Carolina – Buffalo 2:3 (kon.) | Columbus – Philadelphia 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Anaheim 4:3 (kon.)
Ottawa – Washington 2:4 (kon.) | Tampa – Detroit 6:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 2:0 (kon.)
Minnesota – Los Angeles 2:1 (kon.) | Chicago – Dallas 2:6 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:2 (kon.)
San Jose – St. Louis 0:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Los Angeles Kings
Středa 23.03.2016, 01:30 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Toffoliho zásah Králům nestačil.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Devan Dubnyk (MIN) 38 zák., 1 gól, 97,4%
    2. Mikko Koivu (MIN) 1+0
    3. Tyler Toffoli (LAK) 1+0 (04:17:47)

     
    Minnesota Wild zvládla důležité utkání proti LA Kings a zásluhou vítězné branky Mikka Koiva v západní konferenci o bod přeskakuje Colorado, se kterým v závěru sezóny svádí na dálku tuhý boj o druhou divokou kartu zajišťující účast v playoff. Konečný výsledek. Minnesota Wild 2 Los Angeles Kings 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Útok Kings na pravém křídle zastavilo čtyři sekundy před koncem utkání postavení mimo hru, a to je zřejmě konec.
     
    59:44
    Jonathan Quick je na střídačce a Kings to i přes přesilovou hru Minnesoty zkouší během posledních sekund bez brankáře!
     
    59:13
    Zach Parise dostal před bránou po střele Ryana Sutera k dorážce, jeho následný pokus ale z blízkosti zamířil vedle levého horní rohu brány a Jonathan Quick zasahovat nemusel.
     
    59:01
    Tyler Toffoli (LAK) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    58:54
    Tyler Toffoli zřejmě fauloval při forčekingu za bránou Minnesoty, která dohraje dnešní utkání v přesilové hře.
     
    58:17
    Do konce utkání zbývají odehrát poslední dvě minuty a Kings se nyní marně snaží dostat do útočného pásma.
     
    57:25
    Anze Kopitar se dostal v pravém kruhu pro vhazování po nahození Milana Lucice do slibné šance, jeho následná střela ale zamířila vedle vzdálenějšího levého horního rohu brány.
     
    57:06
    Kings napálili puk ze středního pásma na bránu Devana Dubnyka, který ho v pohodě ukryl ve svém náručí.
    56:28 Spektakulární zákrok v podání Devana Dubnyka.

     
    56:28
    Nick Shore u levé tyče mohl uklízet puk do prázdné brány, jenže ještě než se ale stačil dostat k dorážce bekhendem, tak puk rukavicí vyrazil vleže po úžasném tygřím skoku mimo Devan Dubnyk, k dorážce se ale vzápětí dostal Jake Muzzin, ani on ovšem famózního brankáře Wild z ostrého úhlu nepřekonal! To byly dva neskutečné zákroky.
     
    55:46
    V závěrečné třetině dnešního utkání se zatím hraje velice čistě a ani jeden z týmů zatím neměl k dispozici přesilovou hru.
     
    55:35
    Jeff Carter na levém křídle napřáhl od modré čáry ke střele, kterou před bránou zablokoval dobře postavený Ryan Suter.
     
    54:38
    Kings včera prohráli 5:2 s Nashvillem a ani dnes to zatím na bodový zisk nevypadá. Do konce utkání ale zbývá odehrát stále dostatek času, není ho ovšem mnoho.
     
    54:19
    Wild několik sekund bojovali usilovně o puk u mantinelu, na levé straně útočného pásma se jim ho ale ukořistit nepodařilo.
     
    53:50
    Jake Muzzin se nerozpakoval a na levém křídle napřáhl po zpětné přihrávce Nica Dowda podél mantinelu od modré čáry ke tvrdé střele, ta ale skončila pouze na výstroji Devana Dubnyka.
     
    53:25
    Anze Kopitar se dostal v blízkosti levé tyče do zakončení, Devana Dubnyka ale nepřekonal.
     
    53:03
    Wild by se měli snažit hrát stále aktivně, protože pokud zalezou před vlastní bránu a budou se pokoušet pouze bránit, tak se Los Angeles dostane do obrovského tlaku.
     
