Carolina – Buffalo 2:3 (kon.) | Columbus – Philadelphia 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Anaheim 4:3 (kon.)
Ottawa – Washington 2:4 (kon.) | Tampa – Detroit 6:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 2:0 (kon.)
Minnesota – Los Angeles 2:1 (kon.) | Chicago – Dallas 2:6 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:2 (kon.)
San Jose – St. Louis 0:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Los Angeles Kings
Středa 23.03.2016, 01:30 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Jonathan Quick je na střídačce a Kings to i přes přesilovou hru Minnesoty zkouší během posledních sekund bez brankáře!
     
    59:01
    Tyler Toffoli (LAK) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    57:25
    Anze Kopitar se dostal v pravém kruhu pro vhazování po nahození Milana Lucice do slibné šance, jeho následná střela ale zamířila vedle vzdálenějšího levého horního rohu brány.
    56:28 Spektakulární zákrok v podání Devana Dubnyka.

     
    56:28
    Nick Shore u levé tyče mohl uklízet puk do prázdné brány, jenže ještě než se ale stačil dostat k dorážce bekhendem, tak puk rukavicí vyrazil vleže po úžasném tygřím skoku mimo Devan Dubnyk, k dorážce se ale vzápětí dostal Jake Muzzin, ani on ovšem famózního brankáře Wild z ostrého úhlu nepřekonal! To byly dva neskutečné zákroky.
     
    52:36
    Drew Doughty už si v dnešním zápase jednou vylámal zuby na fantastickém semaforu Devana Dubnyka, tentokrát to pro brankáře Minnesoty nebyl tak složitý zákrok, puk ale po jeho střele z levého křídla opět ukryl v rukavici.
     
    51:37
    Tyler Toffoli nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování, Devan Dubnyk ovšem skvěle ucpal prostor u své pravé tyče brány a jeho pokus pravým ramenem vyrazil mimo!
     
    47:45
    Nino Niederreiter na levém křídle v blízkosti boxu časoměřičů vyrazil do rychlého protiútoku a založil přečíslení dva na jednoho, Wild z něho ale nedokázali nic vytěžit. Nino Niederreiter si potáhl puk k levé tyči a poté posílal před bránu nebezpečnou přihrávku, kterou vleže zablokoval Anze Kopitar nebo Alec Martinez!
     
    44:43
    Jeff Carter se ocitl před bránou v obrovské šanci, jeho následné zakončení po nahození Braydena McNabba ale skončilo pouze na suspenzoru skvěle chytajícího Devana Dubnyka!
     
    44:18
    David Jones si sjel mezi kruhy pro vhazování na přihrávku svého spoluhráče zpoza brány a poté napřáhl bez přípravy k prudké střele s příklepem, jeho následná rána ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Jonathan Quick a puk ukryl ve své výstroji!
     
    36:17
    Zach Parise se ocitl ve slibné střelecké pozici, jenže jeho následná střela byla nepřesná a zamířila vedle odkryté části Jonathana Quicka, brankář Kings ale zasahovat nemusel!
     
    34:47
    Tyler Toffoli (LAK) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    31:35 Tyler TOFFOLI - 2:1
     
    31:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TYLER TOFFOLI střílí krásný gól a vrací Kings na začátku druhé poloviny utkání zpět do zápasu!! Kings sice nevyužili přesilovou hru, krátce po jejím skončení si ale Tyler Toffoli z levé strany skvěle vybruslil mezi kruhy pro vhazování a poté krásnou střelou zápěstím přes jednoho z hráčů Wild zamířil nad vyrážečkou Devana Dubnyka přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Dwight King, Drew Doughty.
     
    30:12
    Drew Doughty tvrdě vypálil bez přípravy z levého kruhu pro vhazování a jeho následná střela s příklepem mířila do protipohybu Devana Dubnyka ke vzdálenější pravé tyči, brankář Minnesoty ale vytáhl spektakulární zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    29:13
    Matt Dumba (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
    23:13 Mikko KOIVU - 2:0
     
    23:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU využívá přesilovou hru a posílá Wild do dvoubrankového vedení!! Ryan Suter od modré čáry roztáhl hru doprava na Mikka Koiva, který v pravém kruhu pro vhazování naznačil střelu a poté mezi dvěma hráči Kings zamířil přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Ryan Suter, Zach Parise.
     
