Lucembursko – Bosna 0:3 (kon.) | Slovensko – Lotyšsko 0:0 (kon.) | Nizozemsko – Francie 2:3 (kon.)
Irsko – Švýcarsko 1:0 (kon.) | Portugalsko – Bulharsko 0:1 (kon.)
konec
Nizozemsko
2:3 (0:2)
Francie
Pátek 25.03.2016, 20:45 • Amsterdam ArenA • Reprezentační zápasy • Přátelské utkání
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Příjemný páteční večer všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Dnes je na programu několik přátelských mezistátních utkání a my se společně zaměříme na atraktivní duel mezi Nizozemskem a hosty z Francie. Začátek utkání je naplánován na 20:45.
     
    Vzájemné zápasy

    05.03.2014 – Francie 2-0 Nizozemsko
    13.06.2008 – Nizozemsko 4-1 Francie
    31.03.2004 – Nizozemsko 0-0 Francie
     
    Nizozemsko

    Domácí celek má za sebou velmi nepovedenou kvalifikaci o evropský šampionát, na kterou bude chtít určitě co nejrychleji zapomenout. Ve skupině A skončili Nizozemci až na 4. místě za Českou republikou, Islandem a Tureckem. Z deseti kvalifikačních zápasů odešli pětkrát poraženi a připsali si pouhých 13 bodů, což je pro bronzového medailistu z posledního mistrovství světa opravdu velký propadák.
     
    Francie

    Hostující celek je pořadatelem letošního Eura, tudíž se mu kvalifikace vyhnula a účast měl jistou. Během posledního roku sehráli Francouzi poměrně dost přátelských střetnutí s kvalitními týmy, jejich výsledky jsou však jako na houpačce. V posledním utkání podlehli v listopadu 2:0 Anglii, a tak je nejvyšší čas začít optimalizovat formu na blížící se šampionát.
    Rozcvička před zápasem je v plném proudu a tribuny se pomalu zaplňují!

     
    Úvodní sestavy:

    Nizozemsko: Cillessen – Veltman, Bruma, van Dijk, Blind, Willems – Clasie, Klaassen, Sneijder – de Jong, Promes.
    Náhradníci: Vermeer, Zoet – Karsdorp, Letschert, van Aanholt, Bazoer, Wijnaldum, Narsingh, Huntelaar, Afellay, Depay, Janssen.

    Francie: Mandanda – Jallet, Varane, Koscielny, Evra – Pogba, Diarra, Matuidi – Griezmann, Giroud, Payet.
    Náhradníci: Costil, Lloris – Sakho, Cabaye, Gignac, Martial, Kante, Sagna, Digne, Sissoko, Coman, Mathieu.

    Rozhodčí: Felix Zwayer – Schiffner, Foltyn. (vš. Německo).
     
    Oba celky už se chystají na hrací plochu, což znamená, že utkání během pár minut bude moci začít! Ve 14. minutě nás také čeká připomenutí včera zesnulého Johana Cruyffa.
     
    Máme za sebou hymny obou reprezentací, takže už nás dělí pouze desítky vteřin od úvodního výkopu.
     
    Ještě je před námi minuta ticha za oběti nedávného teroristického útoku v Bruselu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Dnešní utkání právě odstartovalo! Úvodní výkop obstarali hráči domácího Nizozemska, kteří hrají v typické oranžové barvě. Okamžitý centr na hrot však sbírá pohotová obrana Francouzů.
     
    2
    Nizozemci se snažili kombinovat středem hřiště, tam však byl faulován domácí obránce Willems a míč tak zůstal v moci domácího celku.
     
    3
    Promes teď z pravé křídla centroval do vápna Francouzů, centr útočníka Spartaku Moskva však končí pouze na hlavě jednoho z obranců.
     
    4
    Francouzi se dostali k první střele! Payet se uvolnil na hranici vápna a poslal dobře mířenou střelu k pravé tyči! Cillessen byl však na zemi včas a míč dokázal vyrazit.
     