    52:54
    Minnesota Wild má nyní problém s rozehrávkou. Domácí hokejisté během pár sekund vyhodili puk na zakázané uvolnění, což je ale samozřejmě voda na mlýn pro Kings.
     
    52:36
    Drew Doughty už si v dnešním zápase jednou vylámal zuby na fantastickém semaforu Devana Dubnyka, tentokrát to pro brankáře Minnesoty nebyl tak složitý zákrok, puk ale po jeho střele z levého křídla opět ukryl v rukavici.
     
    52:29
    Za hosty vstřelil jediný gól ve druhé části za stavu 2:0 pro Wild útočník Tyler Toffoli, který je dnes hodně střelecky aktivní.
     
    51:53
    Čím dál více se blíží závěr utkání a Minnesota stále vede nad Los Angeles zásluhou Erika Hauly a Mikka Koiva 2:1.
     
    51:37
    Tyler Toffoli nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování, Devan Dubnyk ovšem skvěle ucpal prostor u své pravé tyče brány a jeho pokus pravým ramenem vyrazil mimo!
     
    50:49
    Kings od modré čáry nahodili puk do levého rohu útočného pásma, kde ho vzápětí dokázali dojet, jejich následná útočná snaha ale nic nepřinesla a u mantinelu o kotouč přišli.
    Dustin Brown a jeho tvrdý hit u mantinelu na Erika Haulu.

     
    50:15
    Jako bych to zakřikl a Kings se vzápětí u levé tyče ocitli v nebezpečné šanci, ta ale nakonec nic nepřinesla poté, co brána za Devanem Dubnykem byla posunuta. Po přerušení hry přichází na řadu další krátká reklamní přestávka.
     
    49:56
    Wild během posledních minut velice dobře brání a nepouští Kings do nějaké nebezpečné brankové příležitosti.
     
    49:00
    Minnesota Wild stále drží své jednobrankové vedení a vypadá to, že v závěru utkání bude spoléhat především na rychlé protiútoky.
     
    47:45
    Nino Niederreiter na levém křídle v blízkosti boxu časoměřičů vyrazil do rychlého protiútoku a založil přečíslení dva na jednoho, Wild z něho ale nedokázali nic vytěžit. Nino Niederreiter si potáhl puk k levé tyči a poté posílal před bránu nebezpečnou přihrávku, kterou vleže zablokoval Anze Kopitar nebo Alec Martinez!
     
    47:10
    Kings se dostali na levém křídle ke střele, tu ovšem zablokoval dobře postavený Jared Spurgeon a Devan Dubnyk byl bez práce.
     
    46:46
    Hra byla po zákroku Jonathana Quicka přerušena a rozhodčí pauzu ve hře využívají k úpravě ledu, ve kterém se objevila velká a nebezpečná rýha. Vše zpravil sníh a puk.
     
    46:46
    Chris Porter na pravém křídle vyrazil do rychlého protiútoku a předložil puk bekhendem Jordanovi Schroederovi, který ze druhé vlny zamířil pouze do náruče Jonathana Quicka.
     
    46:16
    Kyle Clifford se pokusil vyrovnat stav utkání na 2:2, když na levém křídle po vyhraném vhazování Kings ihned vypálil od modré čáry, jeho pokus ale zamířil pouze do náruče Devana Dubnyka a na řadu přichází další krátká reklamní přestávka.
     
    45:43
    Kings se nepodařilo na levém křídle v blízkosti střídaček přesně rozehrát a vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    44:43
    Jeff Carter se ocitl před bránou v obrovské šanci, jeho následné zakončení po nahození Braydena McNabba ale skončilo pouze na suspenzoru skvěle chytajícího Devana Dubnyka!
     
    44:27
    Na opačné straně zahrozili tvrdou střelou od modré čáry hosté z Los Angeles, jejich střela ale taktéž zamířila doprostřed brány, kde si připsal snadný zákrok tentokrát brankář Devan Dubnyk.
     
