Buffalo – Montreal 2:3 (po pr.) | Chicago – Philadelphia 2:3 (kon.) | Edmonton – St. Louis 6:4 (kon.)
Vancouver – Colorado 1:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Anaheim – NY Rangers 1:2 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 17.03.2016, 00:10 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:15 Paul BYRON - 2:3
     
    63:15
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je hotovo, Habs nakonec získávají bonusový bod, ačkoliv se v prodloužení jen bránili! PAUL BYRON po levém křídle zavezl kotouč do pásma a nahodil ho do prostoru před Lehnerem, odkud si touš do vlastní sítě nešťastně srazil Zach Bogosian! Bez asistence.
     
    62:18
    Brian Gionta měl na hokejce rozhodnutí, domácí kapitán ale z bezprostřední blízkosti nedokázal trefit poloprázdnou montrealskou svatyni. Scrivens by byl bez šance!
     
    58:48
    Mladíček Jack Eichel našel famózním křižným pasem úplně volného Ryana O'Reillyho, který ale skvělou šancí pohrdl a puk za Scrivensova záda nepropasíroval!
     
    58:03
    Andrej Markov (MTL) u hrazení trefil Foligna do oblasti hlavy a krku a může být rád, že za to vyfasoval jen dvě minuty!
     
    53:23
    Domácí už hrající v plném počtu opět zahrozili, Ben Scrivens ale parádním zákrokem lapačkou eliminoval nebezpečnou střelu zápěstím právě z trestné lavice se vracejícího Kanea!
    51:56 Marcus FOLIGNO - 2:2
     
    51:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jenže Buffalští se prosazují ve vlastním oslabení a máme vyrovnáno! David Legwand parádní přihrávkou přes dvě pásma našel rozjetého MARCUSE FOLIGNA, který se tváří v tvář Scrivensovi nemýlil! Asistence: David Legwand, Mark Pysyk.
     
    49:03
    Teď ale Evander Kane (BUF) u hrazení naprosto zbytečně srazil k zemi Byrona, za což mu sudí vyměřili celkem čtyři minuty za krosček a nesportovní chování.
     
    45:59
    Sven Andrighetto měl před sebou zničehonic prázdnou branku, mladý útočník hostů ale odmítl pojistit vedení Habs!
     
    41:24
    Buffalo půjde znovu do čtyř, Marcus Foligno (BUF) půjde pykat na dvě minuty za nedovolené bránění.
    39:57 Tomáš PLEKANEC - 1:2
     
    39:57
    Montreal právě vstřelil branku!
    Pouhé tři sekundy před druhou sirénou hosté otáčí stav ve svůj prospěch! Plekanec nabil na modrou čáru ANDREJI MARKOVOVI a ten vypálil tak tvrdě, že Lehner byl naprosto bez šance! Asistence: Tomáš Plekanec, Max Pacioretty.
     
    39:31
    Habs si ale zahrají přesilovku, jelikož Zach Bogosian vyfasoval celkem dva dvouminutové tresty za hrubost.
     
    39:31
    Mike McCarron vyfasoval dvě minuty za hrubost a osobní trest na deset minut plus trest do konce zápasu k tomu!
     
    39:21
    Dánský legionář Lars Eller teď po přerušení zbytečně atakoval Lehnera a poté se na ledě strhla další hromadná šarvátka! Emoce v tomto utkání rozhodně nechybí.
     
    37:31
    Jake McCabe (BUF) půjde za zmiňované hákování na dvě minuty pykat.
     
    37:31
    To byla šance! Alex Galchenyuk ujížděl sám na Lehnera, na poslední chvíli mu ale zkřížil cestu Jake McCabe, čímž hostujícímu snajprovi znemožnil ideálně zakončit!
     
    35:20
    Čeká nas hra ve čtyřech proti čtyřem. Mike Brown (MTL) vyfasoval dvě plus dvě minuty za hrubost, zatímco Mark Pysyk (BUF) dostal jen dvě minuty.
     
    26:48
    Aha, tak už známe i dosud neznámý důvod k přerušení. Sudí se rozhodli vyloučit Carla Colaiacova (BUF), jemuž hokejka omylem vyletěla až do obličeje Tomáše Plekance.
     
