NY Islanders – Florida 3:2 (kon.) | Chicago – Los Angeles 0:5 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:4 (kon.)
Edmonton – Nashville 2:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:5 (kon.) | Anaheim – New Jersey 7:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:5 (0:2, 0:1, 2:2)
Winnipeg Jets
Úterý 15.03.2016, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Jake VIRTANEN - 2:5
     
    59:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JAKE VIRTANEN se prosazuje během poslední minuty a upravuje výsledek na 2:5 z pohledu domácího Vancouveru! Jake Virtanen mezi kruhy pro vhazování vybojoval puk a poté krásnou táhlou střelou letící nad ledem zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči. Bez asistence.
    48:57 Jared MCCANN - 1:5
     
    48:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JARED MCCANN prolamuje střeleckou neschopnost Vancouveru a připravuje Michaela Hutchinsona o čisté konto!! Jared McCann napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, kterou Michael Hutchinson nedokázal lapačkou zastavit a pud se od její horní hrany odrazil do levého horního rohu brány. Asistence: Dan Hamhuis, Christopher Tanev.
    46:45 Marko DAŇO - 0:5
     
    46:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARKO DAŇO střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a zaznamenává třetí kanadský bod, který znamená vedení Jets 5:0!! Alexander Burmistrov v levém kruhu pro vhazování vypálil a jeho následnou střelu zápěstím před bránou skvěle tečoval Marko Daňo, od jehož hole se puk odrazil k ledu a zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Alexander Burmistrov, Ben Chiarot.
    42:53 Mark SCHEIFELE - 0:4
     
    42:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE boduje v osmém zápase v řadě a potvrzuje svou fantastickou formu!! Blake Wheeler se dostal na levém křídle do samostatného úniku, který vyšperkoval přihrávkou na Marka Scheifeleho, a ten z blízkosti na vzdálenější pravé tyči poslal puk do odkryté brány. Jets předvedli nádhernou kombinaci a vedou na ledě Vancouveru už 4:0. Asistence: Blake Wheeler, Toby Enström.
    37:40 Alexandr BURMISTROV - 0:3
     
    37:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    ALEXANDER BURMISTROV střílí nádherný gól a po dvou přesilových hrách Vancouveru posílá Winnipeg do tříbrankového vedení!! Mathieu Perreault na levém křídle přenechal puk krásnou zadovkou najíždějícímu Alexanderovi Burmistrovi, který z kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné táhlé střele, která se od tyče odrazila přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Mathieu Perreault, Marko Daňo.
    16:45 Tyler MYERS - 0:2
     
    16:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    TYLER MYERS v závěru první třetiny přidává k asistenci gól a posílá Winnipeg po další skvělé teči do dvoubrankového vedení!! Tyler Myers z pravého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kde se zřejmě od brusle jednoho z hráčů Vancouveru odrazil mezi betony bezmocného Jacoba Markströma. Bez asistence.
    04:28 Marko DAŇO - 0:1
     
    04:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARKO DAŇO střílí svůj třetí gól v letošní sezóně NHL a otevírá skóre dnešního zápasu!! Tyler Myers si na pravém křídle vyměnil puk s Mathieuem Perreaultem a poté z ostrého úhlu poslal před bránu krásnou přihrávku, do které Marko Daňo vložil hůl a poslal kotouč pod horní tyč. Asistence: Tyler Myers, Mathieu Perreault.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 49. McCann (Hamhuis, Tanev), 60. Virtanen – 5. Daňo (Myers, Perreault), 17. Myers, 38. Burmistrov (Perreault, Daňo), 43. Scheifele (Wheeler, Enström), 47. Daňo (Burmistrov, Chiarot)


    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Hutton, Tanev, Hamhuis (A), Sbisa, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Virtanen – Baertschi, Granlund, Vrbata – Dorsett, Horvat, Grenier – McCann, Vey, Etem. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström (A), Trouba, Chiarot, Myers, Melchiori, Postma – Stafford, Scheifele (A), Wheeler (A) – Perreault, Burmistrov, Daňo – Thorburn, Lowry, Kosmachuk – Halischuk, Copp, Lipon. Hlavní trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: Francis Charron, Brad Watson – Lonnie Cameron, Ryan Gibbons

    Diváci: 18361
    bahis siteleri