NY Islanders – Florida 3:2 (kon.) | Chicago – Los Angeles 0:5 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:4 (kon.)
Edmonton – Nashville 2:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:5 (kon.) | Anaheim – New Jersey 7:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
Los Angeles Kings
Úterý 15.03.2016, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:10 Tyler TOFFOLI - 0:5
     
    56:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tohle se dá nazvat velkým debaklem. TYLER TOFFOLI se podél pravého mantinelu dostal do útočného pásma, sjel si více na střed a přesnou střelou pod břevna propálil Crawforda. Asistence: Luke Schenn.
    51:20 Dustin BROWN - 0:4
     
    51:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    O osudu utkání je definitivně rozhodnuto! Quick předvedl dva skvělé zákroky a Kings posléze vyrazili do protiútoku. Při něm Keith nedokázal uhlídat DUSTINA BROWNA, který beka Blackhawks objel a poté po kličce překonal také Crawforda. Asistence:
    35:30 Vincent LECAVALIER - 0:3
     
    35:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Šance Chicaga zůstaly nevyužity a hokejisté Los Angeles to tvrdě trestají. Po skrumáži před brankou se k dorážce dostal VINCENT LECAVALIER a trefil odkrytou část branky. Asistence: Trevor Lewis, Tanner Pearson.
    03:35 Milan LUCIC - 0:2
     
    03:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Toto je ledová sprcha pro Blackhawks. Na levém kruhu se k zakončení dostal MILAN LUCIC a napálil kotouč pod horní tyčku. Crawford nedokázal na kotouč dosáhnout. Asistence: Kris Versteeg, Anže Kopitar.
    03:17 Kris VERSTEEG - 0:1
     
    03:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové z Los Angeles se dostávají do vedení. KRIS VERSTEEG se před brankovištěm dostal k dorážce a propálil Crawforda. Pro Versteega je to první trefa v novém působišti. Asistence: Brayden McNabb, Luke Schenn.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 4. Versteeg (McNabb, Schenn), 4. Lucic (Versteeg, Kopitar), 36. Lecavalier (Lewis, Pearson), 52. Brown, 57. Toffoli (Schenn)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darlin) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, van Riemsdyk, Rozsíval, Gustafsson – Hossa, Toews, Ladd – Kane, Anisimov, Panarin – Fleischmann, Teräväinen, Desjardins – Weise, Shaw, Mashinter
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, Scuderi, Martinez, Muzzin, Schenn, McNabb – Versteeg, Kopitar, Lucic – Toffoli, Carter, King – Brown, Lecavalier, Pearson – Lewis, Shore, Clifford

    Rozhodčí: Kozari, Furlatt – Lazarowich, Berg

    Diváci: 22 170
    bahis siteleri