Washington – NY Rangers 2:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 6:3 (kon.) | Dallas – New Jersey 4:2 (kon.)
Buffalo – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.) | Colorado – Nashville 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 2:4 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:1 (4:0, 2:0, 2:1) Stav série: 1:1
HC Tábor
Sobota 05.03.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Play-off 2. ligy, skupina Západ • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je možná až moc krutý výsledek pro hosty, kteří při oslabení inkasují už neuvěřitelnou osmou branku! Kotouč putoval po ose Kirill Vlasov – Jevgenij Kondratěv – JAKUB LACINA, který vypálil od modré čáry a puk skončil až za Novákovými zády! Asistence: Jevgenij Kondratěv, Kirill Vlasov.
     
    55:18
    Tábor právě vstřelil branku!
    A pozor, Kohouti se přeci jen dočkali čestné branky! Jakub Matušík nahrál do kruhu RADKU SEIDLOVI, jenž vypálil a kotouč propadl mezi tělem brankáře Nováka a přední tyčkou do sítě! Maskovaná opora Bruslařů tak přišla o čisté konto a smutně kouká ke stropu Kotliny! Asistence: Jakub Matušík.
     
    46:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté už by byli nejradši, kdyby zápas skončil a mohli jet konečně domů! První útok Bruslařů opět rozebral soupeřovu obranu do posledního šroubku, po Miroslavu Třetinovi se dostal k puku PATRIK PŘIDAL a z bezprostřední blízkosti propálil rozhozeného brankáře Davida Nováka, čímž vstřelil po zranění svou první branku! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    32:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Kotlina znovu bouří v gólové euforii, husité schytali už šestou branku! Dlouho to vypadalo, že Havlíčkův Brod si neví rady, když jen dlouze kombinoval v útočném pásmu bez střelby, ale Miroslav Třetina potom naznačil v pravém kruhu střelu a předložil mazanou nahrávku LUKÁŠI ENDÁLOVI, jenž zblízka trefil z voleje takřka prázdnou bránu! Oba hráči ukázali, že spolu mohou hrát takřka poslepu! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    28:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byla neskutečná paráda, jakou předvedl celek z Kotliny! Při vlastním oslabení udeřil a Kotlinou zní píseň "Pátá!" od Zuzany Norisové! Lukáš Endál odvedl neuvěřitelný kus dobré práce, když si na pravé straně útočného pásma udělal z protihráčů ve velké rychlosti slalomové tyčky, zavezl puk k bráně a nádherným pasem našel před brankovištěm osamoceného JAKUBA KOŘÍNKA, který doklepl puk za bezmocného brankáře Nováka! Asistence: Lukáš Endál.
     
    17:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byla branka, která by mohla být okamžitě zanesena do hokejových učebnic! PETR KUCHTA se chopil puku v obranném pásmu, Marku Vanišovi udělal před brodským brankovištěm riskantní kličku, protáhl se ve sprintu po pravém křídle až do útočného pásma, srovnal si kotouč na hůl a vypustil z okraje pravého kruhu krásnou ránu, jež zapadla přesně k protější tyči! Bez asistence.
     
    08:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, soubor z Kotliny na ledě dál naprosto dominuje a ze silného Tábora si dělá trhací kalendář! A sluší se podotknout, že vede naprosto zaslouženě už 3:0! Petr Kuchta posunul puk na pravé křídlo Filipu Benešovi, který sice brankáře Klestila nepropálil, ale kus černé gumy doslova dotlačil do odkryté sítě DAVID KOZLÍK! Asistence: Filip Beneš, Petr Kuchta.
     
    05:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři získali puk a vyvezli puk do rychlého protiútoku, po němž jdou do dvoubrankového vedení! Kryštof Kulhánek s Miroslavem Třetinou posunuli puk do jízdy LUKÁŠI ENDÁLOVI, jenž si sjel mezi kruhy a vypustil jednu ze svých vyhlášených zápěstních dělovek, po níž zapadl puk za Klestilova záda! Asistence: Miroslav Třetina, Kryštof Kulhánek.
     
    00:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Kohouty, Havlíčkův Brod se ujímá bleskového vedení! David Kozlík nahrál DAVIDU VALOVI, který přejel útočnou modrou čáru, zavezl si puk na osu hřiště a tvrdě vypálil z mezikruží. Jeho dělovka mířila nad lapačku brankáře Klestila, který už nestihl zasáhnout! Asistence: David Kozlík.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Vala (Kozlík), 6. Endál (Třetina, Kulhánek), 9. Kozlík (Beneš, Kuchta), 18. Kuchta, 29. Kořínek (Endál), 33. Endál (Třetina), 47. Přidal (Třetina), 59. Lacina (Kondratěv, Vlasov) – 56. Seidl (Matušík)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Zvolánek) – Kořínek, Kulhánek, Vala, Duben "A", Kolda, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Ludvík, Cejpek, Hlídek
    HC Tábor: Klestil (D. Novák) – Hlaveš, Havran, Kanov, Klíma, Heršálek, Dvořák, Kolomý – Kellner, A. Přibyl, Polodna, Vaniš, Matušík, Seidl, Blažek, Boháč, Březina, Zayml, Pechánek

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Radek Špringl st., Radek Špringl ml.
    Havlíčkův Brod 1 3 Tábor
    #1 Čtvrtek 03.03.2016 • 18:00
    Tábor - Havlíčkův Brod 4:3 po s.n. (2:1)
    #2 Sobota 05.03.2016 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Tábor 8:1
    #3 Pondělí 07.03.2016 • 18:00
    Tábor - Havlíčkův Brod 6:3
    #4 Středa 09.03.2016 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Tábor 2:6
    bahis siteleri