    5
    Griezmann se teď dostal k míči na hranici vápna Nizozemců, kde ho musel za cenu faulu zastavit jeden z obránců domácího celku. Francouzi tak budou mít k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    6
    Francie právě vstřelila branku!
    A je tu první branka dnešního utkání! Sám faulovaný ANTOINE GRIEZMANN si vzal na starost exekuci volného kopu a naprosto neomylně trefuje levý roh Cillessenovi branky! Francie vede 1:0!
    6. Antoine GRIEZMANN - 0:1
     
    8
    Nizozemci jsou evidentně zaskočeni rychlým gólem soupeře a snaží se najít rychlou odpověď. Útok vedený po levém křídle však končí centrem do vápna Mandandy, kde však nebyl nikdo v oranžovém.
     
    9
    Francie má míč ve své moci a snaží se uklidnit hru pomocí kombinace na vlastní polovině. Míč teď běhá hlavně mezi Varanem a Koscielnym, kteří se založením útoku nikam nespěchají.
     
    10
    Domácí celek se snaží založit útočné akci pomocí rychlé kombinace na křídlech, dobře dostupující obránci Francie však jejich snahu zatím dokáží ubránit.
     
    11
    Quincy Promes teď byl faulován zhruba 25 metrů od Mandandovi branky, což teď znamená příležitost pro Wesleyho Sneijdera, který si už chystá míč.
     
    12
    Sneijder však trefuje pouze dobře postavenou zeď Francouzů. Ti se okamžitě vrhají do útoku a míč dostali až na hrot k Giroudovi, který byl faulován a hosté tak zůstanou u míče.
     
    13
    Francie právě vstřelila branku!
    A rázem je to 2:0 pro Francii! Rohový kop zahrávat Dimitri Payet, který sice nikoho ze svých spoluhráčů nenašel, odražený míč si však našel OLIVIER GIROUD a zvyšuje náskok svého týmu!
    13. Olivier GIROUD - 0:2
     
    14
    Oba celky si společně s diváky na stadionu připomínají zesnulého velikána světového fotbalu Johana Cruyffa.
    14. Vzpomínka na Johana Cruyffa.

     
    15
    Nizozemci během úvodní čtvrthodiny dostali ledovou sprchu od Francouzů a teď se budou muset hodně snažit, aby se jim podařilo vrátit do zápasu. Po pravé straně to zkoušel Jordy Clasie, byl však zastaven Evrou.
     
    16
    Nizozemci se však nedokáží dostat do souvislého tlaku, dokonce nedokáží zůstat ani na delší dobu u míče. Ten mají opět v moci hostující obránci a kombinují na vlastní polovině.
     
    17
    Blind se snažil na levé straně kombinovat s Wesley Sneijderem, tomu však Blind vrátil finální přihrávku před vápnem na paty a míč tak opět mají Francouzi.
     
    18
    Quincy Promes se probíjel z levé strany až do vápna hostí, tváří v tvář brankáři Mandandovi však nedokázal pořádně zakončit a míč mu utekl. Situaci tak Mandanda nijak výrazně řešit nemusel.
     
    19
    Blaise Matuidi z levé strany poslal nádherný centr do vápna, který si našel Griezmann, ten však svou hlavičkou branku přestřelil!
    19. Griezmann hlavičkou přestřelil Cillessenovu branku!
     
    20
    Sneijder s Blindem opět kombinují na levém křídle, jejich souhra však byla opět poznamenána nepřesností a míč dokázal ukořisti Paul Pogba.
     
    21
    Hostující Francouzi jsou poměrně dost hluboko zatažení a domácímu výběru se nedaří dostat blíže k vápnu brankáře Mandandy. Další útok po levé straně končí zákrokem Jalleta a autovým vhazováním pro Nizozemce.
     
    22
    K další střele z hranice vápna se dostal velmi aktivní Quincy Promes, jeho střela však mířila pouze do středu branky a tak neměl Mandanda příliš práce s jejím zkrocením.
     
    24
    Francouzi se snaží prokombinovat na polovinu soupeře po levém křídle, kde se až do vápna dostal Griezmann, tam mu však míč utekl a sebrali ho obránci Nizozemců.
     
    25
    Další rohový kop rozehrával opět Dimitri Payet, jeho centr tentokrát dokázal domácí celek ubránit, odražený míč se však vrátil z pravého křídla do vápna. V něm se nejlépe zorientoval opět Griezmann který se ocitl v šanci! Cillessen však reflexivně zasáhl!
     
