Kladno – Hr. Králové 1:2 (0:2 po s.s.) | Karviná – Sudoměřice 0:1 (0:1 po s.s.) | Kert Park Praha – Kovo Praha 5:4 (kon.)
Plzeň – Most 5:3 (kon.) | Pardubice – Letohrad 6:2 (kon.)
konec
HBC Plzeň
5:3 (1:0, 3:1, 1:2)
HBC Most
Neděle 20.03.2016, 16:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga • 18. kolo
     
    44:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni nejspíše rozhodují o svém vítězství! MARTIN KRCH to vzal na sebe, prošel jako tank až před branku Mostu, kde své sólo chladnokrevně zakončil nekompromisní ránou. Asistence: Daniel Pejchar, Petr Zeman.
     
    33:56
    Most právě vstřelil branku!
    Máme zaděláno na drama! Severočeši se znovu prosazují! Střelu od modré čáry vyrazil Kráčina pouze před ONDŘEJE ULMA, který přesnou dorážkou dovršil hattrick. Asistence: Lukáš Zíka.
     
    32:49
    Most právě vstřelil branku!
    Severočeši se vracejí do zápasu! ONDŘEJ ULM upláchl plzeňské obraně a následně zasunul míček za Kráčinu, který se natahoval, co to šlo, ale balonek nezastavil. Asistence: Lukáš Zíka, Čestmír Bruštík.
     
    29:08
    Most právě vstřelil branku!
    Severočeši zničeho nic dávají první svoji branku! ONDŘEJ ULM utajenou střelou přes obránce překvapil zkoprnělého Kráčinu. Asistence: Petr Koudelka
     
    24:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni využívají čtvrtou přesilovku a nekompromisně tak trestají čtyřminutové vyloučení Drože! Po ráně Zemana zpoza modré se puk od tyče odrazil přesně na hůl JIŘÍHO BENEDIKTA, který doklepl balonek do sítě. Petr Zeman, Daniel Krásný.
     
    23:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Třetí gól v přesilové hře! DANIEL PEJCHAR využil volného prostoru a z pravé strany svoji dělovkou propálil Bréma, kterému ztížil výhled Švarc, jenž předběhl před gólmanem. Asistence: Marek Švarc.
     
    16:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni opět využívají přesilovku, a to zcela stejným způsobem! MICHAL SLANEC tentokrát dostal nabito na své oblíbené místo a z levé strany svoji dělovkou propálil Bréma. Asistence: Adam Vágner, Ondřej Kejř.
     
    12:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni se ujímají vedení v přesilové hře! MICHAL SLANEC se na levé straně nerozpakoval a tvrdou ranou s pomocí mírné teče od tyčky nekompromisně propálil Bréma. Bez asistence.

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 13. Slanec, 17. Slanec (Vágner, O. Kejř), 24. Pejchar (Švarc), 25. J. Benedikt (Zeman, Krásný), 45. Krch (Pejchar, Zeman) – 30. Ulm (Koudelka), 33. Ulm (Zíka, Bruštík), 34. Ulma (Zíka)


    HBC Plzeň: Kráčina (Sedláček) – Edl, O. Benedikt, Slanec, Vágner, Kavalír, Hanuš, Zeman, Vodrážka – J. Benedikt, Krch, Krásný, Švarc, Malý, O. Kejř, Pejchar, J. Kejř, Kolařík, Gřonka, Polívka, Pauer
    HBC Most: Brém – Čížek, Koudelka, Jan Plachý, Faltín, Prokš, Zika, Jiří Plachý – Krajíček, Bruštík, Černý, Drenčko, Novák, Richter, Ulm, Drož

    Diváci: 105
    bahis siteleri