna, Vaniš, Matušík, Seidl, Blažek, Boháč, Březina, Zayml, Pechánek

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Radek Špringl st., Radek Špringl ml.
    Havlíčkův Brod 1 3 Tábor
    #1 Čtvrtek 03.03.2016 • 18:00
    Tábor - Havlíčkův Brod 4:3 po s.n. (2:1)
    #2 Sobota 05.03.2016 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Tábor 8:1
    #3 Pondělí 07.03.2016 • 18:00
    Tábor - Havlíčkův Brod 6:3
    #4 Středa 09.03.2016 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Tábor 2:6
    bahis siteleri