NY Islanders – Florida 3:2 (kon.) | Chicago – Los Angeles 0:5 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:4 (kon.)
Edmonton – Nashville 2:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:5 (kon.) | Anaheim – New Jersey 7:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:5 (0:2, 0:1, 2:2)
Winnipeg Jets
Úterý 15.03.2016, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Jake VIRTANEN - 2:5
     
    59:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JAKE VIRTANEN se prosazuje během poslední minuty a upravuje výsledek na 2:5 z pohledu domácího Vancouveru! Jake Virtanen mezi kruhy pro vhazování vybojoval puk a poté krásnou táhlou střelou letící nad ledem zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči. Bez asistence.
     
    57:03
    Sven Baertschi nabral na levém křídle rychlost a v levém kruhu pro vhazování poté napřáhl ke střele, která mířila pod horní tyč, Michael Hutchinson ji ale po pěkném zákroku ukryl v lapačce!
     
    50:41
    Alexander Burmistrov (WPG) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vychození puku přes ochranné sklo.
    48:57 Jared MCCANN - 1:5
     
    48:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JARED MCCANN prolamuje střeleckou neschopnost Vancouveru a připravuje Michaela Hutchinsona o čisté konto!! Jared McCann napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, kterou Michael Hutchinson nedokázal lapačkou zastavit a pud se od její horní hrany odrazil do levého horního rohu brány. Asistence: Dan Hamhuis, Christopher Tanev.
    46:45 Marko DAŇO - 0:5
     
    46:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARKO DAŇO střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a zaznamenává třetí kanadský bod, který znamená vedení Jets 5:0!! Alexander Burmistrov v levém kruhu pro vhazování vypálil a jeho následnou střelu zápěstím před bránou skvěle tečoval Marko Daňo, od jehož hole se puk odrazil k ledu a zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Alexander Burmistrov, Ben Chiarot.
     
    44:52
    Jacob Markström předvedl dobrý zákrok poté, co na opačné straně ledové plochy před pár sekundami překazil fantastickou individuální akci Bo Horvata brankář Jets Michael Hutchinson! Bo Horvat na levém křídle nabral rychlost a v levém kruhu pro vhazování skvěle prohodil puk mezi nohama jednoho z hráčů Winnipegu, kolem něhož se protáhl před bránu, tváří v tvář hostujícímu brankářovi ale neuspěl!
     
    43:04
    Alexandre Grenier (VAN) dostal menší trest, 2 minuty úder loktem.
    42:53 Mark SCHEIFELE - 0:4
     
    42:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE boduje v osmém zápase v řadě a potvrzuje svou fantastickou formu!! Blake Wheeler se dostal na levém křídle do samostatného úniku, který vyšperkoval přihrávkou na Marka Scheifeleho, a ten z blízkosti na vzdálenější pravé tyči poslal puk do odkryté brány. Jets předvedli nádhernou kombinaci a vedou na ledě Vancouveru už 4:0. Asistence: Blake Wheeler, Toby Enström.
    37:40 Alexandr BURMISTROV - 0:3
     
    37:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    ALEXANDER BURMISTROV střílí nádherný gól a po dvou přesilových hrách Vancouveru posílá Winnipeg do tříbrankového vedení!! Mathieu Perreault na levém křídle přenechal puk krásnou zadovkou najíždějícímu Alexanderovi Burmistrovi, který z kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné táhlé střele, která se od tyče odrazila přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Mathieu Perreault, Marko Daňo.
     
    34:21
    Adam Lowry (WPG) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    32:44
    Jets si vytvořili obrovský tlak a u levé tyče se snažili dorazit puk z blízkosti za záda Jacoba Markströma, ten se ovšem skvěle a rychle zorientoval a dorážku Jets ukryl v holé ruce! Něco takového jsem ještě neviděl. Brankář Vancouveru sice ztratil rukavici, to mu ovšem nezabránilo v předvedení úžasného zákroku.
     
    32:23
    Paul Postma z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele, která mířila přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže Jacob Markström vytáhl úžasný zákrok a vyrážečkou puk vyrazil mimo!
     
