Karviná – Vlašim 1:0 (kon.) | Olomouc B – Pardubice 0:0 (kon.) | Hr. Králové – Znojmo 3:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
3:1 (1:1)
1. SC Znojmo FK
Neděle 27.03.2016, 17:00 • Všesportovní stadion • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+7
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    PETR MAREŠ pokutový kop proměňuje s přehledem a potvrzuje tak, že domácí dnes zvítězí – 3:1!
     
    90+4
    Tohle se jen tak nevidí, hosté mají vystřídáno, proto musí do branky hráč z pole!
     
    90+2
    Hostující strážce svatyně, Vlastimil Veselý, při rozehrávce ve svém vápně kopl Pázlera a vidí za to červenou kartu!
     
    90
    Radim Ottmar bude muset nakonec střídat! Při své první nominaci na zápas mužského výběru se tak shodně poprvé do branky za A-tým postaví teprve devatenáctiletý Adam Ordelt!
     
    84
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Zorvan, přichází Chleboun.
     
    82
    Pázler už poněkolikáté! Tentokrát vedl přečíslení svého týmů, kdy vyzval na pravém křídle Vlkanovu, jenomže ten trefil jen připraveného brankáře Znojma!
     
    80
    Pázler dostal další balón za obranu, na nic nečekal a napálil zhruba z osmnácti metrů prostor u levé tyče. Tam si to ale Veselý pohlídal!
     
    79
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Odehnal, přichází Stehlík.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Pokorný (1. SC Znojmo FK).
     
    74
    Hradec Králové musí ale samozřejmě myslet i na zadní kolečka, nyní si totiž připravil zakončení Šumbera, Krmaš to ale schytal do břicha.
     
    68
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali, TOMÁŠ MALINSKÝ pronikl do akce dva na tři po pravím křídle, na druhé straně ještě nabíhal Jan Pázler. Domácí rychlík ale se štěstím trefuje pravděpodobně hostujícího Jakuba Pokorného, od kterého se míč odráží do sítě!
     
    66
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Ledecký, přichází Njire.
     
    65
    Tohle by mohlo Východočechy mrzet! Na řadu totiž přišly další obrovské šance, ve vápně se točil a střílel Pázler, poté i Zorvan. Všechny jejich pokusy ale končí bud zblokované obranou nebo na zákrocích Veselého!
     
    63
    Balón propadl až k pravé tyči, kde mohl dorážet úplně osamocený Vlkanova, ten ale netrefuje! Poslední chvíle patří jednoznačně domácím!
     
    60
    Tak přeci jenom toho nakonec byla znovu veliká šance! Pázler byl totiž na levé straně vápna úplně sám, jenomže se zahnal až příliš mimo výseč branky, proto ho Veselý vychytal!
     
    56
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Okleštěk, přichází Šumbera.
     
    55
    Pázler dostal míč taktéž do pokutového území, což snažilo obrovskou šanci! Domácí kanonýr to měl na levou nohu, jejíž razanci ale Veselý skvěle vyrazil!
     
    50
    Těžké rozhodování pro domácí lavičku, koho sundat ze hry. Nakonec to je Krátký, kterého nahrazuje Mareš.
     
    47
    Obrovská komplikace pro Hradec! Plašil si nyní šlapákem vysloužil druhou žlutou kartu, což pro domácího obránce znamená i kartu červenou!
     
    47
    Pázler našel povedenou uličku pro Vlkanovu, který se dostal s míčem mezi dvěma bránícími hráči až do vápna, kde i upadl! Penalta se ale nepíská.
     
    42
    Holeš povedeně pronikl do vápna hostům, následný polocentr mu ale Veselý vyrazil. Ovšem jen do prostoru obránce Plašila, kterému koncovku zblokoval naopak zase bránící hráč.
     
    39
    Před pokutovým území Znojma pak přihrál pád domácí Plašil, který za to dostává žlutou kartu.
     
    38
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou potrestání za to, že se jim nepovedlo dostat míč z vlastního pokutového území. Ten se totiž poté dostal na hranici šestnáctky, odkud krásnou střelou pod břevno srovnává na 1:1 JAKUB POKORNÝ!
     
    36
    Tentokrát nestihl na levém křídle centr Zorvan, balón mu upláchl do zázemí.
     
    31
    Další obrovská šance Znojma! Tentokrát střílel z velkého obdélníku Odehnal, jehož prudkou střelu ale znovu lapí brankář Radim Ottmar!
     
    29
    Znojemský Svozil si zřejmě ještě něco řekl k verdiktu rozhodčího k předcházející situaci, proto za to dostává žlutou kartu.
     
    29
    Mohlo být klidně vyrovnáno! Na rohu malého vápna se k tvrdé střele dostal Okleštěk, jeho bombu ale Ottmar dokázal vyrazit a kapitán domácích pak i dostat míč, pro Hradec, do bezpečných míst!
     
    27
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tohle je dvouminutovka domácího mladíka Zorvana! Hosté totiž útočili snad ve všech hráčích, což se jim nyní nevyplatilo, protože se domácí dostali do přečíslení dva na jednoho. To vedl po pravém křídle Tomáš Malinský, který pronikl až do vápna, kde nahrál na penaltu právě na FILIPA ZORVANA, který s několika hráči na zádech dokázal poslat balón do sítě. Veliká radost na straně Východočechů – 1:0!
     
    26
    Ledecký už mohl uklízet do poloprázdné branky, nebýt Zorvana, který se včas vrátil, a velikou šanci zmařil, mohlo být už skóre dnešního zápasu otevřeno!
     
    18
    Předešlou akci se pokoušel na půlící čáře zastavit hostující Weber, což sudí oceňuje žlutou kartou.
     
    14
    Ledecký udělal psychický nátlak při rozehrávce Ottmara, brankář domácích pak následně i strašidelně chyboval, jenomže svoji chybu dokázal ještě poté perfektně napravit a míč dostat na své spoluhráče!
     
    10
    To byla rána! Šamánek se u zadní tyče dostal k propadlému balónu a ihned ho napálil do branky. Podle mého to však góle nekončí proto, že se míč zastavil na těle Janouška.

    Ondřej Novotný

    Branky: 27. Zorvan, 68. Malinský, 90+7. Mareš (pen.) – 38. Pokorný

    Karty:   39. Plašil (HKR) – 18. Weber (ZNO), 29. Svozil (ZNO), 75. Pokorný (ZNO)   47. Plašil (HKR)   90+2. Veselý (ZNO)


    FC Hradec Králové: Ottmar (90. Ordelt) – Holeš, Krmaš (c), Nosek, Plašil – Janoušek – Krátký (50. Mareš), Vlkanova, Zorvan (84. Chleboun), Malinský – Pázler.
    Náhradníci: Ordelt – Javůrek, Mareš, Schwarz, Nworah, Súkenník, Chleboun.

    1. SC Znojmo FK: Veselý – Helísek, Pokorný, Svozil, Odehnal (79. Stehlík) – Okleštěk (c) (56. Šumbera), Weber, Nepožitek – Ledecký (66. Njire), Žondra, Šamánek.
    Náhradníci: Doleček – Njire, Stehlík, Stáňa, Šumbera, Cihlář, Mezlík.

    Rozhodčí: Pechanec – Kubr, Kožár

    Diváci: 1 261
    bahis siteleri