Magnitogorsk – Ufa 3:2 (po pr.)
po prodl.
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0) Stav série: 1:0
Salavat Julajev Ufa
Středa 23.03.2016, 15:00 • Metallurg Ice Arena • Play-off KHL • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    89:37 Sergej MOZJAKIN - 3:2
     
    89:37
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Z tlaku, který si první formace Metallurgu vytvořila nakonec padl v čase 89:37 rozhodující gól, který má na svědomí SERGEJ MOZJAKIN. Ten převzal v levém kruhu kotouč od Bereglazova, vybruslil si s ním k modré čáře a poté před mezikruží, odkud dobře umístěnou střelou těsně nad beton překonal Svedberga. Asistence: Alexej Bereglazov a Jan Kovář.
     
    80:01
    Začátek druhého prodloužení.
     
    79:09
    Nikolaj Prochorkin se dokázal dostat do protiútoku. Na modré si dokázal obhodit Antipina a postupoval na Košečkina. Zakončení se mu však nepovedlo a kotouč skončil mimo branku!
     
    78:36
    Velká šance pro domácí celek! V závěru prvního prodloužení si Metallurg zahraje přesilovou hru. Nesterov vyhodil kotouč z vlastního pásma do hlediště a dostává dvouminutový trest!
     
    76:16
    Třetí útočná formace domácího celku předvádí parádní výkon a po krásné kombinaci zakončoval z pravé straně Kajgorodov, nicméně jeho střela mířila těsně mimo!
     
    75:02
    Wojtek Wolski krásně zatáhl kotouč do útočného pásma a následně poslal kotouč pod sebe pro Sjomina. Jeho ránu však Svedberg dokázal vyrazit maskou!
     
    73:02
    Domácí celek se zmocnil kotouče ve vlastní třetině a postupoval do protiútoku, který zakončil z pravé strany Timkin. Jeho rána prolétla těsně vedle branky!
     
    71:17
    A tentokrát se bude vylučovat na domácí straně! Hlavní rozhodčí posílá na trestnou lavici Wojteka Wolskiho, který nedovoleně bránil Svedbergovi, který se vracel do své branky!
     
    69:41
    Jaroslav Kosov se dokázal za brankou uvolnit ze souboje z Arzamascevem a našel před brankou Potěchina, jehož zakončení však nebylo dostatečně silné a Svedberg kotouč vyraziůl!
     
    66:59
    Další velká šance pro Metallurg! Arzamascev podrazil v šanci Jaroslava Kosova a míří na trestnou lavici!
     
    66:26
    Platonov vybojoval u mantinelu kotouč, a ten poslal přesně na hůl Tomáše Filippiho. Rána českého útočníka však mířila těsně vedle!
     
    63:33
    Metallurg se dokázal usadit v útočném pásmu a od modré nahodil kotouč na branku Lee. Svedberg dokázal vyrazit jak nahození kanadského beka, tak i dorážku Mozjakina!
     
    61:00
    Pozor, pozor! Maxim Gončarov si po střele neohlídal svou hůl a zasáhl Chrise Leeho do obličeje. Metallurg má tak hned na začátku prodloužení k dispozici přesilovou hru!
     
    59:48
    Domácí celek v samotném závěru zamkl svého soupeře v útočném pásmu a k zajímavé střele se dostal Chris Lee, který však trefil pouze Svedberga, jenž se rychle přemístil!
     
    59:11
    Metallurg zvládl velmi těžkou situaci ve třetí třetině a vyloučený Batyršin je zpět na ledové ploše!
     
    58:11
    Na modré čáře chyboval Sami Lepistö, jehož přihrávku zblokoval bránící Timkin a kotouč je ve středním pásmu!
     
    57:01
    Domácí Rafael Batyršin skutečně putuje na trestnou lavici a Ufu čeká přesilová hra!
     
    57:01
    Velká nepříjemnost pro domácí celek, neboť Ufa si zahraje tři minuty před koncem přesilovou hru! Nesterov byl v rohu kluziště hodně ostře napaden Batyršinem, který svému protihráči sundal helmu! Rozhodčí se momentálně radí a uvidíme, zdali se bude skutečně vylučovat!
     
    56:26
    Mozjakin dokázal poslat do velké šance Danise Zaripova, který nabruslil před Svedberga, avšak branku švédského brankáře přestřelil!
     
    53:43
    Hned na začátku přesilové hry se dostala Ufa k velké šanci! Enqvist poslal kotouč před branku, kde se dostal k zakončení Grigorenko, avšak Košečkin dokázal zasáhnout!
     
    53:27
    Salavat si vzápětí zahraje přesilovou hru! Wojtek Wolski v rohu kluziště zcela zbytečně fauloval Višněvského a míří na trestnou lavici!
    53:09 Igor GRIGORENKO - 2:2
     
    53:09
    Ufa právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Metallurgu se nepodařilo vyhodit kotouč z útočného pásma a na modré se k němu dostal Sami Lepistö. Ránu finského beka Košečkin vyrazil přímo k IGORU GRIGORENKOVI, který neměl problém dorazit kotouč do branky! Asistence:
     
    46:43
    V Metallurg Ice Aréně právě probíhá komerční přestávka, nicméně rozhodčí budou přece jen vylučovat. Hartikainen s Potěchinem míří na trestnou lavici za hrubost.
     
    45:27
    Teď se hra přerušuje, neboť Batyršin poslal hodně tvrdým zákrokem na mantinel Igora Grigorenka, který zůstává ležet na ledě!
    44:26 Alexej KAJGORODOV - 2:1
     
    44:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A domácí Metallurg otáčí skóre dnešního úvodního finálového utkání a v Metallurg Ice Aréně propuká velká euforie! Bogdan Potěchin zavezl kotouč do útočného pásma, obkroužil branku a u modré čáry našel přesným pasem ALEXEJE KAJGORODOVA. Centr třetí formace se opřel do kotouče a poslal ho přesně mezi nohy Svedberga! Asistence: Bogdan Potěchin.
     
    42:59
    Ufa vyhrála v útočném pásmu vhazování a do zakončení se dostal od modré Loginov. Jeho nahození vyrazil Košečkin přímo na hokejku Omarka, jehož dorážka však skončila v náruči Košečkina!
     
    41:27
    Makarov se následně dostal opět ke kotouči a dokázal před brankou najít volného Lisina, jehož pohotovou ránu však Košečkin vyrazil! Ufa teď měla velkou šanci na vstřelení vedoucí branky...
    37:59 Jan KOVÁŘ - 1:1
     
    37:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Teď už se však Metallurg prosazuje a máme srovnáno! Magnitogorsk využívá až svou pátou přesilovou hru v tomto zápase! Domácí celek se dokázal usadit v útočném pásmu a v levém kruhu pro vhazování operoval s kotoučem JAN KOVÁŘ. Bývalý útočník Plzně vystřelil na zadní tyč a trefil milimetrově přesně! Asistence: Chris Lee, Sergej Mozjakin.
     
    37:45
    Metallurg se dokázal velmi rychle vrátit do útočného pásma, jenže ránu Těreščenka dokázal vyrazit Svedberg do ochranné sítě!
     
    36:37
    Enver Lisin si nedokázal pohlídat svou hůl a ve středním pásmu nepříjemně zasáhl Mozjakina, který upadl na led! Hostující hráč dostává dvouminutový trest!
     
    36:37
    Ve středním pásmu byl tvrdě atakován jeden z domácích hráčů a pravděpodobně se bude vylučovat!
     
    33:25
    Teď si přesilovou hru zahraje také hostující Salavat! Denis Platonov nedokázal čistě napadat Samiho Lepistö při rozehrávce a musel fauloval. Ufu tak čeká druhá přesilová hra v tomto zápase!
    33:08 Obrovská šance Potěchina
     
    33:08
    Na druhé straně měl Metallurg obrovskou šanci! Z pravé strany to zkoušel Denis Platonov, jehož ránu Svedberg vyrazil před sebe a Potěchin měl před sebou poloprázdnou branku. Svedberg však dokázal jeho střelu zázračně vyrazit!
     
    32:52
    Hartikainen našel před brankou volného Prochorkina, který pohotově vystřelil, nicméně Košečkin vyrazil kotouč nad branku!
     
    31:29
    Metallurg prakticky celou přesilovou hru prokombinovali v útočném pásmu. Až v závěru přesilové hry se dostal do velké šance Lee, jehož ránu z mezikruží chytil do lapačky Svedberg!
     
    29:28
    Po nevyužité šanci Ufy bude následovat přesilová hra Metallurgu! Prochorkin zcela zbytečně v útočném pásmu fauloval Kaletnika a odchází na trestnou lavici!
     
    29:23
    Salavat teď měl na dosah druhou branku v dnešním utkání! Do samostatného úniku se dostal Enver Lisin, který si dokázal položit Košečkina, avšak jeho následné zakončení trefilo tyč!
    27:05 Sami LEPISTÖ - 0:1
     
    27:05
    Ufa právě vstřelila branku!
    Otevíráme gólový účet finle Východní konference! Ufě se v posledních minutách daří a je za svou aktivitu odměněna vedoucí brankou! Omark našel za brankou krásnou přihrávkou Andrease Enqvista, který si kotouč podržel a následně našel před brankou SAMIHO LEPISTÖ. Bývalý bek Lvu Praha zamířil na přední tyč a dokázal překonat Košečkina! Asistence: Andreas Enqvist, Linus Omark.
     
    25:03
    Útočná formace Salavatu se usadila v útočném pásmu a od modré nahazoval kotoču na branku Metljuk. Košečkin nezasáhl příliš jistě a dorážel Prochorkin! Domácí brankář však nakonec situaci zvládl!
     