    44:18
    David Jones si sjel mezi kruhy pro vhazování na přihrávku svého spoluhráče zpoza brány a poté napřáhl bez přípravy k prudké střele s příklepem, jeho následná rána ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Jonathan Quick a puk ukryl ve své výstroji!
     
    43:52
    Colorado a Minnesotu od sebe dělí v západní konferenci jeden jediný bod a ke druhé divoké kartě aktuálně mají blíže Avalanche, po skončení dnešního zápasu se to ale může změnit.
     
    42:20
    Minnesota dnes potřebuje zvítězit, a pokud se ji to podaří, výrazně se přiblíží k účasti v playoff, o které svádí v závěru sezóny boj s Coloradem Avalanche.
     
    41:40
    Obránce Matt Dumba se podél střídaček na pravém křídle pokusil proniknout do útočného pásma, což se mu podařilo, následnou akci Wild ale zastavilo postavení mimo hru.
     
    41:10
    Jake Muzzin na levém křídle po vyhraném vhazování Kings v útočném pásmu vypálil od modré čáry a jeho následný pokus byl sražen vedle vzdálenější pravé tyče brány.
     
    40:45
    Kings vyslali na bránu Devana Dubnyka celkem 27 střel, zatímco Minnesota na Jonathana Quicka pouhých dvanáct, přesto ale vstřelili pouze jeden gól, kdežto Wild dva.
     
    40:04
    V Xcel Energy Center právě začala závěrečná část utkání mezi Minnesotou a Los Angeles Kings, do které domácí hokejisté zásluhou Mikka Koiva vstupují s jednobrankovým vedením.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 3:30.

     
    Minnesota Wild prožila skvělý vstup do prostřední části, když si krátce po jejím začátku zahrála přesilovou hru, kterou využil kapitán Mikko Koivu a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Kings na začátku druhé poloviny utkání ale dokázali zareagovat, když se krátce po vypršení trestu Matta Dumby prosadil při hře 5 na 5 krásnou střelou do levého horní rohu brány Tyler Toffoli a vrátil hosty zpět do utkání. Skóre po 40 minutách. Minnesota Wild 2 Los Angeles Kings 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    Dwight King se ještě dostal v závěru druhé třetiny ke střele, jeho následný pokus byl ale nepřesný a Devan Dubnyk v bráně Minnesoty zasahovat nemusel.
     
    38:41
    Do konce prostřední části utkání zbývají odehrát necelé dvě minuty. Minnesota Wild vede krátce před zazněním druhé sirény na domácím ledě nad Los Angeles Kings těsně 2:1.
     
    37:01
    Vyloučený Tyler Toffoli se vrátil z trestné lavice zpět na led a Brayden McNabb se krátce na to dostal do zakončení, jeho následná střela ale byla zablokována, když se do ní obětavě postavil Marco Scandella.
     
    36:47
    Nino Niederreiter se v poslední sekund přesilové hry ještě dostal ke střele a jeho následný pokus zápěstím pozorný Jonathan Quick vyrazil mimo tři tyče své svatyně.
     
    36:17
    Zach Parise se ocitl ve slibné střelecké pozici, jenže jeho následná střela byla nepřesná a zamířila vedle odkryté části Jonathana Quicka, brankář Kings ale zasahovat nemusel!
     
    35:37
    Minnesota má k dispozici čtvrtou přesilovou hru v dnešním utkání. Na ledě jsou Charlie Coyle, Mikko Koivu, Zach Parise a obranná dvojice Matt Dumba a Ryan Suter.
     
    34:47
    Tyler Toffoli (LAK) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    34:35
    Jordan Schroeder se pokusil vrátit Minnesotu Wild do dvoubrankového vedení, jeho následná střela ale pozornost Jonathana Quicka neprověřila poté, co byla zablokována.
     
    33:30
    Jared Spurgeon udělal radost domácím fanoušků v Xcel Energy Center, když u mantinelu tvrdě dohrál Milana Lucice, bývalého hráče vítěze Stanley Cupu Bostonu Bruins.
     
    33:09
    Wild vyrazili do protiútoku a na opačné straně ledové plochy se ocitl ve slibné střelecké pozici Nino Niederreiter, jeho následná střela ale skončila na výstroji připraveného Jonathana Quicka.
     
