Empoli – Sampdoria 1:1 (kon.) | Inter – Bologna 2:1 (kon.)
konec
Empoli FC
1:1 (0:1)
UC Sampdoria
Sobota 12.03.2016, 18:00 • Stadio Carlo Castellani • Italská Serie A • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, u příštích onlajnů na počtenou! (19:54:23)
    Dobojováno jest.
     
    Skutečně tomu tak je. Tempo hry po změně stran o několik úrovní pokleslo a k vidění byla především taktická bitva ve středu hřiště. Hosté z Janova prakticky až do samého závěru vedli, deset minut před koncem však o – vzhledem k dění na hřišti spravedlivé – remíze rozhodl Vincent Laurini.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ten si ale Łukasz Skorupski pohlídal a ukryl dalekonosnou střelu mířící doprostřed jeho svatyně ve své náruči, a tak se zdá, že je definitivně rozhodnuto.
     
    90+3
    Piotr Zieliński se nevybíravě pustil do Ricarda Álvareze a sám se potom svalil k zemi, hra je tak opět přerušena a Sampdoria bude mít k dispozici ještě jeden přímý kop.
     
    90+2
    Andrea Ranocchia pro jistotu srazil unikajícího protivníka Pucciarelliho už na polovině hřiště, domácí tak budou mít spoustu času a klidu na rozehrávku.
     
    90+1
    Sudí Fabbri nastavil nad rámec druhého poločasu hned čtyři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Fabio Quagliarella, přichází Édgar Barreto.
     
    89
    Riccardo Saponara teď schytal kolíky De Silvestriho kopačky přímo na stehnu a s řevem postřeleného slona se skácel k zemi, nicméně Lorenzo De Silvestri se jakýmsi zázrakem žluté kartě vyhnul.
     
    88
    Chytře to udělal Piotr Zieliński, který zvolil překvapivé řešení v podobě předkopnutí si míče do volného prostoru. Tam se ale včas přiřítil Niklas Moisander a vynutil si faul polského středopolaře Empoli.
     
    87
    Tlak Empoli začíná pět minut před koncem opět gradovat! Zdá se, že nás čeká pořádně perný závěr tohoto zápasu.
     
    86
    Manuel Pucciarelli teď mohl postupovat sám na Viviana, místo toho ale jen rozhazuje rukama. To je ale jen a jen jeho chyba, domácí útočník si totiž nedokázal pohlídat ofsajdovou linii.
     
    84
    Rozběhnutému Mčedlidzemu teď byl odpískán milimetrový ofsajd. Gruzínskému legionáři se to vůbec nelíbí, stejně jako domácím příznivcům, nicméně rozhodnutí sudího bylo zřejmě správné.
     
    83
    Vyrovnávací gól domácí borce očividně ukolébal, hráči v modrých dresech najednou polevili a janovští fotbalisté mají spoustu času a prostoru na kombinaci.
    82. Vincent LAURINI - 1:1
     
    82
    Empoli právě vstřelilo branku!
    Domácí s exekucí nařízeného přímého kopu dlouho otáleli, ale nakonec dobře udělali! Defenzíva Sampdorie totiž úplně zapomněla na VINCENTA LAURINIHO, jenž na vzdálenější tyči hlavou usměrnil Ruiův centr do sítě!
     
    80
    Střídající Lazaros Christodulopulos svůj řecký původ nezapře, hostující středopolař teď totiž ukázkovým šlapákem srovnal před hranicí pokutového území se zemí Croceho.

    Vojtěch Balon

    Branky: 82. Laurini (Rui) – 42. Quagliarella (Cassano)

    Karty:   56. Rui (EMP), 69. Costa (EMP) – 31. De Silvestri (SMD), 78. R. Álvarez (SMD)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 2:6. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 14:15.
    Empoli FC: Skorupski – Laurini, Costa, Ariaudo (62. Bittante), Rui – Zieliński, Paredes (79. Livaja), Croce – Pucciarelli, Saponara, Maccarone (56. Mčedlidze).
    Náhradníci: Pelagotti, Pugliesi – Mčedlidze, Bittante, Zambelli, Maiello, Piu, El Hadji, Camporese, Krunić, Livaja, Marcel Büchel.

    UC Sampdoria: Viviano – Cassani, Ranocchia, N. Moisander – De Silvestri, Fernando, R. Soriano, Dodô (78. Christodulopulos) – Cassano (65. C. J. Correa), R. Álvarez – Quagliarella (90. É. Barreto).
    Náhradníci: Puggioni, Brignoli – Ivan, É. Barreto, Alejandro Rodríguez, C. J. Correa, Pereira, Christodulopulos, Muriel, Diakité, Krstičić, Silvestre.

    Rozhodčí: Fabbri – Giallatini, Di Vuolo
    bahis siteleri