Tisková konference SKLH Žďár nad Sázavou (kon.)
konec
Tisková konference SKLH Žďár nad Sázavou

Čtvrtek 24.03.2016, 15:45Tiskové konference
     
    16:41
    Tisková konference je u konce. (16:41:18)
     
    16:40
    Ke slovu se ještě dostal Martin Nečas asistent trenéra: "Je super, že mladí kluci vidí ty hráče jako Petr Štěpánek a podobně a zazpívají si s nimi po zápase s fanouškama tu hymnu, to jsou věci, které je v tom hokeji drží a mají své idoly."
     
    16:38
    Miloslav Šimon: "Ve spolupráci s firmou AutoFive budujeme jakousi střílnu, ve které budou moci mládežníci trénovat."
     
    16:35
    Tiskový mluvčí SKLH Martin Krásný na závěr tiskové konference děkuje všem. Hráčům, všem sponzorům, městu a řadě dalších menších firem, které jsou ochotní peníze do klubu dát. Nezapomněl poděkovat ani skvělým fanouškům.
     
    16:32
    Miloslav Šimon: "S největší pravděpodobností Michal Kaňka skončí, ale vše je otázka jednání, třeba poleví. Na druhou stranu v kontaktu jsme i s jinými hráči. Nahrazovat se však bude těžko, za ty roky jsme ho brali téměř jako žďárského."
     
    16:31
    Martin Lojek: "Samozřejmě co bude dál ještě nevím. Je to pár dní co jsme skončili, ale pokud se nic nenaskytne, nastoupím tu i za rok."
     
    16:31
    Následují dotazy novinářů a příchozích.
     
    16:30
    Ing. Jan Barák ještě na závěr tiskové konference opět vyzdvihl práci klubu a podotknul, že postup s Kolínem nebyl poslední úspěch a budou následovat další.
     
    16:29
    Ing. Jan Barák: "Můj osobní závazek je, že se nevzdávám, ale budu bojovat s městem, aby začali dávat pozornost věcem, kterým mají a rozdělovat peníze tak jak mají. Chtěl bych k tomu vyzvat i ostatní firmy aby spolupracovali."
     
    16:27
    Ing. Jan Barák: "Naše spolupráce trvá už dlouho a může to vypadat tak, že do toho dáváme spoustu peněz. Ale naším účelem je, abychom vyzdvihli tu hrdost za hokejovou komunitu ve Žďáře a aby i ostatní firmy se toho chytili a viděli, jakou práci tady klub odvádí. Lidi mají hokej rádi a je to tom, že chceme probudit nějakou vlnu komunity."
     
    16:26
    Ing. Jan Barák: "Já bych chtěl říct, že sport má být radost. A já bych chtěl hráčům a vedení poděkovat za obrovskou práci, kterou děláte. Vy děláte radost lidem po celém Žďáře. Reprezentujete město a hokej je identita našeho města. Žďár nad Sázavou není vidět jako město, ale vaše výkony, jako Plameny, to je vidět."
     
    16:24
    Slova se ujal zástupce generálního partnera firmy Cooper Standard Ing. Jan Barák.
     
    16:24
    Martin Krásný: "Chtěl bych vyzdvihnout a poděkovat firmě Cooper Standard, která zaopatřila žďárský klub důležitými prostředky."
     
    16:22
    Martin Krásný: "Mluvili jsme o zájmu, o výjezdu fanoušků, o návštěvnosti, ale ve Žďáře podle vedení města není hokej nejpopulárnější sport. Dokonce i šachy se dostaly v populárnosti sportu před hokej v našem městě. To mluví za vše jaká je kompetentnost lidí, co ve sportovní komisi sedí a rozdělují peníze města."
     
    16:21
    Martin Krásný: "Mrzí nás jakým způsobem se rozdělují peníze. Koupit si teplákové soupravy s dotacemi jde, ale koupit dobrého trenér z toho bohužel nejde."
     
    16:19
    Martin Krásný: "Chtěl bych poděkovat městu za podporu. S příspěvky na mládež a sport jsme spokojeni, ale pouze co se týče regionu. Když srovnáme podporu v jiných městech, zas tak slavné to není."
     
    16:18
    Martin Krásný: "Již před loňskou sezonou jsme vytvořili systém tří skupin a ačkoliv jsme dostali obrovskou podporu od ostatních klubů, svaz to smetl ze stolu. Od letoška by se ale opravdu mělo něco změnit. Svaz již od nás chtěl podklady a návrhy. Od příští sezony, by měli hráči trávit víc času na ledě, než v autobuse."
     
    16:17
    Slovo si bere zpět Martin Krásný, který hovoří o novém systému druhé hokejové ligy.
     
    16:17
    Petr Štěpánek: "Pro mě byl strop poslední zápas v Kolíně. S Havlíčkovým Brodem to byl také super zápas, ale zas o tolik nešlo. Viděli jsme lidi, kteří na hokej běžně nechodí a najednou měli na krku šály. Lidi hokejem žilo a bylo to úžasné."

    Ondřej Krásný

    Hosté posezonní tiskové konference SKLH Žďár nad Sázavou:

    Miloslav Šimon - manažer klubu

    Martin Sobotka - trenér "A" týmu, šéftrenér mládeže

    Martin Krásný - tiskový mluvčí

    Tomáš Smejkal - kapitán "A" týmu

    Martin Lojek - obránce "A" týmu

    Martin Pleva - obránce "A" týmu

    Petr Štěpánek - útočník "A" týmu, nejlepší střelec základní části sk. Západ

    Ing. Jan Barák - zástupce generálního partnera klubu firmy Cooper Standard

    @hokejzr.cz
    bahis siteleri