    22:35
    Nic Dowd (LAK) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění brankáře.
     
    22:34
    Minnesota zablokovala střelu Kings z levého křídla a vyrazila do rychlého protiútoku tři na jednoho! Erik Haula na pravé straně zavezl puk rychle do útočného pásma a z kruhu pro vhazování poté napřáhl k prudké střele, která z blízkosti zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče.
     
    18:58
    Dwight King rychle vyjel zpoza brány a u pravé tyče se snažil puk nadvakrát zasunout za záda Devana Dubnyka, ten se ale překonat nenechal a kotouč vyrazil do pravého rohu ledové plochy.
     
    18:27
    Kings nebezpečně vypálili na pravém křídle od mantinelu a Devan Dubnyk toho příliš neviděl, přesto dokázal jejich nebezpečný projektil mířící mezi tři tyče vyrazit mimo!
     
    15:08
    Jared Spurgeon dostal z pravého křídla před bránu nádhernou přihrávkou a na vzdálenější levé tyči mohl puk uklízet do odkryté části brány, jenže jeho následnou střelu skvěle zablokoval klečící Alec Martinez!
     
    14:58
    Vincent Lecavalier (LAK) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    12:52
    Mike Rielly napřáhl v blízkosti modré čáry po vyhraném vhazování Wild v útočném pásmu ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila mezi betony Jonathana Quicka, ten ale po rychlém zakleknutí zavřel dveře a jeho pokus zastavil!
     
    12:25
    Tyler Toffoli na levém křídle napřáhl v blízkosti střídaček od modré čáry ke tvrdé střele, kterou Devan Dubnyk levým ramenem dokázal vytěsnit vedle levé tyče své brány!
     
    08:39
    Nino Niederreiter se v poslední sekundě přesilové hry ocitl v obrovské šanci, když z pravého kruhu pro vhazování z blízkosti mířil přesně do levého horního rohu brány, Jonathan Quick ale vytáhl skvělý zákrok a pravým ramenem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    06:40
    Brayden McNabb (LAK) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
    03:46 Erik HAULA - 1:0
     
    03:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ERIK HAULA se před pár okamžiky vrátil z trestné lavice zpět na led a vzápětí poslal Minnesotu z první střely na bránu do vedení!! Charlie Coyle u levé tyče vypíchl jednomu z hráčů Kings puk a na dlouhou hůl ho přihrál před bránu Eriku Haulovi, který krásným bekhendem zamířil nad pravé rameno Jonathana Quicka přesně do levého horního rohu brány. Krásný gól a Wild vedou 1:0. Asistence: Charlie Coyle, Marco Scandella.
     
    03:34
    Drew Doughty dostal do levého kruhu pro vhazování krásnou diagonální přihrávku od Alece Martineze a poté napřáhl bez přípravy k jedovaté ráně, která mířila pod horní tyč, Devan Dubnyk ji ale po krásném semaforu ukryl v lapačce!
     
    02:37
    Anze Kopitar nebezpečně vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování a střelou po ledě mířil přesně k pravé tyči, Devan Dubnyk ale předvedl další fantastický zákrok poté, co jeho pokus levým betonem vykopl mimo!
     
    01:56
    Jeff Carter krásnou přihrávkou z ostrého úhlu a pravého křídla hledal před bránou Milana Lucice, ten ale z blízkosti nadvakrát nedokázal zamířit mezi betony Devana Dubnyka, který si připsal první skvělý zákrok!
     
    01:34
    Erik Haula (MIN) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Haula (Coyle, Scandella), 24. Koivu (Suter, Parise) – 32. Toffoli (King, Doughty)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Brodin, Reilly, Dumba – Zucker, Koivu (C), Coyle – Parise (A), Granlund, Jones – Niederreiter, Haula, Fontaine – Porter, Stoll, Schroeder. Hlavní trenér: John Torchetti.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Muzzin, Doughty, Martinez, Schenn, McNabb, Scuderi – Lucic, Kopitar (A), Toffoli – Clifford, Carter (A), Brown (C) – Dowd, Lecavalier, Lewis – King, Shore, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Watson – Mark Wheler, Brian Mach

    Diváci: 19018
    bahis siteleri