    33:01
    Tři sekundy na to zkoušel Jake Muzzin, který pro změnu pálil tvrdě s příklepem, ani on ale na Devana Dubnyka vyzrát nedokázal a brankář Minnesoty si v rychlém sledu připsal dva úspěšné zákroky.
     
    32:58
    Nick Shore se pokusil vyrovnat stav utkání střelou zápěstím, ta ale našla pouze výstroj připraveného Devana Dubnyka, který dnes chytá spolehlivě, čisté konto ale určitě neudrží.
    31:35 Tyler TOFFOLI - 2:1
     
    31:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TYLER TOFFOLI střílí krásný gól a vrací Kings na začátku druhé poloviny utkání zpět do zápasu!! Kings sice nevyužili přesilovou hru, krátce po jejím skončení si ale Tyler Toffoli z levé strany skvěle vybruslil mezi kruhy pro vhazování a poté krásnou střelou zápěstím přes jednoho z hráčů Wild zamířil nad vyrážečkou Devana Dubnyka přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Dwight King, Drew Doughty.
     
    30:12
    Drew Doughty tvrdě vypálil bez přípravy z levého kruhu pro vhazování a jeho následná střela s příklepem mířila do protipohybu Devana Dubnyka ke vzdálenější pravé tyči, brankář Minnesoty ale vytáhl spektakulární zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    30:00
    Drew Doughty na pravém křídle dvakrát vypálil v rychlém sledu, obě dvě jeho střely ale byly sraženy vedle bližší pravé tyče.
     
    29:33
    Milan Lucic na levém křídle vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a jeho táhlá střela zápěstím mířila do horní části brány, Devan Dubnyk by ale připraven a kotouč ukryl ve svém náručí.
     
    29:13
    Matt Dumba (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    28:36
    Kings se v rychlém sledu dostali na pravém křídle ke dvěma střelám, z nichž první Devan Dubnyk našel v lapačce a tu druhou v podání Lukea Schenna vyrazil pravým betonem mimo.
     
    28:00
    Ze druhé části zápasu je odehráno přesně osm minut a Minnesota Wild zatím odvádí skvělou práci. Její hráči dobře brání a navíc jsou velmi produktivní v útočném pásmu.
     
    Nový rekord organizace Wild

    Obránce Ryan Suter po přihrávce na druhý gól Mikka Koiva vytvořil nový rekord organizace Minnesoty Wild, když jako první obránce během jedné sezóny zaznamenal 47 kanadských bodů.
     
    26:39
    Alec Martinez se dostal na pravém křídle po otočení hry v podání Kings ke střele zápěstím, která mířila k bližší pravé tyči, Devan Dubnyk ji ale levým betonem vyrazil mimo.
     
    26:29
    Zach Parise se dostal mezi kruhy pro vhazování ke střele, tu ale zablokoval skvěle postavený Rob Scuderi. Wild vzápětí nestačili vyklidit útočné pásmo a po přerušení hry kvůli postavení mimo hru přichází na řadu ve druhé části první krátká přestávka.
     
    25:24
    Kings pouze nahodili puk za bránu Devana Dubnyka a poté odjeli rychle střídat. S přibývajícími minutami určitě na hráčích hostujícího celku začne být znát únava.
     
    24:39
    Mikko Koivu navázal krátce po začátku druhé třetiny v přesilové hře na úvodní gól z hokejky Erika Hauly a Minnesota vede v domácím Xcel Energy Center nad Kings o dvě branky.
    23:13 Mikko KOIVU - 2:0
     
    23:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU využívá přesilovou hru a posílá Wild do dvoubrankového vedení!! Ryan Suter od modré čáry roztáhl hru doprava na Mikka Koiva, který v pravém kruhu pro vhazování naznačil střelu a poté mezi dvěma hráči Kings zamířil přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Ryan Suter, Zach Parise.
     
    22:35
    Nic Dowd (LAK) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění brankáře.
     
