NHL
New Jersey – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Washington 6:2 (kon.) | Montreal – Calgary 1:4 (kon.)
Chicago – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Colorado 2:3 (kon.) | San Jose – Arizona 3:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:2 (4:0, 2:1, 1:1) Stav série: 4:1
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 21.03.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-off Chance ligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dukla Jihlava navíc získává z rukou jednatele Bedřicha Ščerbana a z rukou zástupců firmy WSM, hlavního partnera ligy, pohár pro vítěze první ligy.
     
    59:10
    Ústí si zahraje ještě přesilvou hru. Marek Melenovský si jede odsedět dvě minuty za hákování.
     
    58:34
    Tým Ústí nad Labem si vyžádal oddechový čas!
    54:09 Jaroslav ROUBÍK - 7:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    54:09
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí už se tolik nekoncentrovali na obranu a Slovan toho využívá k miniaturní korekci skóre. Holomek poslal z levého kruhu puk k pravé tyčce, kde číhal JAROSLAV ROUBÍK a zcela jednoduše a lehce zametl puk do volné části branky. Asistence: Ondřej Holomek, Jan Pohl.
     
    53:45
    Střelu Ondřeje Holomka tečoval Jaroslav Roubík těsně nad horní tyčku domácí klece.
    52:48 Ondřej BERÁNEK - 7:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    52:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ BERÁNEK získal na středovém kruhu puk od Semana, přejel přes modrou, najel si mezi kruhy a vypálil přesně mezi betony Martina Volkeho. Jak je to jednoduché. Dukla tak po dvou gólech v oslabení využívá i přesilovou hru. Asistence: Filip Seman, Tomáš Harkabus.
     
    51:48
    Přesilová hra pro Duklu. Na levém kruhu ve vlastním obranném pásmu totiž Ondřej Holomek podrazil Lukáše Anděla a už míří na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 5-7.
     
    47:49
    Slovanu dnes jeho hlavní zbraň, přesilovky, opravdu nejdou. Filip Seman se natlačil přes obránce a zkusil to střelou z levého kruhu, kterou Volke výborně zneškodnil lapačkou.
     
    47:01
    Richard Diviš na vlastní modré zahákoval soupeře a nabízí tak Slovanu možnost opět lehce zkorigovat nepříznivý stav.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    46:14
    Harkabus vypálil tvrdě z mezikruží, čímž pořádně zaměstnal Volkeho. Na brankovišti se snažil volný puk dostat do sítě Seman a Beránek, ovšem ani jeden z nich jej netrefil.
     
    40:41
    Hned v první minutě třetí třetiny mohl vstřelit sedmý gól Dukly Filip Seman, jenž dostal na středu útočného pásma ideální pas od spoluhráče, ovšem tváří v tvář si znovu vylámal zuby na Volkem.
     
    35:46
    Krásné přečíslení Dukly, ve finále dokonce tři na dva. Harkabus zavezl po pravé straně kotouč do pásma a skvostnou přihrávkou našel před brankou volného Semana, jenž si vylámal zuby na vyrážečce Volkeho.
    34:08 Jaroslav ROUBÍK - 6:1
     
    34:08
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté mažou nulu z konta vstřelených branek. Po jednozápasové odmlce se prosazuje první lajna Ústí a gól střílí kdo jiný jež JAROSLAV ROUBÍK. Ústecká ikona dojela na pravém kruhu vybojovaný kotouč od Kloze, rychle jej zpracovala a poslala pod víko k bližší tyči. Asistence: Jan Kloz.
    32:25 Lukáš ANDĚL - 6:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    32:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Demolice Slovanu pokračuje. Jihlavská čtvrtá lajna dnes již potřetí rozebrala Ústí. V čase 7:40 ještě byli domácí u své svatyně. Pak však Parýzek přihrál dlouhý a přesný pas na Březinu, jenž před brankou našel LUKÁŠE ANDĚLA. Ten se neukvapil, udělal Volkemu kličku a z téměř nulového úhlu střílí svůj první gól v letošním play-off a pokud se nemýlím, tak i v kariéře. Asistence: David Březina, Martin Parýzek.
     
    30:43
    Nyní to od modré zkusil opět Ondřej Holomek. Před brankou byl ještě kotouč lehce tečován, nevím od čí brusle, a projel těsně vedle pravé tyčky Škarka.
     
    29:28
    A právě v těchto místech se Tomáš Harkabus dopustil krosčeku. Dukla si tak zahraje znovu v oslabení, ve kterém dnes dvakrát skóroval Josef Skořepa.

    Na vyloučení: 4-6.
    David Březina - 5:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    27:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavská čtvrtá lajna střílí dnes druhý gól. Když DAVID BŘEZINA dostal kotouč na pravou stranu kousek za modrou od Pavla Mrni, čekal jsem, že si sjede na svojí oblíbenou střeleckou pozici – pravý kruh – a vystřelí. To se také stalo a jihlavský šikula zamířil naprosto přesně kolem lapačky Volkeho. Asistence: Pavel Mrňa.
     
    21:20
    Tohle nebyl od kapitána Martina Vágnera příliš hezký zákrok, hodně tvrdě nyní přišpendlil Tomáše Harkabuse na hrazení a jeden z nejproduktivnějších hráčů Dukly v play-off je hodně otřesený. Hostující kapitán jde ven za dvě minuty za vražení na hrazení.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    19:16
    Hosté působí hodně odevzdaným dojmem. Za brankou totiž při souboji o puk podrazil David Tůma soupeře a Jihlava bude mít výhodu přesilovky pět na tři.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    18:49
    Síly na ledě se na okamžik srovnají, neboť je Lukáš Chalupa vyloučen za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 3-4.
    17:15 Josef SKOŘEPA - 4:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    17:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Další obrovská chyba hostí při přesilovce. Znovu to byl JOSEF SKOŘEPA, který se ve vlastním oslabení dostal do samostatného úniku. Střelou sice Soukupa ihned nepřekonal, ovšem jím sražený puk zapadl do svatyně i přes to, že se jej Holomek snažil zastavit.
     