    26
    Dlouhý míč po levé straně si ve vápně zpracoval Matuidi, který se po lehkém kontaktu s obráncem Nizozemska poroučel k zemi. Sudí Zwayer se však nachytat nenechal a penaltu nenařídil.
     
    27
    Domácí teď kombinovali na pravém křídle, Jordy Clasie se však s míčem nedostal dále než za půlku, kde byl zastaven pozorným Evrou.
     
    28
    Na levé straně chtěl postupovat s míčem Willems, nakonec však přenesl hru na pravé křídlo na Veltmana. Ten však nenahrál přesně a vyslal do šance Francii. Giroud si však ve vápně zpracoval míč rukou, takže rozehrávat budou domácí.
     
    29
    Zatím vidíme velmi atraktivní utkání, což mají na svědomí hlavně hostující Francouzi. Další akci zkoušel rozvinout na levém křídle Payet, ten byl však záhy faulován Veltmanem.
     
    30
    Ve středu hřiště dokázal odražený míč získat Davy Klassen, který okamžitě rozehrával na levé křídle. Varane však jeho úmysl vystihl a míč tak mají opět hosté.
     
    31
    Dimitri Payet centroval z levého křídla do vápna Cillessena. Míč sice nikdo z jeho spoluhráčů nezasáhl, ten tak proletěl celým vápnem a jen o pár centimetrů minul pravou tyč!
     
    32
    Nizozemci se snaží útočit jak středem, tak i rychlými útoky po stranách. Jejich snaha však často končí na velkém množství nepřesností, které dnes doprovázejí jejich hru. Další takové se na levém křídle dopustil Sneijder.
     
    33
    Koscielny teď poměrně nekompromisně zastavil pronikajícího Quincyho Promese a domácí tak budou zahrávat přímý volný kop z levé strany.
     
    34
    Míč vyslaný do vápna však nedokázal najít nikoho v oranžovém dresu a tak jsou to opět Francouzi, kdo kontroluje hru a kombinuje na vlastní polovině.
     
    35
    Matuidi se odvážně pustil z levé strany do vápna, jeho centr před branku však postrádal větší razanci a Cillessen jej dokázal s přehledem zlikvidovat.
     
    36
    Wesley Sneijder se teď pomalu sune za lajnu a vypadá to, že nebude schopen pokračovat ve hře. Svou kapitánskou pásku již předal Blindovi.
     
    37
    Dochází k avizovanému střídání, Danny Blind stáhl ze hry zraněného Wesleyho Sneijdera a nahrazuje ho mladým Bazoerem.
     
    38
    Davy Klassen se snažil dostat k odraženému míči na hranici vápna Francouzů, počínal si při tom však nedovoleným způsobem a rozhodčí Zwayer odpískal útočný faul.
     
    39
    Veltman poslal velmi dlouhý pas na hrot, který měl najít Quincyho Promese. Ten byl však zdvojen Koscilenym a Varanem, a tak neměl nejmenší šanci souboj s obránci soupeře vyhrát.
     
    40
    Nizozemci se snaží pomocí krátkých a rychlých přihrávek dostat na polovinu soupeře, jejich snaha však skončila dobrým zákrokem vracejícího se Diarry.
     
    41
    Na levé straně se snažil s míčem probít novic na hřišti Bazoer, jeho postup však dokázal zastavit bránící Jallet a ještě pro svůj tým vybojoval autové vhazování.
     
    42
    S blížícím se koncem poločasu se snaží Francouzi hlavně nepouštět soupeře do šancí a dohrát poločas bez obdržené branky. Nizozemci jim to velmi ulehčující, rozehrávku hostí se totiž nesnaží nijak aktivně napadat.
     
    43
    Středem hřiště se teď prodral hostující Paul Pogba, který dokázal prostrčit míč na spoluhráče Girouda. Obrana Nizozemců si s tímto průnikem však dokázala poradit a Girouda od míče odstavila.
     
    44
    Na pravém křídle se uvolnil obránce Veltman, který dokázal poslat nebezpečný centr do vápna Francouzů. Tam však obránce Varane razantní hlavičkou odvrací míč do bezpečí.
     
    45
    Do posledního útoku se prodíral Quincy Promes, který prošel přes bránícího Evru. Toho však zajišťoval Payet, který tak míč dokázal Promesovi odebrat.
     