    22:34
    Minnesota zablokovala střelu Kings z levého křídla a vyrazila do rychlého protiútoku tři na jednoho! Erik Haula na pravé straně zavezl puk rychle do útočného pásma a z kruhu pro vhazování poté napřáhl k prudké střele, která z blízkosti zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče.
     
    21:48
    Kings vstoupili stejně jako do celého utkání i do prostřední části zápasu pořádně zostra a během dlouhého zámku si vytvořili několik střeleckých pozic, ani jedna šance ovšem gólem neskončila.
     
    21:10
    Wild během první třetiny vyslali na bránu Jonathana Quicka pouze tři střely, po jedné z nich se ovšem dokázal prosadit Erik Haula, který byl pár okamžiků předtím vyloučen.
     
    20:05
    Los Angeles měli v první třetině více než trojnásobnou střeleckou převahu, přesto do druhé části střetnutí vstupují s vedením domácí hokejisté Minnesoty Wild.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:34.

     
    Los Angeles si v úvodu utkání zahrálo přesilovou hru, během které si jeho hráči vytvořili čtyři slibné brankové příležitosti. Wild ovšem podržel výtečný Devan Dubnyk a na opačné straně po návratu z trestné lavice udeřil Erik Haula, který krásnou bekhendovou střelou z mezikruží vymetl přesně levé horní roh brány. Kings byli výrazně aktivnější a Minnesota se dostala během úvodní třetiny pouze ke třem střelám, jenže na rozdíl od soupeře po jedné z nich dokázala skórovat. Skóre po první třetině. Minnesota Wild 1 Los Angeles Kings 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Do konce první třetiny zbývá odehrát patnáct sekund a Kings se ještě snaží dostat ke vstřelení vyrovnávací branky, ovšem marně.
     
    18:58
    Dwight King rychle vyjel zpoza brány a u pravé tyče se snažil puk nadvakrát zasunout za záda Devana Dubnyka, ten se ale překonat nenechal a kotouč vyrazil do pravého rohu ledové plochy.
     
    18:27
    Kings nebezpečně vypálili na pravém křídle od mantinelu a Devan Dubnyk toho příliš neviděl, přesto dokázal jejich nebezpečný projektil mířící mezi tři tyče vyrazit mimo!
     
    18:20
    Jeff Carter vzápětí vyzkoušel pozornost Devana Dubnyka přesnou střelou z levého kruhu pro vhazování, kterou brankář Minnesoty Wild holí vyrazil do ochranné sítě.
     
    17:37
    Alec Martinez na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry, jeho střela z blízkosti střídaček s příklepem ale zamířila vedle vzdálenější pravé tyče a Devan Dubnyk nemusel zasahovat.
     
    17:10
    Los Angeles po přečkání druhé přesilové hry v zápase, během které se Wild tentokrát nedostali k žádné střele na bránu, vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    16:32
    Dwight King zablokoval před bránou střelu Wild z pravého kruhu pro vhazování a Kings se opět podařilo puk vyhodit o mantinel do zóny Minnesoty Wild.
     
    16:00
    Do konce první části zápasu zbývají odehrát přesně čtyři minuty a Kings se podařilo vyhodit puk za bránu Devana Dubnyka, který se po vyjetí za svou bránu ujal rozehrávky.
     
    15:08
    Jared Spurgeon dostal z pravého křídla před bránu nádhernou přihrávkou a na vzdálenější levé tyči mohl puk uklízet do odkryté části brány, jenže jeho následnou střelu skvěle zablokoval klečící Alec Martinez!
     
    14:58
    Vincent Lecavalier (LAK) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    14:51
    Wild mají k dispozici výhodu! Rozhodčí signalizuje faul Kings, kteří půjdou podruhé v zápase do čtyř hráčů. Úvodní přesilovou hru Minnesoty zvládli hosté skvěle a jejich soupeř se dostal do šance až v její poslední sekundě.
     
    14:20
    Střely:

    Minnesota Wild 3 Los Angeles Kings 8
     
    13:45
    Do konce úvodní části zápasu zbývá odehrát necelých sedm minut a Minnesota vede na svém ledě nad Los Angeles Kings zásluhou Erika Hauly stále 1:0.
     
