NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 1:4 (kon.) | Toronto – Calgary 5:2 (kon.)
Nashville – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
Calgary Flames
Úterý 22.03.2016, 00:40 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Josh LEIVO - 5:2
     
    59:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A opět je to potrestáno gólem. Na 5:2 do prázdné branky zvyšuje JOSH LEIVO. Asistence: Connor Brown.
    58:39 Colin GREENING - 4:2
     
    58:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jenže hosté nedokázali udržet puk, možná uspěchaně střílel Ferland a domácí, po bloku Smithe, vyvezli puk do středního pásma, COLIN GREENING následně po přejetí modré čáry v poklidu vystřelil do prázdné klece. Asistence: Ben Smith, Brooks Laich.
    40:29 William NYLANDER - 3:2
     
    40:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Bleskově zakončená první útočná akce domácích ve třetí třetině! Puk se dostal na modrou čáru k WILLIAMU NYLANDEROVI, který využil clon před Hillerem a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jake Gardiner, Zach Hyman.
    37:32 Joe COLBORNE - 2:2
     
    37:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Gaudreau vybojoval za brankou puk, přihrál ho na Hamiltona, jenž pokračoval v útočné akci, přenesl hru na druhou stranu na Giordana, jehož prudkou střelu od modré tečoval před Bernierem JOE COLBORNE! Asistence Mark Giordano, Dougie Hamilton.
    34:26 Zach HYMAN - 2:1
     
    34:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po komerční pauze se vhazovalo před Hillerem a před brankou clonil mladík ZACH HYMAN, který protečoval střelu Williama Nylandera a puk skončil za zády hostujícího brankáře. Asistence: William Nylander, Jake Gardiner.
    30:25 Matt STAJAN - 1:1
     
    30:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda v podání Calgary! Stajan vyhrál vhazování ve vlastním pásmu, Calgary se podařilo vyhodit a právě MATT STAJAN si dojel pro puk, obral o něho obránce soupeře a v oslabení o tyčku vyrovnává! Bez asistence.
    11:27 Pierre-Alexandre PARENTEAU - 1:0
     
    11:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují po chybě brankáře Hillera, který nezvládl rozehrát puk, jenž k němu směřoval od zadního mantinelu, pokusil se alespoň vyhodit, ale kotouče se zmocnil Nylander, jenž přihrál před brankoviště na PIERRE-ALEXANDERA PARENTEAUA, jenž využívá situace! Asistence: William Nylander.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 12. Parenteau (Nylander), 35. Hyman (Nylander, Gardiner), 41. Nylander (Gardiner, Hyman), 59. Greening (Smith, Laich), 60. Leivo (Brown) – 31. Stajan, 38. Colborne (Giordano, Hamilton)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Sparks) – Marinčin, Rielly, Carrick, Gardner, Corrado, Valijev – Grabner, Kadri, Michálek – Parenteau, Nylander, Hyman – Leivo, Gauthier, Greening – Brown, Smith, Laich.
    Calgary Flames: Hiller (Ortio) – Hamilton, Giordano, Brodie, Jokipakka, Nakládal, Wotherspoon – Jooris, Monahan, Gaudreau – Frolík, Backlund, Bouma – Colborne, Bennett, Ferland – Hathaway, Stajan, Bollig.

    Rozhodčí: Dan O’Halloran, Jevgenij Romaško – Scott Driscoll, Trent Knorr
    bahis siteleri