NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 1:4 (kon.) | Toronto – Calgary 5:2 (kon.)
Nashville – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Florida Panthers
Úterý 22.03.2016, 00:05 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Tanner GLASS - 4:2
     
    59:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    O osudu utkání je rozhodnuto! Klein vyhodil kotouč do středního pásma, kde se k němu dostal TANNER GLASS a bez problémů jej nasměroval do prázdné klece. Asistence: Kevin Klein.
    59:24 Jiří HUDLER - 3:2
     
    59:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Poslední sekundy tohoto duelu budou velice zajímavé! JIŘÍ HUDLER se na brankovišti dostal k dorážce a pohotově uklidil kotouč za záda Lundqvista. Asistence: Teddy Purcell, Dmitrij Kulikov.
    51:14 Rick NASH - 3:1
     
    51:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se v závěru přesilové hry vrací do dvoubrankového vedení! Purcell nedokázal vyhodit kotouč z vlastního pásma a nahrál jej přímo Kleinovi, který neváhal a našel na pravé straně RICKA NASHE, jenž střelou po ledě překonal Montoyu. Útočník Rangers si gól za svůj dnešní výkon zasloužil. Asistence: Kevin Klein.
    46:51 Vincent TROCHECK - 2:1
     
    46:51
    Florida právě vstřelila branku!
    V Madison Square Garden to bude ještě hodně zajímavé. Jokinen našel z levé strany před brankou hůl VINCENTA TROCHECKA, který kotouč drobnou tečí nasměroval mimo dosah Lundqvista. Asistence: Jussi Jokinen, Reilly Smith.
    23:33 Mats ZUCCARELLO - 2:0
     
    23:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers si v přesilové hře nevytvořili žádný silný tlak, ale i přesto se dostávají do dvoubrankového vedení. MATS ZUCCARELLO dostal kotouč mezi kruhy a poté naprosto přesnou střelou napálil kotouč pod horní tyčku. Tady byl Montoya bez šance. Asistence: Derek Brassard, Derek Stepan.
    11:15 Viktor STALBERG - 1:0
     
    11:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    V Madison Square Garden to bouří! VIKTOR STALBERG nejprve ve středním pásmu vybojoval kotouč na Jágrovi a poté se vydal vpřed. V útočném pásmu si kotouč vyměnil s Moorem a posléze po kličce do bekhendu dopravil kotouč za záda brankáře Panthers. Asistence: Dominic Moore.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 12. Stalberg (Moore), 24. Zuccarello (Brassard, Stepan), 52. Nash (Klein), 60. Glass (Klein) – 47. Trocheck (Jokinen, Smith), 60. Hudler (Purcell, Kulikov)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Klein, McDonagh, Boyle, Staal, Girardi, Yandle – Fast, Brassard, Nash – Zuccarello, Stepan, Kreider – Hayes, Staal, Miller – Stalberg, Moore, Glass
    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Ekblad, Kulikov, Petrovic, Campbell, Kampfer, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Jokinen – Hudler, Bjugstad, Purcell – Thornton, McKegg, Wilson

    Rozhodčí: Furlatt, Luxmore – Lazarowich, Berg

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri