Carolina – New Jersey 3:2 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Vancouver – Chicago 2:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Chicago Blackhawks
Pondělí 28.03.2016, 02:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:33 Andrew LADD - 2:3
     
    57:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté dnes potřetí vedou! Toews a Hossa se dostali do brejku dvou na jednoho, prvně jmenovaný nezakončil, ale přihrál do druhé vlny a ANDREW LADD nepříliš prudkou ranou našel mezírku a překonal Millera. Asistence: Jonathan Toews, Niklas Hjalmarsson.
    54:18 Sven BAERTSCHI - 2:2
     
    54:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Teď už to domácím vyšlo a stav je tak 2:2. Etem vybojoval ve vlastním pásmu puk, přešel do rychlého protiútoku a zprava naservíroval přihrávku na brankoviště. Z druhé strany si najel SVEN BAERTSCHI a zblízka dorazil do odkryté části branky. Asistence: Bo Horvat, Emerson Etem.
    45:37 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:2
     
    45:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla paráda, po které Chicago podruhé vede! Kane objel branku, přihrál van Riemsdykovi, který jen sklepl na pravou stranu, odkud z voleje pálil TEUVO TERÄVÄINEN. Miller se nestihl přemístit a stav je tak 1:2. Asistence: Trevor van Riemsdyk, Patrick Kane.
    31:29 Alexandre BURROWS - 1:1
     
    31:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Akce ale pokračovala, Vey vybojoval za Darlingovou brankou puk, naservíroval jej mezi kruhy, kde byl nachystaný ALEXANDRE BURROWS a střelou z první srovnal na 1:1. Asistence: Linden Vey, Emerson Etem.
    17:42 Tomáš FLEISCHMANN - 0:1
     
    17:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Teď už ale gólman Vancouveru kapituloval, když si TOMÁŠ FLEISCHMANN najel na vrchol pravého kruhu pro vhazování a parádně umístěnou střelou zápěstím poslal puk do horního rohu branky. Pro českého útočníka to byla čtrnáctá trefa v této sezóně. Asistence: Trevor van Riemsdyk, Christian Ehrhoff.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 32. Burrows (Vey, Etem), 55. Baertschi (Horvat, Etem) – 18. Fleischmann (van Riemsdyk, Ehrhoff), 46. Teräväinen (van Riemsdyk, Kane), 58. Ladd (Toews, Hjalmarsson)


    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Trjamkin, Hutton, Weber, Hamhuis, Biega, Bartkowski – Hansen, H. Sedin (C), D. Sedin – Etem, Horvat, Baertschi – Virtanen, Vey, Higgins – Burrows, Gaunce, McCann. Trenér: Willie Desjardins.
    Chicago Blackhawks: Darling (Leighton) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, Svedberg, Ehrhoff, van Riemsdyk – Hossa, Toews (C), Ladd – Kane, Rasmussen, Panarin – Weise, Teräväinen, Fleischmann – Shaw, Kruger, Desjardins. Trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodčí: Pollock, Joannette – Gawryletz, Galloway

    Diváci: 18 570
    bahis siteleri