    24:06
    Zajímavý protiútoku táhl Anton Lazarev, který se dokázal dostat až před Košečkina. Následně zakončoval v pádu a jeho pokus skončil těsně nad brankou ruského brankáře!
     
    23:06
    Prochorkin zlomil hokejku a Metallurg tak má velkou výhodu!
     
    22:48
    Na druhé straně se k zajímavé střele dostal Lee, avšak jeho ránu Svedberg vyrazil. Následně fauloval Linus Omark, který podrazil Kajgorodova a Metallurg si zahraje přesilovou hru!
     
    22:19
    Enqvist se dostal ke kotouči na pravé straně a před brankou hledal zcela volného Linuse Omarka. Přihrávku však zablokoval výborně postavení Antipin!
     
    17:45
    Alexander Nesterov dostal do středu hřiště ideální přihrávku a cpal se před Košečkina. Postup hostujícího hráče zastavil faulem Jaroslav Kosov, který dostává dvouminutový trest a oslabuje svůj tým!
     
    15:51
    Metallurg mohl jít do protiútoku, jenže na modré chyboval Kaletnik. Následně se ke kotouči dostal Lepistö, jehož ránu dorážel Prochorkin, avšak mířil mimo!
     
    11:40
    Salavat zvládl i své další těžké oslabení a hned po návratu z trestné lavice se dostal Loginov do velké šance! Čerstvý hráč přebruslil unaveného Leeho a dostal se před Košečkina, ten však zasáhl!
     
    10:12
    Chris Lee se uvolnil na levé straně, kde dostal hodně prostoru. Kanadský bek nastřelil kotouč před branku na teč, kde se nacházel Jan Kovář. Český útočník kotouč lehce tečoval, avšak Svedberg zasáhl!
     
    09:27
    Hostující celek bude čelit dalšímu oslabení! Alexander Loginov za brankou chyboval, když nedokázal kotouč zpracovat a do zajímavé šance se dostával Kosov. Hostující bek fauloval a míří na trestnou lavici!
     
    08:33
    Sergej Mozjakin se objevil ve velmi nebezpečné střelecké pozici po přihrávce Filippiho. Zkušený ruský útočník však svou střelou z mezikruží trefil pouze bránícího hráče!
     
    06:54
    A máme tu další vyloučení! Za "katr" míří hostující Nikolaj Prochorkin, který se prezentoval zbytečným faulem v útočném pásmu a oslabuje svůj tým!
     
    06:43
    Na pravou stranu dostal ideální přihrávku aktivní Hartikainen, který se natlačil před Bereglazova, nicméně chytrým zakončením nedokázal Košečkina překonat!
     
    03:46
    Teemu Hartikainen dokázal šikovně zavést kotouč do útočného pásma a Ufa se ráem dostala do kombinace. Na levé straně dostal prostor Višněvskij, jehož ránu Košečkin s problémy vyrazil!
     
    03:04
    Na druhé straně musel poprvé v dnešním zápase zasahovat také Svedberg, který zneškodnil střelu Mozjakina. Následně se strhla u švédského brankáře potyčka, ve které byli hodně aktivní Sjomin s Grigorenkem. Oba dostávají dvě minuty za hrubost!

    Martin Švejkar

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 38. Kovář (Lee, Mozjakin), 45. Kajgorodov (Potěchin), 90. Mozjakin (Bereglazov, Kovář) – 28. Lepistö (Enqvist, Omark), 54. Grigorenko


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Bereglazov, Lee (A), Těreščenko, Chabarov, Batyršin, Timkin – Zaripov, Kovář, Mozjakin (C) – Sjomin, Filippi, Wolski – Potěchin, Kajgorodov, Kosov – Timkin, Kaletnik, Platonov (A) – Železkov
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatskij) – Loginov, Lepistö, Gončarov, Višněvskij, Metljuk, Arzamascev – Makarov (A), Chlystov, Lisin – Omark, Enqvist, Grigorenko – Nesterov, Soin (A), Lazarev – Majorov, Hartikainen, Prochorkin – Chripunov, Vorobjov

    Rozhodčí: Boman, Jeřábek – Šeljanin, Sivov
    Magnitogorsk 4 1 Ufa
    #1 Neděle 31.03.2013 • 16:00
    Magnitogorsk - Ufa
    #2 Středa 23.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Ufa 3:2 po prodl.
    #3 Pátek 25.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Ufa 6:1
    #4 Neděle 27.03.2016 • 13:30
    Ufa - Magnitogorsk 3:2
    #5 Úterý 29.03.2016 • 16:00
    Ufa - Magnitogorsk 1:3
    #6 Čtvrtek 31.03.2016 • 16:00
    Magnitogorsk - Ufa 3:2
    bahis siteleri