    26:40
    Mark Daňo (WPG) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    26:40
    Dan Hamhuis (VAN) dostal menší trest, 2 minuty přehrávání.
     
    24:38
    Derek Dorsett (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    21:46
    Canucks se dostali na pravém křídle ke střele a z ostrého úhlu mířili z blízkosti mezi nohy Michaela Hutchinsona, ten ale předvedl skvělý zákrok a levým betonem jejich pokus vyrazil!
    16:45 Tyler MYERS - 0:2
     
    16:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    TYLER MYERS v závěru první třetiny přidává k asistenci gól a posílá Winnipeg po další skvělé teči do dvoubrankového vedení!! Tyler Myers z pravého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kde se zřejmě od brusle jednoho z hráčů Vancouveru odrazil mezi betony bezmocného Jacoba Markströma. Bez asistence.
     
    13:32
    Paul Postma se ocitl ve skvělé střelecké pozici a mohl poslat Jets do dvoubrankového vedení, jenže gól mu fantastickým zákrokem ukradl Jacob Markström! Paul Postma se dostal v pravém kruhu pro vhazování k odraženému puku a z blízkosti pálil přesně do bližšího pravého horního rohu brány, jenže brankář Vancouver vytáhl spektakulární zákrok a v sedě puk po úžasném semaforu ukryl v lapačce.
     
    12:42
    Jets se po krátké reklamní přestávce po pravé straně vrhli do útoku a Marko Daňo z kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele, která mířila mezi betony Jacoba Markströma, brankář Vancouveru měl ale skvělý výhled a po zavření vrat jeho pokus letící těsně nad ledem vyrazil!
     
    12:18
    Drew Stafford odvedl v útočném pásmu skvělou práci, když nejprve za bránou dojel nahozený puk svého spoluhráče a poté z levé strany a ostrého úhlu posílal před bránu nebezpečnou přihrávku, kterou na vzdálenější tyči hledal Blakea Wheelera, ten se ale do zakončení zásluhou skvělého postřehu Jacoba Markströma nedostal!
    04:28 Marko DAŇO - 0:1
     
    04:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARKO DAŇO střílí svůj třetí gól v letošní sezóně NHL a otevírá skóre dnešního zápasu!! Tyler Myers si na pravém křídle vyměnil puk s Mathieuem Perreaultem a poté z ostrého úhlu poslal před bránu krásnou přihrávku, do které Marko Daňo vložil hůl a poslal kotouč pod horní tyč. Asistence: Tyler Myers, Mathieu Perreault.
     
    00:53
    Blake Wheeler (WPG) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    00:45
    Jets se ihned po vhazování ocitli v obranném pásmu po ztrátě puku v problémech a Michael Hutchinson si musel připsat první zákrok, který zvládl, a o několik sekund později zastavil nebezpečnou střelou Markuse Granlunda! Granlund se dostal mezi kruhy pro vhazování ke střele, která mířila přesně k levé tyči, Michael Hutchinson ji ale dokázal lapačkou vyrazit a připsal si první důležitý zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 49. McCann (Hamhuis, Tanev), 60. Virtanen – 5. Daňo (Myers, Perreault), 17. Myers, 38. Burmistrov (Perreault, Daňo), 43. Scheifele (Wheeler, Enström), 47. Daňo (Burmistrov, Chiarot)


    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Hutton, Tanev, Hamhuis (A), Sbisa, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Virtanen – Baertschi, Granlund, Vrbata – Dorsett, Horvat, Grenier – McCann, Vey, Etem. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström (A), Trouba, Chiarot, Myers, Melchiori, Postma – Stafford, Scheifele (A), Wheeler (A) – Perreault, Burmistrov, Daňo – Thorburn, Lowry, Kosmachuk – Halischuk, Copp, Lipon. Hlavní trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: Francis Charron, Brad Watson – Lonnie Cameron, Ryan Gibbons

    Diváci: 18361
    bahis siteleri