    12:52
    Mike Rielly napřáhl v blízkosti modré čáry po vyhraném vhazování Wild v útočném pásmu ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila mezi betony Jonathana Quicka, ten ale po rychlém zakleknutí zavřel dveře a jeho pokus zastavil!
    Střelec úvodního gólu dnešního střetnutí Erik Haula.

     
    12:49
    Minnesota Wild vyrazila po levém křídle do rychlého protiútoku a po následném nahození zmrazil puk u levé tyče pozorný Jonathan Quick, který ho na ledě rychle přikryl lapačkou.
     
    12:25
    Tyler Toffoli na levém křídle napřáhl v blízkosti střídaček od modré čáry ke tvrdé střele, kterou Devan Dubnyk levým ramenem dokázal vytěsnit vedle levé tyče své brány!
     
    11:46
    Wild vyklidili po vstřelení úvodního gólu zápasu hrací plochu a během posledních okamžiků utkání se soustředí především na obranu, aby se nedopustili zbytečné chyby.
     
    10:36
    Kings dnes hrají druhé utkání v řadě a zatím na jejich hráčích není znát vůbec žádná únava. Los Angeles vyslalo na bránu soupeře několik střel, jenže Wild mu zatím dávají lekci z produktivity.
     
    09:34
    Oba týmy mají za sebou úvodní přesilovou hru, kterou nevyužily, a Nick Shore po následném protiútoku Kings nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování, Devan Dubnyk byl ale připraven a po pěkném zákroku ukryl puk v lapačce.
     
    08:39
    Nino Niederreiter se v poslední sekundě přesilové hry ocitl v obrovské šanci, když z pravého kruhu pro vhazování z blízkosti mířil přesně do levého horního rohu brány, Jonathan Quick ale vytáhl skvělý zákrok a pravým ramenem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    07:49
    Tyler Toffoli se pokusil ohrozit bránu domácího Devana Dubnyka střelou z prostoru mezi kruhy pro vhazování, jeho následný pokus ale zastavil po skvělém bekčekingu Matt Dumba.
     
    07:05
    Kings čelí po nevyužité přesilové hře a inkasovaném gólu první početní převaze soupeře a zatím zvládají oslabení skvěle, když se jim v rychlém sledu dvakrát podařilo puk vyhodit až za bránu Devana Dubnyka.
     
    06:40
    Brayden McNabb (LAK) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    06:02
    Ze zápasu je odehráno více než šest minut a po přerušení hry dostává v Xcel Energy Center prostor první krátká přestávka, před kterou Minnesota Wild vede nad Los Angeles Kings v důležitém zápase v boji o playoff 1:0.
     
    05:41
    Kings vyrazili na levém křídle podél střídaček do útoku, jenže vzápětí předvedli nepřesnou přihrávku, po kterém kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    04:52
    Hra byla přerušena poté, co puk v útočném pásmu Wild zamířil mimo ledovou plochu a jeden z fanoušků získal cenný suvenýr.
    03:46 Erik HAULA - 1:0
     
    03:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ERIK HAULA se před pár okamžiky vrátil z trestné lavice zpět na led a vzápětí poslal Minnesotu z první střely na bránu do vedení!! Charlie Coyle u levé tyče vypíchl jednomu z hráčů Kings puk a na dlouhou hůl ho přihrál před bránu Eriku Haulovi, který krásným bekhendem zamířil nad pravé rameno Jonathana Quicka přesně do levého horního rohu brány. Krásný gól a Wild vedou 1:0. Asistence: Charlie Coyle, Marco Scandella.
     
    03:34
    Drew Doughty dostal do levého kruhu pro vhazování krásnou diagonální přihrávku od Alece Martineze a poté napřáhl bez přípravy k jedovaté ráně, která mířila pod horní tyč, Devan Dubnyk ji ale po krásném semaforu ukryl v lapačce!
     
    02:37
    Anze Kopitar nebezpečně vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování a střelou po ledě mířil přesně k pravé tyči, Devan Dubnyk ale předvedl další fantastický zákrok poté, co jeho pokus levým betonem vykopl mimo!
     
