New Jersey – Washington 0:1 (po pr.) | Tampa – NY Islanders 7:4 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:0 (kon.)
Buffalo – Winnipeg 3:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 0:4 (kon.)
San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
7:4 (2:1, 1:2, 4:1)
New York Islanders
Sobota 26.03.2016, 00:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:35 HEDMAN - 7:4
     
    58:35
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Ve vlastním pásmu se k puku dostal VICTOR HEDMAN a bekhendem se mu podařilo trefit prázdnou branku New Yorku. Asistence: Matthew Carle, Ondřej Palát.
    50:32 GARRISON - 6:4
     
    50:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do trháku o dvě branky. Palát našel najetého JASONA GARRISONA a ten prudkou ranou nedal gólmanovi žádnou šanci – 6:4. Dnes je to večer slepených gólů, poslední dvě branky dělilo 23 vteřin. Asistence: Ondřej Palát, Jonathan Marchessault.
    50:09 JOHNSON - 5:4
     
    50:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přestřelka pokračuje, Tampa Bay se vrací do vedení. Greiss vyrazil střelu z kruhu pro vhazování, puk poté poskakoval v brankovišti, až k němu dojel TYLER JOHNSON a dostrkal jej za brankovou čáru! Asistence: Ondřej Palát, Jonathan Marchessault.
    46:22 KULJOMIN - 4:4
     
    46:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné, opět tu máme slepené góly! Do útočného pásma si najel NIKOLAJ KULJOMIN, udělal si prostor úkrokem doleva a zápěstím prostřelil Bishopa. Asistence: Frans Nielsen, Travis Hamonic
    46:03 ŠUSTR - 4:3
     
    46:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí tým opět vede. Po vyhraném buly se rozjela kombinace, puk zamířil do druhé vlny, odkud vypálil ANDREJ ŠUSTR a čistě propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jason Garrison.
    36:18 BOYCHUK - 3:3
     
    36:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je srovnáno na 3:3. Od modré čáry vystřelil JOHNNY BOYCHUK a před brankou stínící hráči udělali Bishopovi velice nekonformní situaci. Ten na střelu nestačil zareagovat a my tak máme novou zápletku. Asistence: John Tavares, Josh Bailey.
    25:25 PRINCE - 3:2
     
    25:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    No ale dlouho tento stav nevydržel, neboť už je opět sníženo. Do úniku se dostal SHANE PRINCE a přesnou ranou pod horní tyčku nedal Bishopovi žádnou šanci. Bez asistence.
    25:02 STAMKOS - 3:1
     
    25:02
    Tampa právě vstřelila branku!
    Akce domácích pokračovala, z pravé strany vystřelil Garrison, Greiss puk pouze vyrazil a STEVEN STAMKOS mohl dorážet do prázdné branky. Asistence: Jason Garrison, Nikita Kučerov.
    13:51 NAMĚSTNIKOV - 2:1
     
    13:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu rychlý obrat! Ihned po buly se domácí dostali opět do pásma, zpoza branky přilétl do levého kruhu puk a z první se trefil VLADISLAV NAMĚSTNIKOV. Tampa už tak vede 2:1, oba góly od sebe dělilo devět vteřin! Bez asistence.
    13:42 KUČEROV - 1:1
     
    13:42
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! na Killornovo nahození od modré si skvěle najel NIKITA KUČEROV a svou tečí změnil dráhu letu puku tak, že Greiss máchl lapačkou do prázdna. Asistence: Alex Killorn, Andrej Šustr.
    08:54 NELSON - 0:1
     
    08:54
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté ovšem pokračovali v útočné snaze a přineslo to vedoucí gól. Po rychlé kombinaci se puk dostal do levého kruhu pro vhazování, odkud po svižné střele z první skóroval BROCK NELSON. Bishop nezvládl jeho prudký pokus vyrazit. Asistence: Ryan Strome, Josh Bailey.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 14. Kučerov (Killorn, Šustr), 14. Naměstnikov, 26. Stamkos (Garrison, Kučerov), 47. Šustr (Garrison), 51. Johnson (Palát, Marchessault), 51. Garrison (Palát, Marchessault), 59. Hedman (Carle, Palát) – 9. Nelson (Strome, Bailey), 26. Prince, 37. Boychuk (Tavares, Bailey), 47. Kuljomin (Nielsen, Hamonic)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Stralman, Šustr, Garrison, Carle, Coburn – Kučerov, Stamkos (C), Killorn – Marchessault, Johnson, Palát – Brown, Naměstnikov, Paquette – Condra, Boyle, Blunden. Trenér: Jon Cooper.
    New York Islanders: Greiss (Berube) – Leddy, Hamonic, de Haan, Boychuk, Pulock, Hickey – Strome, Tavares (C), Bailey – Okposo, Nielsen, Kuljomin – Lee, Nelson, Prince – Clutterbuck, Cizikas, Martin. Trenér: Jack Capuano.

    Rozhodčí: Rooney, Dwyer – Lazarowich, Berg

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri