New Jersey – Pittsburgh 1:6 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:6 (kon.) | Chicago – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Dallas 1:2 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 1:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:5 (0:2, 3:3, 1:0) Stav série: 0:3
Bílí Tygři Liberec
Pondělí 07.03.2016, 17:15 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Play-off extraligy st. dorostu • Osmifinále
Partner:
     
    46:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tomu říkám hokej!!! I další nečekaná střela přináší ovoce pro hradecký Mountfield. JAROSLAV DVOŘÁK se postavil k tyčce, kam se k němu dostal puk a i přes zásah golmana se kotouč zastavil až o brankovou síť. Bez asistence.
     
    36:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neuvěřitelné. Že bychom byli svědky velkého obratu? Jakub Muška protáhl kotouč na FILIPA JIRÁSKA, jenž stál před bránou a dostal puk až za záda Matěje Žejdlíka. Asistence: Jakub Muška.
     
    36:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další zajímavý gól pro Hradec, ale i ty se počítají. VÁCLAV MARŠÍK nastřelil z jeho ostrého úhlu puk na bránu, ale ten se od hostujícího hráče odrazil do brány. Bez asistence.
     
    32:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    V nepřehledné situaci se nejlépe zorientoval FILIP JIRÁSEK, jehož dorážka z nulového úhlu přichází Mountfieldu jeho první branku v utkání. Bez asistence.
     
    31:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Mountfield opravdu nemá dnes svůj den. Jan Jeník opět nahazovat na bránu, kde byl osamocený JIŘÍ PRŮŽEK, pro něhož dorážka nebyla žádný problém. Asistence: Jan Jeník, Vítek Turský.
     
    27:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Chvíli to vypadalo, že se Hradec dobře ubrání v přesilové hře, vše ale skončilo přesně naopak. JAN JENÍK se dostal do mezikruží, kde obdržel puk od Jiřího Průžka. Jeho střela opět šla nad beton domácího golmana. Asistence: Jiří Průžek.
     
    25:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak z úplně nečekané akce se stal nakonec gól. JIŘÍ PRŮŽEK nenápadně unikal kolem pravého kruhu v obranném pásmu a bekhendovou střelou se mu podařilo přestřelit beton Tomáše Vomáčky a navýšit stav utkání. Asistence: Jan Jeník, Václav Burda.
     
    14:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovou hru pět na tři. Michal Juščák nastřelil kotouč na bránu, nicméně jeho střela ještě nebyla gólová. Až následná dorážka TOMÁŠE NEZBEDY poslala hosty do dvoubrankového vedení. Asistence: Michal Juščák, Matyáš Kačírek.
     
    08:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    A překvapivě tu vidíme gól na druhé straně. Dokonce v oslabení. JAN JENÍK jel sám na bránu a krásně se mu podařilo vymýchat hradeckého golmana. Asistence: Ivan Korecký.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 33. Jirásek, 37. Maršík, 37. Jirásek (Muška), 47. Dvořák – 9. Jeník (Korecký), 15. Nezbeda (Juščák, Kačírek), 26. Průžek (Jeník, Burda), 28. Jeník (Průžek), 32. Průžek (Jeník, Turský)


    Mountfield HK: Vomáčka (Kouba) – Muška, Gaspar, Pohl, Jakub Moník, Kynčl "A", Šalda, Hroudný – Hašek, Dominik Matouš "C", Matějček, Pažourek, Mikuláš Matouš, Havelec, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, Filip Moník, Hejna, Maršík, Hidveghy. Trenér: Jiří Slabý.
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Habermann, Krejsa, Eichler, Turský, Korecký "C", Velechovský, Bálik – Branský, Šír, Průžek, Juščák, Čermák, Wiencek, Jeník, Nezbeda "A", Jursa "A", Zachar, Kačírek, Burda, Chrtek. Trenér: Jiří Kudrna.

    Rozhodčí: Vienfurter – Potůček, Budínský
    Mountfield HK 0 3 Liberec
    #1 Čtvrtek 03.03.2016 • 16:00
    Liberec - Mountfield HK 4:2
    #2 Pátek 04.03.2016 • 15:00
    Liberec - Mountfield HK 3:2 po s.n. (1:0)
    #3 Pondělí 07.03.2016 • 17:15
    Mountfield HK - Liberec 4:5
    bahis siteleri