Lucembursko – Bosna 0:3 (kon.) | Slovensko – Lotyšsko 0:0 (kon.) | Nizozemsko – Francie 2:3 (kon.)
Irsko – Švýcarsko 1:0 (kon.) | Portugalsko – Bulharsko 0:1 (kon.)
konec
Nizozemsko
2:3 (0:2)
Francie
Pátek 25.03.2016, 20:45 • Amsterdam ArenA • Reprezentační zápasy • Přátelské utkání
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešní večer vše! Užijte si zbytek pátečního večera a u dalšího textového přenosu zase brzy na shledanou! (22:57:26)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:13.
    Konečný výsledek dnešního utkání.

     
    Máme za sebou nádherný duel mezi domácím Nizozemskem a hosty z Francie! Hosté v prvním poločase měli hru pod kontrolou a díky dvěma rychlým gólům vedli o poločase 2:0. Domácí celek se však nevzdal a ve druhém dějství si počínal daleko aktivněji a odhodlaněji. Z toho vyplynulo vyrovnání, když se v 47. minutě trefil de Jong a v 86. minutě srovnal Ibrahim Afellay. Již o 2 minuty později však střelou mezi Cillessenovi nohy rozhodl o výhře Francouzů kapitán Blaise Matuidi.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Veltman posílal dlouhý nákop do vápna Francouzů, velmi dobře však byl připravený brankář Mandanda, který míč ze vzduchu pohodlně stáhl.
     
    90+1
    Nizozemci chtějí vstřelit další branku, jsou to však hosté kteří drží míč na svých kopačkách a mají hru pod kontrolou. Na vlastní polovině teď kombinuje Payet a Varane.
     
    90
    Blaise Matuidi se krásně uvolnil na levé straně, jeho centr do vápna Cillessena však byl zablokován a Francouzi budou kopat roh.
     
    89
    Domácí fanoušci ženou Nizozemce za dalším vyrovnáním, jejich snaha na levém křídle však končí nepřesností Depay.
    88. Blaise MATUIDI - 2:3
     
    88
    Francie právě vstřelila branku!
    A je to opět všechno jinak! Anthony Martial dokázal ve vápně přiťuknout míč, který si našel BLAISE MATUIDI a zvyšuje na 3:2 pro Francii! To je krásný závěr zápasu!
     
    87
    Odešel Paul Pogba, nahradil jej Sissoko.
     
    87
    Tak to bude zajímavý závěr! Ani jeden z týmů se nechce spokojit jen s remízou, a tak se i Francouzi okamžitě pouští do útoku. Na pravé straně se však nedokázal probít Martial.
    86. Ibrahim AFELLAY - 2:2
     
    86
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A na konci zápasu tu máme vyrovnání! Memphis Depay si napravil svou reputaci, když dobře rozehrál roh na nabíhajícího IBRAHIMA AFELLAYE, který z hranice vápna vyrovnává na 2:2!
     
    84
    Kante se probíjel po levé straně, kde nahrával Dignemu který hledal na hranici vápna Pogbu. K tomu však míč neprošel díky obrannému zákroku Brumy, který včas vystoupil proti přihrávce na Pogbu.
     
    83
    Gignac krásně kombinoval s Paulem Pogbou, který nedokázal na hranici vápna prostrčit finální přihrávku na naprosto volného Dimitriho Payeta. Velká šance hostujícího celku končí nepřesností záložníka Juventusu.
     
    82
    Gignac se dokázal na hrotu uvolnit a posunout míč na levou stranu na Digneho. Jeho centr zpět do vápna však nikoho z Francouzů nenašel.

    Jakub Hataš

    Branky: 47. Jong, 86. Afellay – 6. Griezmann, 13. Giroud, 88. Matuidi (Martial)

    Karty:   69. Matuidi (FRA)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:13.
    Nizozemsko: Cillessen – Veltman, Bruma, van Dijk (46. Afellay), Blind, Willems (78. van Aanholt) – Clasie (46. Depay), Klaassen (76. Wijnaldum), Sneijder (37. Bazoer) – de Jong (81. Janssen), Promes.
    Náhradníci: Vermeer, Zoet – Karsdorp, Letschert, van Aanholt, Bazoer, Wijnaldum, Narsingh, Huntelaar, Afellay, Depay, Janssen.

    Francie: Mandanda – Jallet, Varane, Koscielny, Evra (46. Digne) – Pogba (87. Sissoko), Diarra (46. Kante), Matuidi – Griezmann (46. Martial), Giroud (73. Gignac), Payet.
    Náhradníci: Costil, Lloris – Sakho, Cabaye, Gignac, Martial, Kante, Sagna, Digne, Sissoko, Coman, Mathieu.

    Rozhodčí: Felix Zwayer – Schiffner, Foltyn. (vš. Německo)
    bahis siteleri