    17:05
    Hosté si zahrají přesilovou hru, Miha Štebih odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 3-3.
    16:36 Pavel MRŇA - 3:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    16:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Čtvrtá lajna Dukly dnes hraje výborně, o tom žádná. Březina vydoloval puk pro Anděla, který viděl, že mu na pravém kruhu sjíždí zcela volný PAVEL MRŇA, jenž ranou zápěstím zamířil naprosto přesně ke vzdálenější tyči nad vyrážečku Soukupa. Asistence: Lukáš Anděl, David Březina.
     
    14:23
    Martinu Vágnerovi se dnes zatím příliš nedaří. Hostující kapitán nejprve měl podíl na druhém gólu Dukly, když pustil do úniku Josefa Skořepu, nyní zahákoval Harkabuse a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    11:43
    Nahrávku Holomka na Brože vystihl Tomáš Harkabus, svého soka přebruslil a v oslabení šel znovu téměř sám na kasu. Zkusil to blafákem, který Soukup levým betonem vyrazil před branku a neprosadil se ani dorážející Filip Seman.
     
    10:03
    Další šance pro hosty. Mimo záběr mého zorného úhlu sekl Michal Důras soupeře, takže v pěti domácí příliš dlouho nezůstali. Druhá přesilovka v krátkém sledu pro Slovan.

    Na vyloučení: 2-2.
    08:21 Josef SKOŘEPA - 2:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    08:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Brož přihrával podél modré na Vágnera. Ten si zpracoval puk a chtěl střílet, jenže trefil napadajícího JOSEFA SKOŘEPU. Domácí forvard se bleskově dostal do úniku. Ač se jej Vágner snažil stínovat a Soukup si vyjel lehce z branky na snížení střeleckého úhlu, poslal mu jihlavský snajpr přesnou navštívenku nad levé rameno do šibenice a dává svůj šestý gól v play-off, čímž se stává nejlepším střelcem Dukly ve vyřazovacích bojích. Bez asistence.
     
    07:43
    Tenkrát hezky našel z pravého kruhu před brankou Melku, jenž byl na poslední chvíli seknut Alexanderem Grebenyukem. Ruský bek tak utnul šanci zkušeného forvarda a přesilovku si zahraje také Slovan.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    05:03
    Jiří Kuchler byl příliš aktivní při napadání a na pravém kruhu v obranném pásmu Dukly si pomohl lehkým háčkem. Jde proto ven a domácí si zahrají druhou přesilovku.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    02:54
    Harkabus z levého kruhu poslal kotouč na přední tyč na šibenici. Soukup puk srazil před branku, kde měl kousek prostoru Beránek. Druhý gól ale nepřidal, neboť mu do střely poslal hůl jeden z beků hostí a srazil puk do ochranné sítě.
     
    01:30
    Jihlava bude mít navíc možnost přesilové hry. U mantinelu poblíž levého kruhu před brankou Soukupa podrazil Jan Křivohlávek soupeře a jde ven.

    Na vyloučení: 0-1.
    00:49 Ondřej BERÁNEK - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    00:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hodně šťastný gól otevírá dnešní zápas. Miha Štebih vystřelil od modré a protože Jakub Soukup přes clonícího ONDŘEJE BERÁNKA puk vůbec neviděl, kus černé gumy se doklouzal kousek za brankovou čáru. Asistence: Miha Štebih, Tomáš Harkabus.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 1. Beránek (Štebih, Harkabus), 9. Skořepa, 17. Mrňa (Anděl, Březina), 18. Skořepa, 28. Březina (Mrňa), 33. Anděl (Březina, Parýzek), 53. Beránek (Seman, Harkabus) – 35. Roubík (Kloz), 55. Roubík (Holomek, Pohl)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Honzík) – Dobrovolný, Kaláb, Šafář, Štebih, Grebenyuk, Parýzek, Bilčík – Jergl, Skořepa, Důras – Harkabus, Seman, Beránek – Diviš, Melenovský, Kolář – Mrňa, Anděl, Březina. Trenér: Petr Vlk
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (21. Volke) – Holomek, Pohl, Vágner, Brož, Chalupa, Smetana, Macek, Hes – Kloz, Roubík, Tůma – Kuchler, Melka, Tenkrát – Gengel, Merta, Křivohlávek – Čurda, Navarra. Trenéři: Tomáš Mareš, Miroslav Mach

    Rozhodčí: Kubičík, Trombík – Měkýš, Reich

    Diváci: 3657
    Jihlava 4 1 Ústí n/L
    #1 Pondělí 14.03.2016 • 17:30
    Jihlava - Ústí n/L 4:3 po s.n. (1:0)
    #2 Úterý 15.03.2016 • 17:30
    Jihlava - Ústí n/L 5:4 po prodl.
    #3 Pátek 18.03.2016 • 18:00
    Ústí n/L - Jihlava 4:1
    #4 Sobota 19.03.2016 • 17:00
    Ústí n/L - Jihlava 0:3
    #5 Pondělí 21.03.2016 • 17:30
    Jihlava - Ústí n/L 7:2
    bahis siteleri