    45+1
    Uvidíme ještě alespoň jeden rohový kop, který bude zahrávat Dimitri Payet. Na pravé straně se totiž dokázal uvolnit Jallet, který centroval do vápna brankáře Cillessena. Jeho míč však byl sražen obranou domácích na roh.
     
    45+2
    K hlavičce se dokázal dostat hostující Patrice Evra, jeho střela však postrádala razanci a spadla přímo do rukavic Jespera Cillessena.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první dějství dnešního zápasu! Zatím se hraje velmi pohledný fotbal, ke kterému přispívá hlavně reprezentace Francie. Ta se dostala do vedení již v 6. minutě, kdy se z volného přímého kopu nádherně trefil hráč Atlética Madrid Antoione Griezmann. Ve 13. minutě jsme viděli druhou branku, když vedení Francie navýšil pohotovou střelou Olivier Giroud. I po zbytek poločasu byli hosté daleko nebezpečnější, zatímco Nizozemci byli málo aktivní a chyběla ji přesnost v kombinaci. Co nám přinese druhý poločas se dozvíme přibližně ve 21:55, kdy druhá půle začne.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ze hry odešel van Dijk, nahradil jej Afellay.
     
    46
    Ze hry odešel Jordy Clasie, nahradil jej Memphis Depay.
     
    46
    Ze hry byl stažen Griezmann, nahradil jej Martial.
     
    46
    Ze hry je stažen Evra, nahradil jej Digne.
     
    46
    Ze hry je stažen Diarra, nahradil jej Kante.
     
    47
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    No a hned zkraje poločasu jsme se dočkali snížení! Z levé strany poslal centr do vápna Afellay, kde dokázal najít LUUKA DE JONGA, který snižuje na 1:2!
    47. Luuk de JONG - 1:2
     
    48
    Z opakovaného záběru je však bohužel vidět, že de Jong se prosadil rukou a branka tak neměla být uznána. Velká chyba trojice rozhodčích.
     
    50
    Obrana Francie dostala zkraje poločasu ledovou sprchu. Hostující obránci teď kombinují na vlastní polovině a je vidět, že jsou zaskočeni. K útoku se zatím neodhodlávají.
     
    51
    Blaise Matuidi se krásně uvolnil na levé straně, jeho centr do vápna si hledal nováček na hřišti Digne, ten však míč zasáhnout nedokázal.
     
    52
    Giroud se na hrotu dostal do souboje s jedním z obránců Nizozemska, po kterém se hned poroučel na zem. Rozhodčí však nepíská a tak mohou hrát domácí.
     
    54
    Francouzi kombinují na vlastní polovině, na pravé straně se zapojil Jallet s Varanem, jejich kombinace však končí útočným faulem Francouzů.
     
    55
    Domácí reprezentace je tím kontaktní gólem velmi povzbuzena a snaží se hnát do útoku. Na levém křídle se probíjel Depay, ten byl však zastaven Dignem, pouze však za cenu autu pro Francii.
     
    56
    Z pravé strany centroval Bazoer, který dokázal neomylně najít hlavu Davyho Klassena, který však ze 3 metrů nedokázal míč pořádně usměrnit a Mandanda střelu dokázal lapit.
     
    57
    Matuidi kombinuje ve středu hřiště s Martialem, jejich souhra však nebude pokračovat, jelikož je včas dokázal zastavit vracející se Bazoer.
     
    58
    Pogba krásně centroval z pravé strany přímo do vápna, tam se však k míči nedokázal dostat ani Giroud, ani jiný z jeho spoluhráčů a míč se tak vrací na kopačky domácích.
     
    59
    Dimitri Payet se dokázal na hranici vápna uvolnit a vystřelit k pravé tyči! Jeho střela se však pouze otřela o pravou tyč a Cillessen tak nemusel zasahovat!
    59. Střela Dimitriho Payeta!
     
    61
    Na levé straně se po dlouhém autu dostal k hlavičce de Jong, ten však byl dobře ubráněn Jalletem a bude z toho pouze další autové vhazování!
     
    61
    Dalši šance Davyho Klassena! Ten se opřel z první do centru z levé strany, branku Mandandy však trefit nedokázal!
    61. Rána Davyho Klaassena mířila mimo!
     