    21:09
    Právě Greg Pateryn (MTL) se ale poté vyfauloval a půjde si odpočinout na lavici hříšníků za podražení.
    20:47 Greg PATERYN - 1:1
     
    20:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    No a zničehonic máme vyrovnáno, takový nástup Habs asi čekal málokdo! Alex Galchenyuk vybojoval kotouč za buffalskou svatyní a nabil ho GREGU PATERYNOVI, jehož tvrdá rána bez přípravy se zastavila až v síti! Asistence: Alex Galchenyuk.
     
    19:28
    Oba kohouti za své počínání vyfasovali desetiminutové osobní tresty za nesportovní chování.
     
    19:26
    Ojojoj, Evander Kane versus Tomáš Plekanec! Tito dva nejsou žádnými bitkaři, nyní se ale do sebe pustili s takovou vervou, že sudím trvalo dobrou půlminutu, než oba kohouty odtrhli od sebe.
     
    18:59
    V poslední minutě první třetiny nás čeká hra ve čtyřech proti čtyřem – Josh Gorges (BUF) usedne za katr za faul loktem, zatímco Nathan Beaulieu (MTL) za krosček.
     
    17:53
    To jsou šance, to jsou šance! Sabres mají neuvěřitelnou převahu. Zach Bogosian se mohl prosadit podruhé v rozmezí necelých tří minut, jeho bekhend z bezprostřední blízkosti si ale cestu za Scrivense nenašel!
     
    17:15
    To byl pane zákrok! Pysyk našel na vrcholu kruhů nikým nehlídaného Carla Colaiacova, jehož ránu mířící do šibenice hostující brankář parádním semaforem zlikvidoval!
     
    16:42
    Matt Moulson měl na hokejce druhý gól Buffala, trápící se útočník ale ve stoprocentní pozici nedokázal dostat skákavý Kaneův pas pod kontrolu!
    15:17 Zach BOGOSIAN - 1:0


     
    15:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    Svěřenci Dana Bylsmy ale svou první přesilovku nakonec využili! Ryan O'Reilly našel na pravém kruhu úplně volného ZACHA BOGOSIANA, jehož první střelu sice Scrivens dokázal vyrazit, na parádní baseballovou dorážku domácího beka už ale neměl nárok dosáhnout! Branku ještě musel potvrdit videorozhodčí. Asistence: Ryan O'Reilly, Rasmus Ristolainen.
     
    14:16
    Foligno si ale vynutil faul, Victor Bartley (MTL) půjde pykat na dvě minuty za držení protihráče.
     
    09:06
    A další šance! O'Reilly našel v mezikruží trestuhodně neobsazeného Evandera Kanea, jehož střela zápěstím zazvonila o levou tyč hostující svatyně!
     
    08:35
    Skvěle to teď udělal Evander Kane, který jako velká voda vletěl do útočného pásma a před poloprázdnou branku přiťukl touš Deslauriersovi, jenž si ale na Scrivense z bezprostřední blízkosti nepřišel!
     
    05:23
    Sabres jsou ale nebezpečnější! Nahození z rohu dokázal těsně před hostujícím gólmanem šikovně tečovat Brian Gionta, Scrivens ale i tentokrát Habs podržel!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 16. Bogosian (O'Reilly, Ristolainen), 52. Foligno (Legwand, Pysyk) – 21. Pateryn (Galchenyuk), 40. Markov (Plekanec, Pacioretty), 64. Byron


    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Gorges, Ristolainen, McCabe, Bogosian, Colaiacovo, Pysyk – Kane, R. O'Reilly, Deslauriers – Girgensons, Eichel, Reinhart – Foligno, Larsson, Gionta – C. O'Reilly, Legwand, Moulson.
    Montreal Canadiens: Scrivens (Condon) – Markov, Barberio, Jemelin, Pateryn, Bartley, Beaulieu – Pacioretty, Galchenyuk, Andrighetto – Byron, Plekanec, Eller – De La Rose, McCarron, Lessio – Mitchell, Danault, Brown.

    Rozhodčí: Walsh, Dwyer – Murchison, Rody
    bahis siteleri