New Jersey – Washington 0:1 (po pr.) | Tampa – NY Islanders 7:4 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:0 (kon.)
Buffalo – Winnipeg 3:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 0:4 (kon.)
San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Dallas Stars
Sobota 26.03.2016, 21:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Mattias Janmark (DAL) (2 + 0)
    Jason Spezza (DAL) (0 + 2)
    Antti Niemi (DAL) (34 zásahů) (23:53:05)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) (1 + 0, 3 střely, čas na ledě 16:27)
    Roman Polák (SJS) (0 + 0, 1 střela, čas na ledě 16:48)
    Aleš Hemský (DAL) (0 + 1, 2 střely, čas na ledě 11:12)
    Radek Faksa (DAL) (0 + 0, 1 střela, čas na ledě 13:33)
     
    Dnešní utkání sledovalo 16 439 diváků.
     
    Střely na branku v zápase

    San Jose Sharks: 36

    Dallas Stars: 17
     
    Máme za sebou nakonec poměrně napínavé utkání, přestože to tak po první třetině vůbec nevypadalo. San Jose Sharks inkasovali v první periodě jednu branku a ve druhé další dvě. Vše nasvědčovalo jasnému průběhu. Jenže ve třetí části se kalifornský celek vzepřel a dostal se na kontakt jediného gólu, když se kromě Joela Warda prosadil také Tomáš Hertl. Jenže třetí gól už domácí nestihli přidat a Jamie Benn poslal čtvrtý puk do odkryté branky. Body tedy berou hráči Dallas Stars. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji pěkný víkend.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Už se jen dohrává, obě dvě strany vědí, kdo si dnes odnese do kabiny body.
    58:52 Jamie BENN - 2:4
     
    58:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Máme pravděpodobně dnes v San Jose rozhodnuto, na třetí pokus se hostujícímu celku podařilo trefit branku. Dallas Stars využili chyby Žraloků v pásmu Hvězd a JAMIE BENN si to namířil s kotoučem přímo do odkryté klece. Uvidíme, jestli se trenér San Jose pokusí o odvolání brankáře ještě jednou. Ale už to budou mít domácí opravdu hodně těžké. Asistence: Patrick Sharp.
     
    58:30
    Alex Goligoski zkusil trefit vyhozením přes celé kluziště prázdnou branku, ale nakonec pouze vyhazuje na zakázané uvolnění a buly se bude opakovat na stejném místě.
     
    58:22
    Oddechový čas pro San Jose Sharks.
     
    58:22
    San Jose už zkouší hru bez gólmana, Martin Jones míří na střídačku a Sharks to zkusí se šesti muži na ledě.
     
    57:40
    Obrovské štěstí, které poslední momenty stojí při Dallasu. Antti Niemi už teď vůbec neměl hru pod kontrolou a mohl být rád, že když ležel na ledě, že za něj nikdo ze Žraloků puk nedopravil.
     
    57:06
    Stále pokračuje domácí tlak, Patrick Marleau našel velmi dobře Warda ve výhodné pozici, jenže útočník Žraloků těsně minul horný tyčku zařízení.
     
    56:34
    Střela Roman Poláka, kterou se na Niemiho brankovišti ještě pokusila první útočná formace San Jose dorazit. Jenže zatím marně.
     
    56:01
    Janmark a Eakin se uvolnili ve středním pásmu a málem unikali dva na jednoho, Janmark ovšem z pozice za brankou mohl jen těžko něco vymýšlet.
     
    55:28
    Janmark zpátky na ledové ploše, také tato přesilovka Sharks končí bez využití, už při hře pět na pět Nick Spaling trefil tyčku hostujícího zařízení.
     
    54:40
    Se štěstím se podařilo Dallasu vyhodit a už je to zase až k Jonesovi. Něco málo přes půl minuty zbývá do návratu Mattiase Janmarka na led.
     
    54:03
    Teď už sice Sharks vystřelili, ale těsně vedle Niemiho zařízení. Pak pálil o chvíli pozdě Brent Burns z druhé vlny a gólman Hvězd znovu v akci.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 44. Ward, 46. Hertl (Pavelski, Burns) – 16. Janmark (Jordie Benn, Hemský), 25. Janmark (Spezza, Johns), 35. Sharp (Spezza, Klingberg), 59. Jamie Benn (Sharp)


    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Martin, Burns, DeMelo, Braun, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Karlsson, Couture, Haley – Marleau, Tierney, Ward – Zubrus, Spaling, Wingels
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Johns, Nemeth, Jordie Benn – Jamie Benn, Eakin, Sharp – Ničuškin, Spezza, Eaves – Roussel, Faksa, Hemský – Janmark, Fiddler, Sceviour

    Rozhodčí: Charron, St. Pierre – Gibbons, Cameron

    Diváci: 16 439
    bahis siteleri