    62
    Středem hřiště se probíjel domácí Klaassen, ten však míč ztratil a na hranici vápna se ke střele dostal mladý Anthony Martial. Jeho střela však byla zablokována a sražena na rohový kop.
     
    64
    Domácí hráči jsou ve druhé půli aktivnějším týmem, jejich snaha po pravém křídle končí faulem Martiala na Klaassena. Ten rychle rozehrál standardní situaci, míč však poslal jen na kopačky jednoho z bránících Francouzů.
     
    65
    Digne se na levém křídle krásně uvolnil a nabízel se Martialovi k průniku do vápna! Anthony Martial však nedokázal poslat přesnou přihrávku a obrana hostí akci zastavila.
     
    66
    Depay se na levém křídle uvolnil a dostal se k centru do vápna, ten však Raphael Varane rázně odvrací na autové vhazování.
     
    67
    Francouzi okamžitě založili protiútok po levém křídle, ze kterého se do středu dostal Paul Pogba a vyslal pozdrav domácímu brankáři Cillessenovi. Ten si s jeho lehkou střelou v klidu poradil.
     
    68
    Jetro Willems je po několikáté v dnešním zápase ošetřován, po dalším souboji s Martialem utrpěl krvavé zranění v obličeji a musí být ošetřen mimo hřiště.
     
    69
    Domácí obránce Veltman teď poslal dlouhý míč na Bazoera, kterého zastavil Blaise Matuidi a vidí první žlutou kartu v dnešním utkání.
     
    70
    Přímá volný kop rozehrál Jetro Willems, který svou střelou však přestřelil branku Francouzů a vykopávat od branky tak bude Steve Mandanda.
     
    71
    Paul Pogba vyvážel míč dopředu, nahrál si s Matuidim a dostal míč až do vápna k Martialovi. Ten se však nedokázal uvolnit a získat prostor ke střele, takže Nizozemci nebezpečí odvrátili.
     
    72
    Dlouhým míčem za obranu s snažil de Jonga najít obránce domácích Veltman, jeho pas však dokázal odvrátit Varane. Jeho hlavička však dopadla jen k Davy Klaassenovi, který další střelou z hranice vápna prověřil brankáře Mandandu.
     
    73
    Ze hry je stažen autor druhého gólu Francie Olivier Giroud, nahrazuje jej André-Pierre Gignac.
     
    74
    Na pravém křídle se dostal k míči Martial, který se však nedokázal prosmýknout přes dobře bránícího Brumu, který jej dokázal odzbrojit a Nizozemci tak mohou postupovat do útoku.
     
    75
    Rohový kop zahrával Memphis Depay, jeho pokus však nebyl povodený a Francouzi tak bez větších problémů dokázali odvrátit hrozící nebezpečí.
     
    76
    Ze hry je stažen aktivní Davy Klaassen, nahradil jej Wijnaldum.
     
    77
    Martialova střela byla sražena a odražený míč si dokázal najít na hranici vápna Paul Pogba. Na střelu měl dostatek času, nicméně jeho pokus se vůbec nevešel mezi tyče a Cillessen nemusel zasahovat.
     
    78
    Ze hry je stažen obránce Jetro Willems, nahradil jej Patrick van Aanholt.
     
    78
    Aktivní Martial se probíjel po levém křídle, jeho průnik však zastavil faul domácího obránce Veltmana a hosté tak budou mít k dispozici přímý volný kop z levé strany.
     
    79
    Dimitri Payet rozehrál další standardní situaci. Centrovaný míč si ve vápně dokázal najít Paul Pogba, jeho pokus však mezi tyče nezamířil a od branky tak bude vykopávat Jesper Cillessen.
     
    80
    Na pravé straně vyslal dlouhý centr Varane, jeho pokus nedoputoval až k Gignacovi zejména díky obranému zákroku van Aanholta, který odvrací na autové vhazování.
     
    81
    Je tu další střídání, jediný nizozemský střele Luuk de Jong je stažen, nahrazuje jej Janssen.
     
    82
    Gignac se dokázal na hrotu uvolnit a posunout míč na levou stranu na Digneho. Jeho centr zpět do vápna však nikoho z Francouzů nenašel.
     
    83
    Gignac krásně kombinoval s Paulem Pogbou, který nedokázal na hranici vápna prostrčit finální přihrávku na naprosto volného Dimitriho Payeta. Velká šance hostujícího celku končí nepřesností záložníka Juventusu.
     
    84
    Kante se probíjel po levé straně, kde nahrával Dignemu který hledal na hranici vápna Pogbu. K tomu však míč neprošel díky obrannému zákroku Brumy, který včas vystoupil proti přihrávce na Pogbu.
     
    86
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A na konci zápasu tu máme vyrovnání! Memphis Depay si napravil svou reputaci, když dobře rozehrál roh na nabíhajícího IBRAHIMA AFELLAYE, který z hranice vápna vyrovnává na 2:2!
    86. Ibrahim AFELLAY - 2:2
     
    87
    Tak to bude zajímavý závěr! Ani jeden z týmů se nechce spokojit jen s remízou, a tak se i Francouzi okamžitě pouští do útoku. Na pravé straně se však nedokázal probít Martial.
     
    87
    Odešel Paul Pogba, nahradil jej Sissoko.
     
    88
    Francie právě vstřelila branku!
    A je to opět všechno jinak! Anthony Martial dokázal ve vápně přiťuknout míč, který si našel BLAISE MATUIDI a zvyšuje na 3:2 pro Francii! To je krásný závěr zápasu!
    88. Blaise MATUIDI - 2:3
     
    89
    Domácí fanoušci ženou Nizozemce za dalším vyrovnáním, jejich snaha na levém křídle však končí nepřesností Depay.
     
    90
    Blaise Matuidi se krásně uvolnil na levé straně, jeho centr do vápna Cillessena však byl zablokován a Francouzi budou kopat roh.
     
    90+1
    Nizozemci chtějí vstřelit další branku, jsou to však hosté kteří drží míč na svých kopačkách a mají hru pod kontrolou. Na vlastní polovině teď kombinuje Payet a Varane.
     
    90+2
    Veltman posílal dlouhý nákop do vápna Francouzů, velmi dobře však byl připravený brankář Mandanda, který míč ze vzduchu pohodlně stáhl.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou nádherný duel mezi domácím Nizozemskem a hosty z Francie! Hosté v prvním poločase měli hru pod kontrolou a díky dvěma rychlým gólům vedli o poločase 2:0. Domácí celek se však nevzdal a ve druhém dějství si počínal daleko aktivněji a odhodlaněji. Z toho vyplynulo vyrovnání, když se v 47. minutě trefil de Jong a v 86. minutě srovnal Ibrahim Afellay. Již o 2 minuty později však střelou mezi Cillessenovi nohy rozhodl o výhře Francouzů kapitán Blaise Matuidi.
    Konečný výsledek dnešního utkání.

     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:13.
     
    Ode mě je to pro dnešní večer vše! Užijte si zbytek pátečního večera a u dalšího textového přenosu zase brzy na shledanou! (22:57:26)

    Jakub Hataš

    Branky: 47. Jong, 86. Afellay – 6. Griezmann, 13. Giroud, 88. Matuidi (Martial)

    Karty:   69. Matuidi (FRA)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:13.
    Nizozemsko: Cillessen – Veltman, Bruma, van Dijk (46. Afellay), Blind, Willems (78. van Aanholt) – Clasie (46. Depay), Klaassen (76. Wijnaldum), Sneijder (37. Bazoer) – de Jong (81. Janssen), Promes.
    Náhradníci: Vermeer, Zoet – Karsdorp, Letschert, van Aanholt, Bazoer, Wijnaldum, Narsingh, Huntelaar, Afellay, Depay, Janssen.

    Francie: Mandanda – Jallet, Varane, Koscielny, Evra (46. Digne) – Pogba (87. Sissoko), Diarra (46. Kante), Matuidi – Griezmann (46. Martial), Giroud (73. Gignac), Payet.
    Náhradníci: Costil, Lloris – Sakho, Cabaye, Gignac, Martial, Kante, Sagna, Digne, Sissoko, Coman, Mathieu.

    Rozhodčí: Felix Zwayer – Schiffner, Foltyn. (vš. Německo)
    bahis siteleri