    01:56
    Jeff Carter krásnou přihrávkou z ostrého úhlu a pravého křídla hledal před bránou Milana Lucice, ten ale z blízkosti nadvakrát nedokázal zamířit mezi betony Devana Dubnyka, který si připsal první skvělý zákrok!
     
    01:34
    Erik Haula (MIN) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    01:05
    Oba týmy v letošní sezóně odehrály dva zápasy a obě dvě se uskutečnila v Staples Center, kde oba dva cely zaznamenaly jedno vítězství. Kings 2:1 po prodloužení a Wild 3:0 v základní hrací době.
     
    00:37
    V dnešním utkání budeme podrobně sledovat Jeffa Cartera, který během posledních osmi zápasů zaznamenal osm kanadských bodů.
     
    00:03
    Anze Kopitar vyhrál úvodní vhazování zápasu a Kings se okamžitě vrhli do útočného pásma podél mantinelu u střídaček. K ničemu se ale vzápětí nedostali.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Brodin, Reilly, Dumba – Zucker, Koivu (C), Coyle – Parise (A), Granlund, Jones – Niederreiter, Haula, Fontaine – Porter, Stoll, Schroeder. Hlavní trenér: John Torchetti.

    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Muzzin, Doughty, Martinez, Schenn, McNabb, Scuderi – Lucic, Kopitar (A), Toffoli – Clifford, Carter (A), Brown (C) – Dowd, Lecavalier, Lewis – King, Shore, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Watson – Mark Wheler, Brian Mach.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné zápasy:

    22.01.16 Los Angeles Kings – Minnesota Wild 0:3
    17.10.15 Los Angeles Kings – Minnesota Wild 2:1
    Pět nejkrásnějších akcí Los Angeles Kings z uplynulého týdne.

     
    Los Angeles Kings:

    Kings čeká během necelých 24 hodin druhé utkání v řadě, a to jsou jeho hráči ještě takoví borci, že mezi oběma zápasy stihli po návratu domů trénink. Celkově Los Angeles odehraje proti Wild během jedenácti nocí sedmé utkání. Hlavní trenér Darryl Sutter neprozradil, zda v bráně začne Jonathan Quick, který byl proti Predators na začátku třetí třetiny odvolán z brány poté, co během necelých 8 minut inkasoval tři góly.
    Jason Pominville se vrátil zpět na led, do duelu ale nenastoupí.

     
    Minnesota Wild:

    Minnesota Wild má před sebou domácí utkání s Los Angeles Kings, proti kterému se bude snažit ve středu v noci přiblížit v západní konferenci k druhé divoké kartě a účasti v playoff. Wild ztrácí na Colorado v závěru základní části jeden jediný bod, přičemž oba dva týmy odehrály shodně 73 zápasů. Avalanche hrají až v pátek v noci, během které na svém ledě po návratu ze čtyřzápasového tripu vyzvou Philadelphii.
     
    Minnesota a Los Angeles Kings se v letošní sezóně NHL potkaly dvakrát v Staples Center, kde oba dva týmy zaznamenaly po jednom vítězství. Anze Kopitar 17. října rozhodl prodloužení a v čase 62:19 vystřelil Kings vítězství 2:1, zatímco utkání z 22. ledna odvládli Wild, kteří zásluhou branek Zacha Pariseho, Charlieho Coylea a Erika Hauly zvítězili 3:0. Třetím zápasem mezi oběma celky Vás s radostí provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Haula (Coyle, Scandella), 24. Koivu (Suter, Parise) – 32. Toffoli (King, Doughty)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Brodin, Reilly, Dumba – Zucker, Koivu (C), Coyle – Parise (A), Granlund, Jones – Niederreiter, Haula, Fontaine – Porter, Stoll, Schroeder. Hlavní trenér: John Torchetti.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Muzzin, Doughty, Martinez, Schenn, McNabb, Scuderi – Lucic, Kopitar (A), Toffoli – Clifford, Carter (A), Brown (C) – Dowd, Lecavalier, Lewis – King, Shore, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Watson – Mark Wheler, Brian Mach

    Diváci: 19